Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend voorgelicht en prima geholpen! Samen zijn we tot een prachtige keuken gekomen en nu hij er staat zijn we er super blij mee. Wesley en zijn team verstaan hun... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We werden deskundig en heel plezierig bijgestaan in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Onze wensen werden goed begrepen en er werd steeds naar de juiste oplossing gezocht. Soms was die voor ons heel... Se mere
Wat een prettige sfeer is er binnen dit bedrijf. Zowel de locatie in Rotterdam als Zoeterwoude-Rijndijk. Geen opdringerige verkopers, maar mensen met passie voor hun werk. Rustig rond gekeken en uitei... Se mere
Een warm welkom: een fijne ontvangst door eigenaar Martijn Kloek. Top begeleiding: uitstekende en deskundig hulp van adviseur Arnold Roos in vestiging Duiven. Hoge kwaliteit: we zijn onder de indruk v... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bij Marquardt Küchen heeft u de keuze uit Duitse keukens van hoogstaande kwaliteit en A-merk apparatuur. ✓ Duitse kwaliteit
Kontaktoplysninger
Holland
- marquardt-kuchen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ervaring filiaal in Utrecht
We zijn zeer goed begeleid in het hele proces bij het filiaal in Utrecht. De keuken is prachtig geworden en zeer vakkundig en netjes gemonteerd door de monteur van Marquard, zeker aan te bevelen!
Hartelijk, eerlijk en deskundig
Zeer tevreden over onze eerste twee gesprekken met Jean-Pierre van Marquardt Sint-Maartensdijk!
Na een hartelijk ontvangst en een goed en eerlijk gesprek liet hij ons tenslotte een combinatie aan materialen zien waar we direct enthousiast van werden.
Uit zijn keukenimpressie en het gesprek dat daarop volgde bleek dat hij niet alleen heel goed geluisterd had naar onze wensen, maar dat hij ook zeer ervaren en deskundig is!
We kregen veel informatie over diverse materialen en apparatuur en ook kwam hij met slimme ideeën voor het zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ‘beperkte’ ruimte. Super! Daarnaast ook fijne en snelle communicatie per mail gehad.
Tot op heden zijn wij zeer te spreken over Marquardt Sint-Maartensdijk en kijken we uit naar de komst van onze nieuwe keuken!
Geweldige team bij Marquardt Küchen Amersfoort
We hebben diverse showrooms bezocht en bij vele showrooms raakten we niet in enthousiast, totdat we de nieuwe showroom van Marquardt Küchen Amersfoort ontdekten. Gelijk bij onze eerste bezoek voelde het prettig. Een heel fijn gesprek met Wim (en af en toe Ron) volgde om te bekijken wat goed bij onze keukenwensen past.
We gingen niet over een nacht ijs en die ruimte kregen wij ook bij Wim, die ons diverse keren behulpzaam was om uiteindelelijk tot de koop van een keuken over te gaan.
Na aankoop van de keuken was het contact fijn. Wim bleef onze aanspreekpunt om te even te overleggen over de aansluitingen. De keuken werd geheel volgens planning geleverd en de vakmannen (Gerrit en Vincent) hebben de keuken uitermate netjes gemonteerd. Enkele opleverpuntjes zijn vlot opgepakt en netjes opgelost.
Conclusie: Ik kan een keuken van Marquardt Küchen Amersfoort sterk aanbevelen.
Positief gevoel!
Voor onze nieuwe droomkeuken zijn wij wegens positieve reviews terecht gekomen bij Marquardt Küchen in Oisterwijk. In de mooie showroom werden wij vriendelijk ontvangen en voorgelicht door eigenaar Wesley Lambregts. Samen zijn we gaan kijken welke keuken bij ons past en hierbij kregen we ook een goed advies zonder gladde verkooppraatjes. Wesley kwam later ook bij ons thuis om te meten en onze vragen te beantwoorden. Er werd enorm met ons meegedacht! Tot nu toe zijn wij dus erg positief en in afwachting van onze droomkeuken eind maart. We hopen dat alles mag gaan lopen zoals we hebben besproken maar het vertrouwen is er zeker!
Zoek je een goed adres voor een keuken? Ga dan naar Marquardt Oisterwijk.
Je vindt er vakmensen! Heel veel ervaring in de branche. Ze denken met je mee.
En vooral ook outside the box. Ze komen met ideeën waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.
Uiteindelijk resulteert dit in een keukenplan waar je blij van wordt. En is het dan in beton gegoten? Nee, er kan nog van alles aan bijgeschaafd worden. Geen tijdsdruk.
En ze hebben nóg een reden om er binnen te lopen: ze regelen alles voor je op het gebied van installeren. Dus niet zelf op zoek gaan naar klusjesmannen, die je vervolgens of niet vindt of ze hebben geen tijd, of ze vragen de hoofdprijs.
De installatie kan ik nog niet reviewen, ik moet nog even geduld hebben. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Persoonlijk vind ik de sfeer van een zaak in deze branche erg belangrijk. Hannie, Wesley en Johan zijn zeer gastvrij. Koffie met vers gebakken appeltaart. Een monteur die even op de zaak is en een praatje met je maakt over de keuken keuze. Qua sfeer zit het wat mij betreft goed bij Marquardt Oisterwijk.
