Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 259 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne udtrykker generelt tilfredshed med de leverede produkter, især cyklerne, og mange fremhæver den gode service og rådgivning, de modtog. Flere oplevede hurtig og nem afhentning samt venlig betjening, og nogle var glade for den personlige levering og samling af cyklerne. Dog oplevede en del kunder lange og forsinkede leveringstider, som ofte afveg markant fra de lovede. Nogle var utilfredse med manglende kommunikation og information om ordrestatus, og flere nævnte problemer med at komme i kontakt med virksomheden, især via telefon. Der var også tilfælde, hvor kunder modtog forkerte varer eller oplevede dårlig service i forbindelse med reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mange forbrugere udtrykker frustration over... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mange kunder rapporterer om ekstremt lange... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mange kunder oplever, at pengene trækkes umiddelbart... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder oplevede fantastisk service, hurtig... Se mere

Customer communications

Kunder deler tvetydige meninger om kontaktmulighederne. Mange anmeldere rapporterer vanskeligheder med at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte en cykel d. 12 nov.blev lovet lev. Mellem d14-21 nov. Men den blev først lev. D9 dec. Jeg hørte intet og måtte selv rykke efter den d. 4 dec.. Det ville have været rart hvis I selv gav... Se mere

Service ved afhentning/butikken på Esbjerg havn - var helt i top. Lidt malurt i bægeret er det forudgående, hvor vi, i første omgang havde bestilt én til levering - og leveringstiden blev hele ti... Se mere

1. nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Cykelbutik

Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Lang vente tid

Bestilte en cykel d. 14 jan 2026 og her d. 3 marts er den stadig ikke kommet
Har været i dialog med kunde service og de kan ikke fortælle hvor langt vi er i forløbet eller om min cykel er på vej.

Ret trist man skal på trustpilot

14. januar 2026

Hej David,

Du er flere gange blevet tilbudt at annullere din ordre.

Du har ret, det går desværre ikke hurtigere at give os en sviner på trustpilot.

Vi har dagligt glade og tilfredse kunder, men der har været udfordringer med Engwe cykler den sidste stykke tid.

Købte en engwe ep-2 pro

Købte i december 24 en mega fed Engwe EP-2 Pro 250w.

Vi kørte den lange tur fra Aalborg til Esbjerg og fik en sindssyg god oplevelse og behandling.

Min søn har brugt sin cykel hver evig eneste dag og i alt slags vejr siden da.

En stor anbefaling.

1. marts 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi pris på, nu hvor vi ikke betaler til trustpilot.

Så finder man ud af at trustpilot ender med at blive et samlingspunkt for de negative kunder i forretningen, øv!

Havde bestilt Engwe ep2 boost den…

Havde bestilt Engwe ep2 boost den 18.december 2025 og den er stadig ikke kommet idag den 27 februar 2026

27. februar 2026

Hej Elias,

Kontakt vores kundeservice så vi kan få afsendt din cykel. Det er hurtigere end at skrive herinde.

Super god kundeservice- skriver en mail…

Super god kundeservice- skriver en mail og får svar med det samme.

25. februar 2026

Besvarelse fra Mobike.dk

Jeg handlede 3 cykler hos MoBike i…

Jeg handlede 3 cykler hos MoBike i sidste uge.
De leverede personligt på min adresse og cyklerne var samlet for mig

13. februar 2026

En god købsoplevelse

Jeg har i dag afhentet min nye cykel hos Mobike. Tak til hele teamet - salg, kundeservice og udlevering - for jeres hjælpsomhed. Kundeservice svarede høfligt på min henvendelse indenfor et døgn, og hende, der udleverede cyklen, var utrolig serviceminded og imødekommende. Alt i alt en super god oplevelse fra start til slut. Nu er det jo ikke cyklen, jeg skal anmelde her, men for pokker den kører godt.

11. februar 2026

Besvarelse fra Mobike.dk

Jeg købte cykel - fik den aldrig

Jeg købte cykel ultimo november, de tog betaling med det samme, skulle give cyklen i julegave. De giver besked 4 gange om cyklen ikke kan leveres. 4 februar opgiver jeg. I dag 9/2 har jeg stadig ikke fået mine penge retur. De skriver der kan gå op til 15 dage. Selv at få penge retur, for noget man aldrig har fået tager lang tid

Det er første gang jeg anvender trust pilot. Jeg handler utrolig meget på nettet. Aldrig oplevet lignende. Ja de svarer på mail, når man henvender sig, men der sker bare ikke noget. Trækker penge fra kunden inden cyklen er sat til levering.

