Mattfabriken är totalt otillgängliga på telefonen! Jag har ringt en hel dag för att utreda leverans, men möts av samma svar ideligen en hel dag?? Med att det är mindre än 60 före ? Är det service... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Köpt en Sund havsblå garnmatta stor. Otroligt snabb leverans och mattans storlek och färger stämmer bra överens med bilderna. Mattans tjocklek är så som andra trasmattor jag har. Tyvärr var det många... Se mere
Efter att ha letat efter en matta online och hittat flera leverantörer med långa leveranstider upptäckte jag till slut Mattfabriken. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och mattan var i... Se mere
Superbra service. Mattorna levererades väldigt snabbt, inom 2 dagar. När en av mattorna visade sig vara fel och jag tog kontakt visade sig kundsupporten utmärkt. Fick snabb återkoppling utan dröjsmål... Se mere
Mattfabriken erbjuder ett stort sortiment av trendiga och stilrena mattor till hemmets alla rum. Vi strävar efter hög kvalitet, personlig service och riktigt bra priser.
Uppsala, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fick min matta idag och jag är helnöjd!! Mattan stämde överens med beskrivningen och passar väldigt fint. Snabb leverans och väl förpackad.
Bara positiva upplevelser. Trevlig kundtjänst. Har köpt flera mattor från mattfabriken. Överlag bra kvalitet. Bra fraktalternativ, alltid gratis frakt. Rekommenderar absolut detta företag.
Mycket professionell och kunnig personal, behjälpliga när att det blev fel med frakten, dock EJ pga Mattfabriken utan pga fraktbolaget.
Snabb hjälp, medgörliga, snabb leverans och väldigt trevliga.
Allt som allt en 5-stjärnig upplevelse och jag kommer definitivt återkomma!
Vill rätta till min tidigare recention som dessvärre inte går att ta bort Det hade blivit fel i mina uppgifter Fick bra hjälp och inga extra kostnader
Och mycket nöjd med min matta!!!
Har köpt fyra mattor från Mattfabriken. Är så nöjd med dem allihop. De uppfyller mina förväntningar med råge. Snabb leverans, prisvärda och fint och snabbt svar och bemötande från kundtjänst
Den finaste matta vi någonsin haft. Copyright sammetsgrön 240x340 för 1700kr. Snabb leverans. Skulle kunnat ge 5000kr för den. Över förväntan.
Precis fått hem en matta som inte alls motsvara vad vi beställde. Ser ut dom att den är använd. Hoppas att det går att skicka tillbaka utan kostnad.
Snabb leverans, proffsigt bemötande från kundtjänstmedarbetare. Ett företag med engagerad och kunnig personal!
Snabba leverans? Varning till alla ! Knappt värd en stjärna. Beställde 4mattor med hemleverans. Fungerade inte alls. De var packade i tre olika kollin (paket) och leverans med DHL och då började problemet. De levererade allt i tre olika dagar… varje paket (kolli) separat. Leverans daglig mellan kl 9-16. På slutändan blir det mycket dyra mattor när man blir tvungen att stanna hemma tre dagar från arbetet för att ta emot leveranserna!? Förklaringen var vikten, storleken för kollin och miljöaspekten. Ingenting stämmer riktigt inte. Vikten alla kollin tillsammans 21 kg i tre mattrullor (inte speciellt stora och svårhanterliga ), leverade med skåpbil och bättre för miljön att leverera allt samtidigt. Byt leverantör Mattfabriken !
Jag älskar mattfabriken! Det har så många fina mattor i olika storlekar. Det är bra kvalitet, så prisvärt och snabb frakt. Rekommenderar starkt!
Beställt två mattor från företaget. Bilderna på mattorna stämmer ej överens med mattorna som levereras som har en dov och tråkig nyans jämfört med färgerna på bilderna och är slarvigt vävda.
Det enda positiva var att jag fick extra rabatt när jag skrev till dem. Kommer aldrig att beställa från dem igen.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Köpte en matta som var fin när den kom men blev jätteful efter bara några månader. När jag mejlade dem om det så trodde först inte personen att det var samma matta jag köpt av dem som jag skickat bilder på. Men när jag kunde bevisa att det var samma matta så sa hen bara att man får förvänta sig att mattan blir ful när man köper den typ av matta för den har tunna fibrer. Jag tycker detta är så dåligt men de bara sa att det är så det är. Att man inte skäms att sälja så dålig kvalité på mattorna. Ingen hade ju köpt om de varit ärliga med hur länge den skulle hålla. Jag bad då att få en länk så att jag skulle kunna recensera mattan för den de skickat i samband med köpet hade gått ut. Då slutade de svara på mina mejl. Så man får alltså bara ge en recension när mattan är ny och man inte vet hur snabbt den åldras. Jag kommer aldrig handla av dem igen och uppmanar alla att göra detsamma. Det som är mest frustrerande är att de först inte känner igen mattan och sen ska de förklara för mig att det är helt normalt att mattan ser ut så. Otroligt irriterande och uselt.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Mycket nöjd. Snabba leveranser, fina mattor, snabb återkoppling o åtgärd o kompensation när det råkade bli en felaktig leverans.
Och ett mycket trevligt bemötande vid kontakterna m företaget!
Kan verkligen rekommendera detta företag!
Snabb leverans, snabba svar på frågor och fina mattor. Mycket finare mattor i verkligheten och färgen stämde. Så nöjd
Susanna
Sjukt trevlig personal som snabbt löste mina frågetecken!
Snabb leverans och fina mattor! Verkligen nöjda med våra tre mattor som vi köpt vid två olika tillfällen
Hittade matta på nätet sökte matta på ca 3.5 meter best...o betalade fick svar på stört mest måndag fick den torsdag em med DHL mycket snabb lev. Kan varmt rekommendera denna affär Lasse ö. SUNSVALL
Snabb leverans, fin kvalite. Färgen var lite missvisande på bilder, tyckte mattan såg mer beigeaktik på bilder, men var mer åt det gråa hållet.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.