Jeg bestilte en cykel d. 12 nov.blev lovet lev. Mellem d14-21 nov. Men den blev først lev. D9 dec. Jeg hørte intet og måtte selv rykke efter den d. 4 dec.. Det ville have været rart hvis I selv gav... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Cykelbutik
Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.
Danmark
- hej@mobike.dk
- mobike.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
En af mange der ventede alt for længe!
Må desværre tilslutte mig de andre som advare mød køb ved Mobike.
Jeg har været på udkig efter en el-ladcykel og kom frem til at Mobike Curve Cruiser var cyklen jeg skulle eje, da jeg syntes 30.000 kr er mange penge og vælger, d 22/10-25, at køre over til deres "butik" i Esbjerg for at få syn for sagen.
Kommer der over og snakker med ejeren , og vi får os en rigtig god snak frem og tilbage om cyklen. Undervejs spørger jeg ind til leveringstiden, og ejeren ringer til deres leverandør og fortæller mig at de ville kunne levere den inden for en uge. Den 3/11-25 har jeg stadig ingen cykel modtaget, så jeg kontakter Mobike på email for at høre hvad status er. Til dette får jeg et svar fra dem om at de stadig er i gang med at samle cyklerne, så leveringen er udskudt til ugen efter. Den 18/11-25 har jeg stadig ingen cykel modtaget. Dog modtager jeg en mail med at deres Mobike Curve Cruiser desværre er forsinket til ugen efter. 9 dage efter dette, den 27/11-25, skriver jeg en mail til Mobike og spørger til leveringen af cyklen og igen får jeg at vide at cyklen er forsinket til næste, men at de gerne vil annullere min ordre meget hurtigt - hvis jeg ønsker.
I dag, d 2/12-25, vælger jeg så at bruge min tid på at køre over i "butikken" da jeg nu har fået nok. Snakker med ejeren derover og han lover at de får dem hjem fredag - som så lidt senere i samtalen bliver til senest mandag. Jeg forklare at min tillid til ham som forhandler er helt og aldeles forsvundet og til dette er svaret bare at så kan vi jo bare annullere ordren. Undervejs i vores samtale fortæller ejeren også at han har folk der har ventet siden September på sin cykel, og underforstået siger han at jeg skal overhovedet ikke brokke mig over kun at have ventet siden Oktober. Det blev for mig meget tydeligt at ejeren er fuldstændig ligeglad med at han fik annulleret en ordre!
Mobike har på intet tidspunkt i hele det her taget ansvar for noget som helst. Det har hele vejen igennem været deres leverandøre som er årsagen til forsinkelser, men læser man lidt igennem anmeldelserne her på trustpilot er det tydeligt at se mit tilfælde ikke er enkeltstående!
Er du ikke bange for at smide 30.000 kr efter noget som du skal vente 1½-2 mdr på at få uden nogen form for garanti, så kan du da godt overveje Mobike, men har du dine penge bare lidt kært, vægter kundeservice højt og generelt gerne vil opleve service vil jeg på ingen måde anbefale at handle med dette firma!

Uprofessionel og dårlig kundeservice
Længe skal man lede efter en så uprofessionel hjemmeside som mobike.dk
De trækker alle penge fra ens konto, uden at sender varerne. På deres website oplyser de om forventet levering, men det holder under ingen omstændighed stik. mobike.dk skriver ikke mails til deres kunder om status på ens levering, man skal selv skrive til dem mange gange, hvor de derefter kommer med en dårlig forklaring på ens ordre og stavefejl i deres svar.
Når man prøver at ringer, er det en robot telefon. (hvad skal man bruge det til). Efter 6 uger hvor vi stadig ikke havde fået varen, måtte vi annullere ordren og skulle vente 2-3 uger mere for
at få vores penge tilbage og skulle igen skrive til dem.
Kan på ingen måde anbefale deres website, meget dårlig brugeroplevelse og de besidder ikke kundeservice på noget plan. Hold jer langt væk fra mobike.dk 8 uger - penge trukket - ingen vare. Synd man ikke kan give 0 stjerne.
Service ved afhentning/butikken på…
Service ved afhentning/butikken på Esbjerg havn - var helt i top.
Lidt malurt i bægeret er det forudgående, hvor vi, i første omgang havde bestilt én til levering - og leveringstiden blev hele tiden skubbet, hvor vi til sidst annullerede ordren.
Levering trak ud hvorfor jamen stor…
Levering trak ud hvorfor jamen stor efterspørgsel på cyklerne hvad betyder det når man har en ugentlig kontakt med dem og får besked der går en lille måned og vupti vi har hentet cykel og han har kørt 35km på den i dag. Tak for venligheden Bo i udlevering 👍👍

