İlk defa karşılaşıyorsunuz sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi içten ve samimi. Uzmanlığı konusunda güven veren bir insan. Yaptığım araştırmalar sonucunda kendisi hakkında olumsuz bir yorumla karşıla... Se mere
Fatih hocam güler yüzü ve cana…
Fatih hocam güler yüzü ve cana yakınlığı ile operasyona rahatça girmemi sağladı. Basarilarinin devamini diliyorum
Mide Bükücü Hocam Yolunuz Açık Olsun
Ameliyatımı Mehmet Fatih Korkmaz Bey gerçekleştirdi.Yüksek moral,güven,samimi ilgi sayesinde,(ameliyata değil de kontrole gidiyormuşum hissiyle) BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİM. Çok teşekkür eder gerek duyan herkese tavsiye ederim. Her zaman görevinin başında ve hastalarla bire-bir ilişki de TEBRİKLER. 🥰
Great doctor great personal everybody…
Great doctor great personal everybody is very nice and sweet! They are taking great care of you!
SON MİDE BÜKÜCÜ VE MELEKLERİ
Uzun araştırmalar sonrası bulduğum ve güvendiğim tek doktor tek hastane ve tek ekip arkadaşlarını buldum ameliyatımın bukadar kısa ağrısız sorunsuz bir şekilde geçmesi hem beni hem ailemi çok mutlu etti be ayrıca çok şarşırttı hocamızın yaklaşımı çalışma arkadaşlarının ilgisi ve alakası cidden benim için muazzam bir süreçti hepsine ayrı ayrı çok teşekkürlerimi iletiyorum Allah hepsinsinden razı olsun ilgilerinden dolayı iyi çalışmalar ☺️
Hersey cok guzel gecti sadce ameliyat…
Hersey cok guzel gecti sadce ameliyat sonrasi 1 -2 saatlik agrilarim oldu onun disinda hersey normale döndü gerek calısanlar olsun hepsi birbirinden tatli insanlar ilgileri yaklasimlari guleryuzlu olmalari iyi ki mehmet fatih hocam sizi secmisim ilk tanismaya geldigimde verdiginiz güveniniz herseyden cok onemliydi benim icin ailenize katildigim icin cok mutluyum 🥰
Yaşam mimarım❤️Bu işde tek güvendiğim…
Yaşam mimarım❤️Bu işde tek güvendiğim ve ilk defa kendim için verdiğim en önemli kararda bana destek olan yaşamıma sihirli elleriyle dokunan tek insan.İYİKİM.İyikiiiiii var Mehmet FATİH KORKMAZ❤️❤️
gastric sleeve,gastric surgery,Mehmet Fatih Korkmaz
all throughout both my surgery and my healing process my doctor and his team were with me and supported me. He’s the doctor with the most clients in turkey in his field, i would recommed his services to everyone
30.08.22 ameliyat oldum
30.08.22 ameliyat oldum. İlk uyanma evresi biraz sıkıntılıydı ama tabi orası normal. Şu an çok çok iyiyim tek başıma gezip dolaşıyorum, bol suyumu içiyorum. Hemşireler çok ilgili. Hele Mehmet Fatih bey çok tatlı, çok sıcakkanlı bir insan. Gerçekten iyi bir doktor. Sonraki süreci merakla bekliyorum. Yaşayıp göreceğim. Eğer böyle bir ameliyat düşünüyorsanız kesinlikle Mehmet Fatih Korkmaz!
Hayalimin tek mimari
Benim icin mucize olan hayalime kavuşturan mehmet hocama cok tsk ederim gerçekten hep hayalim olan zayıflığıma kavuşturdu beni iyiki mehmet fatih korkmaz o olmasa başaramazdim
My doctor
My doctor, who cares about the health of people who do his job with love, I admire his success, thank you for everything
Hocam iyki varsınız sayenizde hayata…
Hocam iyki varsınız sayenizde hayata yeniden başladım 🙏🏻💜
Doktoruma ve yardımcı olan herkese çok…
Doktoruma ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim çok memnun kaldım.
