MinLejebolig.dk ApS Anmeldelser 434

1,9

Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡

Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere

Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere

Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.

1,9

Under middel

Ubrugelig

Elendig søgefunktion. Det er umuligt at finde relevante lejligheder uden at søge i timevis på deres side. Masser af udløbede annoncer der ikke bliver fjernet. Udlejere der ikke svarer tilbage. Alt det til den dyreste pris på markedet.

9. januar 2021

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS

Hej Chris. Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores service.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system ud fra dit navn, og jeg kan derfor ikke dykke ned i din sag.

En ting er sikkert, hvis du har betalt for kontakt til en lejlighed, som af en eller anden årsag ikke har været ledig på forhånd, så er du naturligvis berettiget til en refundering, og vi ville værdsætte hvis du gjorde os opmærksomme på en fejl som den du beskriver, for det er selvfølgelig ikke i orden.

Du er mere end velkommen, til at ringe til vores kundeservice, og spørge efter mig - så vil jeg hjertens gerne kigge nærmere på din sag.

Julie.

Super tilfreds

Super tilfreds. Det er nemt at oprette sig og lave en annonce. Jeg endte med at få meget respons på et værelse jeg havde til leje

6. december 2020

Har ikke rigtig brugt trustpilot før…

Har ikke rigtig brugt trustpilot før men giver MinLejebolig en god anmeldelse efter at have fundet en ny roommmate via deres hjemmeside 😊 fik dog alt for mange henvendelser på min annonce og det var lidt uoverskueligt.

/Bettina

28. november 2020

Kan på ingen måde anbefales!

Kan på ingen måde anbefale minlejebolig.dk, det er spild af dine penge og tid.

Flere opslag svarer udlejere ikke på, og mange boliger de har opslag med, er hvor du blot bliver sendt videre til andre boligsider, som du selv kan finde gratis, og er man rigtig “heldig”, så bliver du bare sendt til siden “bo i nord” fx. hvor du så skal betale 200 kr for medlemskab hos dem også, og annoncerne er så ofte ikke engang til ledige lejligheder med blot til en venteliste.

Som sagt spild af dine penge, aldrig har jeg brugt 299kr så dumt, og de er slet ikke til at snakke med, selvom man er 1 time for sent med afmelding, og man har fået intet ud af deres platform. 👎🏼
Super ærgerligt.

Til de boligsøgende, så kan jeg anbefale.
Boligportal, findbolig.nu og ProDomus, her havde jeg meget mere held👏🏼

30. september 2020

Hej Laura

Tak fordi du deler din mening med os her på Trustpilot, det er yderst værdsat.
Vi er naturligvis kede af læse, at din mening er så negativ som den er. Når det så er sagt, så er det ikke nogen hemmelighed, at vores portal er en online søgemaskine for ledige lejeboliger.

Hvis man tager udgangspunkt i en bolig, som du er blevet videresendt til, så skal du huske at du højst sandsynligt er faldet over denne bolig netop grundet vores søgemaskine, da den blandt meget andet, er udarbejdet til at gøre søgningen efter en ledig lejebolig, let og overskuelig.

I Danmark har lejeboliger en kort liggetid, og vi mener derfor at det er vigtigt, at et element i vores tjeneste er at finde og sortere i ledige boliger og derved danne sig et overblik (hvilket også er beskrevet under "Om os" sektionen på vores hjemmeside).

Hvis du udelukkende har brugt vores tjeneste, fordi du har fundet ét lejemål som du syntes kunne være rigtig interessant, men at resultatet desværre ikke blev som du håbede på, er det selvfølgelig brandærgeligt. Men vores tjeneste rummer også en masse andre spændende funktioner, som vi mener, er relevant for en boligsøgende.

Eksempelvis er det et univers bygget op med alting fra BoligAgenter som løbende tipper dig om boliger der matcher dine præferencer, til at du også har muligheden for at opbygge dit helt eget lejer-CV med billeder og beskrivende tekster af dig selv, som du kan dele på sociale medier eller sende direkte til udlejere via vores platform, eller direkte til udlejere som slet ikke er en del af vores hjemmeside. Det er helt op til dig!

Vi har jo naturligvis fuld forståelse for, at man nogle gange blot ønsker at søge én specifik lejebolig og måske ikke har brug for et lejer-CV, ønskelister eller BoligAgenter men istedet blot er på udkig efter en hurtig proces for at finde en lejebolig. Netop derfor tilbyder vi en 5-dages prøveperiode til 29,- hvor man ikke behøver at betale et højere beløb for et 4-ugers medlemskab.

Dog er vi også indforstået med, at der altid er plads til forbedring, og din anmeldelse og feedback er derfor noteret til brug af den løbende udvikling og forbedring af vores tjeneste og services.
Vores kundeservice står også altid klar til at bidrage og hjælpe både via telefon eller email.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til enten boligsøgning eller vores tjenester!

Jeg håber at du får en god dag, med venlig hilsen Julie.

Svindel snyd

Svindel
Jeg skulle kun have 5 dages adgang til 29kr. Jeg blev bundet til månedlig abonnement 299kr. Nutidens digitale svindlere. Jeg skal Aldrig logge på minlejebolig.dk mere.

4. september 2020

Kære Yakup,
Tak for din anmeldelse, på trods af din ærgelige oplevelse med vores tjeneste.
Det er helt korrekt, at man kan købe 5 dages adgang for kun 29,-
Langt størstedelen af vores kunder drager nytte af denne løsning hvis de blot ønsker kontaktoplysninger på enkelte boliger her og nu, og ikke forventer at være boligsøgende i en længere periode, hvor det så koster 299,- hver 4. uge for vores medlemskab. Ved opsigelse af medlemskab, uanset om det er 5-dages adgangen, eller det månedlige medlemskab, så fremsendes der altid en automatisk email der bekræfter opsigelsen så der ikke kan herske tvivl om, at du har opsagt dit medlemskab.

Vores 5 dages adgang til 29,- kan opsiges allerede 24 timer efter oprettelsen, hvis ikke man ønsker en fornyelse til 299,-/md.
Dette kommunikerer vi også både før, under og efter købet.
Det er selvfølgelig brandærgeligt, hvis du føler at du har overset disse betingelser.

Din feedback er naturligvis noteret, og vi vil inddrage den i vores løbende udvikling og forbedring af vores tjenester.

Mvh Julie
/Minlejebolig