Marquardt keukens Oisterwijk
Wij hebben onze keuken gekocht bij Marquardt in Oisterwijk. Zelf komen we uit Almere. Het was volop Corona tijd en hebben de eerste contacten gelegd via zoom. We zijn vanaf het begin heel professioneel, deskundig en bijzonder prettig te woord gestaan. Ook toen het weer mogelijk was de mooie winkel in Oisterwijk te bezoeken. Hoe vaak in je leven koop je een keuken. Heel prettig hebben wij het dan ook ervaren dat je als het ware aan de hand wordt genomen en stap voor stap wordt begeleid tot de keuken van jou wensen op papier staat. Wij hebben heel vaak vragen gesteld via telefoon en mail en in de winkel en altijd zijn we keurig te woord gestaan. Vaak kwamen we met wijzigingen en in samenspraak met de adviseur werd besloten dit wel of niet door te voeren. 1 december is onze keuken geplaatst door 2 geweldige monteurs. Deskundig, ervaren, meedenkend, oplossingen aandragend en met humor hebben zij onze keuken gemonteerd. Geheel naar onze wens.
goede Marquardt Keuken zaak
Hallo wij zijn bij Marquardt Keuken in Sint Maartensdijk Heel Goed en professioneel en vriendelijk geholpen.Zijn eerst bij ons thuis geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor de nieuwe keuken. Daarna zijn wij in de keukenzaak verder gegaan met het nieuwe ontwerp en kleurencombinatie voor de keuken,en met goed advies zijn als laatste het apparatuur uit gezocht.
Marquardt Rotterdam: mega bedankt!!
Wij zijn echt mega onder de indruk van Marquardt Rotterdam.
Eerder dit jaar is Marquardt Rotterdam overgenomen door twee nieuwe ondernemers. Uit ons netwerk werd geadviseerd hier onze keuken te kopen.
Deze winkel is inmiddels van twee ervaren ondernemers die echt de tijd nemen voor een gesprek, die je voorzien van het beste advies, enorm goed meedenken over vormgeving, inrichting, materialen en kleuren, nadenken over elk detail, en die er in de gehele communicatie na aankoop er alles, maar dan ook alles aan doen, om ervoor te zorgen dat de keuken 100% naar wens wordt geplaatst.
Mike en compagnon: jullie zijn van al onze leveranciers in de afgelopen 10 maanden van onze verbouwing, 100% het bedrijf die er qua kwaliteit en communicatie met kop en schouders bovenuit steekt.
Chapeau!
Professioneel en eerlijk advies
Na een tijdje oriënteren kwamen wij bij Marquardt keukens in Sint Maartensdijk uit. Wij zijn hier prima geholpen door met name Willy en John. Echte vakmensen met passie. Wij kregen een eerlijk en professioneel advies. Er werd echt meegedacht met onze wensen. Geen mooie verkoop praatjes, maar een goed en serieus advies over de mogelijkheden, waar ook werd meegedacht over alternatieven. Uiteindelijk geslaagd voor een prachtige keuken met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Een echte aanwinst voor de regio!
Super keuken helemaal naar onze wensen
We hebben net n keuken gekocht in Oisterwijk eerst afspraak gemaakt.
Wesley belde om eerder te beginnen dan had hij meer tijd om goed te overleggen.
We hebben goed advies gekregen en Wesley heeft ook goed meegedacht ook in t finaciele stukje omdat we budget hebben aangegeven.
We hebben n super mooi keuken kunnen uitzoeken helemaal naar onze wensen.
Echt super blij mee.
Positieve ervaring met Marquardt keukens in Sint-Maartensdijk
Fijne en positieve ervaring met Willy, Jean-Pierre en John van Marquardt keukens in Sint-Maartensdijk. John is onze adviseur en denkt goed mee met onze wensen. Mooie Duitse keuken gekocht met luxe apparaten voor een nette prijs.
Top service door een top team!
Gistermiddag onze nieuwe keuken uitgezocht met het team van Marquardt Sint-Maartensdijk. Wat een super hartelijk ontvangst en uitstekende service. Er is heel goed met ons meegedacht. We hebben eerlijk en open advies gekregen. En ze zetten net die stap extra die je nodig hebt! Wat ons betreft is nog maar één keukenspecialist om je keuken aan te schaffen en dat is bij Jean Pierre, Willy en John van Marquardt Sint-Maartensdijk. Fam. Hoek
Goed meegedacht
Afgelopen week heb ik een nieuwe keuken besteld. Hierbij ben ik netjes te woord gestaan. Er is uitgebreid meegedacht en de offerte was helder en duidelijk. Ik heb er vertrouwen in dat ik een mooie keuken ga krijgen.
Hele goeie service
Sinds de levering en montage van onze keuken, hebben we een uitstekende service kunnen ontvangen. Eerst bij montage hebben wij en de monteur geconstateerd dat één van de deurtjes een lichte beschadiging had, deze is goed en snel vervangen. Even later (2 maanden) merkte we iets heel bijzonders op in één van de kastjes wat nog niet eerder was voor gekomen, en ook in dit geval was het netjes en snel opgelost.
