Trods illusionen om et danske firma ligger dette i Holland. Flydende dansk og dansksproget kommunikation. Flere andre lignende sites med danskklingende navne har samme varer, samme opbygning og fører... Se mere

Har set program der hedder dr kontant med det firma her svindel og bedrag de burde bures inde og betale stor sum penge til dem har betalt overpris for dårlig vare fra Kina det udenlandske personer stå... Se mere

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme fra Kina. Jeg bestilte mine lamper og fik hurtigt et trackingnummer. Men man kan altså ikke følge pakken. Troede aldrig jeg ville modtage noget, men i går m... Se mere

Hvis du vil købe billige dårlige kinesiske varer der ikke virker, eller er godkendt skal du handle her. Du får oven i købet lov til at give vilde overpriser for produkter der ikke kan returneres. De h... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

PAS PÅ

PAS PÅ - DET ER FUP
Samme historie som flere andre, der har skrevet.
Købte to lamper - pengene blev trukket med det samme. Fik besked om at varen er på vej, med det er et falsk tracking nummer.

ALARM!!!!!

ALARM!!!!!
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside!!
Det eneste de er gode og hurtige til, er at hæve pengene fra din konto.
Bestilte 4 stk. lamper, som stod til at være på lager, men fik dagen efter blot oplyst, at deres gennemsnitlig leveringstid er mellem 7 og 14 dage. Sporingsnummer på leverancen, kan man ikke bruge til noget, da det blot ser ud til at varen bliver afsendt fra Kina, dog uden angivelse af nogen dato. Betaling for varen er ikke overraskende allerede hævet.
Så endnu engang: HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE, SOM ØJEBLIKKELIG BURDE LUKKES!!!

Scam??

Jeg er bange for at det er en fup side. Har bestilt to lamper, pengene trak de hurtigt, men nu er det en uge siden at jeg fik besked om, at varerne var afsendt. Dog virker trackingnummeret ikke, og de linker til en sketchy tracking side. Alt virker forkert, desværre :-(

Ren fup

Ren fup - firmaet har først trukket beløb x2 - 2. Gang ved at sende rabatkode i forhold til 1. Køb
Tracking nummer virker ikke

7. september 2024

Fupfirma😡

Fupfirma😡Troede naivt som andre, at jeg handlede med et dansk firma.
Har bestilt 2 lamper, pengene er trukket, har på mail fået en ordrebekræftelse og så er der intet sket siden, man kan ikke tracke pakken, selvom der er et trackingnummer.
16. September, stadig ikke modtaget noget og firmaet Beder mig slette min anmeldelse
17/9 2024 Jeg har i dag endelig modtaget mine lamper og kvaliteten er tilsyneladende langt bedre end jeg forventede.
Jeg vil dog stadig holde fast i, at leveringstiden er alt, alt for lang og at man kan se på pakken at den kommer direkte fra Kina og ikke er forbi kvalitetskontrol i DK
Skriv dog på Jeres hjemmeside at der er laaaang levering og hvor tingene bliver sendt fra.
Jeg retter mine stjerner til 2

9. september 2024

Fantastisk dæmpbar funktion

Hvor let det er at justere dette lys, har været fantastisk for min fotografi-hobby. Jeg kan hurtigt skifte mellem forskellige lysstyrkeniveauer og vinkler, hvilket har givet mig mulighed for at eksperimentere med forskellige lysopsætninger til mine stilleben-optagelser. Det er som at have et mini-studielys, der samtidig fungerer som en stilfuld indretningsgenstand. Mit Instagram-feed har aldrig set bedre ud!

20. februar 2024

Super køb

Købt 360*g luxus trådløs & opladbar væglampe -
Fik en extra ved køb af en’
En uge - så var den her !
Fra Kina -
Virker som lovet -
Super fin -
Købt via pay pal - måske derfor super forsendelse .

23. august 2024

Snyd og bedrag….

Har desværre også ladet mig lokke af fine FB-reklamer fra dette “TEMU-firma”. Jeg troede faktisk at jeg handlede med en dansk virksomhed og derved ikke bidrog til “billige kinavarer”. Men så snart jeg havde betalt (mere end 800,-kr😩), og tiden gik i forhold til at modtage lamperne, blev jeg mistænksom og bad faktisk Mareno Aarhus om at annullere min ordre - hvilket de ikke gjorde, de besvarede mine mails med beklagelse og lovning på at de nok skulle komme. Endelig kom de famøse lamper og ja, kunne lige så godt ha’ handlet på TEMU - og sparet mange penge.
Det er dårlig kvalitet og de billeder de bruger i deres reklame matcher ikke de varer du får. (Bl.a. fjernbetjeninger og ophæng)
Og når jeg bruger den medfølgende fjernbetjening (som i øvrigt manglede i 2 af pakkerne) så tænder lamperne (sengelampe) af sig selv flere gange om natten og derved lever de absolut ikke op til forventningerne…..
Har nu været i dialog med Mareno via adskillige mails, og pt er der kommet det ud af det, at de vil sende de manglende skruer og rawlplugs til mig, som jeg i øvrigt ikke kan bruge, da der ikke er huller i den base, som de skal bruges til. Vil hellere have mine penge!!!!!
Så;
HVIS DU VIL HAVE NOGLE KVALITETSLAMPER, SKAL DU IKKE HANDLE HER.
DET ER HELT SIKKERT KINA-VARER OG DINE PENGE RYGER TIL EN KONTO I HOLLAND…

3. august 2024

Mistænkeligt

Øv! Vil minde mig selv om at læse Trustpilot før jeg handler!
Jeg købte to lamper for en uge siden, pengene er hævet, men ellers er der ikke sket noget! Så jeg tror mest på de dårlige anmeldelser!

3. september 2024

Frygteligt firma

Op af bakke - kommunikation foregår om natten- lamper virker ikke, de tænder selv, de lyser ikke ens, nogle kommer klister, andre med skruer. Hold Jer væk

30. august 2024

Stor hjælp fra kundeservice

Desværre modtog jeg ikke den lampe, jeg havde bestilt, men fik meget fin og hurtig hjælp fra kundeservice. Altid hurtig svar med løsningsforslag.
Lampen vi modtog er en robust lampe i god kvalitet, desværre bare den forkerte model.

25. august 2024

Har denne virksomhed et CVR-nr.?

Har denne virksomhed, som påstår "Hos Mareno-Aarhus har vi siden 2006 leveret kvalitetsmoderne belysning" overhovedet et dansk CVR-nummer?
Det er hemmeligholdt på hjemmesiden og kan ikke fremsendes ved søgning på CvR.dk.
Godt jeg ikke nåede at bestille nogen lamper derfr, selvom jeg var fristet

24. august 2024

Wish lamper til 10x pris

Wish lamper til 10x pris. Kommer direkte fra Kina og tager lang tid om at blive leveret. Glem alt om dine rettigheder som forbruger, fordi du kommer aldrig i kontakt med firmaet igen.

20. august 2024

Er det overhovedet en dansk firma

Som en før mig skriver så tænker jeg også dette firma er et fup firmat. Købte to USB spots, DKK 450. Klagede over at de ikke blev leveret. Et par dage efter modtog jeg så en pakke fra Kina, dog kun med et spot i. Jeg har nu set at man kan få de samme spots fra Aliexpress til 40 kr. Note to self - tjek lige Trustpilot før du køber noget af alt det skrammel der bliver pushet på Instagram.

21. august 2024