Madsandfreja Copenhagen Anmeldelser

1,6

udemærket produkt. LAAAAANG leveringstid da det kommer fra Kina og derfor også dyrt at sende retur....

Upålidelig - pengene blev trukket på min konto omgående d 12/7. Her 14 dage senere ingen klar melding om at varerne nogensinde lander hos mig. Kan heller ikke annulere ordren. Pas på jeres peng... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårligt firma

Der var absolut intet der levede op til min forventning. Papir er taknemmeligt - tøjet var under al kritik, pengene trukket med det samme og det er næsten umuligt at få en returadr. og så er det møj dyrt at sende retur.. Min pakke strandede et sted i Kina , hverken Post Nord elle Freya Copenhagen vil gøre noget. Skriver man til dem, får man et meget monotomt svar som om det er et al svar. I skal aldring handle der, I bliver snydt noget så grusomt. Bare jeg kunne skrive på deres hjemmeside, så ingen andre får handlet.

19. juni 2026

Meget dårlig oplevelse – stadig ingen refusion efter 6 uger

Jeg bestilte nogle lamper hos Mads og Freja Copenhagen i juni og betalte over 1.800 kr. Pengene blev trukket med det samme, selv om varen aldrig blev afsendt.

Kort efter fik jeg besked om, at de ikke kunne levere de bestilte lamper. I stedet for at refundere beløbet forsøgte de at få mig til at købe andre varer, hvilket jeg takkede nej til. Jeg bad om at få mine penge tilbage.

Jeg fik derefter oplyst, at en refusion ville tage 5-14 arbejdsdage. Nu er der gået omkring 6 uger, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.

Jeg har skrevet adskillige e-mails. Hver gang får jeg stort set det samme standardsvar om, at sagen er sendt til økonomiafdelingen, og at de afventer en opdatering. Der er aldrig en navngiven medarbejder, som tager ansvar for sagen, hvilket giver indtryk af automatiske eller standardiserede svar uden reel handling.

Det er helt uacceptabelt, at en virksomhed kan trække pengene med det samme for en vare, de ikke kan levere, og derefter lade kunden vente i ugevis på en refusion.

Jeg kan desværre ikke anbefale Mads og Freja Copenhagen på baggrund af min oplevelse.

2. juli 2026

DO UNDER NO CIRCUMSTANCES BUY FROM '…

DO UNDER NO CIRCUMSTANCES BUY FROM ' MADS OG FREJA COPENHAGEN '!
IT IS PURELY FRAUD, CHEAP CHINESE GOODS SOLD! And they do not follow european standards/ law og e-commerce trades.
/Køb ikke noget fra denne webshop. Det er scam og udgiver sig for at være dansk. Det er udelukkende kinesiske varer, sendt med et Temu-skib og i dårlig kvalitet, og ikke som på billederne. Det tog mig 6 uger at modtage mine væglamper og gardin, trods pengene trukket få dage efter. Ingen levede op til forventningerne eller billeder. Væglamperne har ikke ledningsudtag og de kan derfor ikke monteres med el/lys - de er ubrugelige som lamper.
Jeg har været i kontakt med 'kundeservice' (Det er kinesere, der sidder med standard formuleringer på dansk og copy-paster som svar). De undgår at godkende og behandle lamperne som en reklamation, og omtaler og behandler kun 'retur'. Du skal som kunde selv stå for at sende varer tilbage til Kina, hvis du ikke vil have dem, og selv betale for toldomkostninger også. Både for retur og reklamation. Dette er IKKE lovligt ! De snyder dig og ignorerer alle saglige argumenter og links til regler.

Spred ordet og hold dig for alt i verden fra at købe her, selvom det er tillokkende med rabatter.

29. juli 2026

Upålidelig

Upålidelig - pengene blev trukket på min konto omgående d 12/7. Her 14 dage
senere ingen klar melding om at varerne nogensinde lander hos mig.
Kan heller ikke annulere ordren.
Pas på jeres penge, hold jer væk.

25. juli 2026

SVINDEL!!

SVINDEL!!! 🥵🥵🥵
Hold jer laaaaangt væk!
Jeg, som altid laver min research, inden jeg køber på nettet.
Blev distraheret og købte pga få på lager.
Det skulle jeg IKKE have gjort.

7. juli 2026

Bestilte et vægur 17.06.26. Endnu ikke modtaget 06.07.26.

