Ik ben benaderd en begeleid door Demi en heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Demi heeft me ontzettend goed begeleid, goed inzicht gegeven in de functie waarvoor ze me heeft benaderd en het c... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Niet je typische recruiter! Heb een hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf, ze sturen je niet alleen door naar een bedrijf zodat je kan solliciteren maar ondersteunen ook bij soliciatie proces... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben in contact geweest met Bo en Sebastiaan en ben door hen uitstekend geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Via Sebastiaan had ik binnen no-time een goede match gevonden! Met een lui... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed bedrijf met betrokken recruiters en veel kennis in de markt.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Marketingrecruiters is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in (interim) marketing posities. We zijn de new kid on the block, maar wel met meer dan 17 jaar ervaring, opgedaan binnen onze “moeder” Home of Recruitment. Alleen met de beste marketing professionals worden commerciële doelstellingen behaald. Marketingrecruiters vindt, overtuigt en selecteert de sterren onder de marketingprofessionals, die zelf op zoek zijn naar uitdagingen bij interessante en ambitieuze werkgevers. Zo komen drie missies bij elkaar!
Kontaktoplysninger
Beechavenue 30, 1119 PV, Schiphol-Rijk, Holland
- +31(0)20 26 22 444
- welcome@marketing-recruiters.nl
- marketing-recruiters.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werk al enige tijd naar volle…
Ik werk al enige tijd naar volle tevredenheid samen met Marketing Recruiters. Jan Grooters weet door zijn kennis gecombineerd met passie en energie uiteindelijk zeer kundige en passende kandidaten voor te stellen. Ook nu is het weer gelukt om twee vacatures te vervullen.

Open, helder en persoonlijk
Na eerder leuk contact te hebben gehad gehad, kwam Jan Grooters op het goede moment met een zeer passende vacature. Alsof het meant to be is. Open, helder en met een persoonlijke benadering. Heel veel dank voor het snelle schakelen en de goede adviezen. Kortom, een hele fijne en succesvolle ervaring.

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Ook begeleiding na het proces als je in eerste instantie niet geplaatst bent
Ondanks dat ik niet geplaatst ben voor de functie waar Mick mij in eerste instantie voor had benaderd, is de begeleiding ook na dit proces blijven bestaan waardoor ik uiteindelijk een nieuwe passende functie heb! Persoonlijk bedankje aan Mick; thanks voor je hulp in mijn zoektocht en je oppeppende woorden!

Marketingrecruiters begrijpt onze…
Marketingrecruiters begrijpt onze behoefte door dit vooraf goed te inventariseren, ze weten hierdoor goede kandidaten te selecteren en dat heeft uiteindelijk voor een goede plaatsing gezorgd. Dankjewel Jan en Enrique!

Persoonlijke aandacht
Goede persoonlijke aandacht van de recruiter. De recruiter is erg empathisch en denkt fijn met je mee. Uiteindelijk snel een passende werkgever gevonden, waar ik ontzettend blij mee ben.

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Professionele samenwerking en een uitstekende ervaring!
Dankzij Marketingrecruiters heb ik nu een fijne en passende baan! Mick heeft mij enorm geholpen met waardevolle advies en professionele begeleiding. Ik kan hen van harte aanbevelen. :)

Helder, transparant, doeltreffend!
Ben met Marketingrecruiters in contact gekomen via een LinkedIn bericht van Julia, een van hun consultants. Los van het feit dat ik er een hele leuke nieuwe baan aan heb overgehouden, was het proces dat eraan voorafging ook erg prettig - altijd heldere communicatie vanuit Marketingrecruiters. Na elk sollicitatiegesprek even afstemmen hoe het was gegaan. En verder was Julia een erg goede schakel tussen mij en mijn (nu toekomstige!) werkgever.

Zonder twijfel, aanrader!
Ik heb recentelijk samengewerkt en ben echt onder de indruk. Het team is heel betrokken. Ik dacht dat het een vrij snelle en formele situatie zou zijn, maar ze namen echt de tijd om onze behoeften te begrijpen en hebben geholpen bij elke stap in het proces. Hun oog voor detail hebben ons geholpen om snel de juiste kandidaten te vinden. Kortom, aanrader!

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Een fijne evaring en goede match
Via LinkedIn ontving ik op leuke, originele en fijne manier van Julian een bericht. Hij heeft snel en vol energie gehandeld. Er is geluisterd naar mijn wensen om de juiste match te maken. Een aanrader!

Genuine, enthusiastic and transparent
Very helpful, down to earth, passionate and transparent. I get offers from recruiters on a weekly basis, but very rarely do they pique my interest. But Bo was a pleasure to work with, very professional, always available for questions and feedback, gave great advice and made the whole process very smooth and quick.

Persoonlijke benadering
In mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik contact gehad met Julian en Jan van Marketingrecruiters. Beide heren namen de tijd voor me en hebben me zowel een goede sollicitatie ervaring bezorgd als een baan. Ik kan hen van harte aanbevelen!

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Julian heeft mij benaderd via Linkedin
Julian heeft mij benaderd via Linkedin, erg vriendelijk en enthousiaste kerel! Ondanks dat ik benaderd werd voor een job, voelde het niet als een recruiter die een positie probeert te vervullen. Hij heeft neemt echt de tijd en heeft meerdere gesprekken met mij gepland. Om te kijken naar mijn ambities en waar ik precies naar opzoek ben.

Professionele organisatie, sympathieke recruiters
Professionele en sympathieke organisatie met vriendelijke en geïnteresseerde recruiters. Heel leuk contact gehad met Julian.

Professionele aanpak!
Ik heb afgelopen periode vaker contact gehad met Marketingrecruiters en voornamelijk met Julian. Omdat marketing een heel breed vakgebied geworden is, was het heel relaxed dat Julian echt mee kon praten over welke facetten binnen marketing bij mij aansloten en we zo goed konden sparren over potentiele werkgevers. Daar heb ik als marcomprofessional heel veel voordeel aan gehad omdat de gesprekken die hieruit voort moeten komen geen verrassingen meer geven.

Besvarelse fra Marketingrecruiters
Ik heb tijdens de sollicitatieprocedure…
Ik heb tijdens de sollicitatieprocedure super goed contact gehad met Sebastiaan, hij heeft ervoor gezorgd dat het hele proces soepeltjes verliep. Ik ging goed voorbereid de gesprekken in en ook na de tijd veel contact, interesse en betrokkenheid! Heel fijn dankjewel 🙏

Fijne begeleiding
Ik ben erg blij met mijn nieuwe baan en enorm goed geholpen door Sebastiaan!

Erg betrokken
Ik heb Sebastiaan en Jan als zeer prettige recruiters ervaren die oprecht geïnteresseerd zijn in de mens en in de wensen van mij in de baan en het bedrijf. Ze zijn betrokken en bereiden je goed voor op gesprekken en na het gesprek zijn ze benieuwd hoe het gesprek is verlopen.

Fijne ervaring met Marketingrecruiters
Fijne ervaring met Marketingrecruiters. Veel persoonlijk contact, nemen de zorgen en lasten van het heen en weer communiceren en onderhandelen voor je weg. Daarnaast behulpzaam geweest en advies gegeven bij een voor mij moeilijke beslissing.

Top team
Marketingrecruiters levert uitstekende service. Het team is professioneel en heeft mij snel geholpen aan een passende baan. Ze zijn een aanrader voor iedereen die een nieuwe carrièrestap wil maken.

Goede ervaring!
Professionele samenwerking en dankzij Jan werk ik nu bij een toffe nieuwe werkgever. Bedankt Jan!