30.08.22 ameliyat oldum. İlk uyanma evresi biraz sıkıntılıydı ama tabi orası normal. Şu an çok çok iyiyim tek başıma gezip dolaşıyorum, bol suyumu içiyorum. Hemşireler çok ilgili. Hele Mehmet Fatih be... Se mere
İlk defa karşılaşıyorsunuz sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi içten ve samimi. Uzmanlığı konusunda güven veren bir insan. Yaptığım araştırmalar sonucunda kendisi hakkında olumsuz bir yorumla karşıla... Se mere
Hersey cok guzel gecti sadce ameliyat sonrasi 1 -2 saatlik agrilarim oldu onun disinda hersey normale döndü gerek calısanlar olsun hepsi birbirinden tatli insanlar ilgileri yaklasimlari guleryuzlu olm... Se mere
Uzun araştırmalar sonrası bulduğum ve güvendiğim tek doktor tek hastane ve tek ekip arkadaşlarını buldum ameliyatımın bukadar kısa ağrısız sorunsuz bir şekilde geçmesi hem beni hem ailemi çok mutlu et... Se mere
Übergewicht? Nicht mehr!
Ich bin so froh, dass ich mich vor 9 Monaten bei Herrn Dr Mehmet Fatih Korkmaz hab operieren lassen. Bis jetzt habe ich 42 kg abgenommen. Und hatte keinerlei Schmerzen oder irgendwelche Komplikationen nach der OP. Ich kann ihn nur weiterempfehlen. Denn, übergewichtig zu sein ist keine Sache der Auswahl. Übergewicht ist eine Krankheit und muss behandelt werden. Mit seinem tollen team (Psychologe und Ernaehrungsberater) war es mir schnell möglich, nah an mein idealgewicht zu kommen. Noch muss ich 10 kg abnehmen, aber ich bin mir sicher, dass ich das auch schaffen werde.
Danke Dr Korkmaz. Sie sind ein Profi
They call him to ''Mide Bükücü'' :)
I had a gastric sleeve surgery operation 6 months ago by Dr. Mehmet Fatih Korkmaz. This is one of the most truely decision in my life. Dr. Korkmaz and his team are so succesfull in gastric surgeries. I feel so lucky to choose them. I advise you this team sincerely. Thanks him to this good touch in my life and my body.
Benim gerçek kahramanım
Benim gerçek kahramanım .
Sadece Ameliyat sürecimde değil herzaman yanımdaydı. Farklı nedenlerden ötürü bir gün cok hastalanmıştım ve canım doktorum ucaktan iner inmez yanıma hastaneye geldi ve bana günlerce baktı sevgisiyle , ve yine iyileştirdi , bir doktordan daha fazlası abim ailem
Dr. Fatih - The Self-Confidence Booster :)
Many greetings to Dr. Fatih.
This doctor keep his word(s).
About 4/5 months ago i went to him for a gastric sleeve surgery. Until today iam 20kg lighter.
Thank you for boosting my self-confidence, Dr. Fatih.
At this Point i'd to mention that his assistants are also lovely persons. Greetings to Fatma, Sare and Aysegül.
Great Team. Great Work.
He's a hassle-free doctor who doesn't…
He's a hassle-free doctor who doesn't hesitate to hand over his phone. I preferred my doctor Mehmet Fatih Korkmaz for sleeve gastrectomy surgery. Because he used the latest technology system technique, the operation time was very short and hassle-free, and his communication was very strong, which made me prefer him. I've been following him on Instagram for about a year. Even though I am not afraid of the surgery, the sincerity and trust that Fatih Bey gave in the first meeting completely removed the question marks in my mind and I had my surgery. I am currently a 1.5-month-old tube stomach and I am very happy. I wish I had decided on surgery much sooner. Thanks to my doctor, I started a new life, thank you very much for the confidence and the beginning.
