Banner for MinAltan A/S

MinAltan A/S  Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 41 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i deres positive anmeldelser, at håndværkerne er utrolig dygtige, yderst professionelle, ekstremt arbejdsomme og altid møder ind med et varmt smil. Mange forbrugere er overordentlig glade for det utrolig flotte færdige resultat samt den fantastiske, personlige og nærværende kommunikation undervejs i hele forløbet. Dog bemærkede nogle kunder også, at der i forbindelse med de større og længere igangværende projekter kunne forekomme en smule ventetid eller enkelte mindre justeringer efter monteringen. Anmelderne er dog hurtige til at understrege, at disse mindre mangler altid blev håndteret professionelt og udbedret prompte til deres fulde tilfredshed uden videre diskussion.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, der udviser stor professionalisme, hjælpsomhed og et... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, og folk rapporterer en generel tilfredshed med arbejdets... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet, og folk udtrykker stor glæde over deres nye altaner... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har netop fået sat en altan op af Nicolai og Joas fra MinAltan på Hannovergade — og det har virkelig været en god oplevelse. De har været professionelle, grundige og venlige, og min søn har været... Se mere

Vi fik sat altan op af sjak 7; Mike og Mads; og jeg må bare sige at foruden at være et par rigtigt flotte fyre så har de bare gjort det så godt! De har lavet et godt kvalitetsarbejde, alt ser virkel... Se mere

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... Se mere

Team 07 - Mike og Mads var simpelthen så gode. De mødte altid op med et smil, informerede os til perfektion og var bare så effektive og hurtige. Vi sender vores varmeste anbefaling fra Ab halfdan Ber... Se mere

1. Byggefirma
  2. Bygningsrestaurering
  3. Entreprenør
  4. Ingeniør
  5. Hovedentreprenør
  6. Stålmontør

Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.

Hvorfor vælge MinAltan? 🤝

✔ Ekspertise og erfaring
Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
✔ Certificeret kvalitet
Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
✔ Tilpassede løsninger
Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
✔ Hurtig og effektiv proces
Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.

Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅

Vi sikrer vejen dertil.

Vi sikrer vejen dertil.
Altanen er et uderum, der gør noget godt for din trivsel og livskvalitet. Den lukker lys ind og skaber stemning, luft og stil i boligen. Altanen giver nye muligheder i boligindretningen, fordi du får mulighed for at skabe en helhedsfølelse mellem ude og inde. Både en lille og en stor altan giver ekstra kvadratmeter i boligen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udnytter pladsen.

Promotion box for MinAltan A/S

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅

Scan QR-koden i dag, udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud ✅

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sjak 37 styrer

Sjak 37 styrer. Trods en masse uforudsete hændelser, har drengene bare styr på det og leverer varen. Det er super flinke og ved hvad de laver😊

Anbefaler varmt min altan og drengene fra Sjak 37

2. januar 2024

Verdens bedste Sjak 14!

Verdens bedste Sjak 14!

Min kæreste og jeg var så heldige at have sjak 14 til at lave vores altan, og wow vi er glade og tilfredse. De er de mest imødekommende mennesker, der arbejdede i alt slags vind og vejr, og var endda foran tidsplanen. Tak for jer og jeres hårde arbejde.

17. december 2023

Super serviceminded

Havde problemer med dør der ikke kunne lukke og hurtig ekspedition af MinAltans Servicefolk som kom hurtigt og vejledte i smøring af døren og fik døren til at fungere bedre end nogensinde.

23. november 2023

Sjak 37

Vi har virkelig haft en god kundeservice af Sebastian og Kenni fra sjak 37.
Utrolig dygtige håndværkere, meget imødekommende og rigtig gode til at svare på vores spørgsmål når vi har haft nogen. Tak til jer!
Hilsen familien på Amager. 😊😊

7. december 2023

Udsigt til fremtiden.

Efter inflation, fordyrelse og udskydelse af projekt i lille forening er den flotteste gedigne altan færdiggjort. Jeg glæder mig til foråret -24.
John Larsen

7. december 2023

Et stort tak til sjak 6

Et stort tak til sjak 6.
I er nogle seje gutter. På trods af I knoklede på, fra tidligt til sent, så blev jeg altid mødt med et smil og gode råd.
Jeg er meget tilfreds med min altan.

Dbh. Pia fra Elbagården

1. november 2023

Sjak 37

Sjak 37, Sebastian og Kenny
Tak for jeres tålmodighed og store forståelse for vores situation som erhverv. I har været helt utrolig hjælpsomme - også ud over jeres eget arbejde.
Vi vil, til enhver tid, anbefale jer.

17. november 2023

Sjak 09

Tak til Anders og Erik sjak 09 for min nye altan. Jeg er meget tilfreds. De har også været meget venlige at snakke med undervejs.

3. november 2023

Dygtige og rare montører

Jeg vil lige dele min begejstring for "sjak25" fra MinAltan.dk! De to var virkelig en fornøjelse at have på projektet. De var utroligt dygtige og effektive i hele installationsprocessen og de har leveret en fantastisk altan, som jeg glæder mig til at bruge i mange år frem.

Udover deres faglige kompetencer, var de også utroligt rare og imødekommende. De gjorde alt for at sikre, at vi var tilfredse med resultatet og at deres arbejde var til så lidt gene for os som muligt.

Jeg kan varmt anbefale "sjak25" fra MinAltan.dk til alle, der overvejer en altaninstallation.

18. oktober 2023

Sjak 09

Tak til Sjak09 for min fine nye altan. De har virkelig været gode til at holde mig opdateret undervejs og venlige. Og resultatet er jeg virkeligt glad for!

28. september 2023

Udskydelse på udskydelse på udskydelse uden grund

Vi blev lovet at vores altaner skulle være færdigmonterede SENEST i april 2022. Nu her i oktober 2023 er de stadig ikke engang begyndt endnu, men bliver endnu ved med at udskyde. Så sent som i dag har de udskudt til engang i november. Vores byggetilladelse udløber om en måned, så jeg håber da snart at de kommer igang.

Vi hører intet fra dem og var blevet lovet diverse briefingmøder som aldrig er blevet afholdt. Virkelig skodfirma - find et andet altanfirma til at sætte jeres altaner op med.

16. oktober 2023
MinAltan A/S -logo

Besvarelse fra MinAltan A/S

Hej Karsten. Jeg er ked af at høre, at vi er blevet forsinket. Jeg er sikker på, at der er en god grund til det, og at altanudvalget, rådgiver og administrator er blevet grundigt informeret. Du må meget gerne oplyse mig navnet på jeres forening, så jeg kan undersøge nærmere. Skriv gerne til mig på ek@minaltan.dk venlig hilsen Esben Købke, Minaltan

Tak til Sjak 9 for godt og hurtigt…

Tak til Sjak 9 for godt og hurtigt arbejde. Ved første gennemgang af vores færdige altan havde vi en lille bemærkning, som de sørgede for blev fikset med det samme, hvilket var fantastisk.

1. september 2023

Tak til SJAK04

Tak til SJAK04 for opsætning af min nye fantastiske altan! Men ledelsen i MinAltan er under alt kritik! Aldrig har jeg oplevede så dårlig service ift. Fejl og mangler som i skrivende stund forsat ikke er udbedret..
Stakkels personale som er under sådan en ledelse...

5. september 2023
MinAltan A/S -logo

Besvarelse fra MinAltan A/S

Hej Christina. Det lyder ikke godt. Du må meget gerne tage fat på mig, så vi kan få udbedret de fejl der måtte være og få talt forløbet igennem.

Esben Købke
Ek@minaltan.dk