Ekstrem god service
Ekstrem god service, har en god måde at gøre tingene på, og en flink medarbejder
Engwe
Har fået leveret en mega fin Engwe cykel
Det var nemt og bestille på siden og gik hurtigt
Leveringen var dog langsom ! 10 uger😴
Forsinkelser sker jo desværre
Men super service
Fed cykel!
Dejligt cykel!
Lidt lang leveringstid - men det var værd at vente på. Venlige og imødekommende medarbejdere.
Meget lang leveringstid
Vores søn købte en elcykel tilbage i august for at dække hans transportbehov til skole på 11 km. Mobike trak pengene kort efter bestillingen, men cyklen blev først leveret efter tre måneder. Det har betydet en merudgift til bus på 1200 i den periode. Som et lille plaster på såret fik vi en lås med i købet. Vi har dog jævnlig fået mails om forsinkelserne og tilbud om at få refunderet pengene.
Endnu ikke modtaget levering efter 2,5 måned
Købt og betalte en elcykel 30/9, betalingen blev trukket med det samme. Leveringen forventede de var 14 dage. Dog her 2,5 måned efter er den endnu ikke kommet, vi har rykket flere gang epr mail, de giver en ny dato og undskylder men ingenting sker. Efter jeg har skrevet på Facebook, er jeg blevet blokeret og kan ikke søge deres side frem mere.
Fantastisk
Virkelig god oplevelse og mega god service hos dem. Rigtigt gode cykler de sælger og de køre skide godt. FANTATISK
HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE FIRMA.
HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE FIRMA.
Jeg ville købe en engwe cykel til min søn. Inden jeg lagde ordren ville jeg være sikker på de havde den på deres lager, selvom deres hjemmeside oplyste at de havde den på lager og kunne sende 5-10 dage.
Jeg fik svar fra dem at den var på deres fjernlager og jeg ville få et tracking nummer så snart den var sendt afsted, så ville der gå 3 dage.
Jeg rykkede efter min ordre mange gang, og fik at vide at det ville blive ugen efter. Ugen efter skete der ikke noget. så rykkede igen, skete stadig ikke noget. Fik besked fra dem at de var i gang med at sende alle ordre ud. Der skete stadig ikke noget. Jeg vendte tilbage til dem på mail, hvorefter de sagde at de ikke kunne sige noget om hvornår de kunne sende min ordre. Jeg annullerede ordren da jeg ikke ville vente mere. Nu er der så gået 14 dage og har stadig ikke set skyggen af mine penge.
De har nu sat en robot på som telefonsvarer.
Levering på 3 mdr
Reklameret levering på 5-10 dage endte på 3 mdr. Ingen tilbagemeldinger eller status på leveringen - vi skulle selv være opsøgende. Ikke muligt at få kontakt via telefon i telefontiden - telefonsvarer på og så blev opkaldet afsluttet.

Aldrig køb fra Mobile
Hej Mobike,
Jeg har fået nok. Det her er ikke bare dårlig kundeservice – det er bedrageri. Jeg har nu ventet i over fire uger på at få mine penge tilbage for en Engwe-cykel, jeg har returneret og annulleret, og I har stadig ikke betalt mig tilbage.
Jeg har betalt over 8.000 kr. af mine egne hårdt tjente penge, og jeg er 15 år gammel. Jeg har arbejdet for hver eneste krone, og det her føles som et kæmpe svindelnummer. Jeg er fuldstændig færdig med at blive ignoreret.
Hvis jeg ikke har mine penge inden for få dage, så går jeg direkte til politiet og anmelder jer for bedrageri, og jeg kontakter Forbrugerombudsmanden. Jeg har dokumentation for alt, og jeg skal nok sørge for, at andre ikke ender i samme situation som mig.
Jeg vil have en bekræftelse med det samme på, at min tilbagebetaling bliver behandlet nu, ikke flere undskyldninger eller tavshed. Det her er sidste gang, jeg skriver pænt.
– Abel

