Super hyggelig butik, behagelig betjening og uovertruffen service! Min datter er konkurrence svømmer og har derfor ikke en "typisk" pigefigur:-) Det var derfor med bange anelser, vi gik ud for, at... Se mere

STOP!! IK KØB NOGET HER Utrolig uprofessionelle! Prøvede brugekjole her... Men der var ingen hjælp at få fra personalet. Da vi kom til tilretning, kunne hun intet huske og havde intet skrevet ned... Se mere

Herfra skal lyde de bedste anbefalinger. Min datter fik prøvet et bredt udvalg af konfirmations kjoler, og med et meget sød og kyndigt personale var det lige pludselig en leg at få fundet netop hendes... Se mere

1. Brudebutik

MetteDK - Brude- og Konfirmationskjoler.

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Service ud over det sædvanlige. Tak!

I dag har vi været ved Mette.dk - servicen var fuldstændig i top og de smukke kjoler var fantastiske! Min datter fik lov i ro og mag at prøve og vælge, hvilket gjorde hun fandt en skøn kjole, som hun ville have lavet lidt længere i længden og have andre ærmer på. Det vil de lave til os. Så vi kan ikke vente med at hente kjolen ❤️ Tak Peter og tak til kvinden i butikken, ingen stres selv om det var efter lukketid. Min datter og jeg havde en fantastisk oplevelse her!

16. januar 2026

Helt igennem fantastisk service vi fik…

Helt igennem fantastisk service vi fik i Hostebro
Vi var inde for at prøve konfirmations kjoler, og fik, en helt igennem profesinel service.
Alle detaljer som kunne redigeres på som, størrelser, ekstra tilbehør, og priser blev oplyst på forhånd.
Kjolerne blev fundet frem af dem der var ønsket, så der ikke var unødvendig ventetid.
Udover det kom der flere kjoler til, som kunne prøves, da vi var usikker for typer og modeller mv.
Jeg vil klar anbefale butikken og takke dem for den super gode service de har givet
Vi kom ud med en datter der havde det største smil på læben og følte at det var, det helt rigtige valg
Alle priser er i bund men service og kvalitet i top 💪

28. november 2025

Det hele værd🫶♥️

Jeg havde selv en mega god oplevelse. Jeg lå imellem en størrelse 36 og 38 og fik god hjælp til at vælge den rigtige kjole. Fik endda også at vide at hvis nu jeg ikke kunne passe den kjole jeg tog med hjem var der mulighed for at bytte den helt op til dagen inden. (selvfølgelig hvis de havde den på lager). Havde både en hyggelig og sjov oplevelse i butikken. Butik medarbejderne tog hele vejen fra Holstebro til Assentoft hvor jeg kunne få lov til at hente kjolen så i stedet for at køre 2 timer kunne jeg køre 10 minutter. Alt i alt mega god oplevelse:).

10. marts 2025

Ekstremt dårligt oplevelse

Handlede ved MetteDk i 2019, og havde en fantastisk oplevelse, så besluttede derfor at bruge dem igen da vi skulle have endnu en konfirmationskjole. Dog var det en noget anden oplevelse. Vi havde bestilt tid til at prøve kjoler, men da vi ankommer til butikken bliver vi mødt af nogen meget unge ekspedienter, der er dybt uprofessionelle. Der var ingen hjælp til at finde kjoler, der måtte vi bare bladre igennem en bog med ét enkelt billede af hver kjole, og vælge derfra. Vi finder så en kjole, og betaler for kjolen samme dag. Vi bliver lovet at kunne hente kjolen i i Kolding eller Odense i uge 8, men da vi i uge 8 ikke havde hørt noget, kontaktede vi dem, og fik af vide at den ikke var kommet, men at de nok ville have den ugen efter. Vi høre igen ikke noget ugen efter, og må derfor tage kontakt igen. Vi nu lige modtaget kjolen i uge 13.
Dårlig service i butikken, ingen respons når man kontakter dem, og de melder ikke selv ud når ordren er forsinket.

