Købt ny telefon motorila g15Power, meget besvær med opsætning af mitid (det hænger), ringer til support, det kommer til at virke efter 15 min, "nå men så laver vi ikke en fejlretning" - gud bedre det... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Har prøvet 100 gange at aktivere det…
Har prøvet 100 gange at aktivere det med mit pas den.drn viser et flueben fryser og melder fejl derefter nu skal jeg ned på Borgerservice og jeg kommer ikke hjem til Danmark de næste tre uger hold kæft hvor fedt. Det er simpelthen ikke i orden er det et system vi skal være så knyttet til virker så ringe
MitID llllllllllllll
Det er dårligt find noget andet mit id. Det virker aldrig
Vi prøvede at oprette min søn's mitID…
Vi prøvede at oprette min søn's mitID på hans Telefon. Efter vi blev smidt af for tredje gang, efter han skulle ha' blevet tilsendt en kode, gav vi op. Prøver igen en anden dag. Spild af tid.
Gider ikke logge ind
Hvorfor er det når jeg bruger mit mitid på google på min telefon så gider den ikke at logge ind selvom jeg har sagt godkend. Det eneste jeg får tilbage fra hjemmesiden jeg logger ind på er “åben mitid appen og godkend”
Usædvanlig svært at oprettet MitID på ny mobiltelefon
Hvorfor skal det være så F…. besværligt at få lagt MitID over på ny telefon ?
Vejledning og hjælp lever slet ikke op til almindelig standard !
Det kan da ikke kun være mig der har så utrolig mange udfordringer med denne app?
Fungerer ikke det er endnu en måde…
Fungerer ikke det er endnu en måde myndighederne kontrollerer og styrer borgerene på.....
Ekseptionel ringe og uigennemskuelig…
Ekseptionel ringe og uigennemskuelig vejledning. Ville installere mitID på min tablet, udover på min telefon. Når ansigtet skal skannes fungerer appen ikke. Man er til grin. Yderst frustrerende.
Alt for tit i uorden
 endnu en gang virker det ikke der er alt for tit fejl.  og det hele ikke kun mig men andre jeg lige har ringet til
Stadig fyldt med fejl.
Stadig fyldt med fejl.
Man kan ikke bruge MITID på samme enhed, som man vil logge på med. F.eks Eboks, men også Mobilbank.
Mit.id er altfor ustabil
Umuligt at aktivere MitID på ny…
Umuligt at aktivere MitID på ny telefon....starter forfra igen, igen og igen...
Få styr på jere lo..
Hvis man bare kunne give minus 5…
Hvis man bare kunne give minus 5 stjerner.
Jeg har en ældre android telefon, som virker fint og som jeg havde intentioner om at beholde i noget tid endnu, men det kan så ikke lade sig gøre mere.
Mitid er noget staten gerne vil have at man bruger, men nu ser det ud til, at jeg skal ud og bruge penge på en ny telefon, som jeg ikke har råd til.
Nej tak
Nej tak. Mit id har givet mig problemer så mange gange!!!
MitID til Open Source
Hvordan kan det være vi skal låses til Apple, Google og Microsoft? Med undskyldninger om "sikkerhed" bliver Open Source, Linux, Linux Phone udelukket fra MitID understøttelse.
Er det ikke netop Apple, Google og Microsoft der er de usikre? Med EU-domme til at bevise det.
Der er ikke et eneste ord i den Danske…
Der er ikke et eneste ord i den Danske ordbog der kan forklare hvor meget jeg hader MitID. Hold da kæft.
Søg på CBDC Danmark
Søg på CBDC Danmark, så har du svaret på hvorfor alle skulle tvinges ind i MIT ID.
Alt handler om et nyt "valuta system" som er et program kopieret fra Kina.
Henrettelse med pæl i anus
Hvem end der har lavet denne app og kommet med ideen at man skal vente en time før man kan kopier til ny app burde henrettes med en kæmpe træ pæl op i anus.
PS: det er som om de prøver at rive dig igennem helvedet vær gang
den vil jo scanne den qr kode
den vil jo scanne den qr kode, det er blevet svært at få betalt regninger:(
Så viser den teknisk fejl
Så viser den teknisk fejl, igen , igen , igen
Ærgerligt man ikke kan give mindre en
En stjerne. Hvorfor fjernede man noget der virkede, til fordel for noget der ikke virker , når 93 % kun giver en stjerne , burde de give bare lidt eftertanke.
Afmeld skidtet hvis alle gjorde det
Afmeld skidtet hvis alle gjorde det
Så kan det måske tænkes at det blev
gjordt noget ved det men jeg tvivler.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.