Ventetid... en måned!!! Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det!😡 Mobilreparation.DK modtog min telefon d. 11/7 og jeg har her d. 6/8 endnu ikke fået den retur. (Tvivler efterhånden på... Se mere

Jeg havde en iphone 4s, som ikke kunne gå på wifi uanset om jeg opdaterede den eller ændrede indstillinger. Jeg prøvede masse løsninger uden held. Henvendte mig til mobilreparation. De sendte en kuver... Se mere

dårlig support. ved ikke hvad de snakker om. lover levering og siger den er sendt og så er den ikke sendt og så kommer den og så kommer den ikke. ingen info på mail omkring levering. grunden til 3... Se mere

2,9

Middel

Ventetid 1 måned

Ventetid... en måned!!!
Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det!😡

Mobilreparation.DK modtog min telefon d. 11/7 og jeg har her d. 6/8 endnu ikke fået den retur. (Tvivler efterhånden på det sker)

Jeg var i begyndelsen tålmodig... Det er jo en ferieperiode men ca. D. 20 kontakter jeg dem, og får den besked, at telefonen for længst er færdig men at de ikke kunne sende den,fordi der manglede et tal i adressen. Da jeg spørger til, hvorfor de ikke har sendt en mail om, at der var problemer var svaret, at det ikke var deres ansvar ! (Nej... Men en ordentlig virksomhed, ville nok alligevel lige have kontaktet kunden😢)

Nu skulle alt være fint! Og jeg ville modtage telefonen meget snart.!.. Derefter har jeg 7-8 gange rykket pr. mail, chat og telefonisk, men der sker INTET!
Fredag (i dag er det mandag) blev jeg af en ellers meget venlig mand i kundeservice LOVET, at han nu personligt havde talt med chefen på værkstedet, og han ville sørge for at jeg modtog den mandag. Det bad jeg om at få skriftligt, og han lovede mig en bekræftelse på mail - Og da han var så venlig og jeg for første gang følte, at her var en der virkelig seriøst gjorde noget ved situationen, troede jeg ham
Nu sidder jeg mandag eftermiddag uden hverken mail eller telefon...

Jeg ved efterhånden ikke, hvad jeg skal stille op!

6. august 2018

Besvarelse fra Mobilreparation

Tak for din anmeldelse på Trustpilot, Dorte.
Jeg er meget ked af at høre om din dårlig oplevelse med os. Det er ikke noget jeg er stolt af, og jeg beklager dybt for ulejligheden. Så vidt jeg kan læse af din korrespondance med vores kundeservice, så lyder det desværre som en udeladelse hos vores teknikere. Jeg kan namelig se at d. 26. juli 2018 noterede vores tekniske afdeling at der desværre mangler husnummer i din adresse og planen jo var at vores kundeservice kontakter til dig vedrørende det. Men det var faktisk den samme dag du kontaktede til os når du fik oplysningen om adressen, ellers ville vi helt sikkert kontakte dig vedrørende adressen, det kan du absolut regne med. Jeg kan videre se at udskiftningen af skærmen i vores værksted gik helt problemfrit, men det betyder naturligvis ikke at du skulle have ventet så længe for at få din telefon tilsendt tilbage. Problemet er, at adressenændring desværre var overset hos vores tekniske afdeling som øjeblikkeligt arbejder med tydelig nedsat kapacitet. Det kan naturligvisl ikke være en undskyldning for den lange ventetid, men jeg ønsker blot at være helt ærlig over for dig og forklare hvad der er sket. Jeg er rigtig ked af ventetiden og virkelig håber på at det ikke sker fremover. Jeg kan hermed informere dig om, at din telefon er endelig afsendt og skal snarest være hos dig.
Beklager endnu engang for ventetiden. Du kan regne med at du bliver kontaktet vedrørende denne sag da vi har rigtig stor lyst til at kompensere for ulejligheden.
Hav en god dag.

dårlig support

grunden til 3 stjerner er at varen kom. bestilte den før kl 16 så burde få den dagen efter men kom da 2 dage efter. men kun 3 stjerner da support var dårlig samt dårlig info over mail omkring levering

