Jeg bestilte en cykel d. 12 nov.blev lovet lev. Mellem d14-21 nov. Men den blev først lev. D9 dec. Jeg hørte intet og måtte selv rykke efter den d. 4 dec.. Det ville have været rart hvis I selv gav... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 32 af de 32 bedste virksomheder i Cykelbutik
Mobike.dk - Elcykler er vores passion - køreglæden er din. Når du køber cykel eller elcykel online hos Mobike, så sikrer vi dig høj kvalitet og god kørekomfort hver gang.
Danmark
- hej@mobike.dk
- mobike.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Lang vente tid
Bestilte en cykel d. 14 jan 2026 og her d. 3 marts er den stadig ikke kommet
Har været i dialog med kunde service og de kan ikke fortælle hvor langt vi er i forløbet eller om min cykel er på vej.
Ret trist man skal på trustpilot

Købte en engwe ep-2 pro
Købte i december 24 en mega fed Engwe EP-2 Pro 250w.
Vi kørte den lange tur fra Aalborg til Esbjerg og fik en sindssyg god oplevelse og behandling.
Min søn har brugt sin cykel hver evig eneste dag og i alt slags vejr siden da.
En stor anbefaling.

Besvarelse fra Mobike.dk
Havde bestilt Engwe ep2 boost den…
Havde bestilt Engwe ep2 boost den 18.december 2025 og den er stadig ikke kommet idag den 27 februar 2026

Besvarelse fra Mobike.dk
Super god kundeservice- skriver en mail…
Super god kundeservice- skriver en mail og får svar med det samme.

Besvarelse fra Mobike.dk
Jeg handlede 3 cykler hos MoBike i…
Jeg handlede 3 cykler hos MoBike i sidste uge.
De leverede personligt på min adresse og cyklerne var samlet for mig

En god købsoplevelse
Jeg har i dag afhentet min nye cykel hos Mobike. Tak til hele teamet - salg, kundeservice og udlevering - for jeres hjælpsomhed. Kundeservice svarede høfligt på min henvendelse indenfor et døgn, og hende, der udleverede cyklen, var utrolig serviceminded og imødekommende. Alt i alt en super god oplevelse fra start til slut. Nu er det jo ikke cyklen, jeg skal anmelde her, men for pokker den kører godt.

Besvarelse fra Mobike.dk
Jeg købte cykel - fik den aldrig
Jeg købte cykel ultimo november, de tog betaling med det samme, skulle give cyklen i julegave. De giver besked 4 gange om cyklen ikke kan leveres. 4 februar opgiver jeg. I dag 9/2 har jeg stadig ikke fået mine penge retur. De skriver der kan gå op til 15 dage. Selv at få penge retur, for noget man aldrig har fået tager lang tid
Det er første gang jeg anvender trust pilot. Jeg handler utrolig meget på nettet. Aldrig oplevet lignende. Ja de svarer på mail, når man henvender sig, men der sker bare ikke noget. Trækker penge fra kunden inden cyklen er sat til levering.

Jeg er rystet
Vi bestilte en Engwe i start december, 7 dage efter trækker de pengene før varen er sendt, da vi skriver til dem får vi at vide det har de skrevet ind i betingelserne, dette er dog ikke lovligt.
Cyklen bliver ved med at blive forsinket, med forskellige undskyldninger, bad om at få annulleret ordren men pengene lod vente på sig i ca 14 dage, jeg var i dialog med banken om jeg skulle anmelde for svindel, jeg har ALDRIG oplevet noget lignende.
Dog skal det nævnes at de svarede tilbage fra deres mail selvom kommunikationen var noget forvirrende (og forkert) jeg fik penge til sidst.
Men hold op der har været mange frustrationer og var bestemt ikke sikker på om jeg havde smidt 8200 ud af vinduet...

Besvarelse fra Mobike.dk
Gennemført god og hurtig service
Jeg bestilte en cykel fik afvide der var op til en uges ventetid blev kontaktet 1,5 time senere om at min cykel var klar til afhentning, ved afhentningen af cyklen blev jeg mødt med profesionalisme og en grundig gennemgang af cyklen, ejeren hjalp enda med at læsse cyklen i mit bagagerum, helt igennem god service og professionel kundeservice, kan varmt anbefale, og nej det får jeg ikke penge for at sige, det fungerede bare! 👍👌

Penge trukket i 2025 men ingen vare
Penge trukket i 2025 men ingen vare.
Vi lagde en ordre i 2025 som ikke er levet i nu. Men penge var trukket samme dag som vi bestilte.
Det er umulig at komme i kontakt med dem. De svare aldrig.

