McDonald's

Meget utilfredsstillende toilet- og pusleforhold Vi har nu været på McDonald’s på Rødovrevej tre gange, hvor handicap-/pusletoilettet enten har været i stykker, eller hvor nøglen har været væk... Se mere

McDonnalds i Korsør. Vi spiste på McDonnald i Korsør torsdag d.18 december 2025 ved 21 tiden. Vi blev betjent af en nydelig ung mand, i en hvid skjorte og sorte bukser, jeg så desværre ikke hans na... Se mere

Vi vil gerne give feedback direkte i app’en, men det kræver en bon, en bon vi undlod at få for at spare miljøet. Det er første minus. Vi bestilte en bearnaise burger med glutenfri bolle. Helt s... Se mere

Tager forbi McD i Søborg og bestiller 2 dobbelte chb og en lille pommes, og betaler 82,- for det. Får 2 enkelte chb uden pickles fordi én eller anden har bestilt det, iskolde pommes 😡🤬. Det kan da f... Se mere

1. Restaurant
  2. Fastfoodrestaurant
  3. Burgerrestaurant
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

McDonald's is an American fast food company, founded in 1940 as a restaurant operated by Richard and Maurice McDonald, in San Bernardino, California, United States.

Brønderslev *husk jeres kvittering*

Husk at få udleveret kvitteringen!
En ung kvindelig medarbejder stjæler fra kunde.

Manglede en burger efter en tur forbi mc drive, og da jeg gik ind for at høre dem om fejlen, var tyven ved at gøre klar til at æde den, mens hun stod og fniste, sammen med en anden kvindelig medarbejder!

Det var åbenbart sejt i deres øjne at stjæle en burger, udover at de gav mig et blik som om jeg er nærrig.

Rent udsagt klam, og ynkelig behandling. Og det er den type piger der ikke mangler noget, men tværtimod har velhavende forældre.

Fik burgeren, men gik ud med dårlig smag i munden. De sætter en i en situation, hvor man går og har det dårligt over, at man ikke donerede mad til hele holdet.

Og blev flov på deres vejne! Hvorfor skal det nå så langt, at man næsten skal slås om en burger der er kun værd 25kr i et 1st verdens land?

Det er måske hvad hun tænkte da hun stjal.

De typer kvinder undervurder folk, og det ender altid med at deres brødre, fædre, eller arbejdsgiver der skal stå til ansvar for deres handling.

De kommer til at undervurdere den forkerte person en dag.

Det blik hun havde da hun så mig gå ind, mens hun var ved at forberede det stjålne mad til at blive ådt, var det mest ulækker blik jeg har set de sidste 15år.

Lav kvalitet person. Og at hun syntes det er sjovt, spreder hun dårlig karma.. what goes around comes back around.

Historier som dette, er ting familier snakker om når de sidder sammen, omkring bordet.

Fædre giver det videre til deres sønner, og deres sønner går i byen, og tager det dårlig karma med dem, og ubevidst ender det med at sønnen udnytter den type kvinder.

Men jeg er ikke den type far, søn eller bror, istedetfor finder jeg en anden afdeling med folk af høj kvalitet.

Og advare folk herpå at huske jeres kvittering.

Jeg var naiv og troede at det var en fejl, men da jeg så deres opføresel, var det klart en bevidst handling.

1. september 2025

McDonald’s Helsingør

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan de gang på gang kan lave så mange fejl i drive in. Hvis det ikke decideret er det forkerte mad man får udleveret så mangler der altid et eller andet.
Er man heldig at få udleveret den rigtige bestilling, er burgeren kastet sammen, så det ligner at posen lige er blevet rystet inden udlevering.
Konceptet ved drive in, falder ret meget til jorden, når man alligevel skal ud af sin bil og ind i butikken for at gøre opmærksom på fejl.

31. august 2025

Big tasty er blevet 50% mindre uden at de skriver det.

Big tasty er blevet skrumpet uden at man bliver informeret. De før 19 ml, blev til 14 ml. Og nu kun 10 ml. Pommes frites sauce er også skrumpet på kort tid uden at man bliver informeret. Det er sindsygt at betale 4 kr. For 10 ml. Sauce til i forvejen en mega dyr ret. Grådig resturant kæde.

