Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 259 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne udtrykker generelt tilfredshed med de leverede produkter, især cyklerne, og mange fremhæver den gode service og rådgivning, de modtog. Flere oplevede hurtig og nem afhentning samt venlig betjening, og nogle var glade for den personlige levering og samling af cyklerne. Dog oplevede en del kunder lange og forsinkede leveringstider, som ofte afveg markant fra de lovede. Nogle var utilfredse med manglende kommunikation og information om ordrestatus, og flere nævnte problemer med at komme i kontakt med virksomheden, især via telefon. Der var også tilfælde, hvor kunder modtog forkerte varer eller oplevede dårlig service i forbindelse med reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mange forbrugere udtrykker frustration over... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mange kunder rapporterer om ekstremt lange... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mange kunder oplever, at pengene trækkes umiddelbart... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder oplevede fantastisk service, hurtig... Se mere

Customer communications

Kunder deler tvetydige meninger om kontaktmulighederne. Mange anmeldere rapporterer vanskeligheder med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte en cykel d. 12 nov.blev lovet lev. Mellem d14-21 nov. Men den blev først lev. D9 dec. Jeg hørte intet og måtte selv rykke efter den d. 4 dec.. Det ville have været rart hvis I selv gav... Se mere

Service ved afhentning/butikken på Esbjerg havn - var helt i top. Lidt malurt i bægeret er det forudgående, hvor vi, i første omgang havde bestilt én til levering - og leveringstiden blev hele ti... Se mere

Et lille minus med den begrænsede åbningstid og lidt lange responstid på mailen, men da der kom kom hul igennem var servicen fin. Vi fik aftalt en mødetid uden for normal åbningstid. Kørte over og s... Se mere

1. nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Cykelbutik

Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Ærgelig “kundeservice” og manglende levering

Ordre nr. 23536
Vi har bestilt en Mobike ladcykel i start september og nu også langt om længe fået den leveret efter vi har henvendt os af flere omgange fordi den ikke er blevet leveret som aftalt. Kundeservicen har mildest talt været horrible og når man langt om længe får hul igennem pr mail (fordi det ikke kan lade sig gøre telefonisk), er vi blevet mødt af alt andet end god og venlig kundeservice. Senest har vi sendt en mail for 8 dage siden, da vores cykel er blevet leveret uden regnslag og det er svært at bruge den med små børn i dette efterårsvejr uden. Vi har ikke fået svar pr mail, men blot et tracking nr tilsendt, som der ikke har været aktivitet på overhovedet her 8 dage senere…
Cyklen virker ok på lige strækninger, men ikke af bedre kvalitet end den vi havde før (AM) - låsen på styret, er rigtig hård og svær at få til at låse, motoren er ikke noget særligt når man bor relativ bakket og cyklens bremser piver, selvom det er begrænset hvor meget vi har brugt den indtil videre. Af positive ting er at den er nem at betjene når man cykler og der er plads til 3 børn i ladet.

Som svar til jeres besked: jeg har kontaktet jer adskillige gange. Det er simpelthen ikke korrekt at jeg ikke har henvendt mig til jer.

29. september 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke se, du har henvendt dig til os angående udfordringerne du har.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, fordi det er bestemt ikke hensigten med cyklen. Vores kunder oplever høj kvalitet.

Kontakt os straks på email: hej@mobike.dk

Mobike-team

Kan godt anbefale det sted

Kan godt anbefale det sted selv om levering tiden er lang, så var der en god kommunikation så vi fandt en løsning

9. oktober 2025

Mobike team

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mobike.dk og vil klart anbefale tjenesten til dem, selv om levering var lang så var der god kommunikation og vi fandt ud af løsning

9. oktober 2025

God service - god cykel

Vi købte en cykel til min datter. En børne-ladcykel i 5 års fødselsdagsgave. Til trods for, at den havde lidt længere leveringstid end beregnet, giver jeg 5 stjerner. Det gør jeg både fordi kundeservice var enormt gode og hurtige til at svare mig pr mail OG fordi min datter ELSKER den cykel. Hun har længe været meget tøvende og ikke haft lyst til at lære at cykle. Men denne børneladcykel er perfekt til hende. Og hun kan have alle sine bamser med eller vores lille hund.