13. januar 2024

Kan anbefales

Fantastisk service! Kan varmt anbefale! Har lige været inde og købe min konfirmationskjole idag, og har aldrig prøvet så god service!

16. marts 2024

Har lige købt konfirmationskjole i…

Har lige købt konfirmationskjole i butikken i Holstebro.
Kjolens oprindelige pris er 1800,- Den passede ikke i en standardstørrelse, så der var et tillæg på 490,- for de tilretninger, der skulle til.
Da der bliver taget mål, kommenterer jeg, at jeg tror den bliver for stor. Jeg får at vide, at de gør det her hele tiden. Jeg må derfor gå ud fra, han ved bedst.
Nu har vi hentet kjolen, og min datter prøver den i butikken. Den er alt for stor, og hænger underligt på hende. Den samme som tog mål, slår et blik på det, og siger at den bare lige skal løftes lidt over skuldrene. Siger, at det kan en skrædder nemt ordne, men at det er for egen regning, og skynder sig hen til andre kunder.
Han kommer tilbage og kommer kjolen en pose og stikker mig to visitkort på skræddere.
Nu kan jeg så betale for tilretning af en kjole, der er syet efter mål…
Find et andet sted at handle!!!

22. marts 2023

Man bliver lovet at man sagtens kan …

Man bliver lovet at man sagtens kan bytte kjolen, indtil her i April. Men vær opmærksom på at hvis man finder en billigere, får man ikke pengene tilbage. De er bare tabte. Man kan heller ikke få sine penge tilbage, hvis din pige ikke finder en kjole, som ikke er hende 😔
De lover en masse og så kan man lige pludselig ingenting.

Mega dårlig service.

Vil absolut ikke anbefale andre at handle her.

10. marts 2023

Modeshow

* Jeg vil have ønsket, at arrangørerne og personalet var meget mere kundevenlige med smil, positivitet, åbenhed og imødekommenhed.
* Jeg vil have ønsket, at pigerne ikke skulle gå på en airtrack, som konstant måtte pumpes, fordi den var i stykker, hvilket arrangøren var klar over. Pumpen larmede meget undervejs. Modellerne vil også have haft en meget flottere gang og præsentation af kjolerne uden.
* Jeg vil have ønsket, at arrangøren ikke oplyste deltagerne omkring egen holdninger og meninger, hvilke desværre var meget negativt, diskriminerende og nedladende. Lavet billig i Kina, billig udenlandske lønninger osv. Info omkring pigernes udseende. Jeg vil ønske, at folk kunne danne sine egne meninger omkring tøjet, kropsbygning stil, smag osv.
* Jeg vil have ønsket, at der havde været musik og en masse positivitet.
* Jeg vil have ønsket, at prøve tøjet ikke var så slidt, med spor af at have været prøvet rigtig mange gange.
* Jeg vil have ønsket, at der ikke gentagne gange blev sagt - "det er ikke en af vores bedst sælgende kjole".
* Jeg vil ønske, at arrangørerne fremover lader pigerne og forældrene have deres egen mening og holdning til kjolerne. Tal positivt og godt om kjolerne og modellerne. Det er meget individuelt mht. længde, model, str., farve, pynt osv.
* Jeg vil have ønsket, at kvaliteten var bedre på kjoler og buksedragter i prisen, som ligger mellem ca. 1800-2800 kr. plus tilretninger.
* Jeg vil ønske, at arrangøren ikke nævner andre mode mærker og laver negative sammenligninger, når Mettedk vælger at sælge en billigere model af sko.