19. juli 2018

Besvarelse fra Mobilreparation

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot Kasper.
Vi er meget glade for at vi fik tre stjerner fra dig selvom din ordre desværre havde et lidt uheldigt forløb.
Jeg har tjekket det i vores system og kan se at fejlen desværre opstod hos fragtfirmaet. Din ordre blev som planlagt sendt den samme dag da du bestilte den, altså den 9. juli 2018 kl. 16.31. Problemet er, at ifølge track&trace nummeret er den første scanning først sket den 10. juli 2018, altså dagen efter. Derfor tog jeg kontakt med dem og fik at vide, at problemet desværre var sorteringscenter - der var nemlig nogle driftmæssige problemer i systemet som resulterede i, at en del af forsendelser blev forsinket og ikke kunne scannes med det samme. De var praktisk talt væk i systemet et kort stykketid. Det er selvfølgelig beklageligt, og jeg er meget ked af den forlængede ventetid. Jeg videregiver hermed en undskyldning fra både GLS og os. Sådan en fejl sker ikke så ofte og er af teknisk karakter. Det var ikke vores og heller ikke GLS´ hensigt at besværliggøre og forlænge leveringen, men du kan regne med at vi sørger for at sådanne fejl ikke sker fremover. jeg kan endvidere se at vi har sendt alle servvicemails der er i forbindelse med din ordre og dens afsendelse. Så hvis du ikke har fået nogen af dem, så tjek venligst om de måske er havnet i din spam-mappe, da det af og til kan det ske at de ender dér.
Jeg beklager endnu engang den ulejlighed du måtte have oplevet, og ønsker dig en dejlig dag.

Meget langsommelig reparation

Sendte mobilen den 10/6. Fik den tilbage den 7/7. Det viste sig at mobilreparation.dk er en front for mytrendyphone.dk, selvom slægtskabet ikke fremgår af mobilreparation.dk, hvilket ærgrede mig, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med mytrendyphone og ikke ønskede at bruge dem. I den aktuelle sag var de involverede mennesker i både telefonsupport og emailsupport søde og forekommende, hvilket giver en stjerne, men den samlede behandlingstid var simpelthen for lang. Fejl 1: tvunget til at sende med Postdanmark som er langsommelig og dyr og måske skadede telefonrammen. Fejl 2: ventetid efter modtagelse for lang. Fejl 3. Man finder ud af at ikke kun glasset men også rammen er beskadiget men meddeler ikke at også kameraet er i stykker. Fejl 4: Selvom jeg meddeler at jeg vil betale og har igangsat overførslen, så går reparationen i stå og genoptages ikke automatisk når pengene går ind på deres konto. Fejl 5. Man opdager først nu at kameraet er i stykker og selvom jeg meddeler at jeg vil betale og har igangsat overførslen, går reparationen i stå og genoptages ikke når pengene kommer. Fejl 6. Det tager for lang tid efter alt er afklaret til jeg modtager telefonen.

8. juli 2017

Besvarelse fra Mobilreparation

Tusind tak for din anmeldelse, Bo.
Vi beklager den eventuelle forvirring, for det var ikke vores hensigt. MobilReparation.dk har været online siden 2003 og har 10 års erfaring med reparationer. MobilReparation.dk en del af MyTrendyPhone koncernen, som har en stærk position på mobilmarkedet og det er faktisk skrevet flere steder på Mobilreparation.dk hjemmeside. Jeg vil lægge ud med at undskylde mange gange for den forlængede ventetid i forbindelse med din reparation. Du bør og skal som udgangspunkt selvklart gå ad fra den angivne reparations-tid. Det har og vil aldrig være vores hensigt at skulle besværliggøre det, da det hverken er i kundens eller vores interesse. Ved indsendelse bestræber vi os på at færdiggøre reparationer indenfor 1-2 hverdage, såfremt reservedelen/e er på lager, men der kan gå længere tid, da det ikke altid er muligt at forudsige, hvor mange forsendelser vi vil få ind. Da du sendte din telefon til os havde vi desværre ekstra travlt, og det tog lidt længere end normalt at registrere den i vores tekniske afdeling. Så det er rigtig beklageligt at du måtte vente så længe, og vi har fuld forståelse for din utilfredshed og frustration. Jeg vil gerne forklare at ved udskiftning af glasset på en Samsung Galaxy S4 I9505 (samt andre modeller) skal din coverramme, LCD-display og touchskærm forblive uændret, selv hvis de er ødelagte, ridsede eller på anden måde beskadigede. Men det inkluderer desværre ikke den lille sølvramme der sidder rundt LCD-display og som er en samlet del af LCD’et. Hvis denne ramme på en eller anden måde er beskadiget, altså bøjet eller deform på grund af slag, så er det desværre ikke muligt kun at udskifte glasset. Det er fordi at glasset limes på skærmen, og hvis den lille ramme er ødelagt på nogen måde, sker der det at limen (Loca Gel) ikke vil fungere optimalt - hvis der er mellemrum mellem ramme og glas vil luften komme ind under glasset, og det ikke vil side fast på skærmen. Luften kan videre forårsage problemer med touch-enheden og LCD’et som sidder under glasset. Det er dog ikke muligt at vide med 100 % sikkerhed på forhånd, om en udskiftning af glasset med succes vil reparere enheden og om rammen er for ødelagt eller ej før vi kigger på mobilen. Men i de fleste tilfælde har det vist sig at være tilstrækkeligt. Vi forbeholder os endvidere retten til at afvise reparation af enheder hvor rammen er beskadiget og tilbyder også udskiftning af LCD-displayet, og hvis kunden ikke accepterer den slags reparation, så sender vi telefonen retur. Når det gælder problemet med kameraet så fik jeg forklaret fra chef for vores tekniske afdeling at sådan en skade er meget svær at opdage før reparationen er kom i gang og før telefonen bliver åbnet. Jeg er dog helt enig i, at du måske skulle have fået en bedre behandling af vores kundeservice, og kan godt forstå din frustration vedrørende forløbet. Det er også fuldstænding korrekt at reparationen går i stå og genoptages ikke når pengene kommer på vores konto da konto-overførsel og betalinger på hjemmesiden kører helt forskellige systemer og lige derfor skriver vi følgende ting i mailen: Venligst skriv en mail når du har overført beløbet. Men der er absolut ikke nogen mening i, at du skulle vente så lang tid, og vi undskylder endnu engang for det. Det var ikke vores hensigt at føre dig bag lyset, og jeg har fuld forståelse for din skuffelse og irritation. Mine kollega vil sørge for, at sagen snarest behandles og løses, så du kan regne med at du snarest vil blive kontaktet af os, og at vi i mellemtiden finder en god løsning på problemet. Det er dog en stor fornøjelse at høre at du modtog din telefon og håber at den virker upåklageligt.
Jeg beklager endnu engang for din dårlige oplevelse.
Hav det godt.

