Køb ikke herfra!!! Stjæler dine penge. Sendte nogle varer retur og de nægter at give mig pengene tilbage og siger jeg skal kontakte banken. De direkte stjæler deres kunders penge og påstår de ik... Se mere
Har før købt tøj hos dem uden problemer, men denne gang er den helt gal. For det første betaler jeg 200kr for hurtig levering. Alligevel kommer pakken mange dage forsent. Jeg ender med at sende de... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
WE ARE MISSGUIDED. We are an empowering, bold and original online fashion brand, inspired by real life. We design and create product inspired by you - our customers, our friends - and the biggest global touch points: the catwalk and the hottest celebs. We are not fast fashion, we are rapid fashion, and with exclusive in-house designs and the freshest threads dropping every single day, we are the only one-stop shopping destination you need. We create a killer product offering for the dreamers, believers and night lovers at unbeatable price points, and take the risks no one else dares to take. We champion our customer and everything she stands for, and we want to instil a confident, positive and aspirational brand image she can come back to time and time again. With collections for every aspect of her non-stop lifestyle, and global competitive delivery, we’re here for when the good times roll. And most importantly, we believe shopping is a right, not a luxury, so we aim to deliver the biggest trends at the most affordable prices, on a global scale. We are Missguided, We are real. And we do things the Missguided way.
75 Trafford Wharf Road, M17 1ES, Manchester, Storbritannien
- www.missguided.co.uk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Køb ikke herfra!!
Køb ikke herfra!!! Stjæler dine penge.
Sendte nogle varer retur og de nægter at give mig pengene tilbage og siger jeg skal kontakte banken. De direkte stjæler deres kunders penge og påstår de ikke kan give dem retur igen.
Det er et stor scam.
DUMME MISSGUIDED TOG R*^VEN PÅ MIG
Jeg skulle bestille 2 kjoler fra siden, og når jeg så indtaster kortoplysningerne, og bekræfter med mit nem-id så siger hjemmesiden at der er sket en fejl og de ikke kunne trække fra. I starten tænkte jeg fair nok, men så efter 2 min trækker de 3kr fra mig? Ved godt det bArE er 3kr, men når jeg har prøvet 3 gange for at i bare trækker 3 kr UDEN NOGEN GRUND så er det fand**eme underligt. Jeg fik aldrig bestilt mine ting fordi jeres side “ åbentbart “ ikke virker, men tager r**ven på mig og trækker 3kr fra mig.
Ikke sidste gang jeg køber fra missguided…!
Kort leveringstid med gode produkter. Jeg tror det gik +/- en uge efter bestilling, før produktet kom hjem. Jeg fik et godt produkt hjem uden fejl og præcis som vist på billedet.
Slet ikke sidste gang jeg køber fra denne hjemmeside…!!🥳
Express levering - Aldrig igen...
Jeg har som sådan aldrig haft problemer med Missguided men det er nok sidste gang jeg bestiller derfra. Jeg har d. 6 lagt en ordre med express levering og i dag, d. 15 ikke modtaget noget, min pakke har ikke engang forladt London.. Jeg har heller ikke fået nogen information fra kundeservice om forsinkelse, hvilket er super uprofessionelt i min optik...
Fup-firma der stjæler penge!
Fup-firma der stjæler penge!! Hold jer væk.
Jeg købte en blazer, som jeg desværre ikke kunne passe. Derfor vælger jeg at sende den retur. Efter 12 dage henvender jeg mig til deres kundeservice for at høre om hvornår jeg får mine penge tilbage. Jeg bliver mødt af den dårligste kundeservice, der fortæller at de ikke kan hjælpe mig. Jeg sender mine oplysninger, ordrenummer og sender yderligere postnords tarckinglink, der viser at pakken er kommet frem til missguided. Pengene får jeg nok aldrig retur, så med denne anmeldelse ønsker jeg at advare andre imod at handle på missguided.
Snyd!
Jeg ender med at sende det hele retur da det var noget jeg skulle have med på ferie, men ikke nåede at få det med.
De har sendt mig 1/3 del af mit beløb, kun refunderede 1 af kjolerne.
Hold jer lang væk!
Skuffet
Jeg har aldrig før haft problemer med missguided, men det her er for latterligt!
Jeg har nu ventet en MÅNED på min ordre, som skulle have været leveret 3-5 dage efter min bestilling. Jeg kan se på skynet, som er det leveringsfirma de har valgt at bruge, at den er “on hold” og det har den været i 3 uger! Jeg har skrevet til dem at jeg vil have mine penge tilbage, men de bliver ved med at sige at jeg skal vente lidt endnu. Altså helt ærligt!! Hvor længe skal man vente på 3 stykker tøj?! Simpelthen for latterligt!

ELENDIG SERVICE
FØLER MIG SNYDT! Det er nu ti dage siden, at jeg bestilte for 1300 kr tøj, og det er ikke engang sendt afsted endnu. Jeg har prøvet at skrive flere gange over Messenger, fordi jeg også havde problemer med betalingen i første omgang, som så lykkedes til sidst. Men beskederne er hverken læst eller blevet besvaret, så jeres påstand med at i vender tilbage indenfor en time, er hvert fald ikke korrekt. Der er ikke mulighed for at kontakte jer andre steder, hvilket er grotesk. Jeg venter gerne på en pakke, men når man ikke engang kan vide sig sikker på at man får det man har betalt for, fordi der ingen kommunikation er fra jeres side, kan simpelthen ikke være rigtigt. Det mindste man kan forvente er en opdatering på status af ens bestilte varer…..!! Håber jeg snart får noget at vide omkring levering, eller mine penge retur som minimum.

