Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend voorgelicht en prima geholpen! Samen zijn we tot een prachtige keuken gekomen en nu hij er staat zijn we er super blij mee. Wesley en zijn team verstaan hun... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We werden deskundig en heel plezierig bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Onze wensen werden goed begrepen en er werd steeds naar de juiste oplossing gezocht. Soms was die voor ons heel... Se mere
Wat een prettige sfeer is er binnen dit bedrijf. Zowel de locatie in Rotterdam als Zoeterwoude-Rijndijk. Geen opdringerige verkopers, maar mensen met passie voor hun werk. Rustig rond gekeken en uitei... Se mere
Een warm welkom: een fijne ontvangst door eigenaar Martijn Kloek. Top begeleiding: uitstekende en deskundig hulp van adviseur Arnold Roos in vestiging Duiven. Hoge kwaliteit: we zijn onder de indruk v... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bij Marquardt Küchen heeft u de keuze uit Duitse keukens van hoogstaande kwaliteit en A-merk apparatuur. ✓ Duitse kwaliteit
Kontaktoplysninger
Holland
- marquardt-kuchen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vrienden & familie ga ik dit bedrijf zeker aanraden!
Toen ik binnenstapte bij Marquardt Küchen in Sint-Maartensdijk werd ik zeer vriendelijk ontvangen door Willy.
Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf goede adviezen.
De showroom is ruim opgezet met prachtige keukens. Ze hebben een groot assortiment aan mooie werkbladen in alle prijsklassen.
Willy had hele leuke aanvullingen op mijn wensen en allemaal binnen mijn budget!
Vrienden & familie ga ik dit bedrijf zeker aanraden!
Beloven garantie, jammer genoeg niet bij mij!
Ik heb voor 14.000 euro een keuken gekocht bij de heer Gels in Zoeterwoude. Het begon met verkeerd inmeten van een kast. Zij adverteren met garanties en beloftes. De keuken is in april 2021 geplaatst, ik heb aangegeven dat de kastjes allemaal verschillende kieren tot zelfs 1cm tussen de deurtjes hebben. ( 2 grote laden en 3 deurtjes, zo groot is de keuken niet)
Men. Gels heeft nooit de moeite genomen dit te herstellen. Volgens mij hoort dit onder garantie, behalve jammer genoeg bij mij. Ik heb destijds een advocaat hiervoor genomen. Ik ben hiermee gestopt ivm ziekte van mijn kind. De kastjes van mijn ijskast en vriezer zijn niet ook goed afgesteld. In de eerste instantie had ik men. Gels nog bedankt voor de keuken. Maar had niet goed gekeken hoe hij geïnstalleerd was. Dit gooide hij voor mij voeten.
Slechte ervaring met men. Gels.
Ik heb lang voor deze keuken moeten sparen!
Nieuwe droomkeuken gekocht bij Marquardt Oisterwijk
Na 25 jaar was onze oude keuken aan vervanging toe. Via internet een afspraak ingepland bij Marquardt Oisterwijk. Na ontvangst van de mail met de afspraakbevestiging werd ik gebeld door Wesley Lambregts. Wij waren blij verrast toen hij voorstelde om eerst bij ons aan huis te komen kijken naar de huidige situatie en mogelijkheden. Bij het huisbezoek had Wesley direct een indruk wat er mogelijk was in de bestaande ruimte en wat onze wensen/ideeën waren. Nadat Wesley de maten had opgenomen en een globale schets hebben wij een afspraak gemaakt voor de dag daarna om te komen kijken in de showroom in Oisterwijk. Bij ontvangst in de mooie showroom werden wij getrakteerd op koffie met heerlijk appelgebak. Wesley had de schets al helemaal uitgewerkt met onze wensen. Na een rondje door de mooie showroom hebben we samen met Wesley de verdere details uitgewerkt zoals kleur keuken, materiaal en kleur keukenblad en de keukenapparatuur. Wesley nam uitgebreid de tijd om ons deskundig te kunnen adviseren met de kleur combinaties en de demonstratie van de apparatuur. Daarna heeft Wesley alles op papier gezet en nogmaals doorgenomen. Uiteindelijk heeft hij voor ons een mooie en correcte offerte gemaakt en hebben de order inmiddels ook bevestigd. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ideeën in het plan wat Wesley heeft uitgetekend helemaal tot zijn recht gaan komen. Onze ervaring met Wesley Lambregts van Marquardt Oisterwijk is dat hij professioneel overkomt met veel ervaring, goed naar onze wensen luisterde en meedacht in de mogelijkheden. Al met al is het bezoek zeer prettig verlopen.
