Jullie zijn en blijven me favoriet. Gewoon goede service denken met je mee en altijd vriendelijk. Bij contact via de mail reageren ze heel snel. Genoeg steentjes en canvas is helemaal top. Toevallig... Se mere

nadat je een diamond painting van eigen foto besteld hebt krijg je een voorbeeld om te kijken of dit aan je wensen voldoet zo niet dan kan je deze eventueel in overleg wijzigen na akkoord en verze... Se mere

Van eigen foto diamond painting besteld, kreeg keurig binnen 1 dag een proefdruk met uitleg hoe scherper de foto hoe mooier de painting. Na goedkeuring binnen 3 dagen alles werkelijk subliem verpak... Se mere

Heb een eigen foto opgestuurd. Goeie kwaliteit. De foto is duidelijk omgezet naar de diamond painting. Ook de harde ondergrond is van goede kwaliteit. Helaas is kleur 162 geleverd ipv 152. Deze kleure... Se mere

4,7

Dit is echt top!

Dit is echt top! Mijn eerste painting van hun was die van de zonnebloemen hier ben ik zo enthousiast over! Het ziet er prachtig uit en daarom besloten de diamond painting te bestellen van een eigen foto, deze komt op dibond materiaal waardoor het echt een schilderij wordt en extreem luxe aanvoelt! Symbolen zijn echt heel duidelijk en alles zit erbij steentjes en tool kit een legenda op dik papier en in plastic, geweldig gewoon. En dat allemaal geleverd binnen 2 dagen!!!

4. marts 2021

Besvarelse fra Mindful Hobby's

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt! Het dibond materiaal is een stuk steviger en kun je met de bijgeleverde plakstrips ook makkelijk meteen ophangen. Binnenkort zal canvas ook beschikbaar zijn als optie, dan kan iedereen zelf kiezen wat ze fijner vinden. En goed om te horen dat alles na twee dagen binnen was.

Veel plezier met de painting!

Top service

Ik kreeg mijn painting thuis waarbij een kleur ontbrak. Doorgegeven bij Mindful Hobby's, zij hebben dat opgelost door mij een geheel nieuwe painting toe te sturen met natuurlijk To alle benodigde kleuren!!!TOP!!

20. november 2020

Besvarelse fra Mindful Hobby's

Bedankt voor de review en heel fijn dat u zo flexibel was nadat er een kleur ontbrak. En goed om te horen dat de oplossing naar wens is! Heel veel succes met de painting.

Wat een kunstwerk!

Wat een kunstwerk! Ik had de Diamond painting van het Idyllisch kustplaatsje besteld en dat ziet er geweldig uit. Absolute aanrader en een heerlijke bezigheid.

9. november 2020

Bestelling duurde wat langer als…

Bestelling duurde wat langer als gepland.
Nalevering van wax ben ik dik tevreden over.

7. oktober 2020

Besvarelse fra Mindful Hobby's

Bedankt voor de review. Wat betreft de levering zien we dat deze 12 werkdagen heeft geduurd en dus ruim binnen de aangegeven levertijd was. Maar we zullen nog een e-mail sturen om de feedback hiervoor op te vragen en verbeteringen door te voeren.

En goed om te horen van de wax, succes met het diamond painten!

Goede ervaring duurde wel iets langer…

Goede ervaring duurde wel iets langer dan gedacht maar na een telefoontje was het snel opgelost en ze hadden ook nog netjes contact nadien via mail of alles goed was verlopen

7. oktober 2020

Besvarelse fra Mindful Hobby's

Bedankt voor je review. We hebben de levertijd gecontroleerd en zien dat deze na 14 werkdagen geleverd was en dus binnen de beloofde 10 tot 15 werkdagen.

Maar hiervoor hebben we je zojuist een e-mail gestuurd, zodat we je ervaringen en tips kunnen gebruiken om de informatie en communicatie hierover te optimaliseren.

Bestelling was perfect

Bestelling was perfect! Kwaliteit van spullen was top. Door COVID wat langer op ontvangst moeten wachten, maar communicatie hierover was prettig en vriendelijk. Mijn tweede bestelling komt volgende week binnen. Nu al zin om te gaan beginnen ;)

20. september 2020

De 1 ste levering duurde door…

De 1 ste levering duurde door omstandigheden erg lang , daarover werd ik steeds geïnformeerd wat ik erg fijn vond.
Als te tegemoetkoming,mocht ik toen alles verholpen was iets gratis uitzoeken. En die levering was binnen no time goed verpakt binnen.
Ik ben steeds beleefd en snel geholpen als ik vragen had , in één woord super goede service 👍👍

28. august 2020