Jullie zijn en blijven me favoriet. Gewoon goede service denken met je mee en altijd vriendelijk. Bij contact via de mail reageren ze heel snel. Genoeg steentjes en canvas is helemaal top. Toevallig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
nadat je een diamond painting van eigen foto besteld hebt krijg je een voorbeeld om te kijken of dit aan je wensen voldoet zo niet dan kan je deze eventueel in overleg wijzigen na akkoord en verze... Se mere
Van eigen foto diamond painting besteld, kreeg keurig binnen 1 dag een proefdruk met uitleg hoe scherper de foto hoe mooier de painting. Na goedkeuring binnen 3 dagen alles werkelijk subliem verpak... Se mere
Heb een eigen foto opgestuurd. Goeie kwaliteit. De foto is duidelijk omgezet naar de diamond painting. Ook de harde ondergrond is van goede kwaliteit. Helaas is kleur 162 geleverd ipv 152. Deze kleure... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer tevreden over de diamond paintings…
Zeer tevreden over de diamond paintings wie ik ontvangen heb inmiddels al een klaar echt top je hebt geen plak rand meer super en genoeg steentjes en alle tekens zijn goed te lezen 👌👌👌👍 ga zo door top
Dit bedrijf verdient een hele grote pluim en is zeer professioneel
Dit bedrijf verdient een hele grote pluim
Heb een foto diamond painting besteld op dibond
Van te voren krijg je eerst netjes bericht van diverse afmetingen en hoe de painting er dan uit komt te zien.
Ook direct krijg je een reaktie als je nog vragen hebt en gaan zeer zorgvuldig met de klant om
Het pakket werd binnen een paar dagen geleverd en was zeer zorgvuldig verpakt
Ook in de hoeken van de dibond was extra materiaal geplaatst zodat deze niet zou beschadigen
Ook de afbeelding is zeer duidelijk en de letters zijn erg goed te lezen
De kleuren combinatie van de steentjes zijn erg zorgvuldig bij elkaar gekozen en waren erg goed verpakt en genummerd in kleine zakjes
Ook word er een papier mee gestuurd en genummerd met de hoeveelheid aan zakjes zodat je de controle kan doen of alles er is
Ook de plak laag waar de steentjes op moeten is erg goed en goed af geseald met plastic zodat je steeds een klein stukje op kan schuiven
Ben inmiddels al een mooi stukje op weg en de afbeelding is perfect niets dan lof andere webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen zo netjes en erg betrouwbaar en oog voor de klant
Zal hier zeker mijn volgende bestellen en voor mij geen ander meer
Raad iedereen aan om hier te bestellen om teleurstelling bij een ander te voorkomen
Heel erg bedankt voor de goede service en perfect pakket 👍

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Ik ben heel tevreden met de diamond…
Ik ben heel tevreden met de diamond painting. Mooie kwaliteit doek en steentjes. Handig dat er een folie op de boorden blijft zitten zodat er geen vervelende plaklaag zit. Meer dan genoeg extra steentjes over. Aanrader!
Super mooie Diamond painting
Super mooie diamond painting! Hier kom ik de winterperiode wel mee door.
Van eigen foto naar diamond painting
Zeer snelle bezorging en super goed verpakt. Contact verloopt heel goed en snel.
Ze hebben mij goed geholpen om de foto zo mooi mogelijk te maken qua kleuren.
Er waren wat slechte steentjes bij, maar dit hebben ze snel opgelost.
Nu hopen dat de painting net zo mooi wordt als het voorbeeld

