Mattfabriken är totalt otillgängliga på telefonen! Jag har ringt en hel dag för att utreda leverans, men möts av samma svar ideligen en hel dag?? Med att det är mindre än 60 före ? Är det service... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Mattfabriken erbjuder ett stort sortiment av trendiga och stilrena mattor till hemmets alla rum. Vi strävar efter hög kvalitet, personlig service och riktigt bra priser.
Uppsala, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Köpt en Sund havsblå garnmatta stor. Otroligt snabb leverans och mattans storlek och färger stämmer bra överens med bilderna. Mattans tjocklek är så som andra trasmattor jag har. Tyvärr var det många lösa trådar som jag direkt kontaktade kundservice med bilder på, fick svar direkt med erbjudande att skicka tillbaka och få ny, pengarna tillbaka eller reducerat pris och dessutom direkt åtgärdat. Proffsigt bemött, ett seriöst företag som jag kan rekommendera.
Otroligt hjälpsam och trevlig person vid namn Arvid som genast förstod vilken matta jag var ute efter. Mycket nöjd med toppenbra service!
Mattorna motsvarar beskrivningen, leveransen snabb och kundtjänsten trevlig. Rekommenderar starkt.
Efter att ha letat efter en matta online och hittat flera leverantörer med långa leveranstider upptäckte jag till slut Mattfabriken. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och mattan var i mycket fint skick när den packades upp.
Precis som det ska vara. 5/5 – tack!
Beställde en matta till vardagsrummet.
Från order till leverans tog det knappt 1 vecka. Fantastiskt företag med fina produkter.
Så nöjd med mina mattor. Fantastisk kundtjänst! Otroligt hjälpsamma, vänliga och snabba. Stort tack till Stina för ett grymt bemötande. Jag kommer definitivt att beställa igen!
Är jätte nöjd snabb leverans och toppen kvalite 😊
Supernöjd. Fin kvalitet och snygg matta. Väldig bra pris och gratis frakt. Leveranstid 5 dagar.
Bra pris, bra kvalitet, snabb leverans. Suveränt!
Super nöjd med mattan. Klart prisvärd
Bra service. Skickar snabbt
Beställde två mattor och båda levererades oerhört snabbt. En av mattorna var dock defekt, men en snabb och smidig hantering via deras kundtjänst gjorde att en ny matta skickades omgående utan kostnad. Bra bemötande och effektiv hantering. Dessutom snygga och prisvärda mattor!
Köpt en vara som tyvärr blev förstörd.
Vill gå i god för vilken toppen superbra service de har och gjorde mig nöjd trots mitt missnöje med produkt. Kommer absolut köpa en ny produkt.
Köpte grå matta Genova Zen men mattan är mer beige än grå
Snabb leverans, fantastisk kundservice!
Vi fick en matta som var defekt. Mejlade om det och fick snabbt svar på flera alternativ för hur det kunde hanteras. Mycket proffsigt skött! Vi är så nöjda med mattan och hela hanteringen av vår retur!
Otroligt bra, bra pris och otroligt snabb leverans. Jag beställde på en lördag och fick mattan på onsdagen veckan efter. Kommer absolut fortsätta beställa mina mattor härifrån 👍🏼👍🏼
Köpte en matta nästan hela mattan var skrynklig och fullt med skär sår på mattan som uppkommit under tillverkningen kommer att kasta mattan och köpa en ny men inte på mattfakriken någon mer gång

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Köpte en grön o vit matta till köket efter 6 veckor ser den för jävlig ut jätte noppig o trådar som lossar överallt

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Superbra service. Mattorna levererades väldigt snabbt, inom 2 dagar. När en av mattorna visade sig vara fel och jag tog kontakt visade sig kundsupporten utmärkt. Fick snabb återkoppling utan dröjsmål och erbjöds mycket bra lösningar och kompensation. Min upplevelse blev att Mattfabriken har proffsig service och sätter kunden i fokus. Rekommenderar verkligen och kommer handla här igen framöver./Jennie, Linköping
Snabb leverans och väldigt god kommunikation.
Fick fel matta i första försändelsen men det va enkelt att kontakta Mattfabriken, snabba svar och hjälp utan krångel. Har nu bara på ett par dar fått rätta mattan. Rekommenderas!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.