Milo Moon

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een teleurstelling! Leuke boekentas besteld en na 3 weken wachten dan uiteindelijk ontvangen.... helaas niet wat ik had besteld. Onmiddellijk kwam ik in contact met hun klantenservice... deze belo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doet helemaal niet wat het moet doen. Dropshipping. Duurt heel lang voor product komt en krijgt ondertussen standaardmails over excuses voor vertraging van pakket. Retour aanvragen wordt niet op gere... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De website ziet we betrouwbaar en professioneel uit. Producten zijn temu/ aliexpress kwaliteit, slechte kwaliteit en komen uit china. Ook de service is slecht, hele gedoe om het te retourneren, ze h... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg slechte ervaring, site ziet er zoals hier al eerder gezegd werd heel mooi en leuk uit, maar de producten komen gewoon uit China van Temu. Retourneren deden ze heel moeilijk over, ze bleven eerst... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Overtrædelse af retningslinjer

Alle anmeldelser

321 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit hier iets kopen !!!

Nooit hier te kopen!
Een dino-lampje voor mijn kindje zijn verjaardag gekocht. Het pakket kwam veel te laat na de verjaardag van mijn kindje omdat het uit China kwam! En bleek een capibara-lamp te zijn ipv een dino.
Het lampje ziet er niet uit zoals de beschrijving: geen dimmerfunctie, het gaat niet automatisch uit na 30', niet oplaadbaar, enz.
Na contact met het bedrijf en foto's te hebben gestuurd, hebben ze beloofd om het juiste te sturen. Maar deze hebben wij nooit ontvangen.

24. maj 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. In december een nachtlampje besteld en die was defect. Inmiddels wacht ik nu, 5 maanden later, nog steeds op mijn terugbetaling na vele mails verder. Ze doen loze beloften. Nog nooit zo slecht behandeld. Bestel er dus niks!!

22. maj 2026

Hier niks kopen!!

Melding gedaan bij het ACM, hopelijk doen meer mensen dat zodat deze site onderzocht wordt!!!

1 ster omdat dat het minimale is, maar ik geef er liever 0. Hier spullen besteld voor een baby, echter kwam alles uit China en de kwaliteit was heel erg slecht. Ik heb bij hoge uitzondering mogen retourneren. Dus voor 35 euro het pakket naar China gestuurd. Nooit meer reactie ontvangen van het bedrijf. Vreselijk dat mensen geld willen verdienen door onveilige producten voor baby's en kinderen te verkopen!!

2. december 2025

Slechtste online ervaring ooit

Slechtste online ervaring ooit, belachelijk lange levertijden en broek ziet er totaal niet uit zoals de foto’s, verhouding klopt langs geen kanten. Bovendien is de retour op eigen kosten, moet dit naar China worden gestuurd en kost dit bijna evenveel als de aankoop van de broek zelf. Ronduit slechte webshop en sterk af te raden.

19. maj 2026

Heel Heel erge ervaring!

Heel erge ervaring!
Na 4 maanden nog steeds geen product ontvangen. Zelfs het Europees Consumenten Centrum aan mijn kant gehaald om het geld terug te krijgen maar te vergeefs. Geen kans.
Geleerd om op voorhand reviews te lezen en nooit met debetkaart te betalen.

19. maj 2026

Dropshipping!

Het bedrijf bestaat niet, je besteld er spullen en die komen nooit aan.

In Januari een artikel van 89,96 euro besteld nooit iets ontvangen. Wel mails teeug gekregen van de "klanten service" met steeds weer nieuwe aanbiedingen waar ik niks aan had. Elke keer een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil maar tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen.

Dus als je er wat hebt besteld en nooit iets hebt ontvangen aangifte doen want hoe meer mensen er melding van maken hoe eerder die site van het internet komt!

17. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

nooit meer. Ik raad anderen aan om hier niet te bestellen.

Ik heb hier een tandenborstel met tandpasta besteld voor mijn zoon, maar helaas is dit een hele slechte ervaring geweest.

De bestelling duurde erg lang voordat deze binnenkwam. Toen ik het pakket uiteindelijk ontving, kwam het rechtstreeks uit China en zat er alleen een simpele tandenborstel in een plastic zakje. Op de website werd de indruk gewekt dat het om een elektrische tandenborstel ging, maar ik heb uiteindelijk een goedkope tandenborstel ontvangen die totaal niet overeenkomt met wat er werd aangeboden.

Dit voelt als dropshipping uit China, waarbij een goedkoop product voor veel te veel geld wordt verkocht. Ik heb €35 betaald voor iets dat absoluut niet die waarde heeft.

Daarnaast is de klantenservice onbereikbaar. Er wordt niet gereageerd op telefoontjes en ook niet op e-mails.

Voor mij: nooit meer. Ik raad anderen aan om hier niet te bestellen.

15. januar 2026

Koop hier niks!

Slechte service. Je vraagt om de artikelen te annuleren binnen aangegeven tijdstip dat het kan wordt er niet gereageerd. Geen of late reactie op je vragen.

Levering duurt lang en is goedkope rotzooi waar ik niks mee kan.

Koop hier nooit iets!
Op iets retour terugsturen wordt ook niet gereageerd.

Ook wel vreemd geen kvk nummer
En telefonisch niet te bereiken.

16. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zou hier nooit meer iets…

Ik zou hier nooit meer iets aanschaffen.

VoedingsBH's aangekocht, met een maat naar hun advies. Artikelen zijn niet passend maar retourneren kan niet meer.
De reden waarom veranderd steeds:
- Verzegeling mag niet verbroken zijn
--> er zat geen verzegeling op + zijn ongeopend
- Oh, nee we bedoelen eigenlijk de originele verpakking
--> Orginele verpakking is ook dicht gebleden
- Eigenlijk kan je niet retourneren na ontvangst

Ze promoten bij élk artikel, in de banners, ... dat je 14 dagen retour krijgt.

Hun eigen retourbeleid online wordt niet opgevolgd, ze proberen je af te schepen met een "terugbetaling" van 5% of korting op je volgende bestelling variërend per mail van 20 tot 30%.
Alsof men hier ooit nog iets zou kopen.

Ik ben al wéken bezig om mijn ongeopende producten retour te sturen, maar je krijgt steeds dezelfde slappe mails terug.

4. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afrader! Retour naar China!

Afrader! Chinese rotzooi, lange levertijd want komt rechtstreeks uit China, pantoffels maat 36,5 waren te klein voor meisje met maat 35, terugsturen voor eigen rekening naar China, niet gedaan natuurlijk, ik neem mijn verlies, wat een slechte site!

14. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service, Chinese rotzooi!

Zeer teleurstellende ervaring. Lange levertijd en vervolgens producten ontvangen in beschadigde verpakkingen die zichtbaar al met tape waren gerepareerd vóór verzending. Omdat het om relatiegeschenken ging, is de verpakking juist essentieel.

De klantenservice maakte het nog erger. Als “oplossing” werd 5% korting op een volgende bestelling aangeboden, of ik mocht alles op eigen kosten terugsturen naar China. Dat zegt eigenlijk alles.

Voor mij absoluut geen tweede keer meer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster js al teveel, super slecht!!!!!

1 ster js al teveel! WAT een slechte partij met ontzettend slechte kwaliteit! Ik wil pantoffeltjes terugsturen want de maat is te klein, terugsturen kan niet, kwaliteit is heel slecht en het product stinkt.

Ze komen niet met oplossingen en schepen je direct af, ik ga juridische stappen zetten en heb een mega sociaal media kanaal waar ik ze uit ga lichten als een oplichtingspartij. We moeten iets!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered 2 months ago and still…

I ordered 2 months ago and still haven't received my package. I mistakenly added the incorrect address but immediately contacted Milo and Moon I asked them to cancel it so I can redo the order but the support team advised that they would take care of everything because it hadn't been shipped and now 2 months later still no package and no response to any of my e-mails

Warning

Warning: Dropshipping-partij. Site ziet er leuk uit, maar daar houdt het op. Product kwam te laat. Retour kon ik terug sturen naar China of een kortingsbon accepteren van 20%. Product bleek op Bol.com nog 50% goedkoper ook!

1. maj 2026

SCAM

SCAM: bedrijf bestaat niet!!

Geen kvk, track en trace doet het niet.
Product (een cadeau van 40 euro) nooit geleverd, geen reactie op emails.

7. maj 2026

Bestel hier niets!!

Bestel hier niets!!! Ik wacht nu al enige tijd op mijn bestelling maar niets mogen ontvangen en ook geen bericht! Enige bericht wat je krijg is spam!

6. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijf hier weg! Slechte kwaliteit en negeren wettelijke garantie

Koop hier niets! Ik heb de 'MiniSteps' schoentjes gekocht (#14937). Na slechts 1 à 2 keer dragen vielen de zolen er letterlijk af en brokkelde het materiaal af. De zolen laten volledig los van het bovenwerk, de stootranden brokkelen af en de lijmverbindingen zijn over de hele breedte van de neus gescheurd. Dit is geen slijtage, dit is een ondeugdelijk product."

​Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd ik afgewimpeld met onjuiste informatie. Ze beweren dat de wettelijke garantie niet geldt voor schoenen, maar alleen voor huishoudelijke apparaten—juridisch totale onzin. Ze verschuilen zich achter eigen regeltjes van 7 of 14 dagen om hun verantwoordelijkheid voor een ondeugdelijk product te ontlopen.

​Pas op: dit is een dropshipping-bedrijf dat goedkope Chinese producten voor veel geld verkoopt en vervolgens geen enkele service biedt als het kapot gaat. Ze proberen je af te schepen met een lachwekkende kortingscode van 10% voor je "volgende aankoop".

​Ik heb inmiddels melding gemaakt bij de ACM en betaalprovider Mollie. Bespaar jezelf het geld en de frustratie: koop hier niet!

30. april 2026

Niet bestellen!

Niet bestellen!
Had ik de recensies eerst maar gelezen!
Een voedings bh besteld en gelet op de maattabel. Vervolgens 3 weken moeten wachten. Eindelijk de bh ontvangen. Maar deze was qua maat veels te groot.
Gemaild voor een retourlabel, maar deze nemen ze niet retour of enkel tegen betaling! Elke andere webwinkel zou dit wel doen, ook al gaat het om een bh... dus weggegooid geld!! Ze geven je wel korting op een volgende bestelling, maar ik ga hier nooit meer bestellen

4. maj 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.