Megapetshop Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 62 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser gennemgående den utrolig hurtige levering, det brede udvalg af spændende kæledyrsartikler og de rigtig gode priser på tværs af sortimentet. Mange forbrugere fremhæver desuden, at varerne altid er meget forsvarligt indpakket, og at bestillingerne hurtigt ankommer i perfekt stand allerede dagen efter købet. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med at modtage forkerte produkter, manglende varer i pakkerne eller defekte ting, der gik i stykker med det samme. Enkelte købere nævnte også uforståelige fragtpriser, misvisende oplysninger om produktets vægt og manglende hjælp fra kundeservice i forbindelse med modtagelse af beskadigede varer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med product, hvor nogle kunder roser de gode priser og solide... Se mere

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen og fremhæver den konsekvent hurtige forsendelse, hvor... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Nogle kunder roser varerne for at være... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordrer og fremhæver en utrolig hurtig levering. Forbrugere... Se mere

Price

Forbrugere er generelt meget tilfredse med prisniveauet og fremhæver et fint udvalg på hjemmesiden samt fair... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har handlet hos megapetshop et par gange til min hund herunder nye hundeskåle og denne gang lidt hundeguf, en flexi og en sele, og jeg synes deres priser er gode. Leveringstiden har begge gange le... Se mere

Købte en Trixie slowfeeder til min forslugne, overvægtige kat som nu spiser betydeligt langsommere da han må arbejde lidt mere for føden. Varen kom hurtigt - fuldt ud tilfreds!

Jeg bestilte en fin Hundeklapvogn der var så bøvl med et hjul klagede over det 3 dage efter kom der en ny klapvogn uden jeg skulle sende den anden tilbage det er sgu da fantastisk service så 5... Se mere

Fantastisk oplevelse. Har handlet hos dem et par gange efterhånden, har alle gangene haft varerne i hænderne dagen efter. 👌 Tingene er pakket mere end bare forsvarligt ind, næsten til den side h... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr
  2. Kæledyrstransport
  3. Dyrehandel

Megapetshop.dk er en dansk online forhandler af kæledyrsartikler til hunde, katte og smådyr som kaniner, gnavere og fugle og fisk. Vi har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, hundeseler, transporttasker, hundesenge, hundehuse og meget mere. Udover deres eget brand tilbyder Megapetshop.dk også produkter fra kendte mærker som Brit Care hunde og kattefoder, Carnilove hundefoder Hill’s og Eukanuba hunde og kattefoder. Megapetshop.dk har alt til dit kæledyr som flexliner, hundeliner fra Hurtta og mere end 650 halsbånd i et væld af farver. Vi har også en sektion med tilbud. Megapetshop.dk tilbyder hurtig levering og gratis fragt ved køb over en vis pris samt en fleksibel dages returret, så kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos dem. Megapetshop.dk er en E-mærket shop for din tryghed Vi afsender varer indenfor 24timer mandag til fredag.

Svarer typisk inden for 1 uge

Super kundeservice

Da min ordre ankom med skade skrev jeg til Megapetshops kundeservice, hvor jeg hurtigt fik et pænt svar om at de ville sende mig en helt ny. Den ankom få dage efter og er i perfekt stand, så jeg vil helt sikkert gerne handle med dem en anden gang.

8. august 2023

det er da snoppet sætte mindste beløb…

det er da snoppet at sætte mindste køb på 100 kr. Ville gerne have købt 2 hundeskåle, alt hvad jeg lige skulle bruge.
2 Trixie hundeskål rustfri stål 1,8 L
Total
51,50DKK
Mindste salg er 100 kr.
Det er da snoppet at man ikke vil ulejlige sig med ordre under 100 kr.
Det må være uddybning nok.

Når de så vender tilbage kan de først ikke stave ens navn rigtigt, og så bede om et ekspeditions beløb for beløb under
100 kr. ... gud fri mig vel... de tjener jo alligevel på de 2 skåle. De springer ikke noget i sig selv i den butik.
Men jeg finder dem et andet sted.

