Jullie zijn en blijven me favoriet. Gewoon goede service denken met je mee en altijd vriendelijk. Bij contact via de mail reageren ze heel snel. Genoeg steentjes en canvas is helemaal top. Toevallig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
nadat je een diamond painting van eigen foto besteld hebt krijg je een voorbeeld om te kijken of dit aan je wensen voldoet zo niet dan kan je deze eventueel in overleg wijzigen na akkoord en verze... Se mere
Van eigen foto diamond painting besteld, kreeg keurig binnen 1 dag een proefdruk met uitleg hoe scherper de foto hoe mooier de painting. Na goedkeuring binnen 3 dagen alles werkelijk subliem verpak... Se mere
Virksomheden har svaret
is altijd tip top in orde geen opmerken…
is altijd tip top in orde geen opmerken er voor
nting producten zien er altijd…heel mooi uit
De painting producten zien er altijd heel netjes uit!
Mocht je steentjes te kort komen of komt de kleur niet overeen, dan krijg je binnen de kortste keer nieuwe thuis gestuurd!
Dus een zeer goede service van dit bedrijf mijn complimenten daar voor
Groetjes Hennie
Zeer vriendelijk contact met deze…
Zeer vriendelijk contact met deze mensen, kwaliteit van de steentjes en doek zijn geweldig een heel klein min puntje is de S en de 5 lijken heel erg op elkaar die op mijn doek veel naast elkaar staan daar gebruik ik dan maar een loep voor, maar ik/wij inmiddels schuift mijn man ook aan werkt verslavend zijn zeer tevreden

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Zeer klantvriendelijk
Overleg over het formaat. Snelle levering. Steentjes zijn van een prima formaat. Niets dan lof. E-mails worden keurig en snel beantwoord.
Super firma
Van eigen foto diamond painting besteld, kreeg keurig binnen 1 dag een proefdruk met uitleg hoe scherper de foto hoe mooier de painting. Na goedkeuring binnen 3 dagen alles werkelijk subliem verpakt binnen!!
Helaas( mensenhanden maken ook wel eens een foutje) serie van 6 zakjes met een nummer verschil.
Dit werd in no time opgelost.
Ik zegt dus:diamond painting nodig, hier kopen!! Fantastische firma.
Mooie Diamond painting, de twee hooglanders
Mooie Diamond painting, en missende stenen hebben we nagestuurd gekregen 👍
Steentjes passen mooi .
Je kunt leuk met hun chatten
Ik heb hier al meerdere keren besteld
Ik heb hier al meerdere keren besteld. Altijd goede service en klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden
Supersnel geleverd en prima kwaliteit
Snelle levering, prima kwaliteit en fijn om mee te werken. Dit alles in tegenstelling tot andere leveranciers. Weet ik uit ervaring.
Heb een eigen foto opgestuurd
Heb een eigen foto opgestuurd. Goeie kwaliteit. De foto is duidelijk omgezet naar de diamond painting. Ook de harde ondergrond is van goede kwaliteit. Helaas is kleur 162 geleverd ipv 152. Deze kleuren lijken redelijk op elkaar. Dus heb de foute kleur gebruikt. Anders had ik 5 sterren ingevuld.

Besvarelse fra Mindful Hobby's
Dimond painting van Schotse hooglanders…
Dimond painting van Schotse hooglanders besteld op dibond.
Is keurig geleverd in stevige doos. Helaas ontbrak er 1 kleur steentjes maar dat is perfect opgelost en hadden we binnen enkele dagen huis.
Een top bedrijf snelle levering en…
Een top bedrijf snelle levering en fijne service. Ik miste wat steentjes en na contact met de de klantendienst zijn ze snel nageleverd. Heb inmiddels mijn tweede daimond painting besteld
Ik heb nu een paar keer besteld bij…
Ik heb nu een paar keer besteld bij Mindfull painting. De communicatie is snel en goed en vooral heel vriendelijk, komen met andere suggesties wat miss mooier is, en de bestelling is snel binnen. Ik vind het een top bedrijf
Geweldig!
Super service!
Wij kregen in een weekend welk voorbeeld we het liefste namen voor de diamond paint.
Enkele dagen later hebben we hem al ontvangen.
Geweldig!
Net geen vijf sterren
Net geen vijf sterren, omdat dit de eerste keer is. Wel heel goede communicatie en transparant, en doen wat ze beloven!
Snelle levering, super product en fantastische service!
Snelle levering van een custom diamond painting. Bij het bestellen ervan kreeg ik extreem snel een voorbeeld toegestuurd met de vraag of het zo goed was en toen ik vroeg om ook nog een voorbeeld van een maatje groter te zien was dit geen probleem. Echt een superservice en het product ziet er ook fantastisch uit! Hier bestellen we zeker opnieuw.
Uitstekend bedrijf
Ik ben zeer tevreden over mindfulhobby’s
Ik blijf zeker bestellen bij dit bedrijf, ze zijn snel met de levering en ze zijn super goed. Zeker een aanrader
Ik ben super blij met mijn eerst…
Ik ben super blij met mijn eerst Diamond painting.
Een goede snelle service.
Want er waren steentjes te kort maar was rap opgelost dank u daarvoor ik ga zeker nog bij jullie bestelen
Dikke duim voor dit bedrijf ben met de…
Dikke duim voor dit bedrijf ben met de diamond painting op dibond begonnen, mooi afgewerkte kwaliteit bord en prima steentjes. Dit is een echte aanrader, zelf ga ik zeker de volgende ook hier kopen, Chapeau
Snelle levering en geweldige service
Snelle levering en geweldige service. Bij het “painten” van de Nachtwacht, goede ondersteuning gehad. Op de hulpvraag is direct gereageerd en zijn we geholpen.
Ik wil deze site daarom zeker aanbevelen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.