EKSTREMT DÅRLIG KUNDESERVICE
jeg bestilte d. 1/7 en kjole som jeg skulle bruge d. 9/7 til min 18 års. jeg betaler 90kr for express levering men har i dag d. 11/7 stadig ikke modtaget min pakke.
Inden jeg bestilte min pakke, skrev jeg med kundeservice, som lovede mig at hvis bare jeg betalte det ekstra for express, så ville jeg have min pakke inden for 2-4 arbejdsdage, men igen har jeg efter 10 dage, endnu ikke modtaget min pakke.
Jeg skriver til kundeservice, som kun kan tilbyde mig en rabatkode på mit næste køb. Mega ærgerligt at den eneste kompensation man kan få, er en rabatkode til det næste køb, som man med 100% sikkerhed ikke laver, grundet den dårlige service man har fået under første køb.
Jeg får selvfølgelig ikke mine penge tilbage for købet, men som minimum burde de refundere de 90 kr. som jeg har betalt til express levering, som jeg absolut ikke fik nytte af.
EKSTREM DÅRLIG KUNDESERVICE. HANDLER DER ALDRIG IGEN, OG DET RÅDER JEG DIG HELLER IKKE TIL AT GØRE HVIS DU LEDER EFTER GOD KUNDESERVICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Missguided
Jeg bestilte den 30/6 og der er lovet…
Jeg bestilte den 30/6 og der er lovet 5-7 dages levering. Nu har vi den 8/7 og jeg kan tage på ferie uden den bikini jeg bestilte. Dårlig service

Helt i orden!
Jeg har bestilt herfra 2x nu og det fungerer rigtig fint. Tøjet er virkelig fint til prisen og min ordrer er begge gange blevet leveret inden for en uge.
Lad være med at betale ekstra for…
Lad være med at betale ekstra for forsendelsen. Jeg har betalt ekstra for at få min varer dagen efter. Men næh nej det hele er løgn.. for der er nu gået 3 dage og jeg har stadige ikke modtaget mine varer.

Bestil aldrig herfra!!!!
Bestilte tøj jeg skulle bruge til en polterabend og til bryllup - nu er begge events overstået og jeg har stadig ikke modtaget mit tøj.
Jeg bestilte den /
1/6 - De forsikrede mig, at jeg ville have tøjet den 11/6. Det er nu den 22/6 og jeg har stadig intet modtaget. Customer service er elendig og de fatter intet. Jeg er bange for aldrig at modtage mit tøj. Desuden er halvdelen noget jeg skal sende retur, da jeg ikke længere har brug for det….
De tilbyder dårligere kompensation end jeg kan få ved at bruge en rabatkode ALLE kan anvende. Så hvis jeg anvender den tilsendte “kompensation” vil det være dyrer for mig at bestille derfra igen - end hvis jeg anvender en rabatkode….=

Besvarelse fra Missguided
Fin kvalitet, gode returneringsmuligeder, lang leveringstid
Var meget i tvivl om jeg skulle bestille herfra pga. de mange dårlige anmeldelser vedr. returnering fra DK og dårlig kvalitet af tøjet. Den kjole jeg har bestilt var af fin kvalitet, dog lidt for stor i størrelsen. Det er MEGET LET AT RETURNERE, da man via hjemmesiden bestiller en printselv postnord label til 4€ som kan afleveres på alle posthuse. Postyret med dyr og umulig returnering forstår jeg heldigvis intet af :-)
Leveringstiden var en smule lang (ca. 15 dage), men dette stod også på hjemmesiden pga. COVID-19, så fuld forståelse for det.
Jeg har købt for over 1.000 kroner på…
Jeg har købt for over 1.000 kroner på missguided og jeg har stadig ikke fået den efter snart 2 uger. Syntes det er lang vente tid og er i tvivl om jeg nogensinde får min pakke....
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Slet ikke tiden værd. Dårlig kvalitet af tøj og returnerer ikke til de €4 som lovet trods de lover det på både hjemmeside og over deres chat på Facebook.
Sagen er ikke løst af kundeservice da de blot tilbyder rabat på næste køb..

Elendig returpolitik
Jeg anbefaler på det stærkeste, at lade vær med at handle hos missguided, hvis man bor i Danmark! Jeg har købt så mange gange og kan aldrig returnere. Jeg prøvede igen, fordi de beskriver på deres hjemmeside, at man sagtens kan sende retur for 4£. Nu har jeg været forbi 14 forskellige butikker, og ingen modtager den returlabel, som egentlig også er et engelsk Office og ikke noget vi har i Danmark. Så nu står jeg tilbage med 2x af hvert tøj, da jeg ved en fejl bestilte det samme af to omgange, og tøjet er elendig kvalitet: gennemsigtigt og sidder forkert. Aldrig nogensinde missguided, selvom jeg har elsket at handle der, grundet den fede stil!
Fint tøj og god hjælp
Jeg købte en del tøj hos dem. Jeg havde nogle problemer i forhold til fragten, og det løste de hurtigt.
Lækre vare
Lækre vare. Og super kundeservice!
De svarer med det samme inde på deres chat og de løser problemerne med det samme 😍
Vil ikke anbefale
Købte en kjole fra deres hjemmeside, og havde undersøgt reeturnerings mulighederne inden, da jeg før har haft problemer med dyre returneringer. Der stod godt nok på deres hjemmeside der var et prepaided label med, men at de ville trække fragten fra på det returbeløb man skulle modtage. Jeg modtog aldrig nogle penge retur, og har flere gange kontaktet deres customer service, men uden held, da de ikke engang har svaret mig på mine mails. Vil ikke anbefale til nogen andre...