15. juni 2023

Hej Heine
Det har på ingen måde noget med at være snobbet.
Ordrer på under 100 kr. taber vi direkte penge på at håndtere derfor er grænsen sat der.
Vi er absolut ikke ene om at gøre dette da.
Der er mange folk involveret i en enkelt ordre. Vi ville skulle tage et håndterings gebyr for ordre under 100 kr. men det har vi vurderet at vores kunder ikke vil betale derfor er minimums ordre ved os sat til 100 kr.
Jeg håber det giver mening i respekt for at vi også skal drive en forretning.
Max
Megapetshop.dk

Hurtig levering og god kundeservice

Bestilte et trixie transportbur aftenen tirsdag, hentede den formiddag torsdag i pakkeshoppen.
Desværre var bunden flækket i to af hjørnerne, men jeg fik hurtigt svar på min reklamation af Hanne fra kundeservice, der straks sendte en ny bund min vej som allerede kunne hentes formiddagen næste dag.
Varme anbefalinger herfra :)

26. maj 2023

Fup virksomhed

Fup virksomhed. Hold jer væk.
Jeg har bestilt 2 stykker kattelegetøj i varebskrivelsen står der ikke at de indeholder hhv. Catnip og baldrian (hvilket jeg ikke er interesseret i).
Jeg valgte en kategori der hed plysdyr og læste varebeskrivelsen grundigt. Der står ikke noget omkring indholdsstofferne. Jeg kontakter burikken og forklarer om deres mangelfulde varebeskrivelser, jeg har endda vedhæftet billeder.
De nægter at refundere mine penge eller betale returfragt selvom fejlen er på deres side. Men foreslår at jeg kan betale 59kr for returfragt hvilket kan modregnes (højere end købsbeløbet).

Det der er mest skræmmende er dog at de faktisk snyder... efter jeg har skevet har de været inde og ændre varebeskrivelserne og sagt til min kæreste at det heletiden har stået der. Jeg har billede bevis for at det ikke stod der og de billeder har hjemmesiden modtaget.

Hjemmesiden meldes desuden også til forbrugerombudsmanden.

Til kommentaren: Det er fuldstændig fair. Det er utroligt at det først er efter en dårlig anmeldelse at I beklager og er venlige... det er ikke et sted jeg ønsker at lægge mine penge og jeg vil holde fast i at andre også skal advares. I havde muligheden for at løse problemet og beklage fejlen men I vælger at prøve at snyde mig i stedet for - man ligger som man har redt.

7. marts 2023

Kære Lærke
Jeg syntes oprigtigt ikke du er helt fair her!!
Forløbet er som følger.

Kl. 08.23 skriver vi korrekt til dig at det du anfægter står på hjemmesiden. Det er 100% korrekt.
Vi har dagen før været inde og rette varen til sådan den stod korrekt som du med rette proklamerede.
Vi lader altid kundeservice tage disse reklamationer og da jeg så at min kollega havde skrevet til dig kl. 08.25 ringede jeg dig faktisk op kl. 09.13 dog uden at du tog telefonen for at informere dig om at vi havde fejlet i denne sag.
Kl 09.17 skriver vores kunde service følgende til dig
"Hej Lærke.
Beklager mange gange, har lige fået at vide at der er kontoret som har rettet det.
Så vi afhenter selvfølgelig retur.
Der kommer en returseddel på mail til dig senere.
Beklager endnu engang fejlen"

Vi er mennesker bagved her og JA vi laver fejl og dem retter vi altid op på.
Jeg har meget lidt forståelse for at du skriver denne anmeldelse kl. 11.29 når vi nu har lagt os fladt ned og rettet op på den åbenlyse fejl fra vores side af.
Vi holder dig som omtalt 100% skadeløs for de 2 varer til 50,70 kr.

Hej Lærke
Jeg tror ikke helt du læser vores svar.
Vi beklagede allerede kl.09.17 i mail som beskrevet ovenfor og sendte dig en returseddel for vores regning. (efter vi havde forsøgt at ringe dig op)
Mere kan vi desværre ikke gøre :-(

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Købte nogle skåle, underlag og en hundesele, og er fuldt ud tilfreds med det hele. Leveringen var top, og der var endda godbidder med til både hund og kat - Tak for det :)
Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

15. februar 2023

Bestilte et marsvinebur + tilbehør d. 27/12 sen aften. Ordre afsendt allerede tidligt næste dag og d. 29/12 om formiddagen har vi allerede modtaget det. Det er god service! Kan varmt anbefale Megapetshop :-)

28. december 2022

Super god service

Jeg havde kontakt til Hanne, vedr. en forkert kattelem og der var ingen problemer med at få den byttet til den rigtige, den forkerte er allerede krediteret. Super god service.

