Ventetid... en måned!!! Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det!😡 Mobilreparation.DK modtog min telefon d. 11/7 og jeg har her d. 6/8 endnu ikke fået den retur. (Tvivler efterhånden på... Se mere
Jeg havde en iphone 4s, som ikke kunne gå på wifi uanset om jeg opdaterede den eller ændrede indstillinger. Jeg prøvede masse løsninger uden held. Henvendte mig til mobilreparation. De sendte en kuver... Se mere
dårlig support. ved ikke hvad de snakker om. lover levering og siger den er sendt og så er den ikke sendt og så kommer den og så kommer den ikke. ingen info på mail omkring levering. grunden til 3... Se mere
Ventetid... en måned!!!
Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det!😡
Mobilreparation.DK modtog min telefon d. 11/7 og jeg har her d. 6/8 endnu ikke fået den retur. (Tvivler efterhånden på det sker)
Jeg var i begyndelsen tålmodig... Det er jo en ferieperiode men ca. D. 20 kontakter jeg dem, og får den besked, at telefonen for længst er færdig men at de ikke kunne sende den,fordi der manglede et tal i adressen. Da jeg spørger til, hvorfor de ikke har sendt en mail om, at der var problemer var svaret, at det ikke var deres ansvar ! (Nej... Men en ordentlig virksomhed, ville nok alligevel lige have kontaktet kunden😢)
Nu skulle alt være fint! Og jeg ville modtage telefonen meget snart.!.. Derefter har jeg 7-8 gange rykket pr. mail, chat og telefonisk, men der sker INTET!
Fredag (i dag er det mandag) blev jeg af en ellers meget venlig mand i kundeservice LOVET, at han nu personligt havde talt med chefen på værkstedet, og han ville sørge for at jeg modtog den mandag. Det bad jeg om at få skriftligt, og han lovede mig en bekræftelse på mail - Og da han var så venlig og jeg for første gang følte, at her var en der virkelig seriøst gjorde noget ved situationen, troede jeg ham
Nu sidder jeg mandag eftermiddag uden hverken mail eller telefon...
Jeg ved efterhånden ikke, hvad jeg skal stille op!

Besvarelse fra Mobilreparation
grunden til 3 stjerner er at varen kom. bestilte den før kl 16 så burde få den dagen efter men kom da 2 dage efter. men kun 3 stjerner da support var dårlig samt dårlig info over mail omkring levering

Besvarelse fra Mobilreparation
Lynhurtig levering, og varen lever fuldt op til forventningerne
Sendte mobilen den 10/6. Fik den tilbage den 7/7. Det viste sig at mobilreparation.dk er en front for mytrendyphone.dk, selvom slægtskabet ikke fremgår af mobilreparation.dk, hvilket ærgrede mig, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med mytrendyphone og ikke ønskede at bruge dem. I den aktuelle sag var de involverede mennesker i både telefonsupport og emailsupport søde og forekommende, hvilket giver en stjerne, men den samlede behandlingstid var simpelthen for lang. Fejl 1: tvunget til at sende med Postdanmark som er langsommelig og dyr og måske skadede telefonrammen. Fejl 2: ventetid efter modtagelse for lang. Fejl 3. Man finder ud af at ikke kun glasset men også rammen er beskadiget men meddeler ikke at også kameraet er i stykker. Fejl 4: Selvom jeg meddeler at jeg vil betale og har igangsat overførslen, så går reparationen i stå og genoptages ikke automatisk når pengene går ind på deres konto. Fejl 5. Man opdager først nu at kameraet er i stykker og selvom jeg meddeler at jeg vil betale og har igangsat overførslen, går reparationen i stå og genoptages ikke når pengene kommer. Fejl 6. Det tager for lang tid efter alt er afklaret til jeg modtager telefonen.

Besvarelse fra Mobilreparation
jeg bestilte en reservedel til min telefon som der stod de havde på lager.
der gik så over en uge, og jeg fik da en besked om at den var på vej fra producenten og at de ikke længere havde den på lager..
Jeg vælger da at bestille en oplader som igen stod til at være på lager, denne viser sig igen efter en uge at de ikke har den på lager alligevel.
Det er simpelthen for dårligt de ikke har styr deres varebeholdning
EDIT: Jeg fik svar fra Mobilreparation angående min dårlige oplevelse, og de var hurtige til at svare samt finde en løsning, derfor får de 2 extra stjerner grundet god service :)

