Meget professionel behandling fra start til slut. Der blev svaret lynhurtigt og professionelt på alle mine henvendelser. Fantastisk service!
Vi har kun gode ting at sige om Anders. Han hjalp os også med at købe vores første bolig, og det var et oplagt valg at vende tilbage til ham. Hans rådgivning er altid klar og velinformeret, og han arb... Se mere
Anders og minkøbermægler er den mest trygge vej igennem bolighandlen. Vi har brugt ham nu to gange og servicen, kommunikationen, responstiden og ikke mindst fagligheden og rådgivningen er upåklagelig.... Se mere
Meget venlig, imødekommende og kompetent rådgivning. Vi fik selv Anders fra Minkøbermægler anbefalet fra venner, og han har været en stor hjælp i forbindelse med vores huskøb. Altid nem at få fat i,... Se mere
Ved at bruge Minkøbermægler.dk får du din egen sparringspartner fra start til slut. Minkøbermægler.dk er på din side, mens ejendomsmægleren er på sælgers side. Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren boligkøber, står Minkøbermægler.dk klar til at guide dig gennem købsprocessen skridt for skridt. Minkøbermægler.dk tilbyder alt fra prisforhandling (10 % af prisafslaget inkl. moms), juridisk dokumentgennemgang til besigtigelse med eller uden byggesagkyndig. At købe en bolig er en stor beslutning – og ofte vil det være den største økonomiske beslutning, som du kommer til at foretage i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i alle handlens vilkår og betingelser, inden du skriver under på købsaftalen, så du er sikker på, at du ved, hvad du køber. Købsaftalen er et omfattende dokument, som indeholder væsentlige vilkår for handlen. Det er ofte sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen – og den er formuleret i et sprog, som kan være vanskeligt at forstå, medmindre du har en juridisk baggrund eller erfaring køb og salg af fast ejendom. Det er en kompliceret proces at købe fast ejendom, og det kan være uoverskueligt at sætte dig ind i alle detaljerne på egen hånd. Det er i den forbindelse væsentligt at huske på, at ejendomsmægleren udelukkende varetager sælgers interesser. Hvis du ønsker det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe, er det derfor en god idé at investere i køberrådgivning. Køberrådgiveren fungerer som modvægt til ejendomsmægleren, da vedkommende udelukkende varetager dine interesser og fokuserer på at sikre dig de bedste betingelser i handlen. Som din købermægler hjælper vi dig med at gennemgå købsaftalen og de relaterede dokumenter. Efterfølgende bliver du sat grundigt ind i alle de vilkår og betingelser, der gør sig gældende, så du er sikret et komplet overblik over din sag. På den måde kan du skrive under på købsaftalen med ro i maven.
Hellerupvej 51D, 2900, Hellerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har fået hjælp til ting jeg ikke anede jeg havde brug for. Både information, men også dokumenter der skulle indhentes. Udelukkende en god service oplevelse i et yderst bøvlet boligkøb, vil anbefale til alle der står overfor et boligkøb

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi var langt i processen, før vi fik Anders ind over - og det var til vores fortrydelse. Anders var en kæmpe hjælp og en god sparringspartner undervejs. Han er grundig, effektiv og præcis i sin kommunikation, hvilket gjorde det hele meget nemmere og utrolig trygt. Vi vil klart bruge ham, hvis det skulle være aktuelt en anden gang og der ville vi have ham med helt fra den spæde start.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi fik Anders anbefalet af en bekendt, og vi må sige, at han har været hver en krone værd.
Anders er kompetent, grundig og ordentlig i sin rådgivning og støtte som købermægler. Derudover er han et behageligt menneske, som man straks føler sig tryg ved.
Selv om vi fik ham ind i en igangværende bolighandel med kort varsel, var servicen i top, og vi oplevede os prioriteret og fulgt i hele processen på en måde, vi ikke har oplevet med rådgivere i tidligere bolighandler.
Vi kan varmt anbefale Anders til alle købere, både førstegangs og erfarne.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Jeg havde glæden af at have Anders fra minkøbermægler.dk som rådgiver på køb af en andelslejlighed. Anders tager sig god tid til at sætte sig ind i handlen og alle de dokumenter der måtte følge med. Evt. mangler eller ting der var værd at adressere i forbindelse med handlen får Anders formidlet på en rigtig god og forståelig måde. I mit vedkommende sørgede Anders for at håndtere dialogen med mægler angående diverse mangler, hvilket har været en kæmpe stor hjælp. Jeg vil til hver en tid anbefale minkøbermægler.dk hvis du står overfor at skulle købe en bolig.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Super god service! Fik anbefalet Anders af min søster og svoger, og det har været alle pengene værd. Han er super kompetent, god til at forklare dokumenterne og svare på spørgsmål, og har gjort købsprocessen nem og gnidningsfri. Som en ekstra bonus er han mega venlig og hurtig til at svare på mail/sms/opkald. Tusind tak igen for al hjælpen, Anders!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi var meget i tvivl om vi skulle have en købermægler, og om det var pengene værd - Men vi har været umådelig tilfredse med at have Anders (MinKøbermægler) 'på vores side", og føler vi har fået meget for pengene. Anders har hjulpet os med besigtigelse af boligen (med byggesagkyndig), prisforhandling, og juridisk dokumentgennemgang, og som førstegangskøbere har det givet os utrolig meget ro og tryghed. Anders har altid været nem at få fat på og har altid taget sig god tid til at forklare alle aspekter af handlen for os

