Jeg bestilte en cykel d. 12 nov.blev lovet lev. Mellem d14-21 nov. Men den blev først lev. D9 dec. Jeg hørte intet og måtte selv rykke efter den d. 4 dec.. Det ville have været rart hvis I selv gav... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Cykelbutik
Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.
Danmark
- hej@mobike.dk
- mobike.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi elsker vores nye Mobike
Vi elsker vores nye Mobike! Den er komfortabel, flot og kører fantastisk. Tak for en super oplevelse.
Bestikkelse
Jeg blev kontaktet på mail fra Mobike at de ville give et gavekort på 1000kr hvis jeg ville skrive en fejlfri 5 stjernet anmeldelse.
Det er ærgerligt hvis man ikke kan stole på at det er rigtige og ærlige anmeldelser der bliver lagt på trustpilot.
Man kan gisne om hvor mange der har fået det tilbud.
Hvis trustpilot ønsker det kan de få mailkorrespondancen fra mobike
De var så hjælpsomme og ærlige i deres…
De var så hjælpsomme og ærlige i deres rådgivning. Jeg følte mig virkelig tryg ved købet. Kan varmt anbefales.
Absolut ikke tilfreds med noget som helst
Desværre kan jeg ikke få lov til at skrive den anmeldelse jeg gerne ville. Min oprindelige anmeldelse indholdt nogle udsagn og påstande jeg overfor TrustPilot blev bedt om at indsende dokumentation for. Det gjorde jeg og jeg fik en tilbagemelding fra TrustPilot om at dokumentation var godtaget og min oprindelige anmeldelse blev aktiv et kort øjeblik. Desværre har TrustPilot efterfølgende fjernet min anmeldelse. Så det bliver den udvandede anmeldelse jeg kan lave. Jeg er absolut ikke tilfreds med ikke at have fået min cykel indenfor den dato jeg blev stillet i udsigt.
Jeg er absolut ikke tilfreds med at jeg efterfølgende ikke kunne få en ny leveringsdato oplyst. Jeg er absolut ikke tilfreds med Mobike's håndtering af betalingen af den cykel der blev bestilt og aldrig leveret. Jeg er absolut ikke tilfreds med den manglende kommunikation fra Mobike’s side. Jeg er absolut ikke tilfreds med Mobike’s håndtering af anmeldelser på TrustPilot.

Besvarelse fra Mobike.dk
Havde brug for en reservedel
Havde brug for en reservedel, og de var lynhurtige til at svare og bestille det hjem. Super nemt og god service.
Super god betjening i deres…
Super god betjening i deres butik/værksted. Vi fik mulighed for både at se og prøve den elcykel vi havde i tankerne og fik god råd og vejledning ift hvordan den skulle betjenes. Derudover gav Mette dernede også en god instruks i hvilken kædelås der kunne anbefales til. Trods en lidt sen bestilling ift hvornår cyklen skulle gives i gave, lykkedes det personalet at få den hurtig hjem og samlet samme dag den ankom. Super betjening og service!
God snak om scyklen og prøve tur.

Svindel! Køb ikke noget her
Virksomheden har ingen ide om hvordan man driver forretning, de lyver konstant og bliver ved med at udsætte din ordre, de hæver pengene på din konto med det samme du har bestilt. De levere aldrig varen
Jeg har ik fået mit shi ventet 3…
Jeg har ik fået mit shi ventet 3 måneder
Håber jeres spot falder i haven
#24007
Kl 10:57 i går Fredag d. 12 Dec, får jeg en bekræftelses på at min ordre er gået igennem.
Cyklen vil blive sendt, så vi har den imellem den 16-26 Dec.
På min konto kan jeg se, at pengene vil trukket d. 27 Dec. Det er så fint.
Kl. 15.47 annullere jeg ordren, da det ikke er den cykel barnebarnet vil have.
Kl. 15.48 får jeg standart mail på, at i har modtaget min mail. Alt er stadig fint.
Jeg skriver lige til min bank, da jeg gerne vil have at de flytter pengene tilbage til kontoen hurtigst muligt, da ordren er annulleret. Og tænker det er fint, så er de der på mandag og jeg kan stadig nå, at få en julegave til ham.
Inden jeg går i seng, ved en 2-tiden, d. 13 Dec. Ser jeg igen på min konto. Alt er ok.
Søndag d. 13 Dec. Kl ca 8. Vil jeg lige se om alt er ok, på min bank konto. Og kan konstatere, at det er det bestemt IKKE.
Jeg forventer, at I får brakt det i orden hurtigst muligt.
Da det ellers bliver en temmelig trist jul i år.
Efter at have talt med jeres Bot, forsøgt at ringe (også kun en Bot) og mailet, har jeg nu fået svar på, at I vil returnere pengene til min konto.
Stjernerne vil blive ændret, så snart alt er ok.
Det var sådan en oplevelse at køre på…
Det var sådan en god oplevelse at køre på den eng der hedder ep 2 boost. Den er så perfect alt i god stand og en virkelig god og sød sælger. Perfect herfra

Besvarelse fra Mobike.dk
Dårlige oplevelse slet ikke stramt nok…
Dårlige oplevelse slet ikke stramt nok de er ikke klare

Besvarelse fra Mobike.dk
Overholder ikke købeloven! Afventer fortsat kompensation ved skade
Modtog ladcyklen i august. Desværre var den beskadiget på fronten fra enten fabrikkens side eller butikken i forbindelse med klargøring. Vi aftaler en kompensation for skaden. Pengene afventer jeg fortsat og der er total radiotavshed fra kundeservice, som man i øvrigt kun kan skrive til.
Vil absolut ikke anbefale at købe fra MOBIKE, medmindre der satses på at der ingen reklamationer er!
Først vi havde bestilt en ep2 pro fik…
Først vi havde bestilt en ep2 pro fik en ep2 boost i stedet for og de sagde et par uger der gik næsten 2 måneder før jeg fik min cykel og flere af mine venner fik afvide det ville tage et par dage/uger for og få deres cykler de venter stadig men sæd personale vil gerne hjælpe en
Bestilte cykel 21/9-25 med lovet…
Bestilte cykel 21/9-25 med lovet levering inden for 2 uger. Få dage efter trækker Mobike pengene, selvom de ikke har afsendt cyklen. Jeg gør dem opmærksom på at dette ikke er lovligt. Der følger derefter et forløb hvor jeg løbende modtager mails om forsinkelse af leveringen . Til sidst opgiver vi og beder om at få ordren annulleret. Her 8/12 - 25 står pengene igen på min konto. Hold jer langt væk! Du kan ikke komme i kontakt med dem på tlf. - antager at de mellemfinansierer deres virksomhed med de penge de ulovligt trækker fra kundernes konto inden de afsender produkterne.
Jeg kørte helt fra Middelfart af til…
Jeg kørte helt fra Middelfart af til Esbjerg for at købe min engwe ep 2 boost i grå fyren som hjalp os var mega flink mega hyped generalt nice dude han sagde jeg kunne få en prøve tur så gjorde jeg det jeg købte efter cyklen og den fik jeg den med med det samme og den var samlet kan 100% anbefales
Rigtig fin service i Esbjerg