Kundeservicechef

jeg bestilte en reservedel til min …

jeg bestilte en reservedel til min telefon som der stod de havde på lager.
der gik så over en uge, og jeg fik da en besked om at den var på vej fra producenten og at de ikke længere havde den på lager..
Jeg vælger da at bestille en oplader som igen stod til at være på lager, denne viser sig igen efter en uge at de ikke har den på lager alligevel.

Det er simpelthen for dårligt de ikke har styr deres varebeholdning

EDIT: Jeg fik svar fra Mobilreparation angående min dårlige oplevelse, og de var hurtige til at svare samt finde en løsning, derfor får de 2 extra stjerner grundet god service :)

6. juli 2017

Besvarelse fra Mobilreparation

Tusind tak for din anmeldelse, Jacob.
Jeg vil indledningsvis undskylde for det forløb, som du har oplevet i forbindelse med dine seneste køb her hos os. Det har og vil aldrig være vores hensigt at skulle gøre et køb besværligt, da det hverken er i kundens interesse eller i vores for den sags skyld.
Hvad angår din bemærkning i forhold til varer der er i restordre, så vil jeg meget gerne forklare at vores hjemmeside opererer med forskellige udgaver af lagerstatus:
1) På lager - dag til dag levering
2) På lager - 3-7 dage leveringstid
3) På fjernlager - 15-18 dage leveringstid
4) Ikke på lager - Ubekræftet leveringstid
Det er fordi at vi har flere forskellige leverandører og flere lagre, mens nogle af varerne skaffes direkte fra producenterne, og derfor tager det ikke altid samme tid for at skaffe og ekspedere varen. Derfor har vi forskellige lagerstatusser, så vores kunder kan få et overblik over det når de bestiller ordren.
Jeg kan se at de varer som du bestilte havde status På lager - 3-7 dage leveringstid, men nu er desværre i restordre og har ubekræftet leveringstid hvilket betyder at varen er i restordre hos producenten og øjeblikkeligt ikke kan skaffes fra andre leverandører. Som udgangspunkt bestræber vi os på at samarbejde med leverandører der er leveringsdygtige og stabile, og skulle det vise sig at forholde sig anderledes, så vil arbejdet naturligvis blive afbrudt. I visse tilfælde er der dog visse produkter, som kan være svære at få fat i, og hvor der ikke findes mange leverandører. Det er dog praksis hos os at sende lagerstatus-mails hver uge, dvs. med hver nye opdatering fra vores leverandør, men det er selvfølgelig beklageligt at du oplevet lang ventetid ved dit køb.
Jeg er ked af ventetiden, men håber at du vil finde forståelse for denne situation. Min kollega skal nok kontakte til dig vedrørende en løsning på problemet.
Du må have en dejlig dag.

