At man som virksomhed kan få sig selv til at købe så dårlig kvalitet hjem fra kina til Europa, og så sælge det til børn. Det squ dårlig smag. Vi har desværre fået Bramsen i gave. Motoren... Se mere

De varmeste anbefalinger herfra. Modtog lynhurtigt to bamser. Det viste sig dog at den ene havde en fejl og kontaktede derfor kundeservice som samme dag undskyldte og sendte en ny bamse afsted.... Se mere

1. Legetøjsforretning

Velkommen til MinBeroligendeVen Vores bamser skaber en rolig atmosfære med deres beroligende lys og blide vejrtrækningsbevægelser. 🧸✨ Perfekt til at hjælpe dit barn med at falde i søvn hurtigt og trygt. 🌟 Vi ønsker, at du og dit barn er tilfredse med jeres bamse. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere den inden for 30 dage og få pengene tilbage. Din tilfredshed er vores første prioritet!

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi havde håbet på det bedste

Vi havde håbet på det bedste, men desværre lever produktet ikke op til vores forventninger. Bamsen føles meget hård, hvilket sandsynligvis skyldes motoren og lydboksen. Den larmer en del og spiller mange forskellige sange, dog i en lydkvalitet, der kunne være bedre. Derudover afgiver den også en markant motorlyd.

Desværre lever bamsen ikke op til den beskrivelse, vi havde læst, og den fremstår som et produkt af lav kvalitet.

Ordbog: blødt tøjdyr der har form som en bjørn som., børn bruger som legetøj eller til at kæle med.

Denne “Bamse” kan man ikke just, kalde blød. Meget hård bamse

10. januar 2025

Hej Paw
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at bamsen ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager, hvis produktet ikke har levet op til beskrivelsen.

Vi kan se, at vi har forsøgt at kontakte dig via mail for at finde en løsning, hvor vi blandt andet har tilbudt at sende nye bamser eller give en refundering. Hvis du ikke har modtaget vores besked, vil vi bede dig kontakte os direkte på info@minberoligendeven.dk, så vi kan sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Vi ser frem til at høre fra dig og finde en løsning, der kan rette op på din oplevelse.

Nynne

Kaninen.

Slukker efter 5-6 min. Hvilket føles som efter meget kort tid desværre. Det måtte godt være noget længere.
Boksen i maven er lige stor og firkantet nok.
Høj musikspil - for høj, starter som nogle gode melodier ellers, men så meget pludseligt midt i, kommer der et hurtigt, højt og stressende klaverspil.
Lyden kan desværre IKKE reguleres, på trods af, der står i brugsanvisningen, at den kan (jeg har godt læst jeres svar ang. at I sender forkert brugsanvisning med bamsen) det bør I få rettet asap så det stemmer overens.
Kaninen er ellers okay nuttet, blød og sød at se på, og jeg trøster mig med at den er ce-godkendt, da den ellers virker lidt Kina-agtig.

29. december 2024

Hej Helene,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige feedback med os – det sætter vi stor pris på!

Vi er kede af at høre, at kaninen ikke helt lever op til dine forventninger. Spilletiden på ca. 5-6 minutter er designet for at spare batteri, men vi forstår godt, at det kan føles kort. Din kommentar om høj musik tager vi meget seriøst, og vi arbejder allerede på at forbedre dette. Brugsanvisningen er en fejl fra lagerets side og det er ændret.

Vi er glade for, at du synes kaninen er sød og CE-godkendelsen giver tryghed. Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, hører vi meget gerne fra dig på info@minberoligendeven.dk.

Dårligste køb nogensinde

Dårligste køb nogensinde. Har købt odderen til et barnebarn, som fik den i julegave… Den har slet ikke de funktioner, der står beskrevet i brugsanvisningen.. De tager så kontakt til firmaet, og får at vide, at det ikke er en fejl på bamsen, men en ændring i designet, og at deres lager i en periode har den gamle brugsanvisning. Man kan ikke justere lydstyrke, lys eller vejrtrækning seperat, men synes man lyden er for høj, kan man bare lige sætte et stykke tape over højtaleren…Vil gerne give nul stjerner, men det kan man jo ikke…

26. december 2024

Hej,

Vi er utrolig kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager dybt de gener, det har medført for dig og dit barnebarn. Det er korrekt, at der i enkelte tilfælde desværre er blevet sendt en forkert brugsanvisning med vores bamser på grund af en fejl på vores lager. Vi er meget kede af denne fejl og forstår, hvordan det kan give anledning til frustration. Vores kundeservice skulle meget gerne have sendt den rigtige brugsanvisning til dig.