31. august 2025

Lunken mad og ubehøvlet betjening

Jeg har i aften den 27.08.25 kl 23.15 været på McDonald’s drive in, Tempovej 1, Ballerup, som ligger ud til Ballerup Boulevard. Ved bestilling spurgte jeg, om det var muligt at få helt frisklavede pomfritter til min Mcfeast meny. Dette skyldes, at jeg tidligere har oplevet på denne McDonald’s restaurant, at få pomfritter som var lunkne og ikke frisklavet. Medarbejderen som tog imod min ordre, var ikke sikker på, om det var muligt, men han ville spørge ad. Da jeg modtager min ordre, spørger jeg den anden medarbejder Sofie, om de er frisklavet, hvilket hun fortæller, at de er. Før jeg forlader drive in køen, smager jeg på pomfritterne. De er lunkne og slet ikke frisklavet. Dette fortæller jeg medarbejder Sofie, som bliver tydelig irriteret. Hun fortæller, at jeg skal køre frem, og så vil jeg få nogle nye pomfritter. Jeg ved ikke, hvor jeg langt, jeg skal køre frem. Da der ikke er flere bilister i køen bag mig, standser jeg bilen og går tilbage til udleveringsluen. Der er ingen medarbejder at se, så jeg kalder efter en. Medarbejder Sofie kommer frem, fortsat irriteret og siger, ” Du får nogle nye pomfritter, så slap af”. Jeg har på intet tidspunkt hævet min stemme eller været ubehøvlet, derfor vil jeg på ingen måde acceptere at blive tiltalt på denne måde. Jeg siger, “ Hvad er det lige, du siger til mig ?”, hvor efter medarbejder Sofie gentager, at jeg skal slappe af. Da jeg kører derfra, nu med frisklavet pomfritter, ser jeg en anden kunde komme tilbage for at klage over sine varer. Jeg tjekker straks min Mcfeast; den er lige så lunken, som pomfritterne jeg først fik.
Det er på ingen måde i orden at sælge varer, som forventes at være frisklavet, samt at blive mødt af en ubehøvlet medarbejder, når dette bliver påpeget.
Jeg vil hermed fraråde alle andre til ikke at købe noget fra denne McDonald’s restaurant.

27. august 2025

Nej tak…

Bestitle en sodavand bragt til bordet og da der var gået 10 minutter så jeg den bare stod om bag ved kassen der de bliver lavet. Så tænke jeg at den ville komme nu så jeg satte mig igen og da der så var gået 5 minutter mere og den stadig ikke var kommet gik jeg op og klagede hvor de så ikke gad give men dem og så endte jeg så med at få den til sidst 0/10 og det alligevel dårlig mad oplevelse

26. august 2025

Elendig app som ikke er logisk opbygget…

Elendig app som ikke er logisk opbygget og derfor giver mulighed for at bestille i forkert “restaurant”. I de såkaldte restauranter får man at vide at de ikke har noget at gøre med appen så de kan ikke hjælpe. Så bacon og pommes er mere slatne end normalt når man endelig når frem. Ellers er McDonald’s så trist som det altid har været.

26. august 2025

Ubehagelig oplevelse

Mig og min veninde var på MacDonalds og jeg bestilte på maskinen og da jeg skulle til at betale virkede den ikke og der var et låg der røg meget voldsomt ud og jeg sadge det til en medarbejder hvor han så sukkede og trampede i gulvet hen og beskyldte mig for at have ødelagt den jeg fortæller så at der ikke er mere papir tilbage i kvitteringsmaskinen og det er derfor den ikke virker men han ignorerede mig der efter kom jeg op til kassen for at betale og vi ventede lang tid på maden da det endelig var mig kommer jeg op og tager maden og ser at der ikke er noget sugerør til min sodavand jeg siger så til min veninde hvor mit sugerør og der går lang tid før man svarer og så når jeg er på vej op ad trappen til den anden sal står han og bliver sur over at jeg ikke har Taget imod det sugerør han har prøvet at give mig jeg får så ikke noget sugerør og vi går ovenpå og sætter os hvor der er rigtig klistret på gulvet fordi der er nogen der har spildt sodavand over det hele der er mudder og hår på bordet og der ligger brugte servietter på bordet og vi var sultne så vi vælger at ignore det når der så kommer nogen og sætter os overfor os opdager de vor beskidt der er de siger det til en medarbejder når medarbejderen kommer over for at gøre rent så spørger jeg meget sødt og forsigtigt om de måske også skulle gøre rent ovre ved os han mumler et eller andet underligt noget med at man skal stå i kø meget dårlig opførsel😔😔