Besvarelse fra Mobike.dk
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. Anbefaler gerne til andre. 2. gang jeg besøger deres webshop og 3. produkt vi køber. Altid professionel

Besvarelse fra Mobike.dk
ALDRIG ALDRIG ALDRIG KØB DERFRA.
Helt igennem forargelig måde at drive forretning på. Min datter sparer sammen til en engwe, vi kører hele vejen til Esbjerg d. 23/12-25 og besøger deres “butik”, her får vi af vide vi ikke kan købe den der, men at den er på lager - vi bestiller d. 23/12-25. På hjemmesiden fremgår det at den kan leveres på 5-10 arbejdsdage. Pengene bliver trukket 7 dage efter. Da vi når d. 2/1-26 har vi intet hørt fra virksomheden, jeg kontakter dem og får der af vide at den først kommer på lager igen midt januar. Vi har en lang korrespondance frem og tilbage om måden de driver forretning på og manglen på information. D. 8/1 modtager jeg mail - som nu fortæller leveringstiden nu er midt februar. Hvor jeg på hjemmesiden kan konstatere at selvsamme cykel står til levering 26 januar - 1 februar. Pludselig er der 100 foran os i kø til køb af cyklen. I går d. 28/1 kommer en generet mail ud omkring deres leverings problemer. Over 1 måned efter bestilling tager de sig sammen og giver generel besked. Virksomheden fralægger sig ansvaret og tonen bliver ubehøvlet da jeg kontakter dem - de mener det er leverandøren skyld. Uanset hvad er det deres ansvar at informere. Jeg har annulleret min ordre, og venter i spænding på pengene! Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe hos Mobike. De er meldt til Forbrugerombudsmanden og politiet.

Besvarelse fra Mobike.dk
Manglende levering og penge trukket
Bestilte ENGWE 2.0 midt november 2025, den skulle bruges til julegave - fik lovning på levering midt december 2025.
Herfra startede en lang række af undskyldninger for at levering blev udskudt.
Nu 27Januar26 kom endnu en udsættelse hvorfor jeg har bedt dem returnere penge for dem har de trukket!!!!
Kontaktede en anden leverandør i Hvidovre og de havde dem på lager og ingen leverings problemer.
Vi hentede inde for 4 timer.
Op følgning
Efter min anmeldelse skriver Mobike de kan sende med det samme hvis blot jeg trækker min anmeldelse tilbage.
Da jeg afviser at trække anmeldelse tilbage - får jeg afvide jeg ikke har held med at anmelde dem her på trustpilot.
Jeg har indsendt al dokumentation til trustpilot

God oplevelse
Et lille minus med den begrænsede åbningstid og lidt lange responstid på mailen, men da der kom kom hul igennem var servicen fin. Vi fik aftalt en mødetid uden for normal åbningstid. Kørte over og så på cyklen, fik god vejledning, og fik cyklen med, med det samme. Kunne måske godt tænke mig, at kunne have afprøve cyklen før et køb. Heldigvis er vi godt tilfredse.

3 en halv måneds vente tid
3 en halv måneds vente tid, trods der står 4-6 dages leverings tid.. ingen kontakt, medmindre jeg selv lavede en forespørgsel.. kompensation gaven kom en måned efter modtaget cykel, hvilket var et ekstra display, som kun kan bruges hvis det andet går i stykker.. handler ikke der igen.. men pøj pøj

Svindel firma
Svindel firma
efter 2 mdr. cyklen er stadig ikke leveret
de trækker pengene med det samme, hvilket er ulovligt,
BESTIL ikke hos dem - de er svære at få fat i

Besvarelse fra Mobike.dk
Vi hade bestilt en cykel for 2 måneder…
Vi hade bestilt en cykel for 2 måneder siden og 10 dage men cyklen blev aldrig sendt afsted de holdte bare på den inde ved dem og blev ved med at bruge undskyldninger på den ikke var kommet af sted så til sidste annulleret vi ordren og bedt om pengene tilbage

