Jeg har handlet hos megapetshop et par gange til min hund herunder nye hundeskåle og denne gang lidt hundeguf, en flexi og en sele, og jeg synes deres priser er gode. Leveringstiden har begge gange le... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Megapetshop.dk er en dansk online forhandler af kæledyrsartikler til hunde, katte og smådyr som kaniner, gnavere og fugle og fisk. Vi har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, hundeseler, transporttasker, hundesenge, hundehuse og meget mere. Udover deres eget brand tilbyder Megapetshop.dk også produkter fra kendte mærker som Brit Care hunde og kattefoder, Carnilove hundefoder Hill’s og Eukanuba hunde og kattefoder. Megapetshop.dk har alt til dit kæledyr som flexliner, hundeliner fra Hurtta og mere end 650 halsbånd i et væld af farver. Vi har også en sektion med tilbud. Megapetshop.dk tilbyder hurtig levering og gratis fragt ved køb over en vis pris samt en fleksibel dages returret, så kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos dem. Megapetshop.dk er en E-mærket shop for din tryghed Vi afsender varer indenfor 24timer mandag til fredag.
Ole Rømers vej 26A, 6100, Haderslev, Danmark
- 20645521
- info@megapetshop.dk
- megapetshop.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Nye varer modtaget.
Megapets, jeg har idag modtaget pakke med de ting, som var itu el mangelfuld, helt uden beregning, hvilket jeg finder ok, selvom forløbet har taget lidt tid, og jeg modtog en beklagelse derfra, hvilket jeg accepterer, så derfor giver jeg Megapets 4 stjerner.
Jeg elsker Megapetshop.dk
Jeg elsker Megapetshop.dk. p.g.a de har reddet mig på målstregen, grundet en bestemt type kattegrus. Har simpelthen ikke kunnet få noget hjem. Men mega petshop kom med det. Jeg er lykkelig. Tak
Hurtig levering , tingene passede til Ug, og vores katte elsker det ❤️ Og priser hvor alle kan være med❤️
Tak for go service
Super webshop
Første gang jeg handlede her og bestemt ikke sidste gang :) der er både gode priser, og i min bestilling var det minsandten også en lille hygge gave til min hund :)
Brug Aldrig Megapetshop.dk
Meget sørgelig at handle hos Megapetshop, grundet at jeg skulle sende et hundehus retur, og manden som jeg talte med, sagde at når han havde hundehuset retur tirsdag, så ville han samme dag sende pengene retur, så jeg havde dem med det samme.
Men jeg har ikke fået en krone retur, og nu vil jeg melde Megapetshop til E Mærket.
Så jeg vil fraråde alle med at bruge Megapetshop, for de er useriøse.
Og jeg vil også lægge dem ud på nette.
Jørn Petrius
Præstø

Hurtig levering, men...
Købte et hamsterbur (Trixie 62 x 46 x 36 cm creme og brun). Hurtig levering og ingen mangler, men buret er ikke den bedste kvalitet: tremmerne kan ikke sættes ordentligt fast på bunden, lågerne kan ikke lukke ordentligt uden at volde tremmerne, og de små klemmer til at fastgøre platformene knækker meget nemt af.
Forfærdelig service
Ringede ind for at informere om et produkt jeg var blevet lidt skuffet over, i en pæn tone. Da jeg efterfølgende ser der er ridser mange steder på produktet, sender jeg en mail med billeder af de mange ridser. Får en mail tilbage hvor de beskylder mig for selv at have lavet ridserne og at de ikke vil hjælpe mig da jeg allerede havde ringet ind.
Forklaring på jeres kommentar:
Jeg siger på ingen måde i telefonen jeg vil have en anden farve, men at jeg synes i burde vide at det ikke er noget man bemærker at der står assorteret farver, så i vidste det til en anden god gang. Da jeg åbner pakken er det klart farven jeg først bemærker da jeg troede den kom i sort. Jeg kigger derfor nærmere på produktet og ser alle disse ridser i så efterfølgende mener jeg selv har lavet, hvilket jeg synes er rimelig flabet gjort. Jeg skriver ikke jeg vil have den byttet, men oplyser at jeg har en masse ridser på produktet i får billeder af og spørger hvad i vil gøre ved dette. Det har jeg alt sammen dokumentation på over vores mails. Synes dog i burde og have lidt stolthed og ikke begynd at skriv noget som ikke passer så det ser bedre ud på jeres trustpilot.