Prachtige keuken, super service
Ontzettend blij met de nieuwe keuken van Marquardt Utrecht, heel erg bedankt Carlos en team!
Mooie winkel met ruime keuze in materialen en alle tijd voor advies.
Er wordt goed geluisterd naar je wensen en de 3-D tekening gemaakt door Bart geeft een duidelijk beeld hoe de keuken eruit komt te zien, dan begint de voorpret al.
Plaatsing super professioneel gedaan door ervaren monteur Paul, het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Koken in deze prachtige keuken is iedere dag weer genieten!
Wesley Lambregts is een topper!
Wesley Lambregts is een topper! Zonder opdringerig te worden gebruikt Wesley zijn uitgebreide vakkennis en professionele visie om samen met ons snel tot een zeer bevredigend resultaat te komen. In een ontspannen sfeer weet hij goed naar je wensen te luisteren en tekent hij voor je neus je betaalbare droomkeuken (Marquardt biedt echt heel veel mogelijkheden) vanuit voor- zij- en bovenaanzicht. Als je later terug komt op eerder gemaakte keuzes krijg je eerder van hem het gevoel dat je goed bezig bent dan dat je je schuldig hoeft te voelen. Als hij zelf een vergissing maakt zijn de gevolgen "vanzelfsprekend" voor hem. Een absolute aanrader dus.
Wij zijn zeer goed geholpen
Wij zijn zeer goed geholpen! Ze maken ruim de tijd voor je om alle wensen te bespreken en doen dit op een leuke vriendelijke manier. De kennis over alle producten is zeer goed en een groot assortiment verschillende apparatuur en mogelijkheden in materialen. Wij zijn uiterst tevreden en erg blij met onze nieuwe aankoop keuken. Dankjewel Marquardt Küchen.
Missing appliance and now received a…
Missing appliance and now received a message to either accept a refund or sit and wait. 6 months now without a complete kitchen. Avoid.
Fijn geholpen door Arco
We zijn heel goed geholpen door Arco bij de vestiging in Kaatsheuvel. Mooie keuken samen kunnen stellen en goed advies gekregen We hadden de wens om de keuken komend najaar te laten plaatsen. Dit is mogelijk gemaakt. We kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken.
De deskundigheid en humor van Wesley
In eerste instantie zie je de deskundigheid. Meteen beginnen met tekenen om het voor ons zichtbaar te maken. Meteen kwam ook de humor binnen in de keuken: een foto van Wesley tegen de achterwand van de keuken. Voelde erg vertrouwd.
Wat een fijn team in Amersfoort
Wat een fijn team in Amersfoort, wij kwamen even langs om te gaan kijken naar een nieuwe keuken, we werden hartelijk ontvangen door Ron en waren gelijk enthousiast over de keukens die er stonden. Jeroen heeft ons daarna geholpen om een keuken samen te stellen met allemaal goede tips (en humor). Wij hebben daarom een keuken besteld. Wim kwam langs om de keuken in te meten. Een goed team met heel veel kennis. We kunnen niet wachten totdat de keuken geplaatst gaat worden. Bedankt!
Marquardt Oisterwijk maakt het verschil.
Vandaag hebben we een prachtige keuken gekocht bij Marquardt Keukens in Oisterwijk. Na goede recensies te hebben gelezen over juist deze vestiging besloten we, ondanks het feit wij zelf in Breda wonen, hier een afspraak te maken en verder te praten over onze wensen en ideeën.