9. februar 2026

Hej Mette,

Igen trustpilot benyttes åbenbart kun til negative oplevelser, men tak for din side af sagen.

Jeg har i mit system ca. 27 mails, som er sendt til dig og kommunikeret til dig den sidste tid. Ja, der har været en cykel - som ikke har været på lager. Det beklager vi mange gange, men du er rigtig godt informeret omkring denne situation hele vejen igennem.

Vi giver ikke en dyt for trustpilot, det er efterhånden kun alle de lidt mindre tilfredse kunder, som skriver herinde og vi har heldigvis flere tusind glade kunder, som åbenbart ikke bruger trustpilot så ofte.

Kundeservice

Jeg er rystet

Vi bestilte en Engwe i start december, 7 dage efter trækker de pengene før varen er sendt, da vi skriver til dem får vi at vide det har de skrevet ind i betingelserne, dette er dog ikke lovligt.

Cyklen bliver ved med at blive forsinket, med forskellige undskyldninger, bad om at få annulleret ordren men pengene lod vente på sig i ca 14 dage, jeg var i dialog med banken om jeg skulle anmelde for svindel, jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.

Dog skal det nævnes at de svarede tilbage fra deres mail selvom kommunikationen var noget forvirrende (og forkert) jeg fik penge til sidst.
Men hold op der har været mange frustrationer og var bestemt ikke sikker på om jeg havde smidt 8200 ud af vinduet...

15. januar 2026

Hej Lasse,

Jeg har i mit system rigtig rigtig mange emails, som er sendt til dig og kommunikeret til dig den sidste tid. Ja, der har været en cykel - som ikke har været på lager. Det beklager vi mange gange, men du er rigtig godt informeret omkring denne situation hele vejen igennem.

Kundeservice
Mobike

Gennemført god og hurtig service

Jeg bestilte en cykel fik afvide der var op til en uges ventetid blev kontaktet 1,5 time senere om at min cykel var klar til afhentning, ved afhentningen af cyklen blev jeg mødt med profesionalisme og en grundig gennemgang af cyklen, ejeren hjalp enda med at læsse cyklen i mit bagagerum, helt igennem god service og professionel kundeservice, kan varmt anbefale, og nej det får jeg ikke penge for at sige, det fungerede bare! 👍👌

3. februar 2026

Penge trukket i 2025 men ingen vare

Penge trukket i 2025 men ingen vare.
Vi lagde en ordre i 2025 som ikke er levet i nu. Men penge var trukket samme dag som vi bestilte.
Det er umulig at komme i kontakt med dem. De svare aldrig.

11. december 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke finde dig i vores system, og du skriver du ikke kan få fat i os. Jeg har tjekket alt igennem, du har aldrig kontaktet os på email. SÅ jeg er meget uforstående overfor denne anmeldelse.

Vil du kontakte os straks på hej@mobike.dk

Hjælp somme

Hjælp somme

Glade medarbejdere

Gode rabatter

30. december 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem. Anbefaler gerne til andre. 2. gang jeg besøger deres webshop og 3. produkt vi køber. Altid professionel

28. januar 2026

Besvarelse fra Mobike.dk

ALDRIG ALDRIG ALDRIG KØB DERFRA.

Helt igennem forargelig måde at drive forretning på. Min datter sparer sammen til en engwe, vi kører hele vejen til Esbjerg d. 23/12-25 og besøger deres “butik”, her får vi af vide vi ikke kan købe den der, men at den er på lager - vi bestiller d. 23/12-25. På hjemmesiden fremgår det at den kan leveres på 5-10 arbejdsdage. Pengene bliver trukket 7 dage efter. Da vi når d. 2/1-26 har vi intet hørt fra virksomheden, jeg kontakter dem og får der af vide at den først kommer på lager igen midt januar. Vi har en lang korrespondance frem og tilbage om måden de driver forretning på og manglen på information. D. 8/1 modtager jeg mail - som nu fortæller leveringstiden nu er midt februar. Hvor jeg på hjemmesiden kan konstatere at selvsamme cykel står til levering 26 januar - 1 februar. Pludselig er der 100 foran os i kø til køb af cyklen. I går d. 28/1 kommer en generet mail ud omkring deres leverings problemer. Over 1 måned efter bestilling tager de sig sammen og giver generel besked. Virksomheden fralægger sig ansvaret og tonen bliver ubehøvlet da jeg kontakter dem - de mener det er leverandøren skyld. Uanset hvad er det deres ansvar at informere. Jeg har annulleret min ordre, og venter i spænding på pengene! Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe hos Mobike. De er meldt til Forbrugerombudsmanden og politiet.

