Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Se mere
McDonald's
McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Se mere
Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.
Jorie Boulevard 2915, 60523, Oak Brook, USA
- mcdonald.dk
McDonnalds i Korsør.
McDonnalds i Korsør.
Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans navn. Han var høflig, beleven, opmærksom, smilende, effektiv og samtidig meget empatisk over for os to halvgamle, trætte mennesker.
Hvis jeg havde mit eget firma, var han helt klart en ung mand jeg ville forsøge at headhunte. Jeg håber virkelig at McDonnald sætter pris på ham, han kan nå langt, med den indstilling og arbejdsindsats han lægger for dagen. Desuden var maden varm og lækker, jeg kan ikke mindes at jeg tidligere har brændt mig på en pommefrit på McDonnald.
Mvh Susanne og Lars
Meget utilfredsstillende toilet- og…
Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold
Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk. Hver gang har personalet henvist os til tankstationen ved siden af. Problemet er bare, at der ikke er noget puslebord dér.
Det betyder, at vi bliver tvunget til at skifte vores datter på et meget beskidt og uhygiejnisk toiletkulv, hvilket er helt uacceptabelt.
Ved vores seneste besøg valgte jeg derfor at skifte min datter på bænken, hvor vi sad og spiste, da der simpelthen ikke var andre muligheder. Herefter blev jeg bedt af personalet om at lade være på grund af hygiejneregler. Jeg spurgte, hvor jeg så skulle gøre det, når der ingen alternativer er. Svaret var, at hun godt kunne forstå situationen, men at reglerne ikke tillod det.
Det er simpelthen for dårligt, at man som børnefamilie står uden nogen reel løsning. Enten fungerer puslefaciliteterne, eller også må der findes et reelt alternativ. Det kan ikke være rigtigt, at man bliver henvist til at skifte sit barn på et klamt toiletgulv – og samtidig får at vide, at man ikke må gøre det inde på restauranten.
Dette lever slet ikke op til det, man burde kunne forvente af McDonald’s
Hentede mad til mine 2 syge børn
Hentede mad til mine 2 syge børn. Kom hjem med en burger som jeg havde lavet en speciel ordre på grundet allergi, men fik udleveret en normal.
Købte en is med chokoladesovs men for det første skulle jeg nærmest bruge lup til at finde isen den var under halv str. iforhold til hvad den plejer og der var ingen sovs på og ingen ske med
En is der koster 28 kr skal simpelthen indeholde mere en 4 små mundfulde og sovsen skal være der
En speciel ordre skal leveres. Der er jo en grund til at den bliver lavet speciel
McDonald’s på Silkeborgvej i Herning. Er simpelthen SÅ dygtige til at udlevere de forkerte varer. Det er nærmest hver gang der er fejl i ordren
Clara Julin giver en super god…
Clara Julin giver en super god oplevelse ved front fisken og Clara R levere maden hurtigt og har gjordt min mave tilfreds s
Mc Donald's Falkoner Allé
Mc Donald's Falkoner Allé:
pommes frites take-away, som VITTERLIGT var mindre end halvfyldt! Ej, kom nu! Det er jo decideret sjusk!
McDonald’s Vinding
McDonald’s Vinding
Mega dårlige pomfritter de var helt bløde og kolde🤢
Rigtig rigtig dårlig oplevelse ved Mac…
Rigtig rigtig dårlig oplevelse ved Mac Donalds på Nykøbing Mors. Virkelig dårlig til skiltning om glat gulv. Så glat at min kæreste falder og slår hovedet😡
Anmeldelse af McWarp
Jeg tog af sted til McDonald's igen efter den gode oplevelse sidse gang (målrettet for at prøve McWrap) At jeg fik den syndes jeg det var lidt svært at knække koden til hvordan man åbnede den, men er var en manual. Da man havde spist halvdelen sad pappet i vejen og jeg vidste heller ikke hvordan man kunne spise resten. Kyllingen var ikke crispy (selvom jeg havde bestilt crispy version) den var virkelig slatten, fordi der var for lidt salat i. Kyllingen smagte heller ikke rigtig af noget (gætter på man skal købe tasty version)
Jeg syndes dette koncept er en rigtig god ide, og den kan få mig til at tage mere på McDonald's. Jeg håber i vil se min kritik konstruktiv, og jeg håber i vil gøre noget ved det så i kan få Danmarks bedste warps.
Jeg var idag på den nye mac ved…
Jeg var idag på den nye mac ved Langeskov.
Der kommer jeg ikke igen.
Det tog lang tid, selvom jeg var den eneste kunde i bil. min bigmac menu var blevet tryllet om til 2 almindelige cheeseburgere da jeg kom hjem, min filetofish var ikke god og deres pommes var kedelige.
Hold jer væk fra Macdonalds i Køge
Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt skidt. Bollen var iskold og meget tør.
Vi bestilte desuden en MacFeast og her skulle vi have pickles ud og extra mayonnaise for at få en frisklavet burger, endnu en kold burger.
Fritteren var oversaltede.
Chili cheese tops kolde, bacon burger også kold og meget fedtet.
