Mehmet Fatih Korkmaz Anmeldelser

4,9

30.08.22 ameliyat oldum. İlk uyanma evresi biraz sıkıntılıydı ama tabi orası normal. Şu an çok çok iyiyim tek başıma gezip dolaşıyorum, bol suyumu içiyorum. Hemşireler çok ilgili. Hele Mehmet Fatih be... Se mere

İlk defa karşılaşıyorsunuz sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi içten ve samimi. Uzmanlığı konusunda güven veren bir insan. Yaptığım araştırmalar sonucunda kendisi hakkında olumsuz bir yorumla karşıla... Se mere

Hersey cok guzel gecti sadce ameliyat sonrasi 1 -2 saatlik agrilarim oldu onun disinda hersey normale döndü gerek calısanlar olsun hepsi birbirinden tatli insanlar ilgileri yaklasimlari guleryuzlu olm... Se mere

Uzun araştırmalar sonrası bulduğum ve güvendiğim tek doktor tek hastane ve tek ekip arkadaşlarını buldum ameliyatımın bukadar kısa ağrısız sorunsuz bir şekilde geçmesi hem beni hem ailemi çok mutlu et... Se mere

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

I preferred our doctor Mehmet Fatih…

I preferred our doctor Mehmet Fatih Korkmaz for sleeve gastrectomy surgery. Because both his use of state-of-the-art system technique, his very short operation time, and his strong communication made me choose him rather than the other doctors I interviewed. Although I have a tendency to run away from surgery, I made an appointment again and had my surgery. I'm currently on a five-day tube stomach and I'm happy for now. Although I do not know what kind of me will emerge at the end of the process, I am hopeful. What I like most about Fatih Bey is that he can be reached at any time and his interest before and after the surgery. A hassle free doctor who doesn't hesitate to give his phone. Since I benefited myself, I am commenting here with the hope of healing others.

22. august 2022

Thank you so much for always staying…

Thank you so much for always staying positive and putting all your effort while doing your job. You are arguably the best surgeon in the whole world. I couldn’t be more pleased to know you. You’ve helped so many people to hold on to life. I appreaciate that. -Sibel Tahtlı

22. august 2022

Sono molto grata al straordinario…

Sono molto grata al straordinario dottore Mehmet Fatih Korkmaz e il suo splendido team che grazie a loro ho iniziato ad una nuova vita.
Per me fare questa operazione era impossibile perche' avevo tanta paura ma quando ho conosciuto il dottore mi sono fidata e ho deciso di operarmi subito.
Dopo l'operazione e' andata tutto benissimo. Non ho avuto nessun dolore. Tutto il personale dell'ospedale e soecialmente le infermiere erano molto accoglienti, disponibili e presenti.
Anche il tempismo dopo l'operazione e' andata benissimo. Sono molto ma molto soddisfatta e felicissima.

Per me e' stata un'esperinza meravigliosa che avrei voluto esprimerla molto tempo fa.

Grazie davvero di cuore al dottore Mehmet Fatih Korkmaz e al suo team. Sono fantantici.