Har haft kontakt pr tlf hvor de lovede at slette mit abonnement- men de fortsætter med at hæve for abonnement. Og nu kan jeg ikke få kontakt til dem mere. Andre haft samme problem?😡
Dårlig oplevelse - jeg havde oprettet en boligagent for et halvt år siden, derefter begynder den at trække 300 kr pr måned uden nogen påmindelser. Jeg har et halvt år efter betalt over 2000 kr. uden j... Se mere
Fandt flere fine lejligheder gennem Facebook, men skulle betale for at kunne få kontaktoplysningerne på udlejer. 9/10 gange, bliver man blot sendt ind på DBA, hvor man så derfra kan kontakte og skri... Se mere
Forfærdelig hjemmeside! Det virker rent ud sagt som en pengemaskine! Der bliver intet gjort for at vedligeholde hjemmeside eller lign. Når man søger på boliger i København kommer der lejligheder op... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
MinLejebolig.dk er din online vejviser til ledige lejeboliger og andelsboliger i hele Danmark, som ligger tilgængeligt på nettet.
Niels Brocks Gade 8, 8900, Randers C, Danmark
- 71992191 (Hverdage kl. 12 -14)
- kundeservice@minlejebolig.dk
- minlejebolig.dk
god service af cesilie
God Kundeservice!
Fin respons fra mulige lejere
Ubrugelig
Elendig søgefunktion. Det er umuligt at finde relevante lejligheder uden at søge i timevis på deres side. Masser af udløbede annoncer der ikke bliver fjernet. Udlejere der ikke svarer tilbage. Alt det til den dyreste pris på markedet.

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Fandt en lejer til mit værelse på no…
Fandt en lejer til mit værelse på no time. Kan ikke sige noget dårligt
Super tilfreds
Super tilfreds. Det er nemt at oprette sig og lave en annonce. Jeg endte med at få meget respons på et værelse jeg havde til leje
Har ikke rigtig brugt trustpilot før…
Har ikke rigtig brugt trustpilot før men giver MinLejebolig en god anmeldelse efter at have fundet en ny roommmate via deres hjemmeside 😊 fik dog alt for mange henvendelser på min annonce og det var lidt uoverskueligt.
/Bettina
Det var let at udleje gennem dem
Det var let at udleje gennem dem. Modtog 7 henvendelser på to dage og fik udlejet to egendomme på under en uge - gratis endda.
Godt tilfreds
Vil bruge dem igen
Lidt småt med udvalg
Lidt småt med udvalg, men overskueligt og simpelt at gå til, og høflig og serviceminded kundeservice. :)
Jeg fandt en ny lejer til et værelse i…
Jeg fandt en ny lejer til et værelse i min lejlighed 😊
Det var nemt at udleje via dem
Kan på ingen måde anbefales!
Kan på ingen måde anbefale minlejebolig.dk, det er spild af dine penge og tid.
Flere opslag svarer udlejere ikke på, og mange boliger de har opslag med, er hvor du blot bliver sendt videre til andre boligsider, som du selv kan finde gratis, og er man rigtig “heldig”, så bliver du bare sendt til siden “bo i nord” fx. hvor du så skal betale 200 kr for medlemskab hos dem også, og annoncerne er så ofte ikke engang til ledige lejligheder med blot til en venteliste.
Som sagt spild af dine penge, aldrig har jeg brugt 299kr så dumt, og de er slet ikke til at snakke med, selvom man er 1 time for sent med afmelding, og man har fået intet ud af deres platform. 👎🏼
Super ærgerligt.
Til de boligsøgende, så kan jeg anbefale.
Boligportal, findbolig.nu og ProDomus, her havde jeg meget mere held👏🏼

Besvarelse fra MinLejebolig.dk ApS
Købte adgang og kontaktede ca 10…
Købte adgang og kontaktede ca 10 udlejere men hørte kun tilbage fra 7 af dem👎🏼 Det synes jeg er lidt skod når man betaler 299 kr om måneden!!! Fandt dog hvad jeg søgte og har nu opsagt medlemskabet
Fik mange visninger og henvendelser på…
Fik mange visninger og henvendelser på min annonce og det var lidt uoverskueligt at besvare alle henvendelser ellers var alt godt
Fem stjerner for god kundeservice
Det var nemt at udleje gennem deres side
Det var nemt at udleje gennem deres side. Fik udlejet lejligheden på to dage
Svindel snyd
Svindel
Jeg skulle kun have 5 dages adgang til 29kr. Jeg blev bundet til månedlig abonnement 299kr. Nutidens digitale svindlere. Jeg skal Aldrig logge på minlejebolig.dk mere.

Dyrt men effektivt
Dyrt men effektivt. Dog er 299 kr for meget synes jeg