Jeg bestilte et vægur til min stue den 17. Juni 2026. Jeg har endnu ikke modtaget det. Betalingen er trukket på min konto et par dage efter bestillingen!!!!!!!!
Ved at spore leveringen kan jeg se, at den er på vej fra Kina!!!!!!
I min naivitet troede jeg, at det var en seriøs webbutik, jeg havde bestilt uret i. Nu tvivler jeg på, om jeg nogensinde modtaget mit ur 🫩
Af skade bliver man klog, men sjældent rig 😡

6. juli 2026

Penge retur

Køb aldrig noget på denne hjemmeside. Returnering af varer er under alt kritik, da de prøver på alle måder, at beholde dine penge, selvom varen ikke stemmer overens med det de har på hjemmesiden.

1. juni 2026

Undgå at købe her.

Billederne på hjemmesiden stemmer overhovedet ikke overens med de leverede ting. Virkelig dårlig kvalitet, lige til at smide i skraldespanden.
Varerne afsendes fra Kina, og retur adressen er også i Kina, så hvis man vil have sine penge tilbage, er fragtomkostningerne ~300 kr. (hvilket først gøres klart efter en uge med vedvarende forsøg på at få dem i kontakt, for at finde en løsning.)

29. maj 2026

Falsk firma

Jeg købte en lampe og fik pludselig en mail om at den var udsolgt, jeg kunne evt vælge noget andet.
Intet fandt mig i smag og ville gerne have mine penge tilbage. Jeg blev ved og ved med at skrive det til dem flere gange, fik først svar efter mange dage, om at jeg skulle tænke mig om en sidste gang, om der var noget andet jeg ville have. Jeg blev ved med at skrive jeg ville have mine penge refunderet... fik aldrig svar og har ikke fået mine penge tilbage.
Falsk firma.

Telefonen blev hellere ikke taget,

2. april 2026

Bare lad være!

Jeg var så dum, at jeg ikke tjekkede Trustpilot først! Som alle andre skriver, så er det et udenlandsk firma, der sender direkte fra Kina. Jeg købte en væglampe til overpris, der desuden blev leveret uden en ledning. Så den må min mand, som heldigvis kan den slags, lige koble til, så vi rent faktisk (forhåbentligt) kan få lys i den.

25. maj 2026

Pas på før du handler her

Jeg købte en lampe til ca. 1.400 kr. hos Mads og Freja København. Webshoppen fremstår som dansk med dansk adresse, dansk sprog og dansk branding.

Lampen så flot ud på billederne, men da den ankom efter 21 dage, levede kvaliteten slet ikke op til forventningerne eller prisen.

Da jeg ønskede at benytte min returret, blev processen gjort unødigt besværlig. Jeg blev bedt om at sende billeder og begrunde min returnering, og jeg blev flere gange tilbudt delvis refundering eller butikskredit i stedet for en almindelig returnering.

Først efter længere mailkorrespondance fik jeg oplyst, at varen skulle sendes retur til Guangzhou, Kina på egen regning. Det står ikke i deres returpolitik, at retur skal ske til Kina.

Vær opmærksom på, at returfragt med tracking til Kina kan blive meget dyr, selvom webshoppen fremstår dansk.

Sagen er endnu ikke afsluttet.

14. maj 2026

Hold jer væk

Købte en “læder taske” som blev sendt fra Kina, der stod i annoncen at det var læder, men i bedste fald noget meget lugtende plastik.
Lad vær med at købe fra denne svindel butik.

14. maj 2026

Hold jer laaaangt væk fra dette firma

Hold jer laaaangt væk fra dette firma. Det er billige kinavarer der sælges dyrt. Det er svært at gennemskue at dette firma ikke er dansk. De har dansk adresse og telefonnummer, men varerne kommer via Holland. Jeg har købt to lamper, de er ikke CE godkendte og lige til at køre på lossepladsen.

20. marts 2026

Måtter til badeværelset - svindel firma

Måtter til badeværelset, bestilte 2 sæt i hver sin farve, altså 4 dele. Efter ca 3 uger kom 2 måtter, forskellige størrelser og farver.
Har nu skrevet med dem i flere uger, sendt billeder, og alligevel bliver de ved med bare at skrive, at de er da kede af at jeg vil returnere.
Mit næste skridt er at gøre indsigelse via mit pengeinstitut, for jeg har ikke fået hvad jeg bestilte.

1. april 2026

Er dette din virksomhed?