Kundeservicechef

Useriøs lang leveringstid og vildledning.

Bestiller d. 12. maj 3 produkter, hvor af en af dem er en gave der skal bruges d. 12 maj.
Da jeg bestiller kommer der ikke en ordre bekræftigelse, og jeg kontakter kundeservice. Kundeservice beder mig prøve igen, der sker stadig ikke noget, jeg prøver tredje gang og denne gang kommer der er ordre bekræftigelse.
3 dage senere er der så tre pakker på vej til mig (dog uden det produkt jeg skulle bruge som gave), og pengene er trukket 3 gange.
Jeg kontakter igen kundeservice, efter 40 minutter i telefonkø, kommer jeg endelig igennem.
Kundeservice kan ikke forstå hvad der er sket, de beder mig om ikke at hente den pakke der ligger i en Swipbox, den tager de retur.
Der går 14 dage inden de tager pakken retur, og inden jeg får mine 2x penge retur for de varer jeg ikke skulle have haft.
En gang om ugen modtager jeg en mail, at den vare jeg har bestilt til gave, er i restordre og forventes på lager om 3-7 dage, igen i dag modtog jeg en sådan mail, og nu er det over en måned siden jeg placerede min ordre.
Indtil i denne uge har ovennævnte vare stået tilgængelig på firmaets hjemmeside, som at kunne være kunden i hænde indenfor 3-7 dage, præcis som jeg i starten blev lovet.
I dag er der så ingen forventet leveringsdato!
Jeg er flere gange blevet tilbudt produktet i en anden farve end jeg har bestilt, men ønskede jeg den farve, havde jeg bestilt den!
Jeg sidder nu her, 1 måned og 4 dage senere, mange elendige erfaringer rigere, men med en fødselsdagsgave der måske aldrig kommer frem?
Nu har jeg bedt om at mine penge kommer retur, jeg må jo købe en anden gave.
Desværre kan jeg ikke anbefale firmet til nogen, da jeg sjældent er blevet vildledt så meget, samt ventet SÅ længe på en vare der stod tilgængelig på hjemmesiden.

30/6-17. Mobilreparation har efterfølgende kontaktet mig og jeg har modtaget en kompensation for alt det bøvl jeg har været igennem.

