Milo Moon

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doet helemaal niet wat het moet doen. Dropshipping. Duurt heel lang voor product komt en krijgt ondertussen standaardmails over excuses voor vertraging van pakket. Retour aanvragen wordt niet op gere... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De website ziet we betrouwbaar en professioneel uit. Producten zijn temu/ aliexpress kwaliteit, slechte kwaliteit en komen uit china. Ook de service is slecht, hele gedoe om het te retourneren, ze h... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg slechte ervaring, site ziet er zoals hier al eerder gezegd werd heel mooi en leuk uit, maar de producten komen gewoon uit China van Temu. Retourneren deden ze heel moeilijk over, ze bleven eerst... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verzending duurde redelijk lang en toen merkte ik ineens dat het product uit het buitenland kwam in plaats van uit Nederland. Vervolgens kreeg ik een namaak Jellycat toegestuurd. Op de site springen z... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Overtrædelse af retningslinjer

Alle anmeldelser

321 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

SCAM!

SCAM!
Never responded to any emails asking for a refund
Item took long to arrive and no contact from them to return.
Item was poor quality and not as described on the website.
AVOID!

12. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 2 weken de bestelling eindelijk…

Na 2 weken de bestelling eindelijk ontvangen. Kleuren en kwaliteit komen niet overeen met de foto. Lijkt wel temu troep. Voor een knuffel van €30 verwacht je toch wel kwaliteit. Zeer teleurgesteld in deze webshop. Mij zien ze niet meer terug!!

5. september 2026

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, bestel hier niet!!
Lang wachten op je levering, antwoorden waar je niets aan hebt en als ze het dan opsturen kun je alsnog 2 weken wachten.
27 juli een bestelling gedaan en deze op 3 september ontvangen...

3. september 2026

Koop NIET op deze webshop

Koop NIET op deze webshop. De goederen komen niet overeen met de afbeeldingen op de website. Van zodra je een retour aanvraagt, krijg je een dropshipping adres doorgestuurd in China waar je de retour naartoe moet zenden. Je zal dus zeer hoge retourkosten moeten maken om waarschijnlijk je geld nooit terug te krijgen. De dienst naverkoop is gewoon een AI agent waar je geen gesprek mee kan aanknopen. Het is gewoon een Chinese webshop met zogezegd een adres in Nederland. Koop hier NIET!

1. september 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Je besteld maat Cl en krijgt XS. Product besteld in België, retour moet op eigen kosten naar China .
Wat een K nep fake firma🤬

26. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb twee maanden geleden besteld bij…

Ik heb twee maanden geleden besteld bij Milo&Moon. Dit ging goed alles is verlopen zoals ik wou. Nu is het zo dat ik een lamp heb besteld via hun website. Ik heb dit twee tot drie keer gebruikt en toen werkte het niet meer. De bedoeling is dat je de lamp aandoen en dat je het dan kan verzetten op verschillende standen. Dit werkte niet en ook viel de lamp om de 10 sec uit. Ik denk niet dat de bedoeling is. Ik heb hen hierover gemaild en kreeg toen de mail dat ik het defect moet filmen. Dit heb ik gedaan en een mail teruggestuurd. We zijn ondertussen twee maand verder en nog steeds geen antwoord gekregen op mail. Als ik bel, geven ze aan dat de wachttijden meer dan twee uur is en wordt er ingehaakt. Ik heb toch wel 30 euro betaald voor een lamp die niet eens werkt en een defect heeft. Dus voor mij nooit meer!

27. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht bedrijf en onbegrijpbaar…

Zeer slecht bedrijf en onbegrijpbaar waarom dit nog steeds niet geblokkeerd is.
Begin dit jaar hebben we een verzwaringsknuffel voor onze dochter besteld, deze bleek niet leverbaar. We konden een tegoedbon krijgen. Hebben aangegeven niets anders nodig te hebben en het geld teruggestort te willen hebben.
Nu nog steeds hiermee bezig en krijgen geen gehoor meer.
Door de uitstraling van de website hadden wij geen wantrouwen, hopelijk zijn toekomstige kopers verstandiger en zoeken zij eerst naar reviews.

28. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop niet bij deze webshop

Koop niet bij deze webshop! Digitaal horloge gekocht voor kind, duurt veel langer dan ze beloven, geen gebruiksaanwijzing dus horloge is onbruikbaar. Retour niet mogelijk, ze reageren niet op klachten.

28. august 2026

bestel hier NOOIT iets

bestel hier NOOIT iets
ik kreeg het pas na weken uit china. piepschuim konijnen slippertjes met barsten erin als je 1x erop loopt breken ze af waar je bij staat. 25 euro vragen ze hiervoor. je mag het niet terug sturen je moet het zelf naar china zien op te sturen zonder label. dit kost heeel veel geld! oplichters !!!!!!

26. august 2026

Zeer teleurgesteld

Zeer teleurgesteld – geen echte Jellycat

Bij Milo & Moon heb ik een teddy gekocht in de veronderstelling dat ik een echte Jellycat kocht. Helaas bleek het ontvangen product geen originele Jellycat te zijn. Het product lijkt afkomstig te zijn van AliExpress en komt totaal niet overeen met wat je van een echte Jellycat mag verwachten.

Ik vind dit erg misleidend. Er wordt duidelijk ingespeeld op de populariteit en uitstraling van Jellycat, terwijl je uiteindelijk een goedkoop alternatief ontvangt. Als ik had geweten dat het geen originele Jellycat was en dat dit product via AliExpress verkrijgbaar is, had ik hier absoluut niet besteld.

Voor mij voelt dit als een dropshipping-webshop die meelift op het succes van een bekend merk. Erg teleurstellende ervaring en ik raad aan om goed onderzoek te doen voordat je hier bestelt.

25. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Namaak uit China met lange verzendtijd

De producten lijken op eerste zicht op dezelfde artikelen als op andere websites maar ik kocht een lampje dat veel duurder was dan op andere sites maar met minder functionaliteiten. Er zat ook geen handleiding bij en het is vanaf 10j oud. Duurzaam zal het zeker niet zijn.
De zending arriveerde bij mij na 2 weken en dat was wel transparant.
Retour kan als je hen mailt maar op hun kosten en ze raden je dat af wegens hoge kosten. Klantenservice is ook AI vermoed ik.
Ik koop alleszins nooit meer iets van deze site.

24. august 2026

Trap er niet in

We dachten voor onze dochter een mooie, duurzame ademende knuffel te kopen.

Na bestelling bleek de aankomsttijd langer dan verwacht. Het bestelde artikel was karig ingepakt en kwam verduidelijk uit China. Goedkoop en zeker niet duurzaam geproduceerd. Daarnaast werkt het artikel niet en is het gevaarlijk, aangezien onze dochter gemakkelijk het elektronisch mechanisme kan lospeuteren evenals de wattering van de knuffel.

Ik heb meteen diverse mailtjes gestuurd, nadat het nummer niet telefonisch bereikbaar bleek (AI stem die constantzegt dat de wachttijd twee uur is en dan verzoekt de mailen).

Geen reactie op niks. Vertrouw deze partij niet.

18. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lange levertijd en torenhoge retourkosten

3 weken op schoentjes moeten wachten ipv 3 dagen. Daarna ontving ik merkloze schoentjes, twee verschillende maten, rechtsreeeks uit China. Dit is geen familiebedrijf zoals ze doen voorkomen. Retourneren mag, nu blijkt dat ik internationale shipping kosten moet betalen én invoerrechten. Wat een flauwekul!

24. august 2026

Geen goede service

Schoentjes besteld voor mij zoon om mee te nemen op vakantie. De maat was volgens de website beschikbaar. Na betaling kregen we bericht dat de maat niet beschikbaar is en of we een grotere maat willen. Bij weigering (wie wil nu te grote schoenen voor zijn kind?) en vraag tot terugbetaling, krijgen we voorstel tot aankopen van andere schoenen of een waardebon voor volgende bestelling.
Eindresultaat: geen schoenen voor op vakantie mee te nemen (terwijl drie weken op voorhand de aankoop gedaan) en nog steeds geen geld terug.

Geen goede service!

21. august 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.