23. december 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Hej Katrine, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på vej på lager. Som desværre blev forsinket grundet fragtproblemer - som vi ikke har herre over.
Det beklager vi igen. Vi har informeret dig hele vejen igennem forløbet, så man netop ikke var sad og ikke vidste noget.

Det er sjovt, som kunder der ender med at annullere altid skriver herinde, men alle de 100 kunder der hver uge har en god oplevelse... de skriver slet ikke på tp. Det viser bare, hvad man kan bruge trustpilot til, hvis man ikke betaler for det - så er det intet værd!

Manglende levering og penge trukket

Bestilte ENGWE 2.0 midt november 2025, den skulle bruges til julegave - fik lovning på levering midt december 2025.
Herfra startede en lang række af undskyldninger for at levering blev udskudt.
Nu 27Januar26 kom endnu en udsættelse hvorfor jeg har bedt dem returnere penge for dem har de trukket!!!!
Kontaktede en anden leverandør i Hvidovre og de havde dem på lager og ingen leverings problemer.
Vi hentede inde for 4 timer.

Op følgning

Efter min anmeldelse skriver Mobike de kan sende med det samme hvis blot jeg trækker min anmeldelse tilbage.

Da jeg afviser at trække anmeldelse tilbage - får jeg afvide jeg ikke har held med at anmelde dem her på trustpilot.
Jeg har indsendt al dokumentation til trustpilot

24. november 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Hej Katrine, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på lager. Da vi så bestiller din cykel, så er den ikke på lager og der forekommer leveringstid. Du er hele vejen igennem blevet informeret omkring forløbet, vi gør alt hvad vi kan. Vi ønsker jo altid at levere den bedste service, der er bare situationer hvor det ikke er muligt.

God oplevelse

Et lille minus med den begrænsede åbningstid og lidt lange responstid på mailen, men da der kom kom hul igennem var servicen fin. Vi fik aftalt en mødetid uden for normal åbningstid. Kørte over og så på cyklen, fik god vejledning, og fik cyklen med, med det samme. Kunne måske godt tænke mig, at kunne have afprøve cyklen før et køb. Heldigvis er vi godt tilfredse.

24. januar 2026

Hej Johnni,
Tak for din fine anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Hvis man ikke betaler for trustpilot, så får man kun negative anmeldelser.

3 en halv måneds vente tid

3 en halv måneds vente tid, trods der står 4-6 dages leverings tid.. ingen kontakt, medmindre jeg selv lavede en forespørgsel.. kompensation gaven kom en måned efter modtaget cykel, hvilket var et ekstra display, som kun kan bruges hvis det andet går i stykker.. handler ikke der igen.. men pøj pøj

4. december 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Hej Thias, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på lager. Da vi så bestiller din cykel, så er den ikke på lager og der forekommer leveringstid. Du er hele vejen igennem blevet informeret omkring forløbet, vi gør alt hvad vi kan. Vi ønsker jo altid at levere den bedste service, der er bare situationer hvor det ikke er muligt.

Vi hjælper altid også efter din lidt trælse oplevelse, så send os en mail - hvis vi kan gøre noget!

Svindel firma

Svindel firma
efter 2 mdr. cyklen er stadig ikke leveret
de trækker pengene med det samme, hvilket er ulovligt,
BESTIL ikke hos dem - de er svære at få fat i

19. januar 2026

Besvarelse fra Mobike.dk

Hej Jane, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på lager. Da vi så bestiller din cykel, så er den ikke på lager og der forekommer leveringstid. Du er hele vejen igennem blevet informeret omkring forløbet, vi gør alt hvad vi kan. Vi ønsker jo altid at levere den bedste service, der er bare situationer hvor det ikke er muligt.

Vi hade bestilt en cykel for 2 måneder…

Vi hade bestilt en cykel for 2 måneder siden og 10 dage men cyklen blev aldrig sendt afsted de holdte bare på den inde ved dem og blev ved med at bruge undskyldninger på den ikke var kommet af sted så til sidste annulleret vi ordren og bedt om pengene tilbage

16. november 2025

Hej Liam,

Tak for din anmeldelse. Vi har fundet ud af en ting, de mere end 2.000 tilfredse kunder vi har leveret cykler til i 2025, de giver ikke en god anmeldelse.