Besvarelse fra Megapetshop
Bestilte et bur mandag morgen
Bestilte et bur mandag morgen. Nu er det tirsdag aften og buret er samlet og klart.
Kommer KLART til at handle der igen
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice på mail og telefon og god faglig viden om produkterne.
Fejl i levering blev hurtig ordnet.
Bestilling gik nemt og hurtigt. Levering gik også stærkt.
Men selve produktet (hamsterbur til 850,-) manglede 4 lister, så siderne og selve buret kan ikke samles.
Jeg kontaktede megapetshop, og dagen efter blev jeg kontaktet af ejeren på telefon.
Han oplyste at de 4 lister vil blive tilsendt om 3-5 dage afhængig af hans leverandør.
Jeg fik en følelse af, at ejeren tager kvaliteten af kundeservicen meget alvorligt, og ønsker at kunderne er tilfredse.
Jeg ser frem til, at modtage de manglende lister, så jeg kan bruge buret.
Rigtig fin oplevelse 🙂 Alt var som det…
Rigtig fin oplevelse 🙂 Alt var som det skulle være.
Der er hurtig levering og skarpe priser
Der er hurtig levering og skarpe priser og god kvalitet jeg elsker det❤️
Hurtig levering, meget godt
Super godt! Bestilte et par ting til min kat for nogle dage siden og pakken kom hurtigt. Derudover har de skarpe priser og mange gode ting. Vil klart handle her igen :)
Godt sted at handle
Fejl i produktet jeg fik tilsendt, det blev fikset uden problemer. Kan anbefales. Godt sted at handle
Virker som det skal
Har altså intet at klage over her. Fik mine varer præcis 3 dage efter jeg bestilte dem og de fejler intet :-)
Hurtig levering dog dyrt at sende retur
Dog lidt dyrt 59kr for at sende retur når produktet slet ikke passe målene.

Besvarelse fra Megapetshop
Jeg har handlet her en del år…
Jeg har handlet her en del år efterhånden og Jeg kan kun anbefale siden/firmaet. Ikke nok med de har skarpe priser, men også hurtig levering og altid god service.
Hvis man er i tvivl om noget er der mulighed for at få hjælp til ens bestilling, så man får det man har brug for.
Så 5 stjerner herfra.
- Kl. 13:21 igår bestilte jeg en kaninbur
- Kl. 13:30 modtog jeg besked om at pakken var afsendt
- Kl. 0730 her til morgen modtog jeg pakken
Har ikke åbnet pakken endnu, så min bedømmelse berører alene leveringstiden hvilket må siges at være i topklassen!
Rigtig fin service og et bredt sortiment til min undulat
Jeg er fuldt ud tilfreds med at handle hos Megapetshop, hvor man får rigtig fin service, og man kan her få rigtig lækre varer til en yderst fair pris
Føler mig snydt ifht levering!
Fine produkter til en fin pris, men vær opmærksom på deres levering! Betalte 64 kr for levering til døren - forventede almindelig levering til den pris. Blev ringet op kl 6.45(!) af leveringsfirmaet der forklarede, at de ikke går op af trapper. Derfor ville min pakke blive stillet nede ved hoveddøren. Så havde jeg da ikke betalt de 64 kr for levering, men enten fået leveret til pakkeshop tæt på så jeg selv kunne bestemme, hvornår der skulle slæbes, eller bestilt et andet sted. Det fremgår af handelsbetingelserne, at deres levering kun er til gadedøren, men det var ikke tydeligt under bestillingen - man skal ind og lede efter det seperat. Vi køber ikke herfra igen, da vi føler os snydt. Vi havde bestilt kattegrus, der er tungt, og havde under ingen omstændigheder forventet selv at skulle bære det op til vores lejlighed når vi havde betalt for levering.