20. november 2022

Fandt min drømme kjole

Så god en butik!
Jeg er en pige på 13 og skal konfirmeres i 2023. Jeg fik købt en kjole i Mettedk og kunne ik være mere glad. Jeg fandt min drømme kjole og der var så god service og de var gode til at hjælpe. Hvis du skal finde en kjole synes jeg du skal besøge Mettedk. De har mange forskelige kjoler og nok noget til enhver smag.😊

2. november 2022

Hos Mettes kjoler i Holstebro

Hos Mettes kjoler i Holstebro , køber/ bestiller vi en konfirmationskjole i feb 22 ,den rette str min datter skal have er ikke hjemme, så manden i butikken tager mål af min datter så han kan bestille den rette str hjem. Vi bliver enige om at der skal sættes 10 cm mere i længden, dette er et tillæg på 300kr.
Kjolen skulle være hjemme sidst i april, den kommer dog ikke før præcis 1 uge før! Vi skynder os samme dag vi får st vide at den er kommet at køre til Holstebro . Kjolen er alt for stor! Den hænger ud over skuldre og er 10-12 cm for stor i ryggen, taljebåndet sidder over hoften.
Han spørger om vi kender en der kan tilrette den, ellers skal vi jo køre igen til holdtebro om onsdagen. Vi beslutter st de skal fixe den store kjole, som vidst godt kunne have været et nr eller 2 mindre.
Manden kører forbi efter job onsdag og henter kjolen, får lov at bestand 540kr for tilretning…. Da datteren kommer i den, er den stadig alt for stor , og hænger stadig 2 cm ud over skuldre og talje bånd sidder ikke i talje ( manden i butikken satte selv nåle i)
Nu var det onsdag aften, en ked af det datter og en kjole der ikke passede og næsten 3000kr fattigere .
Jeg skrev til dem at kjolen stadig ikke passede og de havde taget 540kr for en tilretning man ikke kunne se.
Efter frem og tilbage , fik jeg bare at vide at en Syreske havde sin timeløn og jeg nok bare var træt sf at skulle betale for det.!
Jeg fortalte ham at jeg var da mega træt af at betale så mange penge og kjolen stadig ikke passede!
Han svarede aldrig igen.
Vi fandt heldigvis en sød dame der brugte sin tid på at lave kjolen om, så skuldrende sad hvor de skulle og taljen blev flyttet.
Kjolen var færdig dagen før.
Så køb aldrig aldrig kjole der!!!!!

17. maj 2022

Forkert kjole!!

Vi bestilte en kjole men fik en helt anden. I starten ville de ikke give os rabat for at give os den forkerte kjole! Men da vi begyndte at snakke om at finde en ny kjole fra et andet sted, fik vi jo en rabat! Dårlig service!! Vil ik anbefalede!

30. april 2022

Super godt

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse i Mettedk. De har rigtig mange kjoler og buksedragte. Har en pige som bestemt ikke ikke er kjole pige. Vi blev modtaget super godt meget kompetent og imødekommende personale og god service. De havde mange buksedragte som hun kunne prøve. Hun prøvet den første og var helt solgt, men ekspedienten sagde hun skulle prøve flere forskellige. Hun prøvet en anden, men det var ikke lige hende, så hun tog den første på igen. Det gjorde hun nok 10 gange, og blev ved med at sige at hun havde bestemt sig,og det blev også den første hun har købt. Vil helt klart anbefale mettedk. til alle jeg kender.

13. april 2022

Jeg var så heldig at mit barnebarn…

Jeg var så heldig at mit barnebarn inviterede mig med, da hun skulle kigge efter en konfirmationskjole. Hun havde bestilt tid i butikken i Holstebro.
Vi ankom, og kigge efter kjoler og buksedragter. Jeg opsøgte ekspedienten da jeg ønskede en kjole i en størrelse større. Hun svarede bare; nej det har vi ikke. Hun tog ikke i mod den kjole jeg stod med og gik heller ikke ned for at se om de havde en eller ej.
Jeg spurgte efter en sko i størrelse 40, ekspedienten svarede at det havde de ikke og vi selv kunne kigge om der var en sko som mit barnebarn ville have og kunne passe.
Der kom andre kunder ind i butikken, dem talte ekspedienten med, liggende hen over disken.
Øhhh vi havde bestilt til og forventede hjælp. Vi fik ingen hjælp og gik igen efter ca. 3/4 time.
Jeg har aldrig oplevet ringere service.

14. januar 2022