Meget professionel behandling fra start til slut. Der blev svaret lynhurtigt og professionelt på alle mine henvendelser. Fantastisk service!
Vi har kun gode ting at sige om Anders. Han hjalp os også med at købe vores første bolig, og det var et oplagt valg at vende tilbage til ham. Hans rådgivning er altid klar og velinformeret, og han arb... Se mere
Anders og minkøbermægler er den mest trygge vej igennem bolighandlen. Vi har brugt ham nu to gange og servicen, kommunikationen, responstiden og ikke mindst fagligheden og rådgivningen er upåklagelig.... Se mere
Meget venlig, imødekommende og kompetent rådgivning. Vi fik selv Anders fra Minkøbermægler anbefalet fra venner, og han har været en stor hjælp i forbindelse med vores huskøb. Altid nem at få fat i,... Se mere
Ved at bruge Minkøbermægler.dk får du din egen sparringspartner fra start til slut. Minkøbermægler.dk er på din side, mens ejendomsmægleren er på sælgers side. Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren boligkøber, står Minkøbermægler.dk klar til at guide dig gennem købsprocessen skridt for skridt. Minkøbermægler.dk tilbyder alt fra prisforhandling (10 % af prisafslaget inkl. moms), juridisk dokumentgennemgang til besigtigelse med eller uden byggesagkyndig. At købe en bolig er en stor beslutning – og ofte vil det være den største økonomiske beslutning, som du kommer til at foretage i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i alle handlens vilkår og betingelser, inden du skriver under på købsaftalen, så du er sikker på, at du ved, hvad du køber. Købsaftalen er et omfattende dokument, som indeholder væsentlige vilkår for handlen. Det er ofte sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen – og den er formuleret i et sprog, som kan være vanskeligt at forstå, medmindre du har en juridisk baggrund eller erfaring køb og salg af fast ejendom. Det er en kompliceret proces at købe fast ejendom, og det kan være uoverskueligt at sætte dig ind i alle detaljerne på egen hånd. Det er i den forbindelse væsentligt at huske på, at ejendomsmægleren udelukkende varetager sælgers interesser. Hvis du ønsker det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe, er det derfor en god idé at investere i køberrådgivning. Køberrådgiveren fungerer som modvægt til ejendomsmægleren, da vedkommende udelukkende varetager dine interesser og fokuserer på at sikre dig de bedste betingelser i handlen. Som din købermægler hjælper vi dig med at gennemgå købsaftalen og de relaterede dokumenter. Efterfølgende bliver du sat grundigt ind i alle de vilkår og betingelser, der gør sig gældende, så du er sikret et komplet overblik over din sag. På den måde kan du skrive under på købsaftalen med ro i maven.
Hellerupvej 51D, 2900, Hellerup, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg er så glad for, at jeg fik Anders til at hjælpe mig med forhandling af pris samt gennemgang af lejlighed ved køb af ejerlejlighed, og jeg kan kun give Anders de varmeste anbefalinger herfra.
Anders er ekstremt professionel og har en solid viden inden for ejendomsmarkedet med hans tidligere erfaring som ejendomsmægler. Han har en god kommunikationsstil og er altid til at få fat på. Jeg følte mig tryg gennem hele processen fra gennemgang af lejlighed, papirarbejdet til køb af ejendommen.
Jeg vil især nævne Anders' evner ved gennemgang af lejligheden.
Han lagde mærke til ting i lejligheden, som jeg ikke umiddelbart så, e.g., løs stikkontakt bag en vaskemaskine, eftersyn af trykket i bruseren, samt tjek af gulvvarmen på badeværelset.
Det er fantastisk at have en ejendomsmægler på ens side, som gør alt for at hjælpe en til at få en god og fair handel. Vil bestemt hive fat i Anders igen, hvis jeg skal ud at købe en anden lejlighed.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi kan kan varmt anbefale Anders fra Minkøbermægler.dk. Han er virkelig kompetent og der har hele tiden været hurtig respons dag, aften eller weekend.
Vi har været fuldt ud tilfredse.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Kan kun anbefale minkøbermægler. God rådgivning og altid hurtigt svar/respons.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders er godt nok KØBERMÆGLER, men han var tilknyttet salg af min mors hus, som en ekstra hånd og sparring ift. mægler.
Han var en stor hjælp allerede i kontraktskrivning med mægler, da han her fik forhandlet god kontrakt. Også rigtig dejligt, at min mor og jeg kunne ringe og tjekke ting med ham og kunne rådføre os med ham hele vejen. I alt fra bud, forhandling m.m. For selvom mægler er sælgers person, er det altid rart med en person, man ved, der ikke er knyttet til et salær - og som er 100 % på din side.
Man kan mærke, at Anders er et ægte, ordentligt og ærligt menneske i sit virke som mægler. Og bare bundreel og sød og rar.
Min mors mægler var i øvrigt rigtig glad for at ha’ sparring med Anders ifm. salg af hendes ejendom, da der var flere situationer, der krævede særlig opmærksomhed.
Tak til Anders for at holde os i hånden :-)