Det eneste der levede op til forventningen var drikkevarerne og hvidløgs mayonnaise. Vi smed det hele ud og kørte på Burger King - DE SERVERER VARMT MAD!
Macdonalds i Køge er absolut no go og der var ikke travlt.
Meget trist oplevelse, det bliver bestemt Burger King i Køge fremover - meget skuffende - det er somom Macdonald er blevet “fat and happy” og kører på autopilot uden form for anstændighed. Vi brugte +300,- på et ultra trist måltid! ØV!
Jeg kunne ikke komme i kontakt med…
Jeg kunne ikke komme i kontakt med personalet for de havde mere travlt med at hyggesnakke. Jeg fik en frossen bolle, og fik at vide at så måtte jeg vente et par timer på at kunne spise den. Øv, for en ringe service. De ansatte er ikke opgaven voksne. Der gider jeg ikke komme mere. Så vælger jeg 7-11 med kaffe og muffin
Besøgte den nye restaurant ved Rønde
Besøgte den nye restaurant ved Rønde. Var skuffet over at interiøret ikke var mere hyggeligt. Cola Zero med isterninger smagte underligt - måske var det klor. Burgerne var ikke specielt varme, trods nylavede. Et
formildende argument - at vi benyttede os af et app tilbud, så prisen var ok - men kvaliteten og smagen haltede en hel del. Bordet var i øvrigt ikke tørret af - så der var en del pletter på fra sidste servering. Lad os bare sige, at der er plads til forbedringer.
God oplevelse.
God oplevelse.
Hurtigt levering, maden var dejlig varm
Masser af servietter
En FANTASTISK oplevelse i Mc
En FANTASTISK oplevelse i Mc. Hillerød søn. 30/11..
En godt fyldt mc..
Et super glad og venligt personale..!! Der bare havde styr på det..!! Ingen kø.. Ingen kaos og pænt og rent over det hele…
Som prikken over i’et.. kommer der sørme en personale rundt og byder på kaffe og the.. 🥳
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2…
Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da for dælen ikke være så svært, og I skylder mig omkring 30 kr 😡
Find nye app udviklere :)
Nu har jeg brugt 10 forsøg på at modtage en mail med en sikkerhedskode til jeres app. Det virker ikke, og manden bag disken siger at det hører han tit, alene for 5 min. siden. Fyr dog det bureau, og find nogen der ved hvad de laver :)
Utrolig dårlig oplevelse
Ventede 15 min på maden, den bestilte is var stort set smeltet ved udlevering - øvrig del af bestilling var mangelfuld og maden var kold. Spiseområdet var møgbeskidt og affaldsstationer var så overfyldte at affald lå på gulvet. Alt i alt en MEGET skuffende oplevelse.
dårlig service og kold mad
Risskov - Grenåvej
Jeg har brugt denne McD Flere gange og der er næsten altid problemer med min ordre. Dog her i går d. (18/11-25) var godt nok alt for ringe.
Først blev vi mødt af en medarbejder som absolut ikke skulle arbejde med kunder. Ingen "Hej" eller smil, hun har kold og negativ. Fru kold og negativ gider knap nok at høre efter hvad vi skal have og ender med at vi skal rette min bestilling frem og tilbage.
Hvilket er helt okay specielt hvis jeg skulle have noget kompliceret. men 1 mixed teambox menu, 1 mixed teambox, 2 cheeseburger. synes jeg ikke er en svær bestilling. og når udstråling så siger "Jeg gider ikke at være her." bliver man i tvivl om de over hoved høre efter.
Jeg får så betalt og køre videre til næste vindue og her får udleveret min mad. der manglede så en mixed teambox og pomfrit dyppelse.
så startede møllen så forfra og da jeg når rundt og får min teambox som manglede første gang. siger jeg til pige nummer 2 hey der mangler stadig Pomfritsauce. hvorefter hun bliver meget defensive og siger det var med. så siger jeg højt " At det gider jeg ikke diskuterer" viser hende hvad der er i posen og ganske rigtigt den manglede.
Det bedste af det hele er når jeg kommer hjem, alt maden var nået at blive kold pånær den boks de glemte som jeg skulle vente på.
Så hvis du er til dårlig service og kold mad så er det her stedet for dig.
Vi var i Sunderlugum og handle og ville…
Vi var i Sunderlugum og handle og ville så på den MD der ligger lige over for butikkerne, vi bestilte ved standeren, der var åbenbart ikke mere papir til kvitteringer, så det fik vi ikke, vi valgte så at få leveret ved bordet, men maden kom aldrig, der stod en stor kø oppe ved udleveringen / kassen, og alt virkede noget kaotisk, efter ca en times venten, gik vi op med vores bord nummer og kørte der fra uden mad og uden at ha fået vores penge tilbage, vi havde ikke tid til at vente længere, vi købte så mad hos pølsevognen i Aventoft, som forøvrigt var ganske godt og noget billiger.
OPDATERING : Den Danske kundeservice har løst / kompenceret mig som de nu kunne på fineste vis, det er jeg virkelig taknemlig for :-) SÅ tak til McDonald i Danmark :-)