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Heel goed geholpen bij het uitzoeken…
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een mooie foto voor de daimond painting. Snelle levering netjes verpakt.
Zeer goede service
Zeer goede service. Fout aan Diamond painting. Onmiddellijk vervangen. Na een paar dagen in de bus.
Ook de chatfunctie verloopt vlekkeloos.
Een super service
Een super service.
Goede begeleiding bij het kiezen van de foto. Alles kwam perfect verpakt binnen. Geen vouwen of andere minpuntjes.
Dit is echt een fijn bedrijf om je foto in dp om te zetten en er lang plezier van te hebben.
Een echte aanrader?
Foto omzetten in Painting
Ik wilde graag een eigen foto omzetten in diamond painting. Toen bestellen en de volgende dag was alles keurig netjes verpakt in huis. Als u een dierbare foto wilt omzetten, zou ik zeker dit bedrijf adviseren. Ook de begeleiding was echt fantastisch.
TOPPER❣️
Wat een waanzinnig goede en snelle service. Tien met een griffel!!!
Eerste keer dibond besteld
Op zaterdag via de chat info gevraagd over het raam met zeezicht. Na hele goede info het dibond 40x60 besteld. Op dinsdag al ontvangen. Toen ik wilde beginnen, bleek dat er geen folie en plaklaag over zat. Na contact via chat diezelfde dag, heb ik vandaag een nieuwe dibond opgestuurd gekregen. Super service.
Een super snelle service gekregen!
Een super snelle service gekregen!! Op 2 dagen tijd was alles reeds vanuit Nederland in België geleverd. En een topservice van de medewerkers, enorm vriendelijke en behulpzame mensen!!! Een echte aanrader!!
Een nieuwe heel tevreden klant
Ik heb mijn 1e d.p. bestel bij mindfuk hobby s wat een service de persoon die mij met mijn bestelling met zoveel geduld geholpen heeft heel hartelijk bedankt maandag besteld woensdag in de voormiddag de steentjes gekregen en na de middag de canvas super goede service en de verpakking alles tiptop in orde dank u wel

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Hoe je een oorspronkelijk negatieve perceptie omzet in een positieve mening
Ontving bestelling snel en probleemloos.
Bij nader inzien bleken de letters en tekens op het canvas zeer slecht leesbaar. Contact via chat. Foto's gestuurd via mail. Reactie: waarschijnlijk misdruk. Nieuwe bedrukte canvas werd toegestuurd en is nu perfect leesbaar.
Dus de aanvankelijk negatieve ontvangst werd door het team positief omgebogen! Zo kan het dus ook!

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Super snelle en vriendelijke service
Super snelle en vriendelijke service.
Ook snelle en zeer nette levering.

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Ik was zo blij met mijn pakje heel mooi…
Ik was zo blij met mijn pakje heel mooi ontvangen was ook rap geleverd ik ga daar altijd bestellen ik vind ook niet zo duur van prijs is beter dan op zo doek je kunt ook mooi in kaderen ik raad jullie aan op deze site te bestellen gr Liesbet

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Bij deze jullie zijn in een woord…
Bij deze jullie zijn in een woord geweldig,
Heb een painting besteld van een foto,
Met drie dagen had ik alles in huis en geheel compleet.
Goed en mooi verpakt.
Schitterend materiaal GEWELDIG!
Bestel zeker weer bij jullie,
Mvg Monique
Echt top.
Super snelle levering en wat is het mooi op de plaat.Werkt echt perfect met de harde ondergrond. Wat ook ideaal is de vakjes zijn net iets groter als andere diamond paintings. Daar moest ik telkens de steentjes terug duwen omdat ze elke keer omhoog kwamen,of met deegroller aan drukken, nu echt nergens last van. Dus ik ben zeer tevreden.

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Ik ben echt super blij met mijn Diamond…
Ik ben echt super blij met mijn Diamond painting.
De kwaliteit en service is echt uitstekend, de volgende keer zal ik hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Erg origineel om cadeau te geven/krijgen!
Erg origineel om cadeau te gegeven/krijgen!!! Ik heb een eigen foto met diamond painting op dibond besteld. Het resultaat is fantastisch! Het product ziet er prachtig uit. De levering verliep vlot en het product was uitstekend verpakt.
Al met al dik tevreden en zin om aan de slag te gaan!

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Læs mere om andre typer anmeldelser.