Top service ontvangen van Marquard Oisterwijk!
Don't buy marquardt küchen
Don't buy marquardt küchen
we now have a year and 3 months
a kitchen of marquardt küchen.
The service is terrible you are rarely spoken to and when you get someone on the phone they indicate that they are going to work with it but nothing happens
the cabinets are of terrible quality
Marquardt Kaatsheuvel: een keukenbedrijf zonder fratsen
Vandaag heel vriendelijke geholpen door Arco bij Marquardt Küchen in Kaatsheuvel. Onze eerste indruk is dat het een keukenbedrijf is zonder fratsen. Geen spelletjes en geheimzinnig gedoe over prijzen, gewoon open en transparant, waardoor je een prettig prijsgevoel krijgt bij je wensen en ook goed wordt geadviseerd welke alternatieven er zijn en wat dat met je totaalprijs doet. Mooi om te zien dat Arco een echte ondernemer is, hij doet zijn uiterste best om in je wensen te voorzien en kan daarin heel snel schakelen samen met zijn collega. Hij geeft ons het vertrouwen dat een keuken kopen geen nachtmerrie is, maar juist een leuk vooruitzicht. Met dit vertrouwen hebben wij dan ook voor een keuken van Marquardt gekozen en we gaan ervan uit dat Arco er persoonlijk voor gaat zorgen dat we daar geen spijt van gaan krijgen.
Fantastische (after)service.
Fantastische (after)service.
Anders dan de meeste keukenzaken proberen ze echt de klant blij te maken.
Het hele traject was er een van meedenken.
We hebben de mooiste keuken ooit en van goede kwaliteit.
Een droom in vervulling
Wij zijn niet de jongste meer 72 en 74 jaar, we hadden nog een grote wens, mijn vrouw wilde een nieuwe vloer, eettafel en een wandkast. Koken is mijn hobby dus wilde ik graag een nieuwe keuken. Mijn buurman heeft vijf jaar geleden zijn keuken tot volle tevredenheid bij Marquardt in Utrecht gekocht, reden voldoende om eens in Utrecht te gaan kijken. Prima ontvangst, en na een oriënterend gesprek gingen wij met het benodigde huiswerk naar huis, bij toeval komen wij er achter dat in Amersfoort een nieuw Marquardt filiaal is geopend, toch maar even kijken, misschien hebben ze daar een ander of nieuwe assortiment, een afspraak gemaakt en we zijn gaan kijken, tot onze stomme verbazing zagen wij de keuken van onze dromen, zo gezegd liefde op het eerste gezicht. Wim was onze adviseur en Ron kwam ook met belangrijke adviezen, en zo ontstond er een geweldige klik, waarde nu nog steeds blij mee zijn.de keukens volgens afspraak op tijd geleverd. Drie dagen later zou de monteur s’morgens om zeven uur de keuken komen plaatsen, om acht uur was er nog niemand, gebeld met Ron, hij begreep er niets van en is gaan bellen, een uur later werden wij terug gebeld door Ron maar ook door de monteur, de monteur bood zijn excuses aan hij had zelf verkeerd gepland, hij wilde het de zelfde dag nog in orde maken maarden wordt het wel in de avond doorwerken. Alles is in orde gekomen, geweldig zoals deze mannen hebben gewerkt chapeau. De volgende dagdelen Ron ons al vroeg op of alles naar wens is verlopen, wij vertelde hem dat wij ongelofelijk blij en zeer gelukkig zijn. Ondanks dat Ron hier niets aan kon doen,kregen wij van het Marquardtteam een diner bon aangeboden.
Enthousiast team!
Wat een hartelijk welkom bij Marquardt in Sint Maartensdijk door John en JP!
Ze namen ruimschoots de tijd voor ons (een nieuwe keuken is niet niks....) en gaven voor ons zeer passende adviezen.
Na een tweede, weer heel fijne, afspraak in Sint Maartensdijk, is JP bij ons thuis komen kijken om de situatie goed in te schatten en voor evt. wijzigingen. En weer rustig de tijd nemen en vooral géén druk......
Bij de derde afspraak in Sint Maartensdijk is het tot een order gekomen, welke uitgebreid aan ons uitgelegd werd door JP.
We hebben ook Willy ontmoet en voelden ons zeer op ons gemak bij Marquardt.
John is inmiddels in wezen meten bij ons en we hebben er alle vertrouwen in dat onze droomkeuken perfect wordt!!!!
Dirk en Marlies
blij met Wesley Lambregts van Marquardt Oisterwijk!
Wat een verbetering dat Wesley de vestiging van Marquardt in Oisterwijk heeft overnomen! Na een vervelende ervaring met de oude eigenaar icm leveringstijden van apparatuur, werd Wesley als nieuwe eigenaar van de vestiging ons aanspreekpunt. Hij heeft ons vertrouwen teruggewonnen! Hierdoor zouden wij een volgende keer weer kiezen voor Marquardt Oisterwijk! Dank voor je inspanning Wesley!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.