Bamsens lyd er designet til at være beroligende, men vi forstår selvfølgelig godt, at oplevelsen kan variere fra barn til barn. Derfor tilbyder vi altid 30 dages tilfredshedsgaranti, så du har mulighed for at returnere bamsen, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Du er stadig meget velkommen til at returnere bamsen og få dine penge retur. Send os gerne en mail på info@minberoligendeven.dk, så vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Bør finjusteres

Jeg købte en sød bæver til min søn i julegave, da anmeldelserne så meget gode ud, og jeg kunne sætte mig ind i problemstillingen.
Den ville være perfekt, hvis man kunne slukke den monster høje, skingre “beroligende” musik, da den går lige i nervecenteret… den er ihvertfald for høj til at min søn skal sove med den.
Batterikassen er bag Velcro og lys/lyd kassen er ikke pakket meget ind, så den er ret kantet at kramme med. Ellers er det er super sødt design og sød tanke, den skal nok bare videreudvikles/finjusteres noget mere, før det er et produkt de kan være 100% stolte af.

Jeg fik et rigtig godt og serviceminded svar tilbage, at de er ved at udvikle på bamserne og de ankommer meget snart, de vil gerne sende et nyt produkt, så bamsen lever op til ønsket.
Meget tilfreds med denne service!

25. december 2024

larmer mere end en jetjager

Det squ dårlig smag.

Vi har desværre fået Bramsen i gave. Motoren/mekanismen larmer mere end en jetjager ved takeoff.

Produktet svare mest af alt til noget fra alibaba til 24 kr.

Selve emballagen har ikke påtrykt nogen informationer om sikkerhed, oprindelse, eller godkendelser. Som normalt.

24. december 2024

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at bamsen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vægter kvalitet og sikkerhed højt, og alle vores produkter er nøje udvalgt og testet for at sikre, at de lever op til europæiske standarder. Vores bamser er CE-mærkede, hvilket fremgår både på selve produktet og i den medfølgende brugsanvisning. Hvis du har oplevet, at emballagen ikke tydeligt afspejler dette, vil vi undersøge sagen nærmere.

Det lyder som om, der er tale om en fejl på netop den bamse, I har modtaget. Motoren skal ikke larme som beskrevet, og vi vil meget gerne sende en ny bamse eller finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke har afspejlet vores ambition om at levere produkter af høj kvalitet, og vi vil tage din feedback med i vores løbende forbedringsarbejde.

Kontakt os gerne direkte på info@minberoligendeven.dk
så vi kan hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen,
Nynne

Vejrtrækningsfunktionen er genial

Vejrtrækningsfunktionen er genial – vores barn lægger en hånd på bamsens mave og begynder instinktivt at trække vejret sammen med den. Det skaber en dejlig, afslappende rytme, der hjælper med at falde til ro. Musikken er også skøn. Det er hurtigt blevet en favorit hos både vores barn og os forældre! Vi kan varmt anbefale Min Berolige Ven til alle, der ønsker at give deres barn en følelse af tryghed og ro.

5 stjerner fra os!

21. december 2024

Uetisk at sælge noget så ringe

Seriously - jeg finder det virkelig uetisk, at I kan sælge denne vare. Jeg tilslutter mig fuldstændigt, hvad andre skriver. Den er ikke blød pga. boksen i maven. Motoren larmer og overdøver vejrtræningselementet. Kunne ikke engang koncentrere mig om at synge godnat-sang for min søn, fordi den larmede så meget. Materialet er af dårlig kvalitet, den er så cheap i fremstilling og udseende. I kan ikke være jer selv bekendt, og slet ikke til den pris. Jeg fraråder alle at købe dette produkt.

12. december 2024

Hej Aysel,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse med vores bamse.

Motoren skal ikke larme på en måde, der forstyrrer dens funktion eller brugen af bamsen. Hvis det er tilfældet, kan det tyde på en fejl på bamsen. Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere for dig.

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, så hvis du har købt bamsen hos os, må du meget gerne kontakte os direkte på info@minberoligendeven.dk med dit ordrenummer. Så kan vi finde en løsning – enten en ombytning, returnering eller refusion.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og vi tager tilbagemeldinger fra vores kunder seriøst. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Andreas Juul

5 minutter

Bamsen kan kun sige lyd og “trække vejret” i fem minutter før den stopper og skal tændes igen.

Lyden på bamsen er ALT for høj til at man kan sove med den.

Det virker som et rigtigt “køb fra Kina og sælg det dyrt i Danmark” produkt.