Besvarelse fra Mobike.dk
Super fin service hos Mobike.
Service, skift af sensor og display klaret lynhurtigt 👌
Overholder ikke gældende lovgivning!
-- OPDATERING efter mobikes svar --
Hej, du valgte en model som op daværende tidspunkt var på lager. Da vi så bestiller din cykel, så er den ikke på lager og der forekommer leveringstid.
SVAR: I stod til at have den på lager, nu skriver du "da i bestiller" men så var den jo netop ikke på lager, som jeres webshop angiver. Og læser man andre anmeldelser på tp så er det et tilbagevendende problem, at i åbenbart "snyder" med om varen er på lager eller ej. For mig var det et købsparameter at i kunne levere inden jul, jeg forventer ikke at jeg så EFTER indgåelse af aftalen, og EFTER i har trukket pengene først informeres om at der er 2-3 måneders leveringstid.
Du er hele vejen igennem blevet informeret omkring forløbet, vi gør alt hvad vi kan.
SVAR: Vås, vi fik intet at vide før efter et par uger, da vi selv tog kontakt til Jer, vi har gentagende gange rykket jer og hver gang fået en "vi har overrasket, og den leveres nu først om et par uger" Det ville klæde jer hvis i havde ringet til de kunder der bestiller en vare som i alligvel ikke kan levere til aftalt leveringstid.
Det er sjovt, som kunder der ender med at annullere altid skriver herinde, men alle de 100 kunder der hver uge har en god oplevelse... de skriver slet ikke på tp. Det viser bare, hvad man kan bruge trustpilot til, hvis man ikke betaler for det - så er det intet værd!
SVAR: Det kan man jo mene som man vil, havde vi tjekket trustpilot inden køb, havde vi gået uden om Jer som butik som selv producentet direkte med navn advarer mod på deres egen side.
Vi hjælper altid også efter din lidt trælse oplevelse, så send os en mail - hvis vi kan gøre noget!
SVAR: I kan jo for andres skyld starte med at rette jeres betalingsløsning så i ikke trækker pengene før varen er afsendt, hvilket også er imod gældende lovgivning. Jeg har oprettet en sag ved forbruger ombudsmanden, samt lavet chargeback på det beløb i ulovligt at trukket fra mig!
-- OPDATERING efter mobikes svar --
-- OPDATERING: 27-01 --
Efter min anmeldelse fik jeg mail fra mobike hvor de tilbød et gavekort på 1000kr hvis jeg slettede eller rettede anmeldelsen, dette er mod Trustpilots regler!!! "Virksomheder på Trustpilot må ikke tilbyde incitamenter eller betale for at skjule anmeldelser."
Efterfølgende rapporterede mobike min og mange andres anmeldelse for skadeligt eller ulovligt indhold, sikke dog en underlig forretningsgang, når man på den måde vil skjule reele, dårlige anmeldelser.
Jeg har nu anmeldt virksomheden til forbrugerombudsmanden, for brud på reglerne om hvornår de må trække pengene, samt lavet tilbagetrækning af kortbetalingen via min bank.
Bestilte direkte ved engwe officielle webshop d. 21 januar, og cyklen blev leveret i dag d. 27 januar. Så mobikes seneste mail d.d. med teksten "Da Engwe ikke havde nok cykler til os " er formentligt bare endnu ikke korrekt. Nok også derfor engwe har dem på deres liste over falske og uautoriserede sælgere.
-- OPDATERING: 27-01 --
Hold jer vær, overholder ikke gældende lovgivning!
Bestilte en Engwe M20 d. 9 december, på produktsiden blev der reklameret med "Bestil nu og få leveret inden jul".... FEDT det var nemlig en julegave.
Pengene blev trukket dagen efter, så tænkte at den var på vej.
Rykker så inden jul og får oplyst at levering nu er uge 4, rykker igen i uge 4 og får så en leveringsdato der hedder 4-11 februar.
Har spurgt indtil hvorfor de ikke overholder lovgivningen i forhold til at de ikke må trække pengene før varen er afsendt, men kun dumme svar retur.
Kan se på trustpilot at det åbenbart er en generel svinestreg de laver, ville ønske jeg havde læst trustpilot inden ordreafgivelse.
Kan så også se at Engwe på deres officielle hjemmeside faktisk advarer mod mobike som uautoriserede og falsk sælger