Milo Moon

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Wat een teleurstelling! Leuke boekentas besteld en na 3 weken wachten dan uiteindelijk ontvangen.... helaas niet wat ik had besteld. Onmiddellijk kwam ik in contact met hun klantenservice... deze belo... Se mere

Doet helemaal niet wat het moet doen. Dropshipping. Duurt heel lang voor product komt en krijgt ondertussen standaardmails over excuses voor vertraging van pakket. Retour aanvragen wordt niet op gere... Se mere

De website ziet we betrouwbaar en professioneel uit. Producten zijn temu/ aliexpress kwaliteit, slechte kwaliteit en komen uit china. Ook de service is slecht, hele gedoe om het te retourneren, ze h... Se mere

Erg slechte ervaring, site ziet er zoals hier al eerder gezegd werd heel mooi en leuk uit, maar de producten komen gewoon uit China van Temu. Retourneren deden ze heel moeilijk over, ze bleven eerst... Se mere

Overtrædelse af retningslinjer

Bad experience

Bad experience, product was delivered after many weeks and when it got there, the quality was very poor and looked nothing like the picture online. Tried to return, but no response anymore. Big scam this company.

12. juni 2026

Product was of poor quality, no return service

Product was of poor quality. Tried to return, which is offered according to their website, but they don’t act on it. I was offered a discount on my next purchase, which I am not interested in. Feels like a scam.
Also, I had to wait three weeks for my order arrived.

8. juni 2026

Ik hekoop niet bij Milo &Moon .nl

Ik heb op 29/5/ een bestelling geplaatst en heb nog altijd niks ontvangen . Dit is een fake onderneming die zijn materiaal uit China of ander goedkoop land haalt.
Hun track en trace trekt op niks .
Dus koop er niks , je betaald er te veel voor wat je koopt en je moet het dan nog krijgen .

11. juni 2026

Retour procedure geen responds

Product besteld,met vertraging gekregen, retour procedure gestart zoals op de site beschreven staat en geen responds gekregen, twee maal gemaild. Vervolgens een verzoek tot ontbinden van de koop overeenkomst en vraag om mij een retour adres te sturen. Plus herinnering nogmaals geen responds. Vervolgens gechecked dit bedrijf heeft geen kvk nummer en is al bij de politie bekend. Opnieuw het bedrijf gemaild met nogmaals een herhaling van mijn eerdere bericht. Tevens genoemd dat ik het gemeld heb bij: acm, mijn bank en de politie. Natuurlijk na het noemen van de politie magisch antwoord binnen een uur gekregen. Waarin ineens wordt benoemd dat het dossier open stond. Wat knap is aangezien ze mij tot mijn laatste bericht nooit iets hebben laten weten. Op dit moment dus contact we kijken waar het schip strand. Mocht er een update zijn en ik mijn score aan moeten passen is dit iets wat ik uiteraard doe.

10. juni 2026

Bestel niet!

Bestel niet!
Ik had een tas besteld om kort na bestelling een mail te krijgen dat de levering langer zal duren wegens voorraad. En ik de keus kreeg om een gelijkwaardig tas te kiezen. Ik had besloten om de bestelling te annuleren ipv alternatief, maar ze annuleren de bestelling niet. Nou heb ik via Klarna de betaling gedaan (nog niet betaald), maar omdat ze de bestelling bij Klarna niet willen annuleren, staat de bestelling nog open. Nu ben ik bezig om de hele betaling te annuleren bij Klarna, wat moeizaam is. En in de tussentijd geen product geleverd.

28. marts 2026

Mensen bestel niet op deze site

Mensen bestel niet op deze site! Ik heb spijt dat ik niet eerst reviews gelezen heb. Hun website ziet er professioneel uit met normale prijzen dus zo ingetrapt. Allereerst duurt de levertijd heel lang, en wanneer je het ontvangt is het gewoon een pakketje wat je bij ali expres ook zou kunnen bestellen. Hoe durven ze de prijs te vragen voor ali producten! Juist omdat de prijs normaal is verwacht je gewoon eu product. En als je wilt retourneren, wordt je email niet beantwoord. Dus oplichterij!

27. maj 2026

PURE OPLICHTING

PURE OPLICHTING. Bestel hier niet, dit is oplichting! De goede reviews op hun website zijn nep en ik was zo naïef mij hierdoor te laten overhalen.
Ik had een kader voor kinderkunstwerken besteld. Op hun website staan foto's van een ander duurder product, maar je krijgt echter een zwak afkooksel ervan. Pure rommel. Het kwam dan ook nog eens kapot toe. Het kader was gebroken. Toen ik hen daarvoor mailde om mijn geld terug te vragen, was hun reactie dat ze een vervangend artikel gingen opsturen. Meermaals hier tegenin proberen gaan, maar ze bleven bij hun mening en beweerden zelfs een nieuw item te hebben opgestuurd. 2 maand later heb ik uiteraard nog niets gezien.

3. juni 2026

Trap er niet in

Trap er niet in, dit zijn waardeloze producten uit China. Lijkt betaalbaar, maar je krijgt echt rommel opgestuurd.

30. maj 2026

Het leek een hele mooie tas

Het leek een hele mooie tas, een beetje aan de dure kant. Vervolgens blijkt dat het om dropshipping gaat en dat je minimaal 2 weken moet wachten. Eenmaal binnen blijkt het ook nog eens een tas te zijn die nog niet eens de helft waard is!

Grote oplichters! Bestel er niet!

1. juni 2026

0 sterren

0 sterren! Product kwam veel te laat binnen en bleek een zeer slap fake aftreksel te zijn van wat we gedacht hadden. Een retour aanvraag is nu, na 3 weken nog steeds niet beantwoord! Slecht! Dit soort winkels zou verboden moeten worden!!

30. april 2026

Nul ster

Nul ster. De kinderpyjama is na zes weken wachten aangekomen en van dermate slechte kwaliteit dat ik het niet eens durf te geven. Het was namelijk als cadeautje bedoeld. De stof zal waarschijnlijk na 1 keer wassen gekrompen en uit vorm zijn. Het heeft me echter wel 40 euro gekost. Ongelofelijk triest als je op deze manier klanten beduveld. Bah.

18. maj 2026

They will steal your money

They charged me back in February for an order that was never properly processed. It has now been almost 4 months, and I still haven’t received my money back. At this point, they are no longer even responding. There’s not much left to say other than it feels like they just took my money and disappeared

5. februar 2026

Er dette din virksomhed?