Trods illusionen om et danske firma ligger dette i Holland. Flydende dansk og dansksproget kommunikation. Flere andre lignende sites med danskklingende navne har samme varer, samme opbygning og fører... Se mere

Har set program der hedder dr kontant med det firma her svindel og bedrag de burde bures inde og betale stor sum penge til dem har betalt overpris for dårlig vare fra Kina det udenlandske personer stå... Se mere

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme fra Kina. Jeg bestilte mine lamper og fik hurtigt et trackingnummer. Men man kan altså ikke følge pakken. Troede aldrig jeg ville modtage noget, men i går m... Se mere

Hvis du vil købe billige dårlige kinesiske varer der ikke virker, eller er godkendt skal du handle her. Du får oven i købet lov til at give vilde overpriser for produkter der ikke kan returneres. De h... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

OBS,OBS Bestilte 2 stk lamper d.14/10,er endnu…

Bestilte 2 stk lamper d.14/10,er endnu ikke modtaget.
Opdagede efter bestilling,at firmaet var fra Kina. Dette var IKKE oplyst ved bestilling.!!
Derfor koster det 115 kr ved returnering af varer.
Når man checker om ordren er på vej ,er der svar fra "SOFIE",: er meget beæret over du kigger på vores hjemmeside,er du interesseret i andre af vores ting.
Ingen svar ved henvendelser.Forventer ikke levering,penge er spildt
Modtog lamper efter 14 dage.De er ok

14. oktober 2024

Hold jer væk

Hold jer væk
Hold jer væk!
Jeg købte en lampe hos dem d. 17 sep. Og får en mail d. 18 sep. at pakken er på vej, har endnu ikke set skyggen af den.( nu har vi d. 23 okt). Når man skriver med virksomheden får man autosvar (den ene gang havde de glemt at sætte mig navn ind og der stod [skriv kunde navn her])
De vender ikke tilbage med opdatering som de lover

17. september 2024

BEWARE! Kinesisk og ikke dansk

BEWARE! Jeg bestilte noget fra dette firma i den tro, at det var et dansk firma og købte en lampe, som jeg troede var et dansk designet produkt. Den viste på hjemmesiden, at den skulle ankomme om to dage, hvilket også fik mig til at tro, at det var en dansk virksomhed. Produkterne kommer dog fra Kina, og det er et kinesisk firma. Jeg har stadig ikke modtaget mit produkt efter at have bestilt det for tre uger siden.

23. oktober 2024

Ikke et dansk firma

Ikke et dansk firma. Produkterne sendes fra Kina. Derudover skriver de, at deres lamper er designet i Danmark. Det er løgn. Lamperne kan købes på Temu, Alixpress mv.

21. oktober 2024

En dårlig oplevelse

Der skete en “teknisk” fejl ved betalingstransaktionen, så jeg måtte gentage transaktionen. Samme ordrenummer indeholdt nu to betalingstransaktioner, hvilket ikke skal kunne ske. Der ville også blive sendt dobbelt op af lamper.
Du kan ikke ringe til firmaet. Med småt kan man læse, at “firmaet” ligger i udkanten af en hollandsk by og at det nærmeste varehus ligger i Kina. Så ved evt. returnering skal pakken sendes til Kina😄

ps. Har efterfølgende fået penge retur fra firmaet, og et venligt mail tilsendt. Men stadig det er ikke et firma fra Århus, som man regner med, når man ser hjemmesiden.

18. oktober 2024

SCAM SCAM SCAM.

SCAM SCAM SCAM.
Bestilte 10 lamper 12.september 2024. Pengene trukket samme dag. Stadig ingen varer. Virksomheden henviser til tracking nummer. Tiden går. Pakken ankommer til DAO depot. Pakken sendes ikke videre. DAO skal bruge 10 dage på at finde pakken. Pakken er væk. Mareno Aarhus har ansvaret for pakken indtil levering og skal derfor betale pengene retur. Hører ikke fra virksomheden.
HOLD JER VÆK.

Helt enig med andres oplevelse. Det her er fup og fidus.
Desværre glemte jeg at tjekke Trustpilot.
Underligt at man skal give 1 stjerne. Det her er en 0-stjerne virksomhed.

17. oktober 2024

Betalt vare IKKE modtaget

Jeg har oprettet en ordre den 5. oktober 2024. Beløbet er trukket førstkommende bank dag den 8. oktober 2024.
Jeg har endnu ikke modtaget min vare.
Har sendt en mail og endnu ikke modtaget svar.
Kan ikke komme i kontakt med kundeservice.
Hverken cvr eller tlf nr er oplyst på deres hjemmeside.

15. oktober 2024

Jeg har endnu ikke modtaget min vare…

Jeg har endnu ikke modtaget min vare som blev bestilt d.28.09.24. Pengene blev trukket dagen efter. Jeg har d.08.10 kontaktet firmaet pr.mail, men ingen repsons. Ligeledes sendes varen fra Kina og ikke Århus.
Der er ingen service, man modtager ikke varen, men de trækker pengene. 0 stjerner herfra!

13. oktober 2024

Advarsel: Undgå Mareno Aarhus – ren snyd!

Min mor købte lamper fra Mareno Aarhus, da hun troede, det var et pålideligt dansk firma. Efter en grundig undersøgelse har vi dog fundet ud af, at virksomheden først startede i sommeren 2024 – deres påstand om at have eksisteret siden 2006 virker fuldstændig falsk.

Det ser ud til, at alle deres produkter kommer fra TEMU og Alibaba, og de har ingen danske kontaktoplysninger som CVR-nummer, telefonnummer eller fysisk adresse. Da vi forsøgte at returnere lamperne og få pengene tilbage, har vi ikke fået svar eller en returladresse. Der er ingen garanti for kvalitet eller dansk oprindelse på deres varer, og det virker som ren svindel.

Hold jer væk fra denne hjemmeside – det er risikabelt at handle her, og der er en stor chance for, at du ikke får pengene tilbage!

3. oktober 2024

Fraråder at købe varer fra Mareno

Jeg har bestilt nogle lamper den 18/9. Mareno trak beløbet fra min konto samme dag og jeg har stadig ikke set mine lamper! Mareno holder mig hen med, at de følger op med deres tansportør. Der er ikke sket noget som helst og de informerer mig heller ikke, kun når jeg skriver til dem. De anvender IA til at svare på mine spørgsmål fra 20/9 til i dag. Det er ikke muligt at ringe til dem. Jeg ønsker mine penge retur, men det reagerer de ikke på!
De skriver, at de tager min henvendelse seriøst, men gjorde de det, havde de for længst sendt mine penge retur!
Jeg vil fraråde at købe varer fra Mareno!

7. oktober 2024

Fine lamper

Som andre også skriver, blev jeg også lidt overrasket over, at de lamper, jeg købte ikke kom fra Aarhus men fra Kina. Men jeg har i dag modtaget lamperne og de lever til fulde op til forventningerne. Så jeg er bestemt ikke bange for at købe her en anden gang.
Leveringstiden var også ok.

4. oktober 2024

Dårlig oplevelse

Den 20/9 bestilte og betalte jeg lamper hos Mareno. Jeg fik bekræftelse og intet er sket siden.
Jeg har flere gange rykket for svar via mail.
Vi har nu 5/10 og jeg har ikke modtaget mine lamper, eller svar på mine henvendelser.
Det er virkelig dårligt.

5. oktober 2024