Endnu en gang en helt perfekt håndtering og transport af vores hest 🐴 Det er 3 gang vi bruger Midtsjællands Hestetransport og helt sikkert dem vi i fremtiden vil ringe efter 🙂 De største og varme... Se mere
Midtsjaellands Hestetransport
Utrolig professionel håndtering og kørsel. Jeg fik kørt en 1 års plag og alt foregik helt roligt, med tålmodighed, positivitet og gode kompetencer for at aflæse hesten og situationen. Bile... Se mere
Jeg har kun brugt Midtsjællands hestetransport en enkelt gang, men det var en god oplevelse. Ved booking oplyste jeg, at hesten ikke var vant til at køre, men det var ikke noget problem - kun et s... Se mere
Perfekt service og håndtering af hestene og af mig ejer! 5 stjerne og en hjerte varm anbefaling her fra!
Midtsjællands Hestetransport er en familie drevet virksomhed, med mere end 40 års erfaring i hesteverden. Hos os kan du trygt og sikkert leje eller få transporteret din hest i luksuriøse omgivelser. Læs mere på vores hjemmeside og book online
Fluebæksvej 204 D, 4100, Ringsted, Danmark
- 52195045
- mail@midtsjaellands-hestetransport.dk
- midtsjaellands-hestetransport.dk
Andre kiggede også på
Dårlig håndtering af stresset hest.
Perfekt service og håndtering af…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Endnu en gang en helt perfekt håndtering og transport af vores hest 🐴
De største og varmeste anbefalinger og
5 kæmpe stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var super fint og nogle dejlige…
Det var super fint og nogle dejlige folk til at kører for os en 75 km lang tur.
Super venlig og kompetent service.
Super venlig og kompetent service.
Helle har et virkelig godt tag på heste.
Meget kompentent service
Meget kompentent service! Min 2 årige araber, som aldrig har kørt før i transport, klarede det så fint og der var ingen stress på.
Bedste anbefalinger herfra.
En fantastisk håndtering af en stor og…
En fantastisk håndtering af en stor og lidt nervøs hest.
Den største anbefaling her fra
Den største anbefaling her fra! Søde og kompetente heste folk med rolig hånd og klar på at give hesten den bedste oplevelse! Ville helt klart benytte mig af dem igen ved lejlighed. :)
Fantastisk venlig og løsningsorienteret
Min hest skal på dyrehospital
Min hest skal til universitetshospitalet i Taastrup og have en CT scanning. Jeg kontakter Helle og spørger til kørsel og spørger også hvordan afbestillingsreglerne er, da der kan opstå en aflysning lige op til dagen. Helle skriver, at så streger hun bare bookingen.
Vi aftaler afhentning onsdag og hjemkørsel torsdag eftermiddag til en pris på 3150 inkl. moms. Onsdag kl 14 aftales afhentning og det indretter jeg mig efter i forhold til mit job. Helle skriver så aftenen før - rimelig insisterende - at det vil passe hvis de kunne komme kl 11.30-12.00. Jeg går med til kl 12. Og ændrer mit program. De er her så 11.30 og min hest læsses på 5 minutter.
Torsdag kl 12.20 begynder Helle så at skrive om han er klar kl 14 til afhentning. Det har vi slet ikke aftalt noget tidspunkt på, men ser så i bookingen at der står 14-17. Helle bliver ved at skrive om han er klar så tæt på 14 som muligt ellers kan hun ikke nå det.
Jeg får så at vide på hospitalet at min hest skal blive der i nogle dage og jeg aflyser kørslen den dag. Helle tilbyder at kunne hente ham mandag formiddag. Ikke før.
Fredag får jeg at vide at min hest kan komme hjem lørdag og jeg må finde anden vognmand, som henter hesten.
Jeg får en regning fra Helle på 2650 kr og da jeg spørger hvordan den kan være så høj, får jeg blot at vide at en enkelttur er dyrere end en dobbelttur. Og det skal jeg da love for.
Jeg må sige denne oplevelse virkelig har været dårlig, når jeg i forvejen er utrolig stresset over hele situationen med min hest og så skal have det pres fra Helle, med for for tidlig afhentning og pres på afhentning torsdag igen. Kan absolut ikke anbefale hende.

Besvarelse fra Midtsjaellands Hestetransport
Altig god service :-)
Varm anbefaling
Har brugt dem to gange til min 1 årige hest. De er super søde og gode til at læsse ham på en ordentlig måde.
Sidst kom de med meget kort varsel, da jeg stod akut med behov for hjælp. Endda på en lørdag. Kan varmt anbefale dem!
Virkelig sød og god kommunikation
Personlig og nærværende
Personlig og nærværende. Tager hånd om både hest og ejer. Der er styr på tingene, så man har fuldstændig ro i maven.
Altid top service🙏🏼
Meget venlig og professionel betjening
Meget venlig og professionel betjening. Ligeledes mht håndteringen af hesten.
Den bedst oplevelse og den bedste…
Den bedst oplevelse og den bedste opbakning jeg læbge har fået 😉