Endnu en gang en helt perfekt håndtering og transport af vores hest 🐴 Det er 3 gang vi bruger Midtsjællands Hestetransport og helt sikkert dem vi i fremtiden vil ringe efter 🙂 De største og varme... Se mere
Midtsjaellands Hestetransport
Utrolig professionel håndtering og kørsel. Jeg fik kørt en 1 års plag og alt foregik helt roligt, med tålmodighed, positivitet og gode kompetencer for at aflæse hesten og situationen. Bile... Se mere
Perfekt service og håndtering af hestene og af mig ejer! 5 stjerne og en hjerte varm anbefaling her fra!
Midtsjællands Hestetransport er en familie drevet virksomhed, med mere end 40 års erfaring i hesteverden. Hos os kan du trygt og sikkert leje eller få transporteret din hest i luksuriøse omgivelser. Læs mere på vores hjemmeside og book online
Fluebæksvej 204 D, 4100, Ringsted, Danmark
- 52195045
- mail@midtsjaellands-hestetransport.dk
- midtsjaellands-hestetransport.dk
Andre kiggede også på
Super service - 1000 tak, Helle!
Jeg er så taknemmelig for den service jeg (og ikke mindst mit føl) fik af Helle, da føllet skulle flyttes til hans nye hjem. Helle gav ham al den tid han skulle bruge for at trygt gå ind i hestetransporten. Ingen stress, intet pres, kun trygt nærvær og forståelse af føllet. Tusind tak, Helle! Fremover er det kun dig, der må køre med mine heste.
God og venlig service
God og venlig service. Det bliver ikke sidste gang jeg lejer en transporter der, når jeg skal køre med min hest
Helle var så sød og hjælpsom
Helle var så sød og hjælpsom med transport af min syge hest, at jeg følte mig tryg og i gode hænder.
Tryg og sikker transport
1000 tak for den fine transport af vores nyindkøbte hest helt fra Nordjylland til Sjælland. Tryg og sikker transport. Vil anbefale jer til alle.
Super transport
Virkelig en dejlig oplevelse.
Rolig håndtering af min hest og super service
nem og hurtig løsning
utolig hjælpsom, fleksibel og i mødekommende. Vil til hver en tid anbefale til andre.
Dejlig bil, der køre som forventet, ren og i orden.
Hurtig udrykning i akut situation
Hurtig udrykning i akut situation. Helle er super sød og snaksagelig og ikke mindst servicemindet 😊
God professionel transport
Kunne ikke have ønsket bedre.
Utrolig professionel håndtering og kørsel.
Bilen er super kvalitet, med sikkerhed iorden.
Hun kørte roligt og fornuftigt og hesten var hverken svedt eller stresset da vi kom frem..
Jeg følte mig 100% tryg og var utrolig glad for hele oplevelsen.
Det er ikke sidste gang jeg har brugt dette firma.
Kan 100% anbefale dem.
Fin tur med urutineret hest
Jeg har kun brugt Midtsjællands hestetransport en enkelt gang, men det var en god oplevelse. Ved booking oplyste jeg, at hesten ikke var vant til at køre, men det var ikke noget problem - kun et spørgsmål om, hvor lang tid vi skulle afsætte til at læsse.
Transporten ankom lidt før aftalt tid, og minilastbilen var fin og lys, kamera på hesten og mulighed for at chaufføren taler til hesten undervejs.
Min hest havde en god tur både frem og tilbage fra tandklinikken, og vi vil bestemt booke igen, hvis det bliver nødvendigt.
Super god oplevelse
Vi kan varmt anbefale Midtsjællands…
Vi kan varmt anbefale Midtsjællands Hestetransport.
Vi har fået den bedste service af Helle som er super sød, rolig og professionel.
Det var en rigtig god oplevelse at få…
Det var en rigtig god oplevelse at få min hest transporteret hjem efter operation og indlæggelse.
Rigtig god transport til hesten
Rigtig god transport til hesten. Og Helle er super sød og alle aftaler var til tiden.
God service. Og virkelig søde og rare mennesker. Jeg var meget nervøs for transporten, men følte mig tryg, set og hørt. Super professionelt. Kan klart anbefales!
Virkelig fin behandling ❤️
Virkelig fin behandling ❤️
Venlige mennesker, som behandlede hest og ejer med top professionel behandling