Endnu en gang en helt perfekt håndtering og transport af vores hest 🐴 Det er 3 gang vi bruger Midtsjællands Hestetransport og helt sikkert dem vi i fremtiden vil ringe efter 🙂 De største og varme... Se mere
Midtsjaellands Hestetransport
Utrolig professionel håndtering og kørsel. Jeg fik kørt en 1 års plag og alt foregik helt roligt, med tålmodighed, positivitet og gode kompetencer for at aflæse hesten og situationen. Bile... Se mere
Jeg har kun brugt Midtsjællands hestetransport en enkelt gang, men det var en god oplevelse. Ved booking oplyste jeg, at hesten ikke var vant til at køre, men det var ikke noget problem - kun et s... Se mere
Perfekt service og håndtering af hestene og af mig ejer! 5 stjerne og en hjerte varm anbefaling her fra!
Midtsjællands Hestetransport er en familie drevet virksomhed, med mere end 40 års erfaring i hesteverden. Hos os kan du trygt og sikkert leje eller få transporteret din hest i luksuriøse omgivelser. Læs mere på vores hjemmeside og book online
Fluebæksvej 204 D, 4100, Ringsted, Danmark
- 52195045
- mail@midtsjaellands-hestetransport.dk
- midtsjaellands-hestetransport.dk
Andre kiggede også på
Sød og rolig chauffør og medhjælper
Sød og rolig chauffør og medhjælper. Havde en meget lidt samarbejdsvilling islænder, der ikke ville ud at køre. Men det blev løst med tålmodighed og godbidder
Midtsjællands transport kørte en…
Midtsjællands transport kørte en Holsteiner Hingst til dyrlæge for mig og var tålmodige med læsning selvom han bestemt ikke ville med
Helle er en fantastisk chauffør
Helle er en fantastisk chauffør! Hun får altid vores heste sikkert frem, og yder verdensklasse service.
Kan varmt anbefale Midtsjællands…
Kan varmt anbefale Midtsjællands Hestetransport. Helle er super profesionel og rolig, og god til at få både hest og ejer til at føle sig tryg.
Fuld tilfredshed herfra.👍😃
Kom til tiden og gav sig tid til en…
Kom til tiden og gav sig tid til en lidt stresset hest - helt tør hest ved ankomsten til nyt opstaldningssted. Kan anbefales.
tålmodig og roligt miljø
Helle er Super sød , tålmodig og helt rolig hvad der lige præcis er i min ånd når mine elskede heste skal ud og kører
Bedste oplevelse og perfekt service
Bedste oplevelse og perfekt service. Vil ikke betro andre end Helle med kørsel!
God oplevelse for hest og ejer
Helle er meget professionel og udstråler en ro, der fik min hest til at gå lige op i vognen. Rigtig god og venlig service.
Super professionel transport på hestens præmisser
Super professionel transport. Altid på hestens præmisser. Jeg har kun gode oplevelser med Midtsjællands Hestetransport.
Super sød og nærværende
Super sød og nærværende.
Tålmodig og professionel samarbejde med både hest og ejer 😅
Rolig kørsel med sikkerhed, og god oplevelse som 1. prioritet.
Super service til fair pris
Hurtig aftale, efter en behagelig samtale.
Fuldstændig rolig hest ved ankomst og en chauffør der glædede sig på mine vegne 🙏❤️
Varmeste anbefalinger 🐴🍀
Super god service og virkelig tryg…
Super god service og virkelig tryg oplevelse fra start til slut. Virkelig lækker, ny og sikker hestetransporter.
Helle, der transporterede min hest, var simpelthen så sød, forstående og mega kompetent.
Kan klart anbefales!
Top service i heste kyndige hænder og…
Top service i heste kyndige hænder og på hesten præmisser 🙏🏼
To stjerner - kun fordi hesten kom frem og tilbage!
To stjerner, fordi hesten jo faktisk både kom frem og tilbage ;-)
Man køber to ting - én vare og én service.
Varen, at køre hesten frem og tilbage fås flere steder til samme pris, med kompetente mennesker. Og da denne hest ikke har et særligt behov, så ville flere steder være fine at vælge.
Servicen varierer og jeg køber så ud fra den service jeg ønsker.
Min hest skulle til en tandoperation, som ville tage 1-2 timer og jeg ville rigtig gerne undgå at skulle vente på transporten når han var færdig og man bare gerne vil hjem. Men jeg ville tidligst turde booke et firma efter 2 timer og 15 min. og hvis det så var ligetil og jeg var færdig efter 1 time, så skulle jeg stå der og vente i over en time. Dette ville jeg SÅ gerne undgå, både for mig selv og min hest.
Jeg valgte derfor Helle, da hun fortalte mig at hun boede bag klinikken og bare kørte hjem. Når jeg så var færdig og ringede kunne hun være der på 3 minutter. Dét var lige hvad jeg søgte.
Helle hentede mig som aftalt og undervejs fortæller hun at hun havde tilbudt at hjælpe en veninde med en hest mens jeg var der. Hun sagde hun havde sagt til veninden at det kunne hun sagtens da kunden (mig) var der et par timer. Det tager en time, sagde hun.
Dette bekymrede mig med det samme, samtidig var jeg påvirket af at jeg ikke kan lide at køre med min hest, men særligt var jeg meget nervøs for den kommende operation. Så du er væk en time, spørger jeg. Nej nej der er en time hver vej, siger hun. Jeg tænker at hvis hun bare senest er der kl. 11 så kan jeg vel klare det, da jeg ikke har overskud til at beklage mig. Jeg siger så forsigtigt at så håber jeg godt nok den er lige til at læsse - ja ja det skulle jeg slet ikke bekymre mig om.
Kl. 10:34, efter 1 time og 34 minutters meget ubehagelig operation var vi færdige. Hesten ville kunne køre inden for få minutter. Jeg ringer til Helle og siger han er færdig, hun siger okay.
Kl. 11:05 har jeg ventet i 20 minutter. Hesten er frisk, jeg er kold og jeg har ikke hørt fra hende. Jeg sender en sms og spørger hvornår hun er der og hun svarer kl. 12!! Hun ankom kl. 12:08.
Jeg var ked af det, vred, skuffet og kold! Hesten var frustreret.
Helle ankom, hun sagde ikke en lyd om tiden. Smilede som alt var som aftalt og åbnede vognen.
Jeg satte hesten ind og vi startede turen hjem. Her startede hun en small talk, som jeg stoppede og spurgte hvad der var sket med tiden. Hun svarede meget overfladisk at det var ikke lige gået som planlagt, sådan er det jo med heste. Hvis hun så bare havde været lidt ydmyg over ikke at have holdt en aftale, som gik ud på at hun slet ikke KUNNE blive forsinket, da hun jo bare skulle være derhjemme.
Men det var hun ikke og hun blev vred over jeg ikke syntes jeg havde fået den service jeg var blevet lovet. Hun blev endnu mere vred over jeg spurgte om hun virkelig ville tage fuld pris, for ja, hun havde leveret varen og kørt hesten frem og tilbage, så hun mente hun havde gjort alt hun skulle.
Det endte med at vi skændtes højlydt i bilen - man skændes sgu aldrig med en kunde, men hun mente fx at jeg bare kunne have sagt at hun ikke måtte hjælpe veninden, at hun havde meddelt det. Men jeg mener det er alt for sent (når vi er i bilen) at trække den aftalte service i land.
Jeg betalte og vi kørte vejen hjem i tavshed.
Det var en virkelig dårlig oplevelse på en dag fyldt med ubehageligheder, hvor man bare havde brug for noget tryt og rart omkring sig.