Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Se mere
McDonald's
McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Se mere
Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Se mere
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.
Jorie Boulevard 2915, 60523, Oak Brook, USA
- mcdonald.dk
Small tasty bacon
Det er blevet en penge maskine, man får ingenting for pengene længere. 97,- for en small tasty bacon med pommes. Det er slut med mcd!
Var må MCD den 15/11 kl.18 i Søborg
Var må MCD den 15/11 kl.18 i Søborg
vi stod selv og bestilte på en af deres maskiner, men da vi skulle betale virkede den ikke og man kunne ikke trykke en bon ud, men vi nåede at se ordre nummer inden maskinen gik ud, vi går så til kassen for at gi dem vore nummer og betale for maden, efter ca 15 min. fik vi vores mad, og den var bare iskold, jeg går op og påtaler det, og medarbejderen misforstår os åbenbart for efter 10min kommer han kun ned med nye pomfritter til os, endnu engang op og snakke med dem, denne gang ber jeg om at snakke med chefen, som spørgen om vi har spist det i resturanen eller taget med hjem, jeg siger vi har spist det hos dem og han kan gå med ned og se maden at den er kold men til det svare han lidt overlegent "næ tak" og siger vi kan få noget gratis is i stedet for, jeg tænker bare man smider sku da ikke 405 kr for noget mad, og så kan vi nøjes med 3 is, RINGER SERVICE, skal man lede længe efter, og ikke nok med det så var der møg beskidt i resturaenten en kunde havde tabt sin sodavand ud over et bord, det havde de ikke tid til at fjerne og skaldespandede var så proppet af det røg på gulvet, og uden for indgangngen var der en kunde der havde brækket sig det gjorde de heller ikke noget ved så man skulle skræve hen over det for at komme ud, dette er min værste oplevelse på MCD, kan virkelig ikke anbefale det sted, men jeg forventer da at få mine penge tilbage når der er en VOKSEN der læser det her....
Kolde, slatne og smagsløse pommes
Plejede at elskede McDonald’s pommes fritter men synes ikke McDonald’s i Brande laver andet end kolde, slatne, smagsløse pommes. Øv! Ellers en fin McDonald’s restaurant 😌
Ringe service bogstavelig talt
Kan det virkelig passe at fordi man har lavet en mobilbestilling til afhentning via McDrive ikke kan ændre det til at få maden i restauranten i stedet?
Øv oplevelse i den nyåbnede McDonalds i Ringe. Vi plejer altid at bestille over app via McDrive, hvilket jeg havde gjort denne gang også.. men børnene ville ind og se den nye restaurant (læs:legeområdet).
Efter at have ventet på betjening ved kassen (lidt ventetid trods der ikke virkede travlt), fik jeg at vide, at jeg skal køre rundt om for at få min bestilling - jeg undrede mig over, at det ikke kunne lade sig gøre (bestillingen er betalt og man skal blot oplyse sit navn i McDrive for at få sin mad - hvorfor kan man ikke få udleveret sin mad i restauranten i stedet???) og spurgte derfor igen og fik svaret 'det kan systemet ikke klare. Du skal gennem McDrive'
... så jeg skulle have 2 mega skuffede børn ud af legerummet for at køre gennem McDrive for at få udleveret maden................
Vi kom/kommer ikke ind i restauranten igen...
OBS: for at give feedback skal man åbenbart gemme kvitteringen - hvilket jeg hverken vidste eller fik med, dermed denne offentlige feedback.
0 stjerner, vildledning, falske forudsæ
Spurgte om leveringstid på maden inden bestilling på hovedbanegård.
Expedienten sagde 2-3 minutter hvilket var grunden til jeg bestilte.
Den reelle ventetid var ca. 6-7 minutter. Det betød jeg ikke nåede mit tog, og måtte vente 30 minutter på det næste tog.
Stedet vildleder og snyder en til at købe et produkt som ikke kan leveres til tiden.
God oplevelse
Skide god service jeg var inde på McDonald’s i Odense m og her bestille jeg en menu men da jeg fik min cola var der ikke noget is i der efter spurgte jeg en medarbejder og fik et klart og godt svar igen “ja det finder jeg lige til dig ” kæmpe anbefaling her fra
I roder rundt i min odrer op.jeg får…
I roder rundt i min odrer op.jeg får ikke hvad jeg bestilt, og siger jeg skal klage til Wolt. Det r sgu da ikke Wolt der pakker mine ting. Der kom mad i forsejlet pose. Tag jeres fejl til jer. I skylder
Jeg var på jeres restaurant i…Frederikssund
Jeg, min niece og manden, var på jeres restaurant i Frederikssund( kl var ca 18.30)deromkring, og havde ved en fejl( el maskines) kommet til, at betale for 4 menuer, skønt jeg kun skulle ha 3. Jeg spurgte den unge mand, da han kom ned med maden, om han lige ville tjek bon’n og han bekræftet, jeg spurgte så om der var noget, vi kunne gøre for havde ikk brug for 4 menuer, og han gik op og tjekkede, hvorpå få min efter, vende tilbage med pengene retur fra den 4.menu og tog ikk menuen med tilbage … det kalder jeg sku go stil af MCD - Frederikssund.. så tak for go service herfra 😊
Uvornet personale
Uvornet personale, nægtede at give sit navn og personale nummer.
10 kroner for 1 stykke bacon?? Tager i gas på mig? Det er så ikke så underligt at i har 8.22 milliarder i overskud når i tager gas på jeres kunder og samtidigt er ligeglade med det der kan kaldes for service....