18. december 2022

Det er første gang jeg køber fra…

Det er første gang jeg køber fra Megapetshop, de har nogle fine varer til gode priser. Min pakke kom også relativt hurtigt, men det var den forkerte pakke, det er hvad der kan ske. Der var blevet byttet om på min og en andens pakke så jeg skulle bare sætte pakken ud foran min dør og så havde de været i kontakt med GLS som hentede den dagen efter. Det er meget søde mennesker i kundeservicen, og vi fik løst problemet, det var bare lidt problematisk og jeg var bange for jeg ikke nåede at få de rigtige varer inden jul, eftersom det var til en julegave. Jeg har modtaget de rigtige varer, men der mangler noget kanin snacks som jeg havde bestilt til min nieces kaniner, så havde jeg fået en ekstra hunde snack i stedet. Alt i alt var de meget søde og beklagende!

11. december 2022

Købte en vare

Købte en vare, som efter få dages brug gik i stykker.
Jeg sendte en mail om reklamation og nogle billeder af varen.
Fik med det samme refunderet mine penge.
Super hurtig og god service.

30. november 2022

Hurtig kommunikation og meget fint…

Hurtig kommunikation og meget fint service. Havde en reklamation på en hundetransporttaske - fik hurtigt et svar. Der blev tilbudt at sende en ny taske, ønskede penge tilbage og de var på mit konto for fem minutter senere!
Fem stjerner herfra 👍

29. november 2022

Inden i køber en vare herfra

Inden i køber en vare herfra, vær opmærksom på at hvis varen skal byttes af forskellige årsager - som forkert str. på en hundesele, så skal man betale 39 kr. i fragt for at få varen sendt - fint nok, men hvis den skal byttes til en anden størrelse, så koster det 59 kr. at sende varen retur og igen 39 kr. hvis du vælger at købe ny fra deres hjemmeside. Altså en fragt omkostning på 137 kr. i alt.

2. november 2022

Jeg har kun dårlige anmeldser og give…

Jeg har kun dårlige anmeldser og give herfra. Fik købt en hundeklapvogn for 4 uger siden, har ENDNU IKKE FÅET DEN hjem. De bliver ved med at give mig falske forhåbninger med at de snart får den på lager! De lovet jeg fik den i uge 34, derudover står der heller ikke på deres side når en vare er udsolgt så der ikke er problemer som disse med bestillinger. Jeg skriver så til dem idag at de endnu ikke har fået den hjem og at der skulle være “problemer” med varen. Jeg har nu bedt pengene retur HVILKET jeg håber at jeg får!!!! 0 stjerner herfra…

22. august 2022

Kære Ditte
Jeg skal konstatere følgende.
Jeg har modtaget 4 mails fra dig omkring denne bestilling i dag.
Det er korrekt at vi har informeret dig om at varen kommer på lager i uge 34 dvs. i denne uge.
Dette forventer vi stadig !!
Jeg skal ligeledes som også informeret dig i mit svar sige at din betaling IKKE er trukket endnu.
Dette sker først ved afsendelsen. Så der er INTET at sende retur.
Jeg vælger nu at annullere din bestilling da vi simpelthen ikke vil finde os i sådan en behandling fra vores kunder.
Der sidder mennesker bagved her som gør deres ypperste hverdag og dem skal jeg beskytte mod sådanne ytringer.
Din bestilling er annulleret.

Vi har købt en Arco Pro klipper

Vi har købt en Arco Pro klipper. Den havde en løs forbindelse.
Den blev returneret, der var et lille tids delay.
God kontakt gennem forløbet og vi har nu modtaget en ny inklusiv diverse godbidder, mad osv.
Vi handler selvfølgelig hos Megapetshop igen.
Tak for det!

19. august 2022

Besvarelse fra Megapetshop

Hej Trine Tak for den pæne anmeldelse :-)

Service på højt plan

Jeg har bestilt en sele der ellers er tæt på umulig at finde andre steder - Den er af høj kvalitet og jeg er yderst imponeret over prisen.

Jeg har yderligere bestilt 2 agility sæt, desværre er kun 1 hjemme, men tæt på straks kontaktes jeg - desværre når jeg ikke telefonen, og jeg glemmer at ringe tilbage, men Megapetshop sørger for at ringe igen få dage efter.
Her tilbydes at sende det ene, og senere sende det andet eller vente med begge dele. Fordi mit behov for det ene sæt er presserende, sendes det så hurtigt jeg allerede har det i morgen. Det er en helt fantastisk service, som jeg sætter stor pris på - specielt fordi priserne på Megapetshop er favorable i min optik.

Andre synes forsendelse er for langsom, jeg tænker dog vi er forvent og jeg er yderst tilfreds med forsendelsestid (som jeg tænker bidrager til en lavere pris).

Tak for god service - jeg kommer til at anbefale til andre + bruge den mere.

17. marts 2022