Men de 30 kunder som oplever forsinkelser og mener det hele er uretfærdigt, de skynder sig ind for at svine os til.
Det er trist men viser bare efterhånden hvad trustpilot bliver brugt til.

Mobike

Overholder ikke gældende lovgivning!

-- OPDATERING efter mobikes svar --

SVAR: I stod til at have den på lager, nu skriver du "da i bestiller" men så var den jo netop ikke på lager, som jeres webshop angiver. Og læser man andre anmeldelser på tp så er det et tilbagevendende problem, at i åbenbart "snyder" med om varen er på lager eller ej. For mig var det et købsparameter at i kunne levere inden jul, jeg forventer ikke at jeg så EFTER indgåelse af aftalen, og EFTER i har trukket pengene først informeres om at der er 2-3 måneders leveringstid.

SVAR: Vås, vi fik intet at vide før efter et par uger, da vi selv tog kontakt til Jer, vi har gentagende gange rykket jer og hver gang fået en "vi har overrasket, og den leveres nu først om et par uger" Det ville klæde jer hvis i havde ringet til de kunder der bestiller en vare som i alligvel ikke kan levere til aftalt leveringstid.

SVAR: Det kan man jo mene som man vil, havde vi tjekket trustpilot inden køb, havde vi gået uden om Jer som butik som selv producentet direkte med navn advarer mod på deres egen side.

SVAR: I kan jo for andres skyld starte med at rette jeres betalingsløsning så i ikke trækker pengene før varen er afsendt, hvilket også er imod gældende lovgivning. Jeg har oprettet en sag ved forbruger ombudsmanden, samt lavet chargeback på det beløb i ulovligt at trukket fra mig!

-- OPDATERING efter mobikes svar --

-- OPDATERING: 27-01 --
Efter min anmeldelse fik jeg mail fra mobike hvor de tilbød et gavekort på 1000kr hvis jeg slettede eller rettede anmeldelsen, dette er mod Trustpilots regler!!! "Virksomheder på Trustpilot må ikke tilbyde incitamenter eller betale for at skjule anmeldelser."

Efterfølgende rapporterede mobike min og mange andres anmeldelse for skadeligt eller ulovligt indhold, sikke dog en underlig forretningsgang, når man på den måde vil skjule reele, dårlige anmeldelser.

Jeg har nu anmeldt virksomheden til forbrugerombudsmanden, for brud på reglerne om hvornår de må trække pengene, samt lavet tilbagetrækning af kortbetalingen via min bank.

Bestilte direkte ved engwe officielle webshop d. 21 januar, og cyklen blev leveret i dag d. 27 januar. Så mobikes seneste mail d.d. med teksten "Da Engwe ikke havde nok cykler til os " er formentligt bare endnu ikke korrekt. Nok også derfor engwe har dem på deres liste over falske og uautoriserede sælgere.

-- OPDATERING: 27-01 --

Hold jer vær, overholder ikke gældende lovgivning!

Bestilte en Engwe M20 d. 9 december, på produktsiden blev der reklameret med "Bestil nu og få leveret inden jul".... FEDT det var nemlig en julegave.

Pengene blev trukket dagen efter, så tænkte at den var på vej.

Rykker så inden jul og får oplyst at levering nu er uge 4, rykker igen i uge 4 og får så en leveringsdato der hedder 4-11 februar.

Har spurgt indtil hvorfor de ikke overholder lovgivningen i forhold til at de ikke må trække pengene før varen er afsendt, men kun dumme svar retur.

Kan se på trustpilot at det åbenbart er en generel svinestreg de laver, ville ønske jeg havde læst trustpilot inden ordreafgivelse.

Kan så også se at Engwe på deres officielle hjemmeside faktisk advarer mod mobike som uautoriserede og falsk sælger

12. september 2025

Besvarelse fra Mobike.dk

Hej, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på lager. Da vi så bestiller din cykel, så er den ikke på lager og der forekommer leveringstid. Du er hele vejen igennem blevet informeret omkring forløbet, vi gør alt hvad vi kan. Vi ønsker jo altid at levere den bedste service, der er bare situationer hvor det ikke er muligt.

*Opdateret svar:
Du er kun ude på at ødelægge alt for os som forretning, det er ærgerligt. Vi har været ærlige hele vejen over for dig, men desværre ender sager med længere leveringstid med en negativ anmeldelse. Det er ærgerligt. Men jeg er glad for, vi har flere tusind tilfredse kunder.