Jeg har netop fået sat en altan op af Nicolai og Joas fra MinAltan på Hannovergade — og det har virkelig været en god oplevelse. De har været professionelle, grundige og venlige, og min søn har været... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, Danmark

Jeg er meget glad for min altan som er bygget af MinAltan. :-)
Tak til sjak 31, jeg sætter pris på jeres arbejde.
AB Sylviavej 9-13
Tak til Erik og Anders sjak 09 for en super lækker altan. I er kanondygtige!
De bedste hilsner,
Jacob
AB Sylviavej 9-13
Så fin altan ! Tak til Anders og Erik
Sjak 9 !!! Professionelle og dygtige
Tak sjak 10!
Vi har netop fået sat altaner op i vores forening og har været rigtig glade for MinAltan og sjak 10. De har udført et super stykke arbejde og givet en glad og god stemning i vores gård :)
Sjak 25 er utroligt dygtige! De lavede min altan på Christianshavn - og har virkelig slidt i det med vedholdende arbejdsomhed og professionalisme. Og så var de samtidig søde, venlige og imødekommende - og udviste fin respekt for, at de var lige udenfor ens private hjem. Nu er en mangeårig drøm gået i opfyldelse og taknemmeligheden er STOR!
Hurtige, effektive, søde og gør rent efter sig! Go go Sjak 04!

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 4 er ikke kun effektive og kompetente, de er også yderst behagelige at have på besøg mens de arbejder!

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 25 har sat vores altan op og det har været en positiv oplevelse - dygtige, effektive, søde og rare mennesker - udelukkende gode ting at sige om selve processen og det endelig resultat (og god musiksmag) 😃😃

Besvarelse fra MinAltan A/S
Så er vores altan projekt ved at nå vejs ende, og vi har fået nogle mega flotte altaner. Tak til Sjak04 for det flotte arbejde og for god orden på byggepladsen i gården hele vejen igennem mens projektet har stået på.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Super god oplevelse med dygtige og positive håndværkere, som gør mere end hvad der står i jobbeskrivelsen. En fornøjelse at have dem gående

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 25 lavede vores altan og har været både fantastiske, professionelle, utrolige søde og imødekommende. Samtidigt med, de udviste stor respekt for, at de var i ens private hjem.🙏 Vi har følt os meget trygge og nydt de var her. Underholdende og dygtige unge mænd.
Og nu har vi den skønneste altan vi elsker.

Besvarelse fra MinAltan A/S
En uovertruffen oplevelse! 👏 Vores håndværkere fra Sjak 25 har virkelig leveret et imponerende arbejde. De er ekstremt dygtige og venlige 🔧😊, og resultatet af deres hårde arbejde er intet mindre end fantastisk 🎉. En stor tak til dem! 🙏

Besvarelse fra MinAltan A/S
Fantastisk oplevelse! Mads og Sebastian, vores montører, var utroligt dygtige og venlige. Resultatet af deres arbejde er virkelig godt. En stor ros til dem!
SJAK 04

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 25 udførte et fantastisk stykke arbejde, var effektive, ydede en stor ekstraindsats for at blive færdige, og var super flinke!

Sådan hold 11
Det har dælme været knashyggeligt ... tak for jer og jo da da også for at gøre alle værelser til rum ... hvis det giver mening

Besvarelse fra MinAltan A/S
Tilslutter mig kritikken fra Strandlodsvej.
Den 13. marts fik vi sat dør i til vores altan. Og siden da er der ikke sket noget som helst! Det er to måneder siden! Og der er en endda en bjælke for døren, så vi kan ikke lufte ud i køkkenet.
Vi bliver gang på gang lovet at det er på vej - senest, efter min kæreste har skrevet en anmeldelse på trustpilot, fik vi besked om at NU ville de gå i gang. Men nej, det er ikke sket! Endnu en svada fra MinAltan. Det er en uge siden og de har ikke været her, de har kun været forbi opgangen et par timer for at pille noget tidligere arbejde ned på 4. Sal.
Det er d. 15. Maj i dag og vi skulle have haft vores (dyre Og betalte!) altan i februar.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Mega dygtigt arbejde af Lasse og Benjamin fra sjak 25. God energi og håndværk. Så selvfølgelig skal de have 5 stjerner :-)

Besvarelse fra MinAltan A/S
Jeg er lejer i ejendom med nu nye fine altaner.
Jeg har kun mødt venlige, imødekommende, grundige og kompetente håndværkere fra MinAltan.
Virkelig god oplevelse.
Tak for det:-)

Besvarelse fra MinAltan A/S
Fantastisk oplevelse. Alt spillede bare - lige fra første opkald, opsætningen og hvordan gården blev efterladt. En særlig ros til Magnus fra salg, sjak 9 og Steen.