24. september 2025

Fantastisk flot service

Vi var 3 granvoksne mænd, som kiggede forbi her i dag for lidt opspænding af vores 3 Engwe Pro cykler. I.den forbindelse bliver vi mødt af Mobike Esbjerg's cykelmontør Mette, som i den grad positivt overrumplede os alle med hendes hurtige service og smil på læben. Til trods for stor kundepres leverede Mette bare til ug x og slange😃
Tak for det Mette😃

26. september 2025

Mobike Curve

Vi havde store forventninger til denne ladcykel, men desværre lever den ikke op til dem. Motoren trækker ikke ordentligt, og sammenlignet med andre ladcykler vi har haft tidligere, er den markant dårligere.
Derudover er bremserne begyndt at hyle, og kalechen er allerede falmet i farven efter kun 4 måneders brug – selvom cyklen kun har været brugt sparsomt, cirka 1–2 dage om ugen. Cyklen føles desuden meget tung og upraktisk i daglig brug.
Alt i alt en skuffende oplevelse, og vi ville ikke vælge den igen.

26. maj 2025

Rigtig god oplevelse med både cykel og…

Rigtig god oplevelse med både cykel og sælger. Sælger har været behjælpelig hele vejen igennem også udenfor åbningstid, da vi akut stod og manglede en el ladcykel. Vi har bestilt en kaleche i sort, der var lidt ekstra leveringstid på, men sælgeren var så sød at låne os én indtil den er kommet hjem. Alt i alt kan vi 100% anbefale mobike.dk.

18. september 2025

Ny frihed

Jeg er super glad for min cykel, som kronisksmerte patient kan jeg cykle igen. Jeg føler mig stabil på de brede dæk, kan nå jorden uden at stige af og køre længere end nogensinde.

2. september 2025

IKKE KØB HER FRA

IKKE KØB HER FRA, jeg har i en længere periode oplevet at min cykel er begyndt at gå i stykker. Bremseskiver er røget ud, mit display virker heller ikke, og har bare generelt problemer med min cykel.

1. august 2025

Super oplevelse

Super oplevelse. Hurtigt svar og produktet fejler intet.

4. september 2025

Mobike team

Ikke den oplevelse vi havde håbet på – lang levering, manglende svar og fejl på ordren

Vi havde glædet os til at modtage vores ladcykel fra Mobike, især da vi havde hørt godt om deres produkter. Derfor sagde vi ja til at vente lidt længere på levering (uge 32), da vi blev spurgt, om vi kunne være fleksible for at give plads til familier, der bruger cyklen som primær transportmiddel. Det syntes vi egentlig var fair.
Desværre blev cyklen først leveret i uge 35. Og ikke nok med det – den blev leveret med en rød kaleche, selvom vi tydeligt ved købet bad om, at det blev skrevet ned, at vi skulle have en sort. Fejl kan ske, men det, der virkelig trækker oplevelsen ned, er kontakten (eller mangel på samme) til kundeservice.
Vi har været i kontakt med Linda, som konsekvent kun svarer på dele af vores mails. Vi står her i slutningen af uge 37 og mangler stadig både en returseddel og den korrekte, sorte kaleche.
Vi har desuden spurgt til kompensation for den forsinkede levering – noget vi kan se, at andre kunder har fået – men det bliver helt ignoreret i kommunikationen.
Vi er stadig glade for selve cyklen, men købsoplevelsen og efterfølgende kundeservice lever desværre slet ikke op til det, vi havde forventet – og det er ikke den standard, man bør kunne forvente, når man køber et premiumprodukt.
Vi håber Mobike snart får styr på både levering og kundekontakt – det trænger de til.

Yderliger tilføjelse - her d. 25/4-2026, har vi stadig ikke modtager vores sorte kaleche.
Det er svært og får svar på mail (eneste kommunikationsform) - derudover på svar kommer altid svarer - “den kommer i næste uge..” eller “det var lige jeres der er forsinket..”
Ingen service fra dem ift evt. forsinket levering eller information.

