Mattfabriken är totalt otillgängliga på telefonen! Jag har ringt en hel dag för att utreda leverans, men möts av samma svar ideligen en hel dag?? Med att det är mindre än 60 före ? Är det service... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Köpt en Sund havsblå garnmatta stor. Otroligt snabb leverans och mattans storlek och färger stämmer bra överens med bilderna. Mattans tjocklek är så som andra trasmattor jag har. Tyvärr var det många... Se mere
Efter att ha letat efter en matta online och hittat flera leverantörer med långa leveranstider upptäckte jag till slut Mattfabriken. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och mattan var i... Se mere
Superbra service. Mattorna levererades väldigt snabbt, inom 2 dagar. När en av mattorna visade sig vara fel och jag tog kontakt visade sig kundsupporten utmärkt. Fick snabb återkoppling utan dröjsmål... Se mere
Mattfabriken erbjuder ett stort sortiment av trendiga och stilrena mattor till hemmets alla rum. Vi strävar efter hög kvalitet, personlig service och riktigt bra priser.
Uppsala, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mattfabriken är totalt otillgängliga på telefonen!
Med att det är mindre än 60 före ?
Är det service ? Ångrar verkligen min inblandning med köp av det här företaget. Hade ingen aning som första gångs kund, om denna bristande service och dåliga telefontillgänglighet. Man hänvisas till AI-robot med standardsvar.
Riktigt dåligt !!

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Bra service från beställning till leverans. Snabbt och trevligt bemötande när ett problem uppkom som löstes mycket smidigt!
Lätt att få svar från kundservice när matta blev ngt försenad hos DHL.
Mattan är LJUVLIG och hela familjens favorit.
Köpte två plastmattor Tunna dålig kvalitet. Såg ut som dragspel när de rullades ut.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Blev fel med leveransen, men fick snabbt svar och hjälp. Super nöjd.
Jätte bra företag , snabb leverans och fantastisk kundtjänst som svarar snabbt och trevligt . Rekommenderas varmt .
Jag fick snabbt lösning och hjälp av Stina och var mycket trevligt bemötande.
Snabbt packat och skickat.
Jättenöjd med mina gardiner.
Det här måste vara bland de sämsta köpupplevelserna jag haft. Jag har endast fått 1 av 2 leveranser, trots att det står att båda är levererade. Jag har dessutom försökt få hjälp och kontaktat er flera gånger, men får inget svar.
Väldigt dåligt hanterat och otroligt frustrerande som kund. Efter den här upplevelsen kommer jag tyvärr inte att handla härifrån igen.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Snabb leverans men mattan som kom var hårig och smutsig…. Får se vad kundtjänst svarar. Väntar

Besvarelse fra Mattfabriken.se
OBS!! Torrschampo för matta som jag köpte här täppte igen hela min dammsugare och gjorde den obrukbar. Ingen förståelse från kundtjänst.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Beställde en matta som kom hem till mig snabbt. Mattan motsvarade mina förväntningar helt och hållet.
Jag köpte en vit matta med kort lugg och när jag öppnade paketet så var den alltså smutsig på flera ställen! Ja men visst trampa på mattan och sen skicka den till mig vad kul?? Fick som svar att jag kan returnera den, inte så sugen på att krångla en jättestor matta till butiken ensam igen. Riktigt skräp asså

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Stort utbud, bra priser, fin kvalité och en tydlig hemsida. Snabb leverans och trevlig kundtjänst. Jag kan rekommendera mattfabriken!
Fast det blev fel vid leverans så fick jag ett proffsigt bemötande och även kompensation från Mattfabriken!
Otroligt hjälpsamma då fraktbolaget slarvat bort min matta. De lovade att skicka ny om den inte dök upp. Snabbt svar på mail. Rekommenderas varmt. Mycket fin matta.
Mina mattor var försenade men hade kanonbra hjälp av kundtjänst. Dom var värdigt hjälpsamma och hjälpte mig hela vägen tills mattorna dök upp.
Snabb leverans.
Omöjligt att byta vara om det är något som inte stämmer. Du får betala returen plus en ny vara till fullo oavsett om varorna har samma pris. Mycket dåligt.
Har försökt hitta ett telefonnummer men inte lyckats, endast mail kontakt.

Besvarelse fra Mattfabriken.se
Hade man kunnat ge 6 stjärnor hade jag gjort det. Jag beställde mattan Torekov i färgen creme men jag fick hem den i färgen vit istället. Så jag kontaktade kundtjänst direkt och berättade vad som hade hänt. Fick svar snabbt och Arvid som svarade på mitt mail var supertrevlig och väldigt tillmötesgående. Eftersom en retur hade blivit alldeles för omständligt för mig så valde jag att behålla mattan. Arvid erbjöd då 20% rabatt på mattan som en goodwill vilket jag uppskattade otroligt mkt. Värt att nämna är att mattan är av en fin och härlig kvalitet!
Jag kan varmt rekommendera mattfabriken och jag kommer definitivt handla av er framöver.
Vänliga hälsningar
-Sarah
Snabb leverans och snygga mattor.
Supernöjd !
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.