Jeg har handlet hos megapetshop et par gange til min hund herunder nye hundeskåle og denne gang lidt hundeguf, en flexi og en sele, og jeg synes deres priser er gode. Leveringstiden har begge gange le... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Megapetshop.dk er en dansk online forhandler af kæledyrsartikler til hunde, katte og smådyr som kaniner, gnavere og fugle og fisk. Vi har et stort udvalg af hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, hundeseler, transporttasker, hundesenge, hundehuse og meget mere. Udover deres eget brand tilbyder Megapetshop.dk også produkter fra kendte mærker som Brit Care hunde og kattefoder, Carnilove hundefoder Hill’s og Eukanuba hunde og kattefoder. Megapetshop.dk har alt til dit kæledyr som flexliner, hundeliner fra Hurtta og mere end 650 halsbånd i et væld af farver. Vi har også en sektion med tilbud. Megapetshop.dk tilbyder hurtig levering og gratis fragt ved køb over en vis pris samt en fleksibel dages returret, så kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos dem. Megapetshop.dk er en E-mærket shop for din tryghed Vi afsender varer indenfor 24timer mandag til fredag.
Ole Rømers vej 26A, 6100, Haderslev, Danmark
- 20645521
- info@megapetshop.dk
- megapetshop.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Dårlig oplevelse med at få hjælp til en…
Dårlig oplevelse med at få hjælp til en kattebakke der var ødelagt ved ankomst.
Jeg skrev og sendte billeder af det
og det skulle jeg bare finde mig i.
Ingen hjælp at hente hvis du har modtaget noget som er beskadet

Besvarelse fra Megapetshop
Meget fin og hurtig levering 😀☀️og til…
Meget fin og hurtig levering 😀☀️og til fair priser - kan kun anbefales til andre👍☀️
Fuldt ud tilfreds
Købte en Trixie slowfeeder til min forslugne, overvægtige kat som nu spiser betydeligt langsommere da han må arbejde lidt mere for føden. Varen kom hurtigt - fuldt ud tilfreds!
Jeg bestilte en fin Hundeklapvogn der…
Jeg bestilte en fin Hundeklapvogn der var så bøvl med et hjul klagede over det 3 dage efter kom der en ny klapvogn uden jeg skulle sende den anden tilbage
det er sgu da fantastisk service
så 5 store stjerner herfra Lene Jensen
God line med justerbar funktion
God line med justerbar funktion, rund line gør det nemt at holde fast
En større kamp om at få en retur label…
En større kamp om at få en retur label grundet fejl på hjemmeside. Det er ikke lykkedes endnu, på trods af længere mail korrespondance.
Gode priser, gode produkter.
Gode priser, gode produkter. Især vil jeg fremhæve Trixie kattelegetøj snackbox 19 x 13 x 14 cm; det er både et godt aktivitetslegetøj, hvor ens kat får brugt sanserne, men først og fremmest er det en rigtig god slowfeeder.
Jeg købte en hundesele og et halsbånd
Jeg købte en hundesele og et halsbånd, men halsbåndet var ikke i posen. Da jeg kontakter dem at det mangler, kan de ikke se i deres system at det skulle mangle. Jeg får efter lang mailkontakt, returneres beløbet, mit overvågningsmateriale var dårligt, (hvem havde troet det var nødvendigt overhovedet sende overvågning af udpakning) men de vil ikke bruge mere tid på det. Jeg får ikke en frifindelse for snyd, så nu er jeg stemplet som tyv for 74 kr. Tak men nej tak, til megapetshop! Sikke en dårlig håndtering!

Besvarelse fra Megapetshop
Godt produkt og hurtig levering
Godt produkt og hurtig levering - tilfreds kunde :-)
Et pænt bur
Et pænt bur, men ikke velegnet til kanin.
Beholder det for det passer bedre til græsnings bur til min skildpadde.
Desværre har der været en RET stor uenighed om en “Gratis Gave”som jeg skulle betale for. At jeg selv har lagt den i min kurv, men den poppede op og der står Gratis og så trykker man jo på vælg en gave, da det er gratis.
Dette gælder dog kun en fra kundeservice & jeg har så skrev lidt med en der var til at kommunikere med og hun var sød/høflig.
Om jeg vil vælge at handle der igen?
Ja.
god oplevelse
nem overskuelig hjemmeside , hurtig ekspedition , er dog lidt i tvivl om produktet
hurtig levering
hurtig levering. Wizard virker effektivt i havedammen
Fik foderautomat til fugle som virker…
Fik foderautomat til fugle som virker som forventet.
Pakket godt ind og alleverer 1 dag efter bestilling.
Det virker lynhurtigt og effektivt
Det virker lynhurtigt og effektivt
Dækkenet er af super god kvalitet
Dækkenet er af super god kvalitet, og bestilling, levering er meget tilfredsstillende.
Sofapude til hunden
Sofapude til hunden
Jeg har købt en rigtig fin sofapude til min hund fra Trixie og er godt tilfreds med både produktet og service. Hurtig levering .