Ik ben benaderd en begeleid door Demi en heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Demi heeft me ontzettend goed begeleid, goed inzicht gegeven in de functie waarvoor ze me heeft benaderd en het c... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Niet je typische recruiter! Heb een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf, ze sturen je niet alleen door naar een bedrijf zodat je kan solliciteren maar ondersteunen ook bij soliciatie proces... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben in contact geweest met Bo en Sebastiaan en ben door hen uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Via Sebastiaan had ik binnen no-time een goede match gevonden! Met een lui... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed bedrijf met betrokken recruiters en veel kennis in de markt.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Marketingrecruiters is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in (interim) marketing posities. We zijn de new kid on the block, maar wel met meer dan 17 jaar ervaring, opgedaan binnen onze “moeder” Home of Recruitment. Alleen met de beste marketing professionals worden commerciële doelstellingen behaald. Marketingrecruiters vindt, overtuigt en selecteert de sterren onder de marketingprofessionals, die zelf op zoek zijn naar uitdagingen bij interessante en ambitieuze werkgevers. Zo komen drie missies bij elkaar!
Kontaktoplysninger
Beechavenue 30, 1119 PV, Schiphol-Rijk, Holland
- +31(0)20 26 22 444
- welcome@marketing-recruiters.nl
- marketing-recruiters.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met Marketing Recruiters…
Mijn ervaring met Marketing Recruiters was super! Vanaf het eerste contact voelde ik de energie en het enthousiasme waarmee het team te werk gaat. Het was meteen duidelijk dat ze niet zomaar een recruitmentbureau zijn; ze brengen echt iets extras.
Wat voor mij ‘typisch Enrique’ was, was de eigenzinnige en zelfverzekerde aanpak. Hij wist precies wat hij deed en zijn ‘Laat mij maar effe’ houding gaf mij het vertrouwen dat hij de juiste match voor mij zou vinden. Zijn vermogen om snel en efficiënt te werken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, was indrukwekkend.
Het hele team heeft een unieke energie en ze werken met een passie die aanstekelijk is. Het viel mij op hoe goed ze luisterden naar mijn wensen en eisen, en hoe ze dit vertaalden naar concrete acties. De eigenwijze aanpak van het team zorgde ervoor dat ze buiten de gebaande paden durfden te denken, wat resulteerde in innovatieve en verrassende oplossingen.
Een ander bijzonder aspect was hun bereidheid om altijd een stapje extra te zetten. De benadering van Enrique deed mij denken aan de nieuwsgierigheid en vastberadenheid van een makake, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.
Kortom, mijn ervaring met Marketing Recruiters was fantastisch. Hun professionaliteit, energie en unieke aanpak maken hen tot een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in hun carrière. Ik kan hen van harte aanbevelen! :)

Professional
Professional, efficient, on the ball. Simply deliver beyond expectations!

Top service
Top service vanaf eerste contact tot ondertekening van het contract. De juiste kandidaat koppelen aan de open positie. Professionele begeleiding en advies. Het beste contract bemiddelen voor de kandidaat. Highly recommended.

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Goed bedrijf met betrokken recruiters…
Goed bedrijf met betrokken recruiters en veel kennis in de markt.

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Wát een energie, kennis én persoonlijke begeleiding
Wát een energie, wát een kennis en wát een persoonlijke begeleiding binnen de Marketingrecruiters! Ze gaan echt voor de perfecte match, zowel voor de organisatie als voor de kandidaat en begeleiden het proces intensief. Ik voelde me door Enrique en Sarah ontzettend gezien en gehoord. Ik ♥️ Marketingrecruiters

Sprankelende zielen
Fantastisch bedrijf om mee samen te werken, deze organisatie zit boordevol enthousiaste en sprankelende medewerkers. Dat maakt voor mij écht het verschil. Hopelijk tot snel!

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.