Jeg har netop fået sat en altan op af Nicolai og Joas fra MinAltan på Hannovergade — og det har virkelig været en god oplevelse. De har været professionelle, grundige og venlige, og min søn har været... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, Danmark

Stor tak til Erik og Anders sjak 9 for vores fine altaner rigtig flinke og dygtige håndværkere
Hilsen Joan

Besvarelse fra MinAltan A/S
5 stjerner og varme anbefalinger til sjak15 gutterne! De yder en service udover det sædvanlige, og holder hvad de lover! Mega flinke fyre.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Tak til sjak4 for altaner. Altanerne er flotte, håndværkere søde og dialogen med MinAltan god. Vil klart anbefale MinAltan til andre.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Fantastisk at opleve en altan blive til på min adresse Lundegade 7 i Helsingør. Respekt for arbejdet (sjak 9 Anders og Erik )isoleret set og stor ros for den hensyntagen og samarbejde håndværkerne dagligt har udvist. Min altan kan varmt anbefales . Dbh Søren

Besvarelse fra MinAltan A/S
Super flinke og dygtige håndværkere der sætter nye altaner op i vores hus. Meget fin kommunikation.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 4 er fremragende .. med deres fynske nemesis Magic Mike and the Mickies har de fået frembragt en skøn altan ! Desuden havde de en skøn energi! The best Sjak 4-Ever! <3

Besvarelse fra MinAltan A/S
5 stjerner til Sjak 27 for godt arbejde i Manøgade. Og for stor fleksibilitet, villighed til at drøfte tingene, den positive dialog og det gode humør!

Besvarelse fra MinAltan A/S
sjak 39 fortjener simpelt hen alle de stjerner der er til rådighed :-) de er så søde ,friske og informative omkring altan projektet ..og så knokler de som bare pokker.Bedre sjak får man ikke

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 04 skal have fem stjerner! De knokler på fra tidlig morgen til aften på trods af virkelig træls vejr. Og så er de super venlige overfor alle beboere og flinke til at tage hensyn til os med små børn. De har været mega gode til at informere os løbende om processen med altanbyggeriet, så det har været så gnidningsfrit som muligt for os alle. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 4 et godt team af søde venlige hjælpsomme rare gutter der gør det godt trods jeg ikke får lavet altan men kun mine naboer

Så blev min altan også færdig,super godt arbejde sjak 04. Hilsen kjeld

Besvarelse fra MinAltan A/S
Jeg har haft fornøjelsen at have sjak 04 til at lave min altan. Trods sne, regn blæst har de knoklet og været super venlige. Og ikke mindst, så er det et virkelig et godt stykke arbejde.
Tak
Hilsen Jannie

Besvarelse fra MinAltan A/S
Vi har været i MinAltans skæbne i godt og vel to år vil jeg på det kraftigste anbefale andre at kigge mod andre alternativer. Jeg kunne skrive en lang klamamse om at projektet blev dyrere fordi de ikke kunne måle forholdene i vores gård op, deres mangelfulde kommunikation overfor beboerne for derefter at kræve svar inden 24 timer, det efterfølgende VVS arbejdere hvor folk i foreningen boede uden varmekilder i frostgrader fordi de var uendeligt lang tid om at montere radiatorer og jeg personligt var ved at få monteret den forkerte radiator fordi MinAltan er nogle sløsede typer. De gange vi har forsøgt at påpege diverse fejl og mangler har de haft smarte søforklaring og på intet tidspunkt har de evnet at bære en flig af deres ansvar for at dette projekt er blevet dyrere og mere besværligt end først antaget.
De to stjerner går til de to friske fyrer i sjakket der trods alt fik sat en altan op.

Besvarelse fra MinAltan A/S
MinAltan har været super gode og hjælpsomme under hele processen. Sjak 14 Anders og Johan mødte hver morgen op med et smil på læben og havde altid tid til at svare på spørgsmål. Super godt forløb.

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 09 lavede et fremragende arbejde hos os.
Tidsplanen holdt og Min Altan hjalp undervejs med at få en ekstra Altan med i projektet.
En stor tak til Lasse og Allan for god dialog og kommunikation gennem hele projektet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Vi glæder os til at nyde vores store altaner!
Tak for denne gang.
Mvh Oskar, Amagerbrogade 78

sjak 04 er virkelig proffesionelle og yderst vendlige
5 stjerner herfra har aldrig mødt dygtigere håndværkere

Besvarelse fra MinAltan A/S
Sjak 4 har været dygtige og lavet et flot arbejde. Meget tilfreds!

Besvarelse fra MinAltan A/S
Vi har lige haft fornøjelsen af sjak 33. To friske og muntre mænd som bare knokler derud af! Desuden har de super musiksmag😝 et kæmpe stort tak herfra🙌🏼

Besvarelse fra MinAltan A/S
Vores ejerforening på 169 lejligheder vedtog endnu en gang, at et altanudvalg skulle forsøge at komme i mål med for at få etablereret altaner. Det blev tilbuddet fra Min Altan, som vi gik videre med - det var det tilbud, som var til at gennemskue og vi havde god dialog med sælger.
Tak til Matias fra Min Altan, som har gjort processen med hele to generalforsamlinger i foreningen, ophængningsmetoder på altaner, mange spørgsmål fra beboere og ikke mindst en plan for proces på en stor entreprise både tryg og god.
Foreningen er i proces med byggeansøgning til kommunen og vi var ikke nået i mål med dette uden hjælp fra Matias til formidling og igangsættelse af et projekt af denne størrelse. Matias har været en super god støtte for altanudvalget i processen. TAK!
Vi glæder os til at komme i gang med byggeprocessen og føler os i gode hænder!

Besvarelse fra MinAltan A/S
Vi havde klart det bedste sjak til, at sætte altaner op i vores forening på Nyelandsvej. Kommunikationen med firmaet har været forfærdelig og de startede med at melde forsinkelse på projektet, dagen inden de skulle starte projektet op, selvom de havde kendt til forsinkelsen inden da. Har generelt været elendige til at melde ændringer ud og har ingen respekt for deres medarbejdere, som skal stå for skud på pladsen, mens projektlederen sidder hjemme på kontoret og laver endnu flere planer, med allerede overskredne tidsfrister. Efter endt projekt vil de nu også have flere penge for projektet, selvom vi allerede inden start lavede aftale om, at det ikke var en mulighed. Firmaet skal prise sig lykkelig for deres dygtige og ekstremt søde og arbejdsomme håndværkere, som gør alt hvad de kan for at redde roev(måtte ikke staves med ø), på deres respektløse chefer. 1000 tak for sjak 30, I var helt fantastiske og fortjener den største ros. PS I burde overveje, at dele trustpilot op i 2 dele, en til håndværkerne og en til ledelsen, det havde været mest fair. Vi har fået de fineste altaner, takket være sjak 30. 5 stjerner til sjakket.