16. juni 2017

Besvarelse fra Mobilreparation

Tusind tak for din anmeldelse, Mallmille. Det er meget beklageligt at du fik sådan et dårligt indtryk af os. Jeg har kigget på din sag og der er egentlig en ordre her i vores system hvis betaling ikke er gået igennem. Det er ordre som har ordrenummer 8341546 som du prøvede at bestille d. 12.05.2017. kl. 16.11 og at betale via dit Dankort/Kreditkort, men betalingen gik desværre ikke igennem. Betalinger fungerer på den måde, at hver gang man prøver at betale ordren på vores hjemmeside, får man automatisk tildelt et ordrenummer. I tilfælde af at ordren ikke går igennem, bliver den gemt som en 'ikke gennemført ordre" i vores system, og vi sender en mail om at betalingen ikke er gået igennem. Sådan noget sker oftest fordi kunden afbryder betalingen på et tidspunkt ved bestillingsprocess eller på grund af en fejl af teknisk art som kan ske i det øjeblik man prøver at betale. Det plejer at skyldes at forbindelsen mellem serveren og betalingssystemet afbrydes et par sekunder, og så går ordren desværre ikke igennem. Jeg undskylder for denne fejl på vegne af hele vores firma, da vi på intet tidspunkt ønskede at besværliggøre bestillingsprocessen, men sådanne fejl plejer ikke at have noget med os at gøre, da der er tekniske fejl i betalingssystemet som vi ikke kan påvirke. På den anden side står der i bunden af den mail der hedder "Kære Lasse Jensen, din betaling er ikke gået igennem!" en afsnit som tydelig siger: "Hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse med et ordrenummer, som er forskelligt fra 8341546, betyder det at din ordre er gået korrekt igennem, og du blot kan ignorere denne mail". Jeg har fundet dine andre ordre som blev bestilt samme dag og har ordrenummre 8341552, 8341708 og 8341726 du har samme øjeblik fået en automatisk mail med dine ordrebekræftelse. Jeg må også påpege at du har indtastet to forskellige mailadresse i den sidste ordre med ordrenr. 8341726 og andre tre ordrer inkl. den der ikke gik igennem. Ordrebekræftelsesmail blev sendt til den samme mailadresse du skrev ved bestillingen på vores hjemmeside så tjek venligst både din indbakke, men også spam-mappen, da mailen nogle gange kan havne dér. Hvis du ikke har fået den, så er der absolut tale om en eller anden teknisk fejl, men jeg må konstantere at vi har ikke fået nogen besked om, at den ikke er blevet udleveret. Ifølge vores system fik du en ordrebekræftelse for ordrer som er gået iennem samme ojøblik ordren blev genneført. Vi beklager dybt for forrviringen da det var ikke vores hensigt. Jeg kan se at du ønsker at annullere dine ekstra ordrer og vi refunderer dine penge så snart pakkerne er kommet i retur. Vi er rigtig kede af, at du fik sådan et dårligt indtryk af os da det ikke var hensigten. Jeg kan se at du ønsker at annullere dine ordre og vi plejer at refundere dine penge så snart pakken er kommet i retur. Vi har refunderet penge for ordrer 8341726 og 8341552 samt penge for restordre i ordren 8341708. Når det drejer sig om restordren så må jeg forklare at der er to statusser for de produkter vi sælger, der er på lager – nemlig dag til dag levering og 3-7 dages ventetid. Hvis der står "På lager. 3-7 dage leveringstid" så betyder det, at produktet er klart på lager enten hos vores leverandør eller på et af vores mindre lagre og allerede er reserveret til os, men med hensyn til den leveringstid det tager før produktet er på vores lager, er det som regel indenfor 3-7 dage. Jeg er ked af, hvis det var dårligt forklaret på vores hjemmeside. Varen som du bestilte havde vi haft reserveret hos leverandøren. Nogle gange kan det være, at en bestemt leverandør af grunde der kun er kendt for dem, kan blive forsinket og i det tilfælde er vi forpligtet til at vente, indtil produkterne ankommer. Der afsendes mails på daglig basis, med alle nye opdateringer fra leverandøren. Jeg er virkelig ked af ventetiden, men vi gør alt hvad vi kan for at fremskynde leveringen og mindske ventetiden. Jeg har fuld forståelse for din frustration over det, og er enig i at det er for dårligt at man skal vente så lang tid. Det som er endnu mere kedeligt er det faktum at vi gør en stor indsats for at forbedre vores hjemmeside og give korrekte informationer, især når det drejer sig om lagerstatus. Jeg har personlig taget kontakt med vores leverandør, og du vil modtage en mail med forventet leveringstid lige så snart jeg har hørt fra leverandøren.
Jeg beklager ulejligheden i forbindelse med dit køb mange gange, da vi absolut ikke ønsker til at besværliggøre købsoplevelsen. Det er meget beklageligt at du burde vente på din ordre og jeg håber på at det er sidste gang at sådan noget sker.
Jeg ønsker dig samtidig en dejlig dag.

Kundeservicechef

Meget tilfreds, vil handle hos jer igen i fremtiden

Mobilreparation kunne tilbyde en mobil batteri jeg havde brug for til en meget attraktiv pris, og varen dukkede op i min by lidt over 1 dag efter bestilling. Jeg er rigtigt imponeret og batteri har indtil videre fungeret udmærket. Jeg har fået en positiv indtryk af virksomheden og vil gerne købe deres varer igen i fremtiden!

30. april 2017

Hurtig og god behandling

Fik hurtig min vare som jeg bestilte, eneste grund til at de ikke får 5, er at er emballage var ødelagt, på en måde som posten ikke kunne gøre, men varen fejle ingenting.

15. februar 2017

Lige ved og næsten

Halvdårlig kvalitet af cykel mobilholder. Men god service og forsendelse.

25. november 2016

Hej John.
Tusind tak for din anmeldelse og de tre stjerner som vi fik af dig. Det er altid en fornøjelse at læse om din tilfredshed med vores forsendelse og service.
På den anden side er jeg meget ked at høre om din utilfredshed med den modtagne holder. Det er meget beklageligt, at du tilsyneladende har modtaget produktet som ikke lever op til dine forventninger. Vores mål er at have forskellige produkter og brands samt forskellig kvalitet og prisklasse, og derfor har vi mere end 100.000 produkter i vores sortiment. Husk at man er altid velkommen til at benytte sig af reklamationsretten, og sende varen retur hvis man ikke er tilfreds med den. I så fald skal man blot udfylde Returvareformularen på vores hjemmeside, og sende varen retur. Så snart varen er modtaget retur, bliver man kontaktet af vores RMA-afdeling. Vi vil meget gerne sende en anden vare eller refundere pengene, alt efter hvad du ønsker.
Jeg beklager endnu engang for ulejligheden og håber at du vil overveje at give os en ny chance, da vi meget gerne vil rette vores fejl.
Hav det godt.