Besvarelse fra Mobilreparation
Bestiller d. 12. maj 3 produkter, hvor af en af dem er en gave der skal bruges d. 12 maj.
Da jeg bestiller kommer der ikke en ordre bekræftigelse, og jeg kontakter kundeservice. Kundeservice beder mig prøve igen, der sker stadig ikke noget, jeg prøver tredje gang og denne gang kommer der er ordre bekræftigelse.
3 dage senere er der så tre pakker på vej til mig (dog uden det produkt jeg skulle bruge som gave), og pengene er trukket 3 gange.
Jeg kontakter igen kundeservice, efter 40 minutter i telefonkø, kommer jeg endelig igennem.
Kundeservice kan ikke forstå hvad der er sket, de beder mig om ikke at hente den pakke der ligger i en Swipbox, den tager de retur.
Der går 14 dage inden de tager pakken retur, og inden jeg får mine 2x penge retur for de varer jeg ikke skulle have haft.
En gang om ugen modtager jeg en mail, at den vare jeg har bestilt til gave, er i restordre og forventes på lager om 3-7 dage, igen i dag modtog jeg en sådan mail, og nu er det over en måned siden jeg placerede min ordre.
Indtil i denne uge har ovennævnte vare stået tilgængelig på firmaets hjemmeside, som at kunne være kunden i hænde indenfor 3-7 dage, præcis som jeg i starten blev lovet.
I dag er der så ingen forventet leveringsdato!
Jeg er flere gange blevet tilbudt produktet i en anden farve end jeg har bestilt, men ønskede jeg den farve, havde jeg bestilt den!
Jeg sidder nu her, 1 måned og 4 dage senere, mange elendige erfaringer rigere, men med en fødselsdagsgave der måske aldrig kommer frem?
Nu har jeg bedt om at mine penge kommer retur, jeg må jo købe en anden gave.
Desværre kan jeg ikke anbefale firmet til nogen, da jeg sjældent er blevet vildledt så meget, samt ventet SÅ længe på en vare der stod tilgængelig på hjemmesiden.
30/6-17. Mobilreparation har efterfølgende kontaktet mig og jeg har modtaget en kompensation for alt det bøvl jeg har været igennem.

Besvarelse fra Mobilreparation
Mobilreparation kunne tilbyde en mobil batteri jeg havde brug for til en meget attraktiv pris, og varen dukkede op i min by lidt over 1 dag efter bestilling. Jeg er rigtigt imponeret og batteri har indtil videre fungeret udmærket. Jeg har fået en positiv indtryk af virksomheden og vil gerne købe deres varer igen i fremtiden!
God service, da det viste sig, at en fejl på deres webside gjorde, at bestilling var gennemført uden angivelse af leveringsted.
4 stjerner indtil de retter op på det.
Fik hurtig min vare som jeg bestilte, eneste grund til at de ikke får 5, er at er emballage var ødelagt, på en måde som posten ikke kunne gøre, men varen fejle ingenting.
Halvdårlig kvalitet af cykel mobilholder. Men god service og forsendelse.

Den korte version:
Walk-in service (skærmskift) gælder OGSÅ for android telefoner (Sony Xperia Z3 Compact), ikke kun Iphones som en anden anmeldelse konkluderer. Blev hurtigt udført til god pris. Vi er fuldt tilfredse med resultatet. Hele vejen igennem venlig personale.
Den lange version:
Blandt udbydere af mobilreparation har jeg identificeret 3 klasser:
1) Den billige "gade-service" med uoriginale dele, hvor skærmskift koster oftest <1000 DKK. Blev forsøgt først, men den nye skærm viste alt i gustent gulligt skær - helt uacceptabelt. Heldigvist fik vi pengene tilbage og den gamle, smadrede skærm genindsat.
2) Mellemklassen. Større firmaer med web-service, som angiver at bruge "kvalitetsdele", og hvor skærmskift for denne tlf i skrivende stund koster 1250-1500 DKK. Her er mobilreparation.dk i skrivende stund den billigste, men kun middelmådigt anmeldt her på TP.
3) Toppen, kvalitet for enhver pris. Her finder man firmaerne med de bedste anmeldelser på Trustpilot, men skærmskift på denne tlf. er også prissat fra 1900-2500 DKK, altså langt mere end hvad den er værd på nuværende tidspunkt. Til gengæld loves der kun originale dele, og tlf. er fortsat vandtæt efter reparation.
Da jeg tidligere har været glad for at handle hos Mytrendyphone.dk (samme virksomhed) valgte jeg at satse på mobilreparation.dk. Den svenske, travlt multitaskende, men venlige chat på hjemmesiden kunne bekræfte, at reservedelen var på lager i Fiolsstræde, men der var IKKE ledige tider samme dag. Da jeg ikke kunne komme ind dagen efter, tog jeg derind for at aflevere tlf uden at booke tid.
Her blev jeg positivt overrasket over, at den nye skærm straks blev fremvist, og at teknikeren lovede at skifte skærmen indenfor 1 times tid. Jeg hentede den tilsyneladende velfungerende tlf. rigtig nok en time senere. Herefter fik jeg 5% rabat på prisen for at melde mig ind i kundeklubben.
Skærm (inkl. touchscreen og front) er ifølge deres hjemmeside (dvs. ifølge deres leverandør) original, hvilket kan undre til den pris. Man kan umiddelbart ikke se forskel ift. den gamle skærm. Farverne er i hvert fald i orden. Tlf. er ikke længere vandtæt, men dette fremgår af hjemmesiden.
Vi har ingen grund til at være utilfredse med denne gode service.
Bestilte vare i weekenden, modtog den allerde om mandagen. Super godt tilfreds.
Ringer til deres telefonservice, for at få afklaret om en simkort læser har et folie på bagsiden, med et stik der kan sættes på printet, for det er ikke vist på billedet på hjemmesiden.
Det bekræftes i telefonen det, at der er denne folie på bagsiden, inkl stik.
Simkortlæseren bestilles, men er ikke som lovet, derfor skal den returneres igen.
Personen i telefonen var svensk talende, og havde mange vanskeligheder ved at forstå hvad der bliver sagt, men spørger en anden, som bekræfter spørgsmålet og svaret, at der er folie med stik på bagsiden af simkortlæseren, men at det ikke er vist på hjemmesiden.
Det kunne være rart hvis man havde folk ved telefonen til at vejlede kunder, hvis de også forstod de spørgsmål som de får, det kunne spare både ærgelser for kunder, og besværligheder for virksomheden selv.
Så pil NED her fra - ikke sikkert jeg handler der igen.