Hayatımı geri kazandım teşekkür ederim…
Hayatımı geri kazandım teşekkür ederim fatih hocam
I'm glad I met him
I'm glad I met him. legendary doctor. all of us as family. I love her so much 🤍
Mehmet Fatih Korkmaz hocamızın beni en…
Mehmet Fatih Korkmaz hocamızın beni en çok etkileyen yönü kendine olan özgüveni ve bu alanda gerçekten profesyonel olması evet hepimizin ameliyat öncesi görüşmeye gelmeden bir takım korkuları oluyor ama Mehmet Fatih Korkmaz hocamız insana bir Abi Baba şevkati ile yaklaşıyor Allah ondan bin kere razı olsun onu anlatmaya kalksak kelimeler yetmeye bilir güler yüzü ve mükemmel enerjik ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır onlar iyiki varlar:)
It was my first time doing this kind of…
It was my first time doing this kind of surgery to help myself losing weight and doctor Fatih was so nice and good person with me he was supporting me and caring for me I would like to thank him so much
Excellent Doctor
Dr Mehmet Fatih Korkmaz is a very friendly, courteous doctor who is also extremely knowledgeable about his work.
I recommend everyone to choose Dr Fatih Korkmaz.
I am very satisfied and you will not find a better doctor anywhere.
He is simply the best.🙂👍
Temmuzun 26 sinda ameliyat oldum ve cok…
Temmuzun 26 sinda ameliyat oldum ve cok membunun
merhabalar..
merhabalar...
mehmet Fatih hocam inanılmaz bir kişilik bu kadar iyi bir doktor olmasına rağmen ne bir egosu nede burnu büyüklülüğü var. herhangi bir saatte arasanız açamasa bile mutlaka dönüş yapan çok ilgili bir doktordur. beni hayata geri döndürdü rabbim ne muradın varsa versin hocam. kesinlikle herkese tavsiye ederim
Bester Arzt Dr. Mehmet Fatih Korkmaz
Hallo, ich war am Anfang skeptisch gegenüber den in der Türkei. Ich habe auch sehr lange nach einem passenden Arzt recherchiert. Und dann habe den Herrn Doktor Mehmet Fatih Korkmaz gefunden, ich habe in dem „Vital Hospital“ wo er arbeitet und seine Op‘s durchführt angerufen und mich beraten lassen. Schon am Telefon hat das Professionelle Personal den Großteil meiner ängste und sorgen genommen, als dann noch mit dem Herrn Dr Korkmaz gesprochen hatte, habe ich einen Termin vereinbart um alles ausführlich erklären zu lassen. Ich hatte am 13.09.2021 die Besprechung und Kontrolle bei dem Dr Korkmaz. Bei diesem Termin wurden mir alle Zweifel, Ängste und auch alle fragen beantwortet. Das komplette Team hag sich sehr fürsorglich um, meinem Mann, mein Sohn ( damals 3 Jahre alt ) und meine Schwiegermutter gekümmert. Die Übernachtung plus die Verpflegung war inklusive. Ich wurde direkt am 14.09.2021 operiert, die Op hat 11 Minuten gedauert. Alles sehr sehr gut gelaufen und ich konnte schon nach zwei Tagen das Krankenhaus verlassen. Wir haben heute den 24.08.2022, ich wiege heute 50,4 Kg und vor der Op 90,8 Kg, ich habe in dieser Zeit 40,4 Kg angenommen und ich soo froh diese Op durchführen lassen habe! Ich habe wieder Lebensfreude, mehr Bewegung und meine Werte könnten nicht besser sein. Vielen Dank an Den Herrn Doktor Mehmet Fatih Korkmaz und sein tolles Team so wie auch die Assistentinnen Sare ☺️Schön das wir eine kleine Familie geworden sind 🙏