Hurtig og reel skærmskift på Sony Z3 Compact 21/10/2016

Den korte version:
Walk-in service (skærmskift) gælder OGSÅ for android telefoner (Sony Xperia Z3 Compact), ikke kun Iphones som en anden anmeldelse konkluderer. Blev hurtigt udført til god pris. Vi er fuldt tilfredse med resultatet. Hele vejen igennem venlig personale.

Den lange version:
Blandt udbydere af mobilreparation har jeg identificeret 3 klasser:
1) Den billige "gade-service" med uoriginale dele, hvor skærmskift koster oftest <1000 DKK. Blev forsøgt først, men den nye skærm viste alt i gustent gulligt skær - helt uacceptabelt. Heldigvist fik vi pengene tilbage og den gamle, smadrede skærm genindsat.
2) Mellemklassen. Større firmaer med web-service, som angiver at bruge "kvalitetsdele", og hvor skærmskift for denne tlf i skrivende stund koster 1250-1500 DKK. Her er mobilreparation.dk i skrivende stund den billigste, men kun middelmådigt anmeldt her på TP.
3) Toppen, kvalitet for enhver pris. Her finder man firmaerne med de bedste anmeldelser på Trustpilot, men skærmskift på denne tlf. er også prissat fra 1900-2500 DKK, altså langt mere end hvad den er værd på nuværende tidspunkt. Til gengæld loves der kun originale dele, og tlf. er fortsat vandtæt efter reparation.

Da jeg tidligere har været glad for at handle hos Mytrendyphone.dk (samme virksomhed) valgte jeg at satse på mobilreparation.dk. Den svenske, travlt multitaskende, men venlige chat på hjemmesiden kunne bekræfte, at reservedelen var på lager i Fiolsstræde, men der var IKKE ledige tider samme dag. Da jeg ikke kunne komme ind dagen efter, tog jeg derind for at aflevere tlf uden at booke tid.
Her blev jeg positivt overrasket over, at den nye skærm straks blev fremvist, og at teknikeren lovede at skifte skærmen indenfor 1 times tid. Jeg hentede den tilsyneladende velfungerende tlf. rigtig nok en time senere. Herefter fik jeg 5% rabat på prisen for at melde mig ind i kundeklubben.
Skærm (inkl. touchscreen og front) er ifølge deres hjemmeside (dvs. ifølge deres leverandør) original, hvilket kan undre til den pris. Man kan umiddelbart ikke se forskel ift. den gamle skærm. Farverne er i hvert fald i orden. Tlf. er ikke længere vandtæt, men dette fremgår af hjemmesiden.
Vi har ingen grund til at være utilfredse med denne gode service.

22. oktober 2016

Svær kommunikation

Ringer til deres telefonservice, for at få afklaret om en simkort læser har et folie på bagsiden, med et stik der kan sættes på printet, for det er ikke vist på billedet på hjemmesiden.
Det bekræftes i telefonen det, at der er denne folie på bagsiden, inkl stik.
Simkortlæseren bestilles, men er ikke som lovet, derfor skal den returneres igen.

Personen i telefonen var svensk talende, og havde mange vanskeligheder ved at forstå hvad der bliver sagt, men spørger en anden, som bekræfter spørgsmålet og svaret, at der er folie med stik på bagsiden af simkortlæseren, men at det ikke er vist på hjemmesiden.

Det kunne være rart hvis man havde folk ved telefonen til at vejlede kunder, hvis de også forstod de spørgsmål som de får, det kunne spare både ærgelser for kunder, og besværligheder for virksomheden selv.

Så pil NED her fra - ikke sikkert jeg handler der igen.