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Du skal købe et hus, en lejlighed eller måske et sommerhus? Du er lidt utryg ved al papirarbejdet og de mange paragraffer - og har brug for en, som kan tale din sag overfor sælger og den hurtige ejendomsmægler. Mit bedste råd i den forbindelse vil være, at tage fat i Anders. Sjældent har jeg oplevet så tjekket og god en service, som det har været tilfældet med Anders, der har hjulpet mig med køb af et sommerhus her i foråret 2020. Det gjorde hele processen til en let, god og tryg oplevelse, som jeg på det varmeste kan anbefale. Han er utrolig grundig, yderst professionel og sørgede blandt andet for, at vi fik et større nedslag i salgsprisen, da han opdagede nogle kritiske punkter i de mange papirer, der fulgte med handlen. Noget vi med garanti ikke selv havde været opmærksomme på. Så, kom godt igennem dit boligkøb med Anders på dit hold.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Jeg har fået en rigtig god og meget proaktiv rådgivning af Minkøbermægler.dk. Jeg haft en fornemmelse af, at jeg trygt kunne overlade gennemgang af alle sagsdokumenterne og købsaftale ifm. køb af ejerlejlighed til købermægler.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Grundig og dygtig rådgiving. Kan klart anbefale.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi har brugt Minkøbermægler som vores rådgiver i forbindelse med køb af hus. Anders har været meget nem at komme i kontakt med, og han har været yderst behjælpelig med at få ført os sikkert igennem processen. Vi vil derfor meget gerne anbefale Anders og Minkøbermægler til andre, som måtte stå i en situation, hvor de skal købe bolig.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi var første gangs køber på et bolig og der var Anders meget god til at sætte os ind i hele processen. Anders er er grundigt og svare promot når man vil have fat i ham. Kan varm anbefaler ham

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Jeg bad ham om at være juridisk rådgiver for købsaftalens dokument og se lejligheden til inspektion. Han arbejdede effektivt for mig i alle sager. Han var hurtig til at besvare mine spørgsmål og rådgav mig om mange ting. Uden ham, havde processen taget for evigt, men med ham var det meget effektivt.
Han hjalp mig også med at finde en bank til lånet, hvilket var en stor hjælp i sidste øjeblik. Kommunikation med ham via e-mails og telefon var også en stor hjælp for mig.
Jeg vil gerne anbefale ham til alle, der vil købe en ejendom.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Vi har brugt minkøbermægler som rådgiver i forbindelse med køb af hus. Anders har været yderst behjælpelig og har haft øje for de ting vi ikke selv havde tænkt på. Jeg vil derfor meget gerne anbefale Anders og minkøbermægler til andre. Vi ved ihvertfald hvor vi skal hente hjælp næste gang vi skal på markedet.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
God og kompetent rådgivning i forbindelse med køb af lejlighed. Står til rådighed hele forløbet igennem ved spørgsmål.

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Anders har leveret en rigitg god og effektiv service! Vi var noget sent ude i forhold til at få en advokat til at gå vores købsaftale igennem, men det var ikke noget problem for Anders og hans samarbejdspartner. Aldeles anbefalelsesværdig!

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Som ny på boligmarkedet har det været en stor hjælp, at få en købsvurdering gennem Min købermægler. Som førstegangskøber har det givet mig en stor tryghed at kunne drøfte salgsopstilling, pris, hustyper mv. med én, der har blik for både helhed og detalje. Anders kan rådgive omkring hele købsprocessen, samt samarbejdspartnere der er relevante for denne. Med Anders Klingenberg som købermægler, vil jeg til enhver tid føle mig tryg i alle aspekter af bolighandlen.

Ganske enkelt helt enkelt. 😊
Anders svarer lynhurtigt på evt spørgsmål, og guider en trygt og sikker igennem bolighandlen.
Anders får vores bedste anbefalinger👍
Louise og Tonnie Sletskov

Besvarelse fra Minkøbermægler.dk
Efter langs tid søgen efter det rigtige sommerhus i nordsjælland kunne Minkøbermægler v. Anders Klingenberg hjælpe os med at få handlen i hus.
Vi kan kun anbefale Minkøbermæglers rådgivning til andre som os, som har behov for en tryg og pålidelig oplevelse.
I forbindelse med hjemflytning fra udlandet, nød vi stor gavn af Anders’ sparring og rådgivning i forbindelse med vores huskøb i Charlottenlund. Vi kan på det varmeste anbefale Anders fra Minkøbermægler.dk
Anders er super dygtig, og jeg har for nyligt i forbindelse med sommerhuskøb i Gilleleje, nydt godt af hjælp og kvalificeret rådgivning. De varmeste anbefalinger herfra.
Martin Jørgen Andersen