Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Megapetshop.dk er en dansk online forhandler af kæledyrsartikler til hunde, katte og smådyr som kaniner, gnavere og fugle og fisk. Vi har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, hundeseler, transporttasker, hundesenge, hundehuse og meget mere. Udover deres eget brand tilbyder Megapetshop.dk også produkter fra kendte mærker som Brit Care hunde og kattefoder, Carnilove hundefoder Hill’s og Eukanuba hunde og kattefoder. Megapetshop.dk har alt til dit kæledyr som flexliner, hundeliner fra Hurtta og mere end 650 halsbånd i et væld af farver. Vi har også en sektion med tilbud. Megapetshop.dk tilbyder hurtig levering og gratis fragt ved køb over en vis pris samt en fleksibel dages returret, så kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos dem. Megapetshop.dk er en E-mærket shop for din tryghed Vi afsender varer indenfor 24timer mandag til fredag.
Ole Rømers vej 26A, 6100, Haderslev, Danmark
- 20645521
- info@megapetshop.dk
- megapetshop.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hundesele
Buster er ikke glad for den. Han forsøger at få den af.
Jeg sætter den gamle på og den nye ovenover.
Vi går så et stykke og forhåbentlig længere hver gang.
Han trækker vel ikke med den.
Senere skifter jeg over til den gamle. Vi har haft en til en tidligere hund, men fra hvalp. Denne er 5 år.
Det har været en god oplevelse
Det har været en god oplevelse. Fik præcis det jeg bestilte.
Det er en skøn kurv til mine hunde og de er rigtig glade for den. 🤩
Vær nu ærligDe kunne for eksempel være mere klar i…
De kunne for eksempel være mere klar i spyttet Jeg har købt tre gange 3 frisbees hos dem i assorteret farver og alle ni har været blå sidste gang jeg køber hos dem de er ikke til at se vandet

Besvarelse fra Megapetshop
En nem handel og hurtig levering er…
En nem handel og hurtig levering er meget tilfreds med hundeburet
Kan anbefales
Hjemmesiden er en lille smule dum at navigere i, særligt i forbindelse med betaling m.m., men varerne er gode, leveringen er hurtig og kundeservicen er i top.
Nemt, godt og hurtigt
Nem webshop med gode angivelser af størrelser. God kommunikation og hurtig levering.
SUPER sted at handle online👍👍👍
En fornøjelse at handle her.Vare’ne kom meget hurtigt.ALT som det skal være.Vil klart anbefale at handle her👍👍👍
En virkelig positiv oplevelse
En virkelig positiv oplevelse!
Jeg bestilte en stor ordre og blev imponeret over den hurtige levering. Produkterne var flotte og af rigtig god kvalitet.
Stor tilfredshed
Nem hjemmeside at navigere rundt i. Jeg fik hurtigt mine bestilte varer uden problemer. De har et stort udvalg af produkter til reptiler og vil bestemt benytte dem igen.
Dårlig service og forkert produkt…
Dårlig service og forkert produkt tilsendt . Kan se i har svaret og nu tilbyder gratis fragt , det er sjovt det først kommer på tale efter jeg har anmeldt jer her på trustpilot. I skriver desuden at i nu vil ændre på farven af filtrene så det tydeligt fremgår at de nye filtre er hvide og ikke lyseblå som det nu fremgår af jeres hjemmeside så jeg vil mene fejlen ligger hos jer da i sætter et billede på der viser mine lyseblå filtre men modtager nogle hvide istedet som ikke passer til min fontæne. Jeg har skrevet mange mails før jeg fik svar og på intet tidpunkt har i tilbudt at hjælpe med gratis returnering af de forkerte filtre ej gratis fragt ved køb af ny fontæne som jeg så kan regne ud er nødvendigt da de andre filtre er udgået.som i nok kan se har jeg bestilt en ny fontæne da det jo var eneste mulighed og jeg ikke fik svar på om i ville betale returfragt på de forkerte filtre men jeg vil da meget gerne ha gratis fragt på min bestilling som jeg har betalt?