22. september 2016

Besvarelse fra Mobilreparation

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot, Flemming.
Jeg tog mig tid til at undersøge problemet med din ordre lidt nærmere, og vi undskylder mange gange for den dårlige service fra vores side. For det første er det ikke i orden, at du har modtaget et forkert svar på vores telefonisk service. Det er ikke god service, og det beklager jeg. Vi forsøger som udgangspunkt altid at være på forkant med viden om de produkter vi har i vores sortiment, samt de reparationer som vi udfører, men vi har i øjeblikket fået en ny medarbejder, som du snakkede med dengang, og derfor fik du den dårlige rådgivning. Når det drejer sig om din bemærkning vedrørende vores personale i kundeservice, så forholder det sig således, at vi har valgt at samle vores kundeservice under én skandinavisk paraply, da vi dels er repræsenteret i hele Norden og dels gerne vil være medvirkende til at fremme den interkulturelle forståelse. Det vil i praksis sige, at man som kunde kan komme i kontakt med henholdsvis svensk-, norsk- eller dansktalende personale. Man er dog altid velkommen til bede om at komme i kontakt med dansktalende personale, det lade sig være skriftligt eller telefonisk, hvis sprogbarrieren er for stor.
Jeg beklager mange gange for din dårlige oplevelse. Min kollega vil tage kontakt med dig via mail angående dette problem. Så vidt jeg kan se i vores system, er dine penge blevet refunderet, men jeg håber at du vil overveje at give os en ny chance, så vi kan forbedre det indtryk, du fik af os.

Hav en dejlig dag.

Super

Meget hurtig levering og varerne svarede overens med forventningerne. Dog troede jeg først, at det kun var mobilreparationer firmaet udførte, som navnet antyder - måske andre tror det samme og klikker væk?

Jeg handler gerne igen.

11. august 2015

Løgnere

Var lige inde og kigge efter en powerbank og det stod helt klart og tydeligt på deres hjemmeside at den var på lager.

Lært af historikken med et tilsvarende firma, ja det ser faktisk ud til at det er samme firma, så ringede jeg til deres kundeservice og spurgte ind til om de virkelig har den på lager som de skriver, og da kvinden blev presset nok, indrømmede hun at de ikke har den på lager selvom de skriver det højt og tydeligt på hjemmesiden.

Der bliver lavet en anmeldelse til forbrugerombudsmanden senere i dag.

Edit: Det var dog en forfærdelig gang vås som Rene Ottosen skriver. Hvis den er på deres lager, så skal den da ikke bestilles og kan være i restordre. Det siger alt om det klovnefirma

21. juli 2015

Besvarelse fra Mobilreparation

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg har undersøgt sagen og kan hermed oplyse dig, at varen ikke er på vores hovedlager, den er på vores fjernlager. Det man skal være opmærksom på når man bestiller er, at der under lagerstatus skal være oplyst. På lager. Dag til dag levering, hvis man skal have varen dagen efter. Varen som du spurgte os om har lagerstaus: På lager. Forventet levering 3-7 dage. Dette betyder at vi ikke har varen på vores hovedlager, men på vores fjernlager og at det vil tage 3-7 dage inden vi kan sende den. Varen er dog bestilt og reserveret hos vores leverandør og vi venter på forsendelsen.
En sjælden gang i mellem kan der ske det, at eksempelvis en given leverandør, af den ene eller den anden grund, ikke har kunnet indfri en afgiven leveringsdato, hvilket så derefter skaber diskrepans mellem lagerstatus på hjemmesiden og den faktuelle fysiske lagerstatus. Det er absolut ikke optimalt og beklageligt, man det er ikke altid helt let at dæmme op for det.

Jeg undskylder mange gange og ønsker dig en dejlig aften.

Virker svindleragtigt

Jeg sendte min Oneplus One mobil ind til dem i sidste uge, jeg høre intet om at de har modtaget den, da jeg skriver til dem lørdag siger de blot at jeg får svar i næste uge. Heller ikke noget om at de har modtaget den. Dette sker først da jeg ringer til dem lørdag at de fortæller mig at mobilen er modtaget(havde track and trace).

I dag, mandag får jeg så en mail fra det jeg tror er et helt andet selskab, mytrendyphone.dk, som siger at jeg skal købe en anden reparation til min mobil. Jeg kigger så på deres hjemmeside og ser så at den anden reparation er 500 kr dyrere samt at den reparation jeg havde bestilt, skift glas ikke hele lcd skærm, nu ikke længere findes på hjemmesiden.

11. maj 2015

Besvarelse fra Mobilreparation

Mange tak for din anmeldelse, Daniel.

Det forholder sig sådan, at vi ikke har kunne nøjes med at skifte glasset inkl. touch på din OnePlus One telefon, eftersom hele fronten var knust. Vores tekniske afdeling har måtte foretage en diagnose, en fyldestgørende fejlfinding. Konklusionen er følgende, at det ikke er muligt, at vedhæfte et nyt glas på telefonen, da resten af fronten er for ujævnt, og kan derfor ikke sidde tilstrækkeligt fast.

