Wat een teleurstelling! Leuke boekentas besteld en na 3 weken wachten dan uiteindelijk ontvangen.... helaas niet wat ik had besteld. Onmiddellijk kwam ik in contact met hun klantenservice... deze belo... Se mere
Milo Moon
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Doet helemaal niet wat het moet doen. Dropshipping. Duurt heel lang voor product komt en krijgt ondertussen standaardmails over excuses voor vertraging van pakket. Retour aanvragen wordt niet op gere... Se mere
De website ziet we betrouwbaar en professioneel uit. Producten zijn temu/ aliexpress kwaliteit, slechte kwaliteit en komen uit china. Ook de service is slecht, hele gedoe om het te retourneren, ze h... Se mere
Erg slechte ervaring, site ziet er zoals hier al eerder gezegd werd heel mooi en leuk uit, maar de producten komen gewoon uit China van Temu. Retourneren deden ze heel moeilijk over, ze bleven eerst... Se mere
Overtrædelse af retningslinjer
NIET HIER KOPEN
Het was oprecht vreselijk. Het duurde bijna 2 maanden voordat het binnen kwam en alles is slechte kwaliteit. Ik wil oprecht tegen alle ouders/verzorgers zeggen dat je op veel meer plekken veel betere spullen kan kopen. Doe het alsjeblieft niet van hier. Het is verschrikkelijk.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, producten kapot geleverd, komt uit China
Zeer lange levertijd en het artikel was…
Zeer lange levertijd en het artikel was nep! Wel de prijs van een originele jellycat betaald!
Goed
Goed! Ja het duurd even voordat je je pakket hebt. Maar eenmaal in huis niks op aan te merken! Wij zijn blij met onze aankoop.
Rotslecht
Rotslecht
Compleet illegaal
Ik ga melding maken bij testaankoop
Heeft er iemand het retouradres of een telefoonnummer?
Bestelling
Heb 2 bhs besteld. Waren veeel te groot, anders dan op de site aangegeven. Heb ze geretourd.
Eind maart 2026, nu is het eind juni 2026. Nog steeds geen geld terug. En lsten niks meer van zich horen. Heb mail contact gehad. Het lijkt netjes geregeld allemaal, maar ze houden je aan het lijntje. Meer gebeurt er niet. Niet bestellen op deze site!!!
Bestelling gedaan op 6 juni voor…
Bestelling gedaan op 6 juni voor feestje op 21 juni. Het is nu 28 juni, nog steeds niets ontvangen, dus al meer dan 3 weken besteld, vermeldde levertijd op site is 6-10 dagen!!!!! Had beter eerst de reviews gelezen! Blijkbar pure oplichterij
Drop shipping niet bestellen!
Drop shipping. Ik zag het veel te laat. Weken geleden wat besteld, is nog steeds niet aangekomen. Gelikte site maar hartstikke nep.
Dropshipping : zeer slecht, producten komen te laat of niet
Dit blijkt een dropshipping bedrijf. Gelikte, mooie website, waar duurzaamheid, lokaal en mooie kinderspullen worden gepromoot. Na mijn bestelling mid-mei blijkt één product pas na twee weken verzonden te worden en met het vliegtuig van "overseas" (locatie onbekend, maar lijkt China) te komen. Eén ander product is nog altijd niet verzonden. Na vele emails was het plots 'niet meer beschikbaar'. Geld terug is een optie. Vanwege "een managementwisseling mag er geen geld teruggestort worden en is enkel een voucher voor de winkel mogelijk". Melding gemaakt bij de ACM.
SPIJT
SPIJT! Dat ik niet eerder reviews gelezen had, pure oplichterij! Hele slechte dropshipping uit China. Slechte producten, kwaliteit bagger en ik heb echt te veel geld betaald. Bestel niet! Klantenservice is slecht, je kan het niet retouren of het moet naar China voor € 35 verzendkosten. En je krijgt geen geld terug. Nee, 10% korting op je volgende bestelling als compensatie.
Slechte retourservice.
Zeer teleurstellende ervaring.
Zeer teleurstellende ervaring.
Ik bestelde via deze Nederlandstalige webshop in de veronderstelling dat ik met een Nederlandse of Europese verkoper te maken had. Toen ik gebruik wilde maken van mijn retourrecht, bleek ik het product op eigen kosten naar China te moeten terugsturen. Dit werd naar mijn mening niet duidelijk vermeld vóór de aankoop.
Ik heb mijn retourverzoek onmiddellijk na ontvangst van het product ingediend. Eerst kreeg ik voorstellen voor korting op een volgende bestelling in plaats van een normale retourafhandeling. Vervolgens werd de communicatie plots in het Engels gevoerd. Nadat ik vragen stelde over het retouradres in China en een redelijke oplossing vroeg, kreeg ik geen reactie meer.
Voor een product van €26,96 zijn de retourkosten naar China buiten verhouding. De klantenservice heeft mijn probleem niet opgelost en laat mijn laatste berichten onbeantwoord.
Op basis van mijn ervaring zou ik hier niet opnieuw bestellen.
Werktas nog steeds niet ontvangen
Leuke werktas besteld. Na een maand gevraagd waar ze bleef. Wel antwoord maar niks zinnig. Na 2 maanden het voorstel gekregen van een kleinere tas of ik mag iets kiezen van hun site. Helaas is dat een babysite en heb ik geen baby's. Ik wil dus mijn geld terug. Sindsdien niks meer gehoord.
Scammy and misleading
Scammy and misleading, products from China, descriptions don't match the product, you have to pay for shipping your return to China if you manage to persuade the support to even give you the return address.
Verwacht géén service!
Verwacht géén service!
Chinese website, all made in China.
Je denkt een degelijk cadeau te kopen en ontvangt een prularia van de action.
Geen kvk
Geen Google maps, daar een review schrijven is niet mogelijk.
Product is 2 maanden na m'n kraamvisite geleverd. Robot berichten terug. Nul service!
Verkoopt NA MAAK JELLY CAT voor grote…
Verkoopt NA MAAK JELLY CAT voor grote prijzen !!
horrible experience with this company - product arrived 20 days later
horrible experience with this company - do not buy from them!!!
5 days after ordering my product i followed up to see when it would arrive and they informed me it was out of stock, as it was a gift i bought instead from another site and asked for a refund. a few days later i got a notification saying it was on its way for delivery - i tried to cancel again but was ignored and 20 days later the product arrived and now im to spend money to send it back to them and the company is taking ZERO responsibility, only offering a discount for future items.
i will never buy from them again and warn you not to as well.
Onbetrouwbaar
Pakket komt niet binnen na veel updates over verzendingsstatus. Links in de e-mail zijn ook heel verdacht. Niet bestellen hier.
Niets ontvangen
Ik heb een werktas bestald en nadat ze me een paar keer gemaild hadden dat die onderweg was heb ik uiteindelijk niets ontvangen. 70 euro in de prullenbak. Krijg ze ook niet te pakken. Echt schandalig.