Megapetshop Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 62 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser gennemgående den utrolig hurtige levering, det brede udvalg af spændende kæledyrsartikler og de rigtig gode priser på tværs af sortimentet. Mange forbrugere fremhæver desuden, at varerne altid er meget forsvarligt indpakket, og at bestillingerne hurtigt ankommer i perfekt stand allerede dagen efter købet. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med at modtage forkerte produkter, manglende varer i pakkerne eller defekte ting, der gik i stykker med det samme. Enkelte købere nævnte også uforståelige fragtpriser, misvisende oplysninger om produktets vægt og manglende hjælp fra kundeservice i forbindelse med modtagelse af beskadigede varer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med product, hvor nogle kunder roser de gode priser og solide... Se mere

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen og fremhæver den konsekvent hurtige forsendelse, hvor... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med kvaliteten af produkterne. Nogle kunder roser varerne for at være... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordrer og fremhæver en utrolig hurtig levering. Forbrugere... Se mere

Price

Forbrugere er generelt meget tilfredse med prisniveauet og fremhæver et fint udvalg på hjemmesiden samt fair... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har handlet hos megapetshop et par gange til min hund herunder nye hundeskåle og denne gang lidt hundeguf, en flexi og en sele, og jeg synes deres priser er gode. Leveringstiden har begge gange le... Se mere

Købte en Trixie slowfeeder til min forslugne, overvægtige kat som nu spiser betydeligt langsommere da han må arbejde lidt mere for føden. Varen kom hurtigt - fuldt ud tilfreds!

Jeg bestilte en fin Hundeklapvogn der var så bøvl med et hjul klagede over det 3 dage efter kom der en ny klapvogn uden jeg skulle sende den anden tilbage det er sgu da fantastisk service så 5... Se mere

Fantastisk oplevelse. Har handlet hos dem et par gange efterhånden, har alle gangene haft varerne i hænderne dagen efter. 👌 Tingene er pakket mere end bare forsvarligt ind, næsten til den side h... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr
  2. Kæledyrstransport
  3. Dyrehandel

Megapetshop.dk er en dansk online forhandler af kæledyrsartikler til hunde, katte og smådyr som kaniner, gnavere og fugle og fisk. Vi har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, hundeseler, transporttasker, hundesenge, hundehuse og meget mere. Udover deres eget brand tilbyder Megapetshop.dk også produkter fra kendte mærker som Brit Care hunde og kattefoder, Carnilove hundefoder Hill’s og Eukanuba hunde og kattefoder. Megapetshop.dk har alt til dit kæledyr som flexliner, hundeliner fra Hurtta og mere end 650 halsbånd i et væld af farver. Vi har også en sektion med tilbud. Megapetshop.dk tilbyder hurtig levering og gratis fragt ved køb over en vis pris samt en fleksibel dages returret, så kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos dem. Megapetshop.dk er en E-mærket shop for din tryghed Vi afsender varer indenfor 24timer mandag til fredag.

Svarer typisk inden for 1 uge

63 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

"udsalg" fup før priser

Deres før priser på tilbuds varer er fup og fiduser.
Mange konkurrenter har produkterne til samme pris eller mindrer (uden at være på udsalg) end megapetshops "udsalgs" pris.
Det gælder både hunde snack, dækner og legetøj.

24. september 2025
Megapetshop-logo

Besvarelse fra Megapetshop

Kære Maren.
Tak for din anmeldelse – det sætter vi pris på.

Vi er kede af at høre, at du oplever vores før-priser og tilbud som misvisende. Hos Megapetshop gør vi os umage for at sikre, at vores priser er konkurrencedygtige og retvisende. Vores før-priser er baseret på den pris, varen har været solgt til hos os i en periode op til tilbuddet, og vi følger naturligvis gældende regler for markedsføring og prismærkning.

Når det er sagt, så er vi helt med på, at markedet er dynamisk, og at priserne hos konkurrenter kan variere – nogle gange også være lavere. Vi forsøger løbende at matche markedet, men der vil være tilfælde, hvor andre forhandlere kan have lavere priser, afhængigt af deres egne kampagner, indkøbsaftaler og sortiment.