Du bliver kontaktet af vor medarbejder fra vores søsterselskab, som vi til tider samarbejder med. Eftersom du ikke ønsker en udskiftning af hele fronten, hvor LCD-skærmen er inkl., bliver du tilbudt, at vi sender den retur til dig. Vi tilbyder at afholde omkostningerne for diagnosen som er foretaget, men at du vil være nødsaget til at betaler for fragtomkostningerne.

Da vi ønsker at sende dig telefonen den 18. maj, kan vi ikke trække de 29,- for fragtomkostningerne, og du er derfor sidenhen blevet kontaktet via mail. Du er her blevet bedt om at overføre denne betaling, før vi kan sende dig din telefon.

Jeg skal beklage den kedelige oplevelse i forbindelse med dit køb af en reparation, og ønsker dig endvidere en god dag.

Kundeservicechef

Uhørt dårlig service og lang ventetid

Jeg har send en iPod og iPad 2 til reparation, skærmen skulle laves. Jeg har valgt firmaet, da der på forsiden af deres hjemmesiden skrives: "vis du vælger at sende din mobil ind, kan vi reparere den samme dag vi modtager den og sender den straks tilbage til dig. "
Jeg har send 20/4, de har modtaget varene 21/4 og derefter er det gået helt i stå. Jeg har henvendt mig rigtig mange gange til kundeservice, først kunne de overhovedet ikke finde delene, heldigvis havde jeg en sporingsnummer. Nu, næsten tre uger senere, er iPad'en stadigvæk ikke repareret, jeg får ingen svar fra Kundeservice på emailen, og nu endelig, på chatten har de lovet at sende iPad'en tilbage uden at den er repareret. Så får jeg den lavet her i byen, måske lidt dyrere, men helt klart hurtigere. Jeg står nu og skal på messe i morgen, hvor jeg skulle bruge den iPad, og skal desværre undvære den, øv, øv, øv....

8. maj 2015

Besvarelse fra Mobilreparation

Du skal have mange tak for din anmeldelse.

Jeg vil lægge ud med at undskylde mange gange for den forlængede ventetid der har været i forbindelse med din reparation på en iPad mini 2 og en iPod Touch 4G. Du bør og skal som udgangspunkt selvklart gå ad fra den angivne reparations-tid. Fra når vi modtager en enhed, skal vi som regel bruge 1-2 hverdage, hvorefter vi sender enheden retur. Det har desværre ikke været tilfældet, og derfor skal jeg selvfølgelig beklage.

Jeg kan så forstå, at kommunikationen tilsyneladende ikke har forløbet helt planmæssigt, det skal jeg naturligvis beklage.

Denne forsendelse blev ikke afsendt den 08. maj som lovet. Jeg kan ud fra dit nye tracking nummer se, at denne er sendt til dig på ny den 12. maj og udleveret den 13. maj. Ydermere kan jeg se, at min kollega i mellemtiden har sørget for, at fragtomkostningerne er blevet tilbagekrediteret.

Jeg beklager endnu en gang den ulejlighed du måtte have oplevet, Sonja, og ønsker dig samtidig en dejlig dag.

Kundeservicechef

fik en mail om at varen var sendt, det var den dog ikke helt, dvs. slet ikke.

dagen efter at jeg havde bestilt modtog jeg en mail hvor de kunne oplyse at min ordrer var afsendt, det var den imidlertid ikke, og efter 3 dages ventetid ringede jeg for at rykke efter den, da kunne de oplyse at de ikke havde sendt ordren da mit husnr. manglede, jeg oplyste mit husnr og næste dag kunne jeg finde min vare i postkassen.

5. december 2014

Besvarelse fra Mobilreparation

Mange tak for din anmeldelse, Thorbjørn

Jeg vil naturligvis lægge ud med at sige dig undskyld for den forlængede ventetid der påløb i forbindelse med din bestilling.

I de tilfælde hvor vores kunder uforvarende har angivet mangelfuld/ eller forkert/e oplysning/er om leveringsadresse, så vil der helt pr. automatik blive afsendt mail fra vores pakkeafdeling med anmodning om at oplyse os om den nødvendige information, der gør os i stand til at afsende bestillingen, uden fare for at den kommer tilbage med posten. Du burde have modtaget mail herom, og jeg skal være dig svar skyldig i forhold til, hvad der har gjort sig gældende i forhold til manglen på denne.

Det glæder mig dog, alt til trods, at erfare, at du efter have taget kontakt med vores kundeservice, kunne opleve at der øjeblikkeligt blev taget affære, og at du modtog din bestilling prompte derefter.

Jeg beklager endnu en gang ulejligheden og ønsker dig en herlig dag.

kundeservicechef