The post sale service is excellent, ordered the size wrongly and email the customer service, their response was very fast. Managed to do an exchange for the size.
Voor de 2e keer besteld en beide keren erg tevreden! Mooie kwaliteit sieraden en snelle verzending vanuit de shop (alleen PostNL heeft nog steeds vertraging door achterstand). Fijn dat jullie ook Aley... Se mere
Mijn eerste aankoop bij Minimal collective en wat voor één! Een keepall LV in perfecte staat. Mooie vachetta en volledig goudkleurige hardware. Ik ben er super blij mee!! Ook het contact verliep heel... Se mere
De oorbellen zijn echt prachtig, vooral voor zo een kleine prijs. De levering werd steeds uitgesteld , maar de mooie verpakking/doosje van de oorbellen maakte dat weer goed. Ik ga zeker opnieuw bestel... Se mere
Shop pre-loved designer items at Minimal Collective. At Minimal Collective, honesty and authenticity come first. Every designer item must meet our highly valued requirements. We guarantee that all our items are 100% authentic.
Kloosterweg, 6301WK, Valkenburg, Holland
- info.minimalcollectiveofficial@gmail.com
- minimalcollectiveofficial.com
Goede en snelle levering
Zeer snelle levering, mooie oorbellen. Goede kwaliteit en de items waren ook netjes verpakt.
Dus zeker blij, zullen we vaker bestellen!
Snelle levering en hele mooie…
Snelle levering en hele mooie oorbellen.Top.Ik ben er heel blij mee.
Mooi, goede prijs en snelle levering
Hele mooie oorbellen besteld voor een kleine prijs. Snelle levering en ook nog mooi verpakt. Zeker een aanrader.
De oorbellen zijn echt prachtig!
De oorbellen zijn echt prachtig, vooral voor zo een kleine prijs. De levering werd steeds uitgesteld , maar de mooie verpakking/doosje van de oorbellen maakte dat weer goed. Ik ga zeker opnieuw bestellen.
Happy 😍
Snelle afhandeling en snelle bezorging! Superhappy met mijn nieuwe oorbellen en ear cuffs 😍
Zeer goede kwaliteit en tof verpakt
Zeer goede kwaliteit en tof verpakt, snelle verzending.
Heel tevreden
Vier paar oorbellen besteld en ben er heel blij mee! Goede kwaliteit en supersnelle bezorging.
Ik raad het ten zeerste aan!
Ik kom uit België en ik ben super blij met mijn bestelling ! Het duurde maar twee dagen voor dat ik het kreeg. Ik hou van de verpakking en de geweldige juwelen! Leuke ontdekking, ik raad het ten zeerste aan!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe…
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe oorbellen.
Super fijne service & levering
Super fijne service & levering! Ik had mijn gegevens niet helemaal goed ingevoerd. Ik kon snel met de dames contact opnemen en zij hebben dit meteen opgelost. De oorbellen werden meteen hierna geleverd. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie!
Tevreden!
Snel bezorgd, kreeg zelfs persoonlijk een mailtje dat ze een weekje gesloten waren en dat ik mocht kiezen tussen de bestelling intrekken of gewoon laten staan. Dat noemen we service!
Wat een prachtige sieraden
Wat een prachtige sieraden. Zelfs de verpakking is mooi! Echt een feestje om te krijgen, uit te pakken en te dragen!
Via Instagram kwam ik terecht op deze…
Via Instagram kwam ik terecht op deze webshop. Ze hebben een heel leuk assortiment en heb meteen een bestelling gedaan voor de feestdagen. Mijn pakketje kwam en het zag er supermooi en verzorgd uit! Deze webshop is een echte aanrader! ❤️

Besvarelse fra Minimal collective official