Bestilte en kjole for 12 dage siden, dagen efter var pengene trukket, jeg har ikke set skyggen af kjolen endnu, kan så se at den bliver sendt helt fra Kina, ikke sært med den lange leveringstid.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet - Kina varer
Materiale ikke som beskrivelsen
Ingen returret
Det det rene svindel firma købte en…
Det det rene svindel firma købte en blonde kjole i bomuld ,da den kom var det en polyester kjole ,forsøgte at få den bytte til en bomulds kjole fik det svar at udsalgsvare bytte de ikke .Så hold jer lang væk fra dette firma.
Bestilte kjolen da beskrivelse var at…
Bestilte kjolen da beskrivelse var at material var blanding af viskose og bomuld. Rent fup. Det er 100 procent polyester.
Skrev til firmaet. Men fik intet svar .
Pas på der ude
Ærgerligt at man ikke kan give 0…
Ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner. Hold dig langt væk fra denne webshop.
Ønsker virkelig, jeg havde set Trustpilot først – denne side er decideret svindel! Varerne er billigt Kina-skrammel forklædt som “økologisk bomuld”. Det bliver sendt fra Kina/Hong Kong, så man risikerer også at skulle betale told.
Intet af det ligner, hvad der blev vist, og kvaliteten er elendig. Kjolen ryger direkte i skraldespanden, kan ikke engang bruges som pudseklud. Der er ingen returret på udsalgsvarer. Det står ikke tydeligt nogen steder, før det er for sent og er i øvrigt ulovligt ifølge dansk ret. Totalt bedrag – hold dig langt væk!
Har bestilt en hvid kjole fra…Mette København på Instagram
Har bestilt en hvid kjole fra hjemmesiden, har nu fundet den samme kjole på Temu
Så nej det er ikke dansk
Konen købte to kjoler fra den ‘danske’…
Konen købte to kjoler fra den ‘danske’ webside. Efter at have set opslagene her lavede vi en indsigelse i banken og fik vores penge tilbage. Websiden lyver at den er dansk og hvordan det hele startede men varerne er fra Kina. Jeg har kontaktet Mettekobenhavn på mail om, hvor ordren er henne men har endnu intet hørt. Hold jer langt væk fra denne webside.
Er virkelig ærgerlig over at jeg ikke…
Er virkelig ærgerlig over at jeg ikke tjekkede trustpilot før jeg købte på denne side. REN fusk og Kina varer! Ingen retur ret på udsalgsvarer - står ikke på forsiden, og alt er sjovt nok på udsalg! Modtog mine varer som skulle være økologisk bomuld osv. men har aldrig set en bomulds plante - 600 kr ud af vinduet!! Og rigtig dårlig kvalitet!
1 stjerne er allerede én for meget
1 stjerne er allerede én for meget, men kan desværre ikke give 0 stjerner.
Men gør ikke den samme fejl at falde i som jeg gjorde. Jeg købte to par jeans...troede jeg. På billederne var det uden tvivl denim bukser, hvilket også stod i beskrivelsen, at det var slidstærkt denim....men fik to par bukser i det tyndeste, syntetiske og slaskede stof som intet har med denim at gøre. De vil selvfølgelig ikke refundere mine penge idet det var tilbudsvare, trods de jo aldrig reelt har leveret de varer som jeg bestilte og blev lovet.
Ville ønske jeg kunne lægge billeder op så I kan se hvor slemt det virkelig er.
Kina varer
Kina varer! 🤬
Jeg bestilte en kjole i troen om, at jeg købte et kvalitetsprodukt hvor der var tænkt over bæredygtighed og miljø. Der står netop på deres hjemmeside at dette er et stort fokus fra dem.
Men sporing af pakken afslører at kjolen er sendt direkte fra Kina med yunexpress som enhver andet Temu produkt. Det er snyd og skjult markedsføring! 🤬
Elendige levering langsommelig levering
Min vare er endnu ikke modtaget
En grønnere kundeoplevelse
Fra vores danske lager sender vi dine pakker med omhu – og med minimal miljøpåvirkning. Vi bruger ansvarligt emballage og arbejder kontinuerligt på at nedbringe vores CO₂-aftryk, også i logistik og forsendelse.
Stemmer ikke overens med det skrevne, da varen er undervejs fra Kina.
Vi sender alle vores ordrer i Danmark med PostNord. Bestiller du før kl. 23.00? Så bliver din pakke sendt næste dag – helt gratis. Du modtager din ordre hurtigt og uden ekstra omkostninger!
Det er ikke korrekt, min vare er registreret hos DAO og er lige nu i Padborg med start Kina
Svindel
Svindel. Bestilte sko for 3 uger siden. Pakken er ikke at spore. Pengene trukket omgående. Politi anmelder dem
Bestilte en kjole for 12 dage siden
Hold Jer væk.
Hold Jer væk.
De hverken ombytter hvis vare ikke passer og da varerne er købt med rabat, er der hos dem ikke mulighed for at få penge retur, - også selv om de i mails forud for modtagelse skriver til mig, at varerne sagtens kan returneres og tilbagebetales. I skrivende stund har jeg ikke engang modtaget alle de varer, som der for længst er trukket penge for.
Så det bedste råd til andre:hold jer langt væk fra denne hjemmeside!