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi skulle købe hus her i efteråret og har haft Anders på lige fra starten af. Vi kigges på mange forskellige huse i starten, men Anders var altid klar til at svare på spørgsmål, tjekke opstillingen og andre forhold. Han har gennem hele processen været hurtig til at besvare opkald, sms’er og mails og han er bare en guldgrube til at forklare svært tilgængeligt stof i de mange særlige dokumenter. Vi var meget glade for vores beslutning for at vælge at bruge en købermægler, for da vi fandt det rigtige hus, gjorde han os opmærksom på en nedgravet olietank, som stod angivet som tømt og sløjfet. Vi fik et firma ud for at tjekke den og tage jordprøver, alt sammen i samråd med Anders. Det var heldigt! For det viste sig, at tanken ikke var helt tømt og ej heller sløjfet i overensstemmelse med loven. Hvis ikke, Anders havde gjort os opmærksom på den tank, ville vi aldrig selv have tænkt nærmere over det.
Det er værdifuldt at have Anders som købermægler. Han taler sproget, han står for kontakten, han er gammel i branchen og er stødt på mange mæglere, mange situationer, mange købere og vi har bare været godt rustet med ham på vores side!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Det har været en stor tryghed at have Anders ved vores side i forbindelse med kontrakten på vores boligkøb. Min kæreste taler ikke dansk, og det har været en super oplevelse, at al rådgivning foregik upåklageligt på engelsk, da det ellers kan være lidt svært at finde ordentlig engelsk rådgivning, når man køber bolig. Anders var velforberedt på vores møder, fulgte op med korte statusser ofte, var proaktiv med at rykke sælger for de sidste dokumenter, og han var altid til at fange på telefonen. Vi ser bestemt hans vej igen, når vi en dag skal købe noget nyt.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Super god og venlig service. Jeg bruger meget gerne Minkøbermægler.dk igen, og kan kun give min største anbefaling.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi har kun gode ting at sige om Anders. Super professionel. Mega fleksibel og hurtig til at vende tilbage - og ikke mindst god til at svare på kloge og mindre kloge spørgsmål. Meget grundig gennemgang af alle dokumenter og god til at fremstille udfordringerne på en forståelig måde. Vi har været ekstrem glade og trygge ved Anders’ hjælp til at føre os hen til vores første huskøb 🏡 kan helt bestemt anbefales

5 kæmpe store stjerner!
I forbindelse med vores nylige køb af lejlighed, har Anders været utrolig hjælpsom og leveret fremragende service fra første sekund vi tog kontakt til ham.
Det har været en sand fornøjelse at få alle de relevante gennemgået af en kyndig på området og ydermere har det været med en pædagogisk forklaring for førstegangskøbere :)
Han får den varmeste anbefaling herfra til kommende købere!
Tak for hjælpen, Anders!
Seb & Nanna

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders har en meget professionel håndtering og rådgivning. Han reagere hurtigt, og man er føler at man er hans højeste prioritet.
Jeg kan kun anbefale minkøbermægler!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Jeg har brugt minkøbermægler.dk v/Anders i forbindelse med køb af andelsbolig
Det blev hurtigt tydeligt for mig, at Anders er professionel og hurtigt udpeger fokuspunkter i forbindelse med handel man bør være opmærksomme på eller forhold der skal zoomes nærmere før man evt indgår en købsaftale.
Han har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Tillige er han nem at komme i kontakt med.
Anders virker også til at have en stor all-round viden om fx væsentlige nuancer i forskellige boligforeningers praksis ved køb/salg af bolig

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders var både venlig og kompetent. Han var hurtig til at melde tilbage og i det hele taget bare virkelig effektiv. Følte mig meget tryg i hele processen.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Jeg har været meget tilfreds med Anders' rådgivning ifm. mit boligkøb. Fra starten er jeg blevet vejledt og rådgivet på en reel og ærlig måde, og på en måde, så en lægmand som mig kan få en idé over hvilke ting jeg skulle være opmærksom på. Derudover har der været hyppig opfølgning, og jeg har altid kunnet komme i kontakt når jeg havde behov. Jeg kan varmt anbefale minkøbermægler.dk!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders har ydet en gnidningsfri og effektiv købsrådgivning fra Start til Slut. Ikke blot har det været et behageligt forløb, men han har ovenikøbet sparet os en betydeligt sum penge, som vi ikke vil have fået vejledning omkring med en advokat.
Minkøbermægler kan vi kun anbefale og har allerede anbefalet Anders til venner og familie

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders er fremragende. Så enkelt kan det siges.
Du finder ikke en mere kompetent, reel og ordentlig fyr end Anders. Jeg har selv benyttet mig af Anders’ hjælp af flere omgange og jeg har altid følt mig godt behandlet og i trygge hænder.
Anders får derfor min varmeste anbefaling!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Grundig og god rådgivning gennem hele forløbet.