9. december 2024

Kære Alexander,

Vi er kede af at høre, at bamsen ikke levede op til dine forventninger. Timeren og lydstyrken er designet til at spare batteri og sikre effektiv brug, men vi forstår, at lydniveau kan opleves forskelligt fra person til person.

Vi har sendt dig en mail for at finde en løsning, og vi håber, vi kan hjælpe med at forbedre din oplevelse. Tak for din feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Perfekt service

Jeg modtog en defekt bamse og kontaktede efterfølgende firmaet. Samme dag modtog jeg respons fra firmaet og 2 dage efter kunne jeg afhente en perfekt bamse. Jeg har ALDRIG før oplevet en så hurtig og positiv behandling af et firma - det er helt "outstanding"
Endnu en gang tak.

26. november 2024

Hej Freddy,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse med vores service, og at du er tilfreds med din bamse. Det betyder alverden for os at høre, at vores indsats bliver værdsat. Skulle du have brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Min Beroligende Ven

Modtog 2 bamser som ikke virkede!

Modtog 2 bamser som ikke virkede!

18. november 2024

Hej,
Vi er meget kede af at høre, at du havde problemer med bamserne. Det er selvfølgelig ikke det, vi ønsker for vores kunder. Vi håber, at den nye bamse, vi har sendt til dig, fungerer som forventet og bringer glæde.

Din feedback er vigtig for os, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os. Hvis der er noget, vi kan gøre yderligere, så tøv ikke med at kontakte os.

Bamsen er okay

Bamsen er okay. Men musikken er så høj,

17. november 2024

Hej,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din oplevelse med bamsen ikke har levet op til forventningerne.

Bamsen har en funktion, hvor lyden kan skrues op og ned. Hvis du oplever problemer med at justere volumen eller stadig synes, lyden er for høj, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@minberoligendeven.dk. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde en løsning, der fungerer for dig.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber, vi kan gøre det bedre for dig fremover.

MinBeroligendeVen

Hurtig respons og fremragende kundeservice

Jeg opdager et hul i en syning på baby Koalaen og et par timer efter jeg reklamerede over denne, modtager jeg mail om, at de straks vil sende mig en ny.
Det er god kunde service.

21. november 2024

Hej Helle,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med at løse problemet, og at du er tilfreds med vores service. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på din feedback. Skulle du få brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fin og hurtig levering

5. november 2024

Hej Ditte,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en fin og hurtig levering. Det betyder meget for os at levere en god købsoplevelse.

Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kæmpe hit

Købte den beroligende Odder til min niece i dåbsgave. Den er et kæmpe hit og kan varmt anbefales

3. oktober 2024

I får lige en hård kritik

I får lige en hård kritik, her fra mit førstehåndsindtryk (har ikke taget den i brug endnu) Men synes over hovedet ikke der er noget blødt og krammeagtigt over den. Batteri-boksen og “mave-boksen” er alt for hårde og mærkes ALT for tydeligt udvendigt. Synes også det er ærgerligt at baby-koalaen bliver ved med at være med i jeres markedsføring, når I ikke har den på lager.

2. oktober 2024

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine første indtryk med os. Vi er kede af at høre, at bamsen ikke har levet op til dine forventninger, især når det kommer til blødheden og følelsen af batteri- og motorboksen.

Vores bamser er designet til at være både krammevenlige og funktionelle, så det lyder som om, at der muligvis er en fejl på den bamse, du har modtaget. Vi sørger normalt for, at motoren og boksen er godt polstret, så de ikke kan mærkes for meget gennem bamsens fyld. Vi vil meget gerne sende dig en ny bamse uden beregning, så du kan opleve produktet, som det er tænkt.

Angående baby-koalaen, beklager vi, at den stadig er synlig i vores markedsføring, selvom den har været udsolgt. Vi får den snart på lager igen.

Endnu en gang tak for din feedback – det betyder meget for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter.

Ikke som forventet

Ikke som forventet - Overhovedet! Ideen er super go med en bamse der kan de ting , men lyden af den lille motor der sidder indeni og bevæger bamsens mave overdøver både vejrtrækningen og melodien. Det virker på mig mere stressede end beroligende at hører på .

12. juli 2024

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at bamsen ikke lever op til dine forventninger. Lyden af motoren skal bestemt ikke overdøve vejrtrækningen eller melodien – det lyder som om, der kan være en fejl med din bamse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med enten at ombytte bamsen eller give dig en refundering. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Vi håber, vi kan rette op på din oplevelse og give dig og din familie den beroligende effekt, som bamsen er skabt til at give.