Vi tager din kommentar alvorligt og vil bruge den i vores arbejde med at blive endnu bedre og mere gennemsigtige. Hvis du har konkrete eksempler, du vil dele med os, hører vi meget gerne fra dig på info@megapetshop.dk– det hjælper os med at forbedre vores service.
Med venlig hilsen Hanne Megapetshop.dk

God oplevelse

Fik bestilt en for lille sele til min hund, opdagende det før jeg modtog pakken så ringede til kundeservice og kunne nå at annullere, meget venlig og hjælpsom betjening. Fik bestilt en ny og med lyn hurtig fragt. Kommer gerne igen :)

4. august 2025

God oplevelse

Utrolig hurtig levering - 24 timer efter bestilling kunne jeg hente varen i pakkeshop. Produktet levede fuldt op til mine forventninger.

16. juli 2025

Bestilte der fra for første gang

Bestilte der fra for første gang og er tilfreds med dem, men det trækker ned at dem der leverede bare stillede pakkerne i indkørslen, der var godt nok håndværker der lavede noget der ude men der blev ikke engang ringet/banket på døren for at meddele at der var pakker til mig.

19. juni 2025

En dårlig oplevelse blev til en god

En dårlig oplevelse blev til en god

Vi bestilte et hundebur, som ikke blev sendt i andet en original emballage som bare er en papkasse. Nem at bestille, god pris og hurtig levering. Desværre var kassen og buret noget medtaget ved modtagelsen. Vi skrev til dem på mail og sendte billeder, de svarede samme dag at de ville sende et nyt som også kom hurtigt.
Mega god service
Sidste stjerne får de dog ikke, da det nye bur var sendt i lige så ringe indpakning, her kunne det være rart at vide hvis man skal handle der igen at det var blevet bedre samt ny levering var til pakkeshop igen, her kunne det være rart vi ikke havde haft besværet med det igen og i stedet havde fået leveret hjem til.

12. juni 2025

0 giver jeg køb ikke der jeg siger…

0 giver jeg køb ikke der jeg siger aldrig mit foder stativ er knækket og det kan ikke holde til måde min hund spiser på og nu kan jeg ikke returnere det eller få penge tilbage det kan jeg se Andre heller ikke kan så slut med dem skulle jeg ellers lige til at købe noget foder men det bliver sørme et andet sted jeg har fire hunde så det var en stor ordre de går glip af men sådan er det held og Lykke med at skåret politik

18. februar 2025
Megapetshop-logo

Besvarelse fra Megapetshop

Hej Morten.
Du oplyser i telefonen at det er en gadehund du har, og at den har været voldsom overfor stativet. Reklamationsgaranti gælder desværre kun ved almindeligt brug. Vi tilbød dig at reparere det, men det takkede du nej til. Stativet blev anbefalet af en anden butik, men købt hos os, da vi var billigst, hvilket vi er glade for, dog ville vi ikke have anbefalet dette stativ, men 2 solide skåle på gulvet.
Vi er kede af at høre du ikke ønsker at handle hos os mere, og håber du finder det du skal bruge andet steds.
Dejlig dag til dig.
Mvh. Hanne Megapetshop.dk

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Bestilte torsdag aften, kom dagen efter. Det kan da ikke gøres meget bedre.
Har kun haft god erfaring med at handle der og høflig kundeservice. Kan kun anbefale dem

28. november 2024

Køb ikke på denne hjemmeside

Hold jer langt væk fra Megapetshop.
Købte en hundesele med defekt velcrolukning.
Måtte bruge strips for at holde selen lukket.
Reklamerede og blev bedt om at sende billed/video. Det var ikke dokumentation nok. De ville at selen blev sendt retur, hvilket blev gjort.
Efterfølgende blev jeg ringet op om at der ikke var fejl på velcroen og at jeg nok havde kæbt en for lille sele????
Penge retur for selen kunne slet ikke komme på tale. Den var jo brugt (ja- 1 gang for at kunne konstatere at den var defekt.
Usædvanlig dårlig kundeservice-derfor pas på hvis du handler med dem

5. september 2024

Meget fin service og levering dagen efter 🤗

Jeg havde set på en cykeltrailer til min hund flere forskellige steder på nettet. (Findes nærmest ikke i fysiske butikker) Enten havde de dem ikke hjemme og leveringstiden var 2-4 uger.
Jeg ringede til kundeservice ved megapetshop og fik god service til valg af trailer. Jeg bestilte/købte den samme dag og dagen efter kl. 10.00 var den leveret til min adresse.
Jeg er MEGET tilfreds, sikke en service, med hurtig levering og et super lækkert produkt 🤗🤗🤗

30. juli 2024