Mehmet fatih korkmaz hocam iyiki varsınız
Hayatımda tanıdğım en mükemmel doktor mehmet fatih hocam.İşini o kadar çok severek yapıyor , o kadar sıcak kanlıki insana güven veriyor. Ekibide bir o kadar muhteşem insanlar. Kendinizi güvende hissediyorsunuz her dakika.İyiki varsınız hocma iyiki hayatıma dokundunuz🙏🏻
İlk muayneye gittiğimizde öyle sıcak…
İlk muayneye gittiğimizde öyle sıcak karşılandıkki, bu kadarını beklemiyorduk bütün hastalarına arkadaş gibi davranışı, ilgisi sıcak kanlılığı,çekinerek korkarak gittiğim hastaneden kararlı ve mutlu ayrıldık. Oğlum obezite ve ben bu amelyata tamamen karşı çıkan biriydim Fatih hocam 10 dakikada kafamdaki tüm soru işaretlerini tedirginlikleri korkuları sildi attı beynimden. Oğlum şimdi 3 günlük amelyatlı ve biz ona MUCİZE DOKTOR Diyoruz. teşekkürler MEHMET FATİH KORKMAZ
Obezite ameliyatı oldum
Obezite ameliyatı oldum . Şuan da 2. Haftadayız . Herşey yolunda gidiyor . Fatih hocama ve ekibine çok teşekkürler.
Hayatımda aldığım en doğru kararlardan…
Hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi Mehmet Fatih hocamıza gitmek oldu.Biraz geç oldu ama güzel oldu.Hem kendisinin hemde ekibinin ilgisi,alakası, sempatisi görülmeye değer gerçektende.Bundan sonra bana katacakları için kendisine çok teşekkür ederim.
Zuverlässiger
Zuverlässiger, erfahrener und professioneller Arzt. Sie müssen sich nicht tagelang ausruhen. Sie können am selben Tag mit dem Laufen beginnen und in wenigen Tagen wieder in den Alltag zurückkehren.
Ich hatte dieses Problem so lange. Die Operation war die beste Entscheidung.
Ich kann Dr. Mehmet Fatih Korkmaz und sein Team nur weiterempfehlen.
Tek kelime ile iyiki Fatih hoca ben…
Tek kelime ile iyiki Fatih hoca ben böyle iyi Güler yüzlü samimi bir doktor daha görmedim
Sayesinde kendimi buldum
İyiki tanıdım kendisini..
hayatımda tanıdıgım en mükemmel doktor…
hayatımda tanıdıgım en mükemmel doktor fatih hocam okadar işini severek yapyor kadar sıcak kanlı ve samımi ki insana güven veryor 🙏iyiki varsınız hocam
Kendisiyle tanışmam mucize evet gittim…
Kendisiyle tanışmam mucize evet gittim ameliyat oldum kendisine ama benim nabız problemim vardı öncesi ve daha sonra ameliyattan sonra daha çok oldu kendimi çok kötü hissettim ama gecenin bir vakti bile olsa mehmet hocam o telefonu açtı ilgilendi işine sahip çıkan bir hekim 🙏🏻
Dünyanın en tatlı en güvenilir doktoru🥰…
Fatih hocanın ve tüm ekibinin güler yüzü, ilgisi, yakınlığı ve insana güven vermesi yeterli bence daha ne olsun iyi ki size kendimi emanet etmişim 🙏Sayenizde yeni bir hayatım ve sizin gibi dostlarım oldu... İyi ki varsınız🥰🥰🥰
Sizin gibi insanlar çoğalsın inşallah
İyi ki varsın hocam benim için çok degerlisiniz ben hiç korkmadan gittim ameliyatımı oldum okadar pozitifsiniz ki güven kokuyorsunuz iyiki hocamsınız
Hayatımdakı sayılı iyikilerımden
Hayatımdakı sayılı iyikilerımden, hersey için cok tesekkürelr fatih hocam
Bir ay öncesine kadar ben yaşayan bir…
Bir ay öncesine kadar ben yaşayan bir ölüydüm o mucize parmaklarıyla bir dokundu hayatım bambaşka oldu... iyki sen Mehmet Fatih Hocam iyki hayatıma girdin sonsuz teşekkür ederim mucize doktorummm 😊
Op dr Mehmet Fatih korkmaz
babamdan sonra en güvendiğim kişi fatih hocam beni sağlığıma kavuşturdu ❤🤩🤗
He's my other family
He's my other family, thanks to you I got my life back.
My biggest support we love you so much