11. september 2025

Trods længere ventetid

Trods længere ventetid, pga told, så fik vi endelig en fin cykel hjem og en lås med som kompensation for forsinkelsen🤩👏🏻👍🏻

8. september 2025

Mobike team

Bestilte en Engwe ep 2 boost sidst i…

Bestilte en Engwe ep 2 boost sidst i juli, og har desværre først modtaget en Engwee pro igår.
Men stadigvæk en god anmeldelse, da jeg er blevet orienteret om forsinkelsen jævnligt, tilbudt anulering af handlen, samt ombytning til anden cykel, stadig med lovligt display.
Der bliver svaret hurtigt på mail, og altid venlige og hjælpsomme

9. september 2025

Det tog omkring 2måneder fra jeg…

Det tog omkring 2måneder fra jeg bestilte min cykel til jeg modtog den,trods at i annoncen stod der op til 7dage .
Jeg fik ingen info før jeg rykkede .der lovede de levering få dage efter .det holdt desværre ikke .anden gang jeg rykkede fik jeg så endelig min cykel få dage efter.det må lige nævnes at Mobike tilbød at jeg kunne annullere handlen og få pengene retur.de kom også med forklaringer til forsinkelsen.
Det hele tog ca 2måneder😡..
Den ene stjerne er givet for at jeg trods alt har modtaget min cykel.

28. august 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se ud fra dialogen med dig, der flere gange i forløbet er oplyst længere leveringstid.

Samt du hele tiden er blevet opdateret. Det har været en sommer fyldt med forsinkelser for alle vores kunder desværre.

Håber trods alt - du bliver rigtig glad for cyklen.

Mobike-team

Fin fin cykel engwe L20 boost

Fin fin cykel engwe L20 boost. Den er jeg glad for, men leveringstiden er alt for lang.
Reklamere med “bestil nu og få leveret om 5-9 dage, men der gik 6 uger.

28. august 2025

Mobike team

Batteri-systemet gør én rasende!

Jeg købte en Mobike curve el-ladcykel for et par måneder siden. Nu har jeg hver dag stået og skabt mig som en vanvittig, fordi det nærmest er umuligt at placere batteriet korrekt i dens stander nede i kassen. For ikke at tale om den manglende plads til nøglen, når man gerne vil låse det. Eller det snævre rum, som man har til at vippe ledningen ind i det lille hul til strømmen. Det er virkelig en nederen måde at starte sin dag på, hver dag. Men som min søn siger: Cyklen er da virkelig pæn, Mor?! Og ja! Det er den/var den. For ved levering fortalte chaufføren mig, at kassen, som cyklen var pakket ind i, ikke kunne være i selve bilen. Derfor havde man taget cyklen ud af papkassen og jeg modtog dén med et stort fedt fragtklistermærke på siden af selve cyklen. I forsøg på at fjerne klistermærket, med alle mine private oplysninger på, med en decideret skraber til fjernelse af klister samt vat og rensebenzin, gik lakken af cyklen flere steder. Så købte jeg også et regnslag til cyklen. En garage. Udover, at markeringen “front” er sat forkert på selve garagen og man derfor blot skal vende den om, for en bedre fitting - så er det kun til en bedre fitting. For skidtet er for lille. Den kan på ingen måde dække cyklen. Ret skal være ret. Det er en dejlig cykel at køre på. Men det et de fleste nye ladcykler til næsten 40.000 kr. Problemerne med batteriet dræber simpelthen lysten til at køre en tur… Det vil jeg anbefale, at I får kigget på, når I næste gang udvikler og opgraderer jeres cykler.

4. september 2025

Dårlig oplevelse

Betaling trækkes lang tid før levering er opstartet.
Leveringstiden var i mit tilfælde 4-5 gange så lang, som de reklamerer med på hjemmesiden.
Når man spørger til, hvornår varen leveres får man intet svar.

30. august 2025