Ikke underligt at i på trust pilot ligger som i gør, for det har i fortjent...i skulle faktisk ligge langt lavere...ligesom 0.1 for det er der i hører til ...
Tog 11 minutter for 2 burgere, men der blev serveret for 5 driveins i den tid jeg ventede
McDonald's Søborg
McDonald's Søborg.
To uspiselige burgere hvor kødet på den ene lå halvt ude af burgeren, men den var så gammel at kødet klistrede til bollen. Den anden var sten hård i bunden. Virkeligt klamt og uspiseligt.
Man får sku mindre og mindre efterhånden
Hvordan kan det være, at når man bestiller 6 nuggets, så får man valgfri 25 ml gratis sur/sød eller barbecuesovs med.
Men hvis du ønsker pomfritsovs til dine nuggets, får man kun 10ml pomfritsovs med.
Hvis man så ønsker og få ekstra pomfritsovs med, så skal betale hele 4kr per 10 ml man ønsker.
Så hvis jeg vil ha 25ml pomfritsovs med, så skal jeg købe 2 ekstra, så jeg ska smide hele 8kr mere, for og få samme dyppelse med, som de ellers forære væk normalt?
Plus, hvorfor er det alt i foretager jer, bliver lavet mindre? Det er lige fra boller i bruger til burgere, til de små poser dyppelse man får med. I skære ind til benet hvad alt angår, samtidig med i hæver priserne flere gange om året. Jeg måtte idag betale hele 104kr for 2 mcfeast, som efter de var steget sidste gang, kostede 49 kr, jeg kan så regne ud, den er allerede steget 3 kr igen. Det er direkte jammerligt efterhånden.
Bondefangeri
På vej hjem til Aalborg efter en lang dag i København ankom min bror og jeg sultne, men i så god tid til banegården, at vi regnede med at have rigeligt tid til at købe en burger til at tage med i toget. Vi havde et helt kvarter. Vi bestilte - og betalte - vores ordre, der fik nr. 011. De første fem minutter gik fint. Ordrerne røg over disken, og nr. 012 og 013 blev udleveret. Efter yderligere 5 minutter var alle 10'erne og 20'erne ekspederet. Da nr. 035 havde fået sin mad, spurgte jeg, om de havde glemt ordre nr. 011. "Det tror jeg ikke," var det afvisende svar. Jeg forklarede, at vi skulle nå et tog, men ingen reaktion. Efter 14 minutter måtte vi hoppe på toget - sultne og 170 kr. fattigere. Hvordan kan det tage +15 minutter at klargøre to menuer? Hvordan kan 25 mennesker, der bestilte EFTER os, få udleveret deres mad FØR os? Aldrig mere vil jeg betale, FØR jeg får udleveret min mad.
McDonald's Telefontorvet er ringe!
Jeg var på McDonald's Telefontorvet i Århus og ventede i over en time for at få min ordre! Virkelig ringe service!! Personalet var ikke til at komme i snak med, da de ignorerede mig fuldstændig! Det endte med at jeg fik den forkerte ordre, men jeg magtede ikke at vente mere.
Fraråder at tage på McDonald's Telefontorvet i Århus om aftenen for enhver pris! køb en slice i stedet for!
Jeg plejer at elske en Big tasty bacon
Jeg plejer at elske en Big tasty bacon, men i dag har jeg købt den igen og det var da en sørgelig form for burger jeg længe har set. Jeg tror simpelthen I skal have fjernet ordet “Big” fra den, da den betegnelse er misvisende nu, med den bette pjevs i kalder for en big tasty bacon nu og det er jo ikke ligefrem at den er blev billigere. Sidste gang jeg nogensinde handler ved mcd, nu når I er blevet så grådige.
Havde en rigtig dårlig oplevelse med en…
Havde en rigtig dårlig oplevelse med en ung mand i kassen. Smart attitude og virkelig dårlig service ! Det var sidste gang jeg satte mine ben på Mc Donalds i Helsingør!!!!!
Kold mad, leveret for sent
McDonalds, Tarup, Odense.
I går bestilte vi mad til kl. 17,15, og vi fulgte via Trekking og ved 17.10 tiden stod der at maden er lige på trapperne.
Kl. 17,15 stod der pludselig: levering kl. 17,55.
Der var ingen årsag til den ændring.
Da maden kom lidt i 18,00 så var maden ISKOLD.
Ufattelig dårlig. Kold mad smager ikke godt.
Hvad sker der for McDonalds?
Jeg fatter ikke hvad McDonald´s vil med…
Jeg fatter ikke hvad McDonald´s vil med levering med Wolt. Har nu en del gange modtaget næsten kolde burgere, og en McFeast kold og salat totalt klasket sammmen, da budet leverede til 9 andre før mig.
Købte 3 happy meals i Søborg til min…
Købte 3 happy meals i Søborg til min datter og hendes veninder. Bad om at få 3 forskellige BTS figurer, da vi ugen forinden havde fået 3 ens figurer. Ekspedienten oplyser mig om at dette kan jeg ikke få, da de kun har en slags af gangen. Jeg får 3 ens figurer igen. Det vil sige Nu har vi fået 6 ens figurer på to uger. Så pigerne kan ikke engang bytte figurerende indbyrdes. For de har alle sammen fået den samme figurer. Så der er ingen overraskelse for de unge mennesker når de åbner deres Happy meals for at se hvilke figurer de har fået.
Det er sgu da det dummeste.
Beste mad ever