Mattfabriken.se Anmeldelser

1.191
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mattfabriken är totalt otillgängliga på telefonen! Jag har ringt en hel dag för att utreda leverans, men möts av samma svar ideligen en hel dag?? Med att det är mindre än 60 före ? Är det service... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpt en Sund havsblå garnmatta stor. Otroligt snabb leverans och mattans storlek och färger stämmer bra överens med bilderna. Mattans tjocklek är så som andra trasmattor jag har. Tyvärr var det många... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter att ha letat efter en matta online och hittat flera leverantörer med långa leveranstider upptäckte jag till slut Mattfabriken. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och mattan var i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superbra service. Mattorna levererades väldigt snabbt, inom 2 dagar. När en av mattorna visade sig vara fel och jag tog kontakt visade sig kundsupporten utmärkt. Fick snabb återkoppling utan dröjsmål... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tæppehandel
  2. Marked for byggematerialer
  3. Tæppehandler

Skrevet af virksomheden

Mattfabriken erbjuder ett stort sortiment av trendiga och stilrena mattor till hemmets alla rum. Vi strävar efter hög kvalitet, personlig service och riktigt bra priser.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.191)

68 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Matta

Är väldigt nöjd med min matta som stämde väldigt väl med den beskrivning som gavs. Snabb leverans!
Även trevlig och snabb service med deras kundtjänst.

8. april 2025

Ett gäng skojare

Dom skickade en matta som var full av hål, och så får jag inga pengar tillbaka. Avstå att handla av dessa
lurendrejare.
Alf

24. marts 2025

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej Alf och tack för ditt omdöme,

Verkligen tråkigt om du mottagit en defekt matta, så ska det givetvis inte vara!

Som vi skrivit till dig via mail så behöver vi någon form av underlag för att kunna hjälpa dig med detta, exempelvis en bild på mattan eller att du kostnadsfritt returnerar mattan till oss.

Vi vill verkligen kunna hjälpa dig, men vi har tyvärr ingen möjlighet att återbetala dig om vi inte har något underlag att basera reklamationen på. Du får gärna återkomma med detta via vår malkonversation så hjälper vi dig vidare därifrån! 😊

Mattan kom efter 4 dagar, bra packat

Var lite orolig pga reviews från de som upplevt väldigt lång leveranstid, och jag är något cynisk och litar inte helt på 5:stjärniga reviews. Hoppades på det bästa och fick mattan bara ~4 dagar efter beställning. Inga problem med mattan hittills. Jag är nöjd😊👍

21. februar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dåliga mattor

Sämsta någonsin, visst jag fick hem mina mattor och så men dem ser inte alls ut som på bilderna. Ser extremt billiga ut och och ser nästan använda ut. Inte alls bra ställa att fynda mattor på.

24. februar 2025

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej Frida och tack för ditt omdöme,

Supertråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med dina nya mattor! Softy-serien har precis kommit in till oss, så jag kan garantera dig att mattorna du mottagit är helt nya. Däremot kan de se lite platta ut i början då de legat ihoprullade sedan produktion.

Om du inte känner dig nöjd med mattorna så får du gärna kontakta vår kundtjänst via info@mattfabriken.se så hjälper vi dig! 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Dalarö linne 240 x 340

Beställde en Dalarö linne 240 x 340, snabb leverans. Mattan är jättefin, men fäller en del och det visste jag om. Däremot är den trasig på flera ställen, stora trådar som gått upp där den är "flätad".

14. februar 2025

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej Malin och tack för ditt omdöme,

Beklagar verkligen detta! Handvävda mattor kan ha mindre vävfel eller lösa trådar då det är ett genuint hantverk, men mattan ska givetvis inte vara trasig. Kontakta gärna vår kundtjänst via info@mattfabriken.se, så hjälper vi dig med detta på bästa sätt! 😊

Älskar min ryamatta!

Älskar min ryamatta som kom häromdagen, så mysig 😍 beställt en till i en annan färg nu, hoppas det är lika snabb leverans som första gången! 😍

15. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

fick inte bekräfta kortköp med bankID

fick inte bekräfta kortköp med bankID, gick igenom ändå. fullkomligt livsfarligt.

17. januar 2025

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej och tack för din feedback!

Vi förstår din oro över att inte behöva bekräfta kortköpet med BankID. Detta styrs dock inte av oss som butik, utan av betalningsleverantören och din bank. De gör en säkerhetsbedömning enligt EU:s regler för stark kundautentisering (SCA), där undantag för BankID kan göras om båda parter anser att köpet är av låg risk.

Om du har fler frågor om BankID rekommenderar vi att du kontaktar din bank för mer information. 🌟

/Mattfabriken-teamet

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jag beställde två mattor den 4/1 och…

Jag beställde två mattor den 4/1 och har inte hört ett dugg..
Mattorna dök upp en vecka senare, utan någon notis, men det blev bra till slut☺️ Så fyra stjärnor iallafall☀️

4. januar 2025

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej Gabriella och tack för ditt omdöme!

Tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med vår kommunikation. En orderbekräftelse och leveransbekräftelse ska vara skickad till din angivna mailadress. Om du ej fått dessa så kan du maila vår kundtjänst via info@mattfabriken.se så undersöker vi ifall mailadressen är korrekt och skickar ut en ny orderbekräftelse till dig.

Jag har även kikat på din leverans och ser att båda dina mattor kommit fram. Hoppas du blir riktigt nöjd med dem! 🌟

/Mattfabriken-teamet

Fantastiskt

Beställde 25/11 fick spårningslänk igår förmiddag 26/11 o imorse var mattan i helsingborg de där är hög service. Andra gången jag beställer, väldigt imponerad av fina mattor o snabb leverans.

25. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absolut sämsta köpupplevelsen någonsin.

Absolut sämsta köpupplevelsen någonsin.
Tagit flera veckor för dem att hantera en retur. Inga svar på några av de mailen man skickar till dem. Fruktansvärt svårt att komma i kontakt med butiken då inga telefonnummer finns heller.

8. oktober 2024

Besvarelse fra Mattfabriken.se

Hej William och tack för ditt omdöme,

Jag beklagar att det tagit lite tid att hantera din retur. Jag ser att den har kommit fram till oss så jag har nu godkänt och återbetalt den till dig.

Jag förstår verkligen att det är frustrerande när man inte kommer fram till kundtjänsten och kan få hjälp. Jag har kikat igenom vår mailkorg, såväl öppna som stängda konversationer, men kan tyvärr inte hitta något mail från dig. Jag kommer be vår IT-avdelning titta på detta och se vad som kan ha hänt.

Jag kommer även ta kontakt med dig via mail ifall du har några ytterligare frågor! 🌸

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kan spara dig nån krona.

Några kronor billigare än vissa konkurrenter. Bra valmöjlighet vid betalning. Om man möjligen ska skriva något som drar ned på betyget så vart det att jag fick 2 försändelser men ingen information om det. Glad i hågen trodde jag att jag skulle få lägga ut mina mattor samma dag jag fick info om att min beställning gick att hämta ut. 1/1 stod det på paketet men ja såg ju tydligt att det var bara en matta av två. Nån dag senare kom näst matta givet vis men som sagt ingen information att det blev 2st försändelser. Petitesser. Annars riktigt nöjd.

21. oktober 2024

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.