Besvarelse fra Megapetshop
Jeg bestilte en sele til min hund
Jeg bestilte en sele til min hund, og fandt derefter ud af at jeg ikke bare har bestilt i forkert farve, men også forkert størrelse.
Skyndte mig at skrive til firmaet for at annullere ordren, og der gik ikke engang 5 min før jeg havde et svar retur.
Bestilte igen, men denne gang i rigtig størrelse og farve.
Jeg bestilte en onsdag og min vare kunne hentes allerede fredag.
Selen er perfekt!
Farven er skrigende orange, og der ser simpelthen helt fantastisk ud på en sort hund.
Specielt på min. Han er så lille at folk ikke ser ham. Det gør de forhåbentlig nu 😁
Har indtil videre bestilt herfra 2x
Og har kun været yderst tilfreds med deres service 😊 Fra min bestilling til levering, er der gået de 2-3 hverdage! Jeg kommer med glæde tilbage - eneste jeg godt kunne tænke mig, at I havde - er et større udvalg til i sær rotter. Men har fundet en del og mine 3 kæle rotter er glade for alle deres nye ting + snacks 😂🩷
Var lidt skeptisk over at bestille her…
Var lidt skeptisk over at bestille her pga de andre anmeldelser, men alt er gået fint. Bestilte lørdag og kunne hente pakken tirsdag.
Gode priser
Jeg har handlet hos megapetshop et par gange til min hund herunder nye hundeskåle og denne gang lidt hundeguf, en flexi og en sele, og jeg synes deres priser er gode. Leveringstiden har begge gange levet op til de 1-2 dage, som de skriver.
Dyr men ringe bamse
Jeg købte en bamse til min bulldog, som på siden lover, at den kan holde til selv den mest aggressive tygger. Min hund ødelagde denne lille bamse på under 10 min, som hun gør med langt billigere bamser. Har skrevet til dem ang dette. Fik afvide, at det er individuelt.
Mener det er falsk markedsføring, når der står, at den kan holde til den mest aggressive tygger.

1850g sand i 2kg poser
Jeg købte chinchilla sand. Det fremgår i overskrift, at der er 2 kg i hver pose. Med småt tekst i beskrivelsen står der “ca. 2 kg”. Hver pose indeholder 1850g +- 5g. Et mindre indhold på næsten 10% kan vist ikke betragtes som “ca. 2kg”. Særligt ikke når de er nøje afvejet til 1850g. Et spøjst sted at spare et par kroner.
Ellers hurtig levering og standard Trixieprodukter.

Systemet er vigtigst
Jeg var igang med et køb på totalt kr 596,70 (Fragtfrit over 599,-), og systemet tillage fragt på mit køb.
Andre systemer virker på den måde at man justerer softwaren til at køb over (599,- minus fragten 39,-) 560,- i dette tilfælde bare bliver rundet op til 599,-
Jeg fik det svar at "der ikke var nogen rabat at hente". Jeg påpegede at det jo ikke var en rabat, jeg ville faktisk betale mere for varen, men uden held.
Svaret var "vi kan jo ikke tilgodese alle på den måde, så vil vi være nødt til at sætte priserne op".
Jeg opgav at forsøge at forklare, og købte bare varerne et andet sted, til samme pris og uden fragt.
Man sætter systemet over kunderne..!

Fantastisk kundeservice
Jeg oplevede en levering der endte med pakken forsvandt. Jeg kontaktede vredt firmaet, og fik efterfølgende en virkelig god kundeservice, en medarbejder der var imødekommende og meget hjælpsom. Tusinde tak for det.
Vh Helle Iversen
Gode priser,hurtig levering,god…
Gode priser,hurtig levering,god valgmuligheder
Tak
Jeg havde en god oplevelse
Jeg havde en god oplevelse. Jeg bestilte kaninbur og 36 timer efter havde jeg det. Det var billigt og god kvalitet.