Besvarelse fra Mobilreparation
Som nævnt ovenfor en forbavsende hurtig og korrekt levering.
Meget hurtig levering og varerne svarede overens med forventningerne. Dog troede jeg først, at det kun var mobilreparationer firmaet udførte, som navnet antyder - måske andre tror det samme og klikker væk?
Jeg handler gerne igen.
Var lige inde og kigge efter en powerbank og det stod helt klart og tydeligt på deres hjemmeside at den var på lager.
Lært af historikken med et tilsvarende firma, ja det ser faktisk ud til at det er samme firma, så ringede jeg til deres kundeservice og spurgte ind til om de virkelig har den på lager som de skriver, og da kvinden blev presset nok, indrømmede hun at de ikke har den på lager selvom de skriver det højt og tydeligt på hjemmesiden.
Der bliver lavet en anmeldelse til forbrugerombudsmanden senere i dag.
Edit: Det var dog en forfærdelig gang vås som Rene Ottosen skriver. Hvis den er på deres lager, så skal den da ikke bestilles og kan være i restordre. Det siger alt om det klovnefirma

Besvarelse fra Mobilreparation
Jeg sendte min Oneplus One mobil ind til dem i sidste uge, jeg høre intet om at de har modtaget den, da jeg skriver til dem lørdag siger de blot at jeg får svar i næste uge. Heller ikke noget om at de har modtaget den. Dette sker først da jeg ringer til dem lørdag at de fortæller mig at mobilen er modtaget(havde track and trace).
I dag, mandag får jeg så en mail fra det jeg tror er et helt andet selskab, mytrendyphone.dk, som siger at jeg skal købe en anden reparation til min mobil. Jeg kigger så på deres hjemmeside og ser så at den anden reparation er 500 kr dyrere samt at den reparation jeg havde bestilt, skift glas ikke hele lcd skærm, nu ikke længere findes på hjemmesiden.

Besvarelse fra Mobilreparation
Jeg har send en iPod og iPad 2 til reparation, skærmen skulle laves. Jeg har valgt firmaet, da der på forsiden af deres hjemmesiden skrives: "vis du vælger at sende din mobil ind, kan vi reparere den samme dag vi modtager den og sender den straks tilbage til dig. "
Jeg har send 20/4, de har modtaget varene 21/4 og derefter er det gået helt i stå. Jeg har henvendt mig rigtig mange gange til kundeservice, først kunne de overhovedet ikke finde delene, heldigvis havde jeg en sporingsnummer. Nu, næsten tre uger senere, er iPad'en stadigvæk ikke repareret, jeg får ingen svar fra Kundeservice på emailen, og nu endelig, på chatten har de lovet at sende iPad'en tilbage uden at den er repareret. Så får jeg den lavet her i byen, måske lidt dyrere, men helt klart hurtigere. Jeg står nu og skal på messe i morgen, hvor jeg skulle bruge den iPad, og skal desværre undvære den, øv, øv, øv....

Besvarelse fra Mobilreparation
dagen efter at jeg havde bestilt modtog jeg en mail hvor de kunne oplyse at min ordrer var afsendt, det var den imidlertid ikke, og efter 3 dages ventetid ringede jeg for at rykke efter den, da kunne de oplyse at de ikke havde sendt ordren da mit husnr. manglede, jeg oplyste mit husnr og næste dag kunne jeg finde min vare i postkassen.