Perfekt oplevelse
Rigtig god oplevelse, jeg fik lov til at prøvekøre cyklen og kunne allerede hente cyklen dagen efter da jeg var heldig at se lige havde én tilbage af den model jeg ønskede.
Jeg havde regnet med at gaven "bare" var klistermærker eller lign, men jeg fik hele 3 fine gaver som alle kan bruges til cyklen, og ikke er reklamations produkter som jeg havde regnet med, da størstedelen af andre virksomheder deler det ud som "gaver".
Ansatte var meget nede på jorden og gode at snakke med.
Så alle around helt klart en 5-stjernet oplevelse her fra!

Besvarelse fra Mobike.dk
Nu da i har slettet mine kommentarer og…
Nu da i har slettet mine kommentarer og blokeret mig fra jeres facebookside, så må jeg jo skrive her.
Jeg ville bare informere jeres kunder eller mulige kunder om jeres mildest talt, skræmmende forretningsmetoder. I tager penge for cykler, som i først levere flere måneder efter. I kan reelt set sælge 1000 cykler og gå konkurs - kunden ser hverken cykel eller sine penge igen. I skriver selv i jeres betingelser, at der ikke trækkes penge, før cyklen er afsendt og man modtager et tracking nr. I snyder kunderne med falsk markedsføring ifh til leveringstider osv. Jeg har selv stået i den situation, og nu kender jeg flere, som igen står i det samme.
Da jeg sidst skrev en 1 stjernet anmeldelse, fik i den fjernet, ved at give mig et afslag i prisen. Det fortryder jeg inderligt, da i snyder jeres kunder. Så jeres 4-5 stjernede anmeldelse her på trustpilot er "pumpet" falsk op.
Jeg har nævnt problemstillingerne for jer før, og jeg skriver kun dette nu, da i tydeligvis intet har gjort, for at gøre tingene bedre for kunderne. Måske nogle forbrugermyndigheder skulle kigge jeres metoder efter i sømmene.

Super god oplevelse med Mobike
Super god oplevelse med Mobike. Sønnen købte en cykel og grundet ferie, var der god samarbejde med Signe fra Mobike omkring at den ikke skulle komme mens vi var væk.
Da cyklen kom var der en defekt baglygte og et par ridser.
Selvom det ikke er noget Mobike kan gøre noget ved, har de stået klar til at hjælpe og kompenseret lynhurtigt, så vores søn ikke har skulle tabe noget på en ny cykel.
Alt i alt en fremragende service og Signe ved Mobike har virkelig været behagelig at skrive med.

Kæmpe god oplevelse
Kæmpe god oplevelse. Vi købte i juni 25 en engwe e26 til vores søn, desværre gik walk assistens (gashåndtag) i stykker. Vi fik tilsendt et nyt på garantien efter dokumentation og nu er det sat på og virker. Vi er så glade for at vi købte igennem Mobike istedet for en udenlandsk hjemmeside. Tak for hjælpen og fin kommunikation over mail hele vejen igennem..

De var behjælpelig
De var behjælpelig på mail, da der opstod et problem med cyklen, den er blevet lavet igen U.B.

Ordre nr: 23664
Jeg ringede d. 7 oktober til MoBike for at høre leveringtid på en el cykel min søn gerne ville bestille. Jeg får at vide, at der er ca. en uges levering. Vi bestiller den samme dag. Pengene bliver trukket dagen efter d. 8 oktober. Efter 14 dage har vi stadig intet hørt. Min søn vælger derefter på mail at annullere sin ordre d. 22 oktober. Vi forventer herefter at pengene kommer hurtigt retur på hans konto, men de er stadig ikke kommet. Han skrev i søndags på mail hvornår pengene kom retur, og fik så svar i dag, at der kan gå helt op til 14 dage før han får sine penge retur. Det er simpelthen for dårligt, at min søn skal bruge en måned på at vente både på en cykel, men også på at få sine egne penge retur. Normalt trækker man jo ikke pengene før varen er afsendt. Vi finder bestemt et andet sted, at købe cykel når pengene forhåbentligt snart kommer retur!
Opdatering! D. 5/11-25
Nu er der gået 14 siden mobike bekræftede vores ordre annulleret. Pengene er i skrivende stund stadig ikke kommet retur.