23. august 2025

På McDonald’s Nordvest er der fejl i…

På McDonald’s Nordvest er der fejl i ALLE ordre. Vi har endnu ikke prøvet en bestilling som
Ikke har haft fejl ( vi bor vel og mærke 200 m fra restauranten) i dag har de formået at glemme pomfritter i mit barns happymeal og givet mig en cola zero istedet for alm cola.
Sidst kom jeg hjem og manglede en pose tops. Man kan ikke ringe til restauranten så den er stadig til gode 😵‍💫

23. august 2025

Skrald oplevelse

Skrald oplevelse, og der er ikke første gang…

Lod den gå da de glemte mine tops/nuggets første gang, men nu er det 3 gang jeg bestiller på Kbh Hovedbanegård og har manglet nogle varer. Det simpelthen for skod at jeg er blevet snydt gang på gang på gang, og i skal være heldig jeg altid har et tog jeg skal nå og derfor aldrig finder jeres fejl før jeg er i toget, men ret op på jeres fejl, det simpelthen for dårligt

17. august 2025

Øv øv øv en oplevelse

Øv øv øv en oplevelse, vi fik efter vi var inde og spise hos jer på McDonald’s i Aabybro.
Vi ankommer på mc og holder i bås og går ind og bestiller mad, og da vi kommer ud igen, er der en p-skive sat fast på min motorcykel og en bøde/afgift på hele 910 kr - fordi der mangler en p-skive. Jo, jo tak skal du da have.
Mc er faktisk FRITAGET for at have en p-skive på alle offentlige p-pladser, det er der afsagt dom i hos Vejdirektoratet!
At der alligevel er givet en bøde/afgift kan kun lade sig gøre for parkeringen uden p-skive, fordi det er en privat p-plads og et privat firma som McD har bedt om at varetage opgaven. Men det er jo en offentligt tilgænglig p-plads, så her bør det bare fremgå tydeligt af skiltning, at også mc skal have en p-skive - for når man på mc ikke ellers SKAL have en p-skive, så har man ikke en med og den er altså derfor svær at stille. Og sådan en dårlig hilsen holder motorcyklister væk fra jeres restaurant.

Ja, så hold jer væk fra McDonald’s, når du kører på mc, for restauranten har skam ikke noget med det at gøre, siger de - selv om der findes flere skriv og artikler om, at det er restauranten, der har bedt p-firmaet om at tjekke parkeringerne på pladsen. Og 910 kr er noget mere end de fleste andre p-afgifter.
Så hvis I er på mc så pas på McDonalds all steder, da de bruger samme p-firma flere steder.

Det kan jo virke til, at de ikke ønsker at mc’ister kommer på deres restauranter, da det ikke er til at holde hos dem, hvis ikke lige du har en p-skive i lommen.

Men er sgu sur over at den p-vagt er så fræk at sætte en p-skive fast på min mc - den kunne jo have været sat på ligesom den skyhøje afgift var med et elastik.

Så det blev den dyreste burger, jeg nogensinde har fået - OG afgiften var givet på KUN 3 minutter, så vi kunne ikke engang nå at hente maden inden den var givet. Så p-vagten er hurtigere end at hente fastfood påMcD! Bum, det må sgu være ny rekord.

Mad: 4/5 | Service: 4/5 | Stemning: 4/5

Støjniveau
Moderat

Gruppestørrelse
2 personer

Parkeringsområde
Det er svært at finde en parkeringsplads

Parkeringsmuligheder
Der er ikke mulighed for parkering

Parkering
Ikke på mc

14. august 2025

Haverslev

Haverslev 10/8-25
Coca cola uden brus - gik op og byttede - stadig ingen brus i - min medspiser der havde bestilt cola zero havde samme oplevelse byttede dog ikke
Var på toilet med papir overalt samt tørremaskine til hænder virkede ikke

10. august 2025

Kære McD

Kære McD. Husk at takke de piger som var på arbejde igår omkring kl.22 ved Odense Banegård. De Knoklede og knoklede. Bevarede roen, huskede smilet.
Til ejeren: Hvad sker der for dig !! Vi var mange som ventede i + 20 min og nej det var ikke et tog der lige kom ind. Men der var kun 2 på arbejde!!!

5. august 2025