Bestilte en kjole for 12 dage siden, dagen efter var pengene trukket, jeg har ikke set skyggen af kjolen endnu, kan så se at den bliver sendt helt fra Kina, ikke sært med den lange leveringstid.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Betalt men ingen pakke
Jeg har ikke modtaget min pakke da firmaet har skrevet forkert husnr. på den. Jeg ved, at pakken er returneret til Mette København, men det er umuligt at kommunikere med dem.
Hold dig langt væk fra…
Hold dig langt væk fra Mettekøbenhavn!!!
Fortjener ingen stjerner sko kommer ikke i æske men vacumpakkes, der gør dem umulige at gå i da de bliver fuldstændig skæve mega dårlig kinaproduktkt. Det er umuligt at returnere eller få penge tilbage og det tager ca 1 md at modtage fra dem.
Ville helst give 0 stjerner!
Ville helst give 0 stjerner!
Forfærdelig oplevelse.
Vare afviger meget fra billedet, og kommer direkte fra Kina, mega dårligt kvalitet. Købt sko, men kan på ingen måde gåes i, rent pap. Og de ville ikke returnere. Og svar på mail er meget afvigende.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse - jeg er SÅ ærgerlig over at jeg ikke tjekkede Trustpilot først. Jeg bestilte 2 par sko - det ene par kunne ikke leveres og da det andet endelige kom - er det en billig produceret vare, som ikke er det samme som billedet. Der var meget lang leveringstid og nu kan jeg ikke levere skoene retur, fordi jeg fik 10% rabat, ved at bestille 2 par sko, hvoraf jeg kun har fået leveret det ene.
Lad vær med at bestille noget herfra!!
Skod med skod på
Skod med skod på. Fik varen efter 16 dage - direkte fra Kina og ikke som beskrevet butikken i København. Bestilte kjole i 100 % bomuld - levering, kjole uden sammenligning med den på billedet i 100%polyester. Fup-firma. Tingene er ikke som vist på billerne - billigt syntetisk tøj🫣
Forventet 3 dages levering det tog 10
Forventet 3 dages levering det tog 10. En jakke der var sat ned fra 800-400. Det er helt sikkert et Kina produkt. Ingen mærke i nakken hvor der ellers skulle stå Elvira. Den kunne Max koste 100kr. Mon de vil have den i genbrugs butikken. Det var så sidst gang jeg købte noget der.
Grim kjole og kan ikke returnere den 😠
Det var slet ikke den kjole jeg bestilte 😠 den var mega grim og jeg kan ikke få pengene retur,. Hold jer langt væk
FUPFIRMA HOLD JER VÆK!!!
FUPFIRMA HOLD JER VÆK!!!
Sælger elendigt kinatøj i meget dårlig kvalitet og meget små størrelser!!
De vil ikke tage varen retur og refundere pengene.
Hold jer væk!
Hold jer væk! Billigt Kinatøj - ingen mulighed for retur, selv om det er mod lovgivningen for nethandel. Tøjet ser flot ud på billederne - men generelt dårlig pasform og elendig kvalitet.
Meget meget dårlig kvalitet
Kinesisk vare - fup webshop
Kjolen er på ingen måde magen til den på hjemmesiden. Og da jeg skriver til dem via den mail adresse der står på deres hjemmeside får jeg min mail retur.
Jeg må sende en retur mail til der hvor min ordre blev bekræftet.
De tilbyder at jeg kan købe en ny kjole for 50 % !!! Og hvis den skal sendes retur vil de ha et billede af kjolen på !!
Og så vil det ifølge dem, koste mig over 150 kr at sende retur.
Hvis der fandtes 0 stjerner
Hvis der fandtes 0 stjerner, ville jeg give det. Jeg bestiller en kjole "Juliette" i "100%" bomuld - ser flot ud på billedet. Sat ned med 50%. Da jeg efter lang ventetid modtager den, er det en billig polyester kvalitet 95% polyester 5% spandex. Jeg tror at svaret fra deres kundeservice er ChatGPT genereret. Billederne på deres hjemmeside må også være falsk. Er aldrig gået i den fælde før nu. Jeg har truet med at melde dem til Forbrugerombudsmanden for falsk markedsføring og varebetegnelse - også selvom det er en vare der er købt med rabat. Hold jer langt væk.
De fortjener på ingen måde en stjerne
De fortjener på ingen måde en stjerne. Fup firma, der lover 1-3 dages leveringstid og så går der mere end 12 dage. Tøjet kommer fra Kina og er i dårlig kvalitet. Kundeservice er en robot og der kommer en lind strøm af undskyldende mails. De svarer ikke på det man spørger om. Hold jer langt væk. De svarer heller ikke på returneringsforespørgsel og ingen returseddel i pakken. Faktura mangler også.
Lige som alle de andre historier
Lige som alle de andre historier. Tøj fra Kina i dårlig kvalitet og dårlig service. Kan ikke returnere.
virkelig dårlig service
virkelig dårlig service - ikke muligt at returnere kjole, selvom der står på hjemmesiden, at det er muligt
Det er ikke det som det udgiver sig for…
Det er ikke det som det udgiver sig for - det er varer fra Kina
Falsk profilbillede
Svindel
Svindel -
Flere gange har jeg modtaget : " Gode nyheder nu er din pakke på vej ..." Min bare - gu er den da ej , meen pengene trak de da med det samme ( d. 4.aug )
Ville ønske jeg havde tjekket trust pilot først
Kina skrammel på vej jubiiiii eller noget 😡
Hold jer langt væk
Utrolig dårlig oplevelse. Jeg modtog kjolen efter 2 ½ uge fra Kina. Da jeg så ønsker at returnere den, tilbyde hun at jeg kan få en ny i en anden størrelse til 105 kr. eller jeg kan betale 120 kr. for at returnerer den for egen risiko. Ingen adresse eller tlf. nr. til butikken.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, kvalitet fra Kina, mega lang leveringstid selv om de skriver dag til dag. Dårlig kvalitet og nægter retur og refundering- hold jer væk