We werden zeer hartelijk ontvangen door adviseur Johan die na een rondje goede koffie niet schrok van onze al ver uitgedachte ideeën. Wat ons opviel, is dat hij goed kon luisteren en juist daardoor de laatste punten perfect wist in te vullen.
Wat ons bijblijft, is dat Johan continue een open en eerlijk advies gaf en niet bang was om ons te wijzen op bepaalde nadelen van bepaalde keuzes.
Op een gegeven moment maakten we kennis met eigenaar Wesley die op een ontspannen manier bij ons kwam zitten. Doordat deze twee mannen vele jaren ervaring binnen de keukenbranche hebben onstond er een open en eerlijk gesprek over hoe een goede keuken er uit kon zien.
Eerlijk gezegd hebben mijn vrouw en ik nog nooit zo ontspannen en plezierig een grote aankoop gedaan als vandaag. Doordat ons beroep fotograaf en stylist is, voelen we snel wanneer iets wel of niet klopt.
Vandaag klopte alles !
Na veel problemen bij vorige eigenaar…
Na veel problemen bij vorige eigenaar Marquardt keuken Rotterdam, vandaag door de nieuwe eigenaar Mike van Dijk super goed geholpen ! Correcte oplossing bedacht voor de te leveren apparatuur We hebben er alle vertrouwen in en wensen hem en zijn partner veel succes met hun nieuwe vestiging
Fijne keukenzaak
Wij waren echt toe aan een nieuwe moderne keuken en.....gevonden bij Marquardt te Oisterwijk.
Uitstekende zaak, mooie showroom. Fijn personeel. Wij werden geholpen door de hr. Wesley Lambregts
Goede hulp en uitleg aan de klant. Wij zijn zeer respectvol behandeld als klant en de hr.Wesley Lambregts, die ons hielp, nam alle tijd voor ons en gaf duidelijke antwoorden op al onze vragen. Hij dacht echt met ons mee. Dus een zaak die van wanten weet en de klant echt als koning ziet.
Kortweg nieuwe keuken nodig ga naar Marquardt toe.
Echt een aanrader. Wij zijn uiterst tevreden naar huis gegaan.
Van zoekende klant naar tevreden besteller
Afgelopen zaterdag liepen we, zonder afspraak, binnen bij Marquardt in Oisterwijk. We werden correct ontvangen en doorverwezen naar Wesley die vrij was voor een verkoopgesprek.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons de diverse opties qua apparatuur te demonstreren. En het plan, dat we in ons hoofd hadden, kwam voor onze ogen op papier tot leven. Wesley is een enthousiaste verteller met kennis van zaken. Hij denkt mee hoe onze keuze het beste tot zijn recht komt. Zodoende konden we afgelopen maandag de order bevestigen met een handtekening.
Wij zijn er van overtuigd dat onze ideeën tot een plan zijn gekomen waarin professioneel is meegedacht.
Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien.
Marquardt Küchten Oisterwijk - omdat mijn dochter een goede ervaring…
Omdat mijn dochter een goede ervaring had bij de aanschaf en installatie van haar keuken, heb ik het inspiratie boek aangevraagd.
Voordat de post het had bezorgd werd ik gebeld door Wesley. Hij regelde dat ik het boek dezelfde dag nog kreeg en bood aan langs te komen aan huis nog voordat we de showroom bezochten om te komen kijken naar de situatie ter plekke. Zodat hij een nog beter advies kon geven.
Het huisbezoek verliep prettig en we hebben een week later een afspraak gemaakt in de mooie showroom.
We werden ontvangen met een heerlijke kop koffie en een brabants worstenbroodje.
Wesley nam alle tijd en had e.e.a. al uitgewerkt zoals besproken. Aanpassingen heeft hij dezelfde dag verwerkt zowel in tekeningen als offerte.
We hebben ervoor gekozen om onze keuken hier te bestellen omdat hij precies was wat we voor ogen hadden EN omdat we in het hele traject ook Wesley als aanspreekpunt houden. Dus hij doet niet alleen de verkoop maar is verantwoordelijk voor het hele traject.
Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een top keuken wordt
Goede service in Oisterwijk
Hele mooie showroom. Vooraf een afspraak gemaakt, waardoor er voldoende ruimte voor ons gereserveerd was om ons goed te helpen. Onder het genot van koffie en een plak cake zijn we goed geholpen bij het samenstellen van een keuken met al onze wensen en binnen ons budget. We hebben ervoor gekozen om onze keuken hier te kopen. De keuken hier kwam het meest overeen met wat wij graag wilde voor een goede prijs en kwaliteit.
Goede service en zeker het bezoeken waard!
Uitmuntend
Toen wij voor eerst bij Ron en Wim kwamen in de net geopende zaak voelde dat als een warm bad. Leuk ontvangst, goede begeleiding en mensen die mee denken. Keuken is gemonteerd door Gerrit, een man met ervaring. Kort gezegd, een aanrader.
Don't buy with them
The worst customer service ever.
We signed the contract about a year ago, we're still missing appliances.
The kitchen hasn't been properly installed and assembled, we've flagged this numerous times with Marquardt, they will 'follow-up'. I don't know what their follow-up consists of, but it's for sure not getting in touch with their customers.
I'm so done with this company.
I can only advise everybody to not buy with them.
Nieuwe keuken
In 2019 besloten we onze keuken geheel te vernieuwen. Op advies van een betrouwbare installateur kwamen we terecht bij Marquardt Keukens in Utrecht. Bart Kok was onze adviseur.
Wat een vakman!! Heel professioneel, creatief en een enorme productkennis. En vooral, een eindeloos geduld. Voor ons was het namelijk heel belangrijk om de nieuwe keuken op precies de zelfde plek te krijgen als de oude. Daardoor hebben we tussendoor veranderingen aangebracht. Ook klopten de maten niet altijd. Geen probleem voor Bart. Hij loste het op! Uiteindelijk hebben we medio maart 2020 akkoord gegeven voor de definitieve versie van de nieuwe keuken.
Maar toen was COVID-19 daar, met alle gevolgen van dien. Eind maart 2020 hebben we gevraagd de plaatsing voorlopig uit te stellen. Geen enkel probleem voor Marquardt Keukens. Alles werd stop gezet en “wij wachten uw bericht voor hervatting rustig af”. Heel fijn, meedenkend en klantgericht.
In september 2020 is de nieuwe keuken geplaatst door Paul. Ook al zo’n vakman! Helaas was een deel van het granietstenen aanrecht niet goed gezaagd en kon dus niet worden geplaatst. Paul regelde dat direct en binnen 1 week ontvingen we een nieuw en nu goed aanrechtdeel.
Top geregeld!
Het uiteindelijke resultaat is een nieuwe keuken waar wij heel blij mee zijn. We hebben zelfs meer kastruimte dan in de oude keuken. Alles ziet er prachtig uit en de apparatuur functioneert uitstekend.
Begin januari 2022 liep het apothekerskastje naast de oven uit de roller en sloot daardoor niet goed meer. Direct gemeld bij Marquardt Keukens. Binnen 1 week belde Paul ons op en adviseerde hij wat we konden doen om e.e.a. te herstellen. Een paar weken later is hij bij ons langs geweest om het kastje goed bij te stellen.
Niets dan lof voor en veel dank aan Bart, Paul, Mahmoud en Sanne. En Peter, bedankt voor de tip!
Jan en Peter, ‘s Graveland
Uitstekend geholpen in Oisterwijk
Gisteren, vrijdag 29 april, hadden wij een afspraak met Wesley.
Wij hebben eerst een ronde gelopen door de prachtige showroom. Het viel ons op dat, in verhouding met concurrenten, de showroom prachtig afgewerkt was en goed gestyled.
Toen wij in gesprek waren met Wesley, luisterde hij naar onze wensen en kwam met goede ideeën om dit te verwerken. Er werd ruim tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Ook de ideeën die wij opperde welke niet "standaard" waren, werd gekeken wat er mogelijk was en uiteindelijk hebben onze droomkeuken kunnen realiseren.
Voor ons is de ervaring bij Marquardt een succes geweest waarbij eerlijkheid